Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעב את דרעי-עבריין מורשע, ואת חבר הלקקנים בקואליציה הזאת. לא סובל את ביבי בגלל השיסוע והפילוג שהוא יוצר ומהדהד, ובגלל שהשרידות הפוליטית שלו חשובה מכל השאר אבל:

1.איראן זו אובססיה שלו ובסופו של דבר תחת הנהגתו מדינת ישראל יצאה למהלך היסטורי שלא הרבה דמיינו שאפשרי עד לפני שנתיים. כמו שהוא אחראי למחדל של אוקטובר (והוא האחראי הראשי כעומד בראש) הוא גם אחראי למהלך המוצלח נגד איראן.

2. יש לו המון מזל. וסליחה מראש ,כי להגיד מזל על אוקטובר 7 זה נוראי אבל המהלכים וההתפתחויות שקרו לאחר האסון יצרו מצב היסטורי בו מדינת ישראל פירקה את טבעת החנק (שהוא אפשר מראש ,כן) מסביבה לבנה אחר לבנה. קשה לי לראות תקיפה כנגד איראן כשחמאס ובעיקר חיזבאללה בשיא כוחם ומחזיקים במאזן אימה מולנו.

אני מתעב את דרעי-עבריין מורשע, ואת חבר הלקקנים בקואליציה הזאת. לא סובל את ביבי בגלל השיסוע והפילוג שהוא יוצר ומהדהד, ובגלל שהשרידות הפוליטית שלו חשובה מכל השאר אבל:

1.איראן זו אובססיה שלו ובסופו של דבר תחת הנהגתו מדינת ישראל יצאה למהלך היסטורי שלא הרבה דמיינו שאפשרי עד לפני שנתיים. כמו שהוא אחראי למחדל של אוקטובר (והוא האחראי הראשי כעומד בראש) הוא גם אחראי למהלך המוצלח נגד איראן.

2. יש לו המון מזל. וסליחה מראש ,כי להגיד מזל על אוקטובר 7 זה נוראי אבל המהלכים וההתפתחויות שקרו לאחר האסון יצרו מצב היסטורי בו מדינת ישראל פירקה את טבעת החנק (שהוא אפשר מראש ,כן) מסביבה לבנה אחר לבנה. קשה לי לראות תקיפה כנגד איראן כשחמאס ובעיקר חיזבאללה בשיא כוחם ומחזיקים במאזן אימה מולנו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אשרי המאמין.

יושב בכנסת אחד, רם בן ברק. אתה לא חושב שאיראן היתה גם אובססיה שלו? אבל במעשים, פחות בדיבורים.

הברברן הקשקשן נהנתניהו בניגוד לטורים ומאמרי הדעה שהופכים אותו לאיזה מצביא ונביא האיום האיראני, הוא חתיכת אופורטוניסט. למלחמה עם איראן ישראל מתכוננת עוד לפני נתניהו.

אם ייצא לבחירות זו תהיה רק עוד הוכחה שאצלו הכל בא לשרידות האישית. 

וכמו שבנה קריירה כאח שכול, ומיתג את עצמו ומשפחתו שיודע מה זה לאבד בית (את הוילה בקיסריה לפחות "השאירו" לו), הוא יכול להגיד ששילם מחיר אישי מול איראן ולהזדהות עם אלו שנפגעו באמת. 

עכשיו הוא וטראמפ ואמיר קטאר יסכימו על נוסחה לקיומם של האיומים ההדדיים שיבטיחו את הישרדותם הפוליטית של יריביהם.

והאייטולה? 

בטח כבר נתן הוראה להרכיב כמה פצצות גרעין ממה שנשאר. ונשאר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ניצחון מוחלט על אזרחי ישראל.

האיום האיראני הופחת אבל לא הושמד.

לצאת רגע לפני הסוף להפסקת אש זה פשוט לזרוק את כל ההישגים לפח.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

3 הרוגים (יש עוד לכודים) ומדינה שלמה יוצאת ונכנסת למקלטים שוב ושוב. בהחלט ניצחון מוחלט.

יש פה דפוס שחוזר על עצמו כל הזמן. לא מוכנים לסיים את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא ציני לגבי המלחמה עצמה. אבל אין ספק שהביביסטים עבדו שעות נוספות בשבוע וחצי האחרונים. זה כבר עובדה שם בכת שה7.10 זה בגידה מבפנים, וההישגים בימים האחרונים זה רק המלך.

אפשר להתנחם בזה שהוא זקן, ואנחנו לא באמת דומים לאיראן והוא לא יוכל להעביר את השלטון בירושה.

עריכה: מרוב הנצחון המוחלט, הפסקת האש קרסה לפני שהתחילה. בטח שוב לא משכו בדש מעילו של המלך

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ממש קרסה, היא פשוט חד צדדית כרגע.

פורסם

שוב אני רחוק מלהיות תומך נתניהו ולגמרי חושב שמה שמניע אותו זו שרידות פוליטית ולא טובת המדינה.

יחד עם זאת, חייב להבין מה זה "רגע לפני הסוף" , ולא מוכנים לסיים את העבודה" בהקשר של איראן?

אני חושב שאם ננסה להמשיד את ה/מתקן האחרון/המחסן האחרון/הטיל האחרון אנחנו לא נצא מזה לעולם. אם הכוונה בהפלת המשטר-כנראה שלא יקרה גם כן, ומקווה שאין לנו יומרות כאלו .זהו תפקידם של האיראנים, אנחנו רק שיפרנו את נקודת הפתיחה שלהם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תמה המלחמה הסבב.

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

יש פה דפוס שחוזר על עצמו כל הזמן. לא מוכנים לסיים את העבודה.

לא בטוח כמה זה "לא מוכנים" כמו שזה "לא מאפשרים לנו". מצד שני, להמשיך בגיחות אוויריות לאיראן בכדי לצוד משגרים וחבר'ה לחיסול ככל הנראה היה גורר אותנו לעידנים של לחימה, אז כנראה שנצטרך להסתפק בסבבים, חמאסבאללה סטייל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, AK21 כתב:

שוב אני רחוק מלהיות תומך נתניהו ולגמרי חושב שמה שמניע אותו זו שרידות פוליטית ולא טובת המדינה.

יחד עם זאת, חייב להבין מה זה "רגע לפני הסוף" , ולא מוכנים לסיים את העבודה" בהקשר של איראן?

אני חושב שאם ננסה להמשיד את ה/מתקן האחרון/המחסן האחרון/הטיל האחרון אנחנו לא נצא מזה לעולם. אם הכוונה בהפלת המשטר-כנראה שלא יקרה גם כן, ומקווה שאין לנו יומרות כאלו .זהו תפקידם של האיראנים, אנחנו רק שיפרנו את נקודת הפתיחה שלהם. 

תכנית הטילים של איראן זה איום לא פחות מתכנית הגרעין.

את שני האיומים האלה לא הסרנו, רק הכנסנו להם מוטיבציה איך להשתפר ולהמשיך באותה דרך של השמדת ישראל. 

אני רחוק מלהיות מומחה, אבל אם היו ממשיכים בתקיפות ובחיסולים ובהשמדת נכסים של המשטר הזה, היו מביאים אותם למצב של כניעה ללא תנאים וסוללים את הדרך להפיכה. אבל אנחנו כנראה נגוייס שוב לסבב הבא בעוד x שנים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אבל אם היו ממשיכים בתקיפות ובחיסולים ובהשמדת נכסים של המשטר הזה, היו מביאים אותם למצב של כניעה ללא תנאים וסוללים את הדרך להפיכה.

למשטר יש בין מיליון אחד לשני מיליון מזויינים, איך מבצעים הפיכה ללא נשק ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, רוןS כתב:

למשטר יש בין מיליון אחד לשני מיליון מזויינים, איך מבצעים הפיכה ללא נשק ?

מורידים את הראשים ולא עוצרים. מי שרוצה לחיות יערוק. 2 מליון חמושים זה לא שכולם ג'יהדיסטים. 

פורסם

המלחמה הזאת הייתב צריכה להתחיל גם עם טיל לראש של חמינאי.

עוד טעות שנבכה עליה ב30 שנה הקרובות. כמו שלא גירשנו את כל הערבים ב67.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא מוכנים לסיים את העבודה.

איך מסיימים את העבודה בדיוק? בימים האחרונים כבר תוקפים מטרות איכות כמו שעון בכיכר בטהרן. האיראנים כנראה מחביאים איפשהו 400 קילו אורניום 60%. לך תמצא את זה.

הפלת המשטר? היה ברור שזו יומרנות חסרת סיכוי. ברצועת עזה הפצפונת עדיין חמאס לא נפל, אחרי שנתיים של לחימה על הקרקע והשמדת רוב הרצועה. לא תפיל משטר מסודר של מדינת ענק, בגיחות הפצצה של אלפי קילומטר.

גם בעירק וסוריה לא היה הסכם ולא הפלת משטר, אחרי שחיסלנו להם את הגרעין. פה המצב יותר מורכב. צריך למנף את ההצלחה להגברת הסנקציות הבינלאומיות, להמשיך להשיג מודיעין (אולי יגלו איפה האורניום החבוי) ולהמשיך לסכל. הבעיה הגדולה היא שהמשטר האמריקאי עלול להתחלף לכזה שיקשה על המשך הסיכולים בעתיד.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

המלחמה הזאת הייתב צריכה להתחיל גם עם טיל לראש של חמינאי.

חמינאי הוא לא נסראללה ולא סינואר. איראן היא לא ארגון של איש אחד, אלא מדינה מסודרת ומאורגנת. חיסול חמינאי אולי היה עושה לך נעים בנשמה, אבל לא היה משנה הרבה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...