Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להשוות אבל שאומרים הציבור ה**** סבבה או גרוע זה קצת מטעה.

גם במחבלי חמאס יש אנשים מאוד נחמדים זה לא אומר שכקבוצה הם רעים 

לפני 10 שעות, David32 כתב:

יש דוגמאות טובות? אם אפשר - בלי מדינות שמבססות הכול על משאבי טבע...

סינגפור?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למי שלא שם לב, ערוץ 14 השלימו סיבוב מלא של 360 מעלות, חזרה לחמאס היה נכס. הטענה כרגע היא שה7.10 היה למעשה נס, כי בזכות זה פגענו בחמאס ובחיזבאללה ובאיראן. הכל חלק מקמפיין הבחירות שנתניהו מנהל כרגע. אתמול עוד הספקתי לשמוע אותו מספר ב״מסיבת העיתונאים״ על הרגע בעבר שבו חש צורך להתעטף בטלית ולהגיד שמע ישראל.

והאפוזיציה ישנה על האף.

לבן אדם בודד מותר לקרוא פח אשפה?

image.thumb.png.36eee17f8eeef17ed160ebb3e53407c5.png

• אהבתי 2
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, פריג'י כתב:

אתה מוזמן להקים אבטיפוס במקום אחר להוכיח את הטענה

משאלות לחוד ומציאות לחוד, למה ללכת למקום אחר כשיש מקום פרוץ ובשל זמין? הדמוגרפיה בלאו הכי לצידי המעוניינים בתיאוקרטיה יהודית, תן לזה דור או שניים לכל היותר והדברים "יסתדרו" מעצמם. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אולי לא ניסח את עצמו נכון (שזו בושה בפני עצמה).

אולי הכוונה שלו הייתה שאילו טבח ה-7 לא היה קורה, היינו יכולים להיות במצב הרבה יותר גרוע. תכל'ס, עם כל הצער שבדבר, אי אפשר להתעלם מהמציאות שאם הטבח לא היה קורה, היינו יכולים להיות מופתעים הרבה יותר. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, falou כתב:

אני חושב שלקרוא לבני אדם "פח אשפה" זה גועל נפש.

זה יותר מגועל נפש, בעצם, זה לעשות דה-הומניזציה, שזה הדבר שמוביל למעשים הכי גרועים בהיסטוריה שאדם עושה לאדם אחר.

קונספטואלית - אתה צודק. 

קונקרטית, מה לעשות, יש ציבורים שהם באמת די פח אשפה אנושי. לדעתי, בעיקר פונדמנטליסטים שונאי קדמה שחייהם תלויים בגורם שיממן אותם כי הם לא יודעים לייצר כלום בעצמם. אנשים המקריבים את הצאצאים על המזבח הדתי/שבטי בשביל לשמר שליטה ומחנכים את הילדים שלהם לבורות, עוני, נזקקות - ובכלליות לא תורמים יותר מדי לאנושות.

ולפני שקופצים עלי - אני מדבר על הפלסטינים 😅 הרי אני כותב עליהם שהם עם פח כבר עמודים רבים ולא זכיתי להתייחסות כזו - למרות שהנה תראה עושים להם שם בעזה דברים די גרועים ולאף אחד כאן לא אכפת יותר מדי 🤷 (כולל את עצמי)

מה שכן ככל שאני קורא את התיאור הנ"ל אני תוהה, האם יש עוד ציבור בישראל שעונה לקריטריונים...? 🤔😳

😅

קיצר, סובלנות זה מורכב, מחד צריך שתהיה כזו ומאידך יותר מדי מייצר עיוורון ואימפוטנציה. קצת כמו מדינות שרוצות לעזור ומאפשרות גבולות פתוחים וסובלות מההפקר, אנשים המעוניינים לאפשר לכל אדם לבטא עצמו ומסיימים עם 31 מגדרים כולל ילדים שמגיעים לביהס עם זנב (סיפור אמיתי), או דמוקרטיה חסרת חוקה המאפשרת לשליט לרכז כח להקריס אותה מבפנים... כך גם סובלנות חשובה ומתבקשת יכולה להיות הרסנית אם לא שמים גבולות. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

@Shmulik_Miata

אני כנראה בן אדם פחות אופטימי ממך ואני חושב שעיקר הכוונה שלו היא להפחית מהכשלון הכי גדול שהיה פה, תחת ממשלה שהוא חלק ממנה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, Shmulik_Miata כתב:

אולי הכוונה שלו הייתה שאילו טבח ה-7 לא היה קורה, היינו יכולים להיות במצב הרבה יותר גרוע. תכל'ס, עם כל הצער שבדבר, אי אפשר להתעלם מהמציאות שאם הטבח לא היה קורה, היינו יכולים להיות מופתעים הרבה יותר. 

אין ספק עם ההנהגה האימפוטנטית שלנו הפוטנציאל היה למכה יותר חמורה. 

אבל זה יותר מעיד על דרעי וממשלותיו מאשר על זה ש"קרה נס". 

עם הנהגה אחרת אולי היית בעצמך מפתיע את החלאות מסביבנו?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

יש דוגמאות טובות? אם אפשר - בלי מדינות שמבססות הכול על משאבי טבע...

סינגפור
אפשר לומר שגם סין, בערים הגדולות

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

סינגפור?

לפני 35 דקות, elibaba כתב:

סינגפור

City State. יש שם חוקים אחרים. אבל מעניין שהסינגפורים לקחו הרבה מאוד מישראל בשנותיה הראשונות (שדרך אגב, ממש לא הייתה דמוקרטיה ליברלית בעשרות השנים הראשונות לקיומה).

• רעיון טוב! 1
פורסם

בתוך ים הפרשנויות, ההערכות והניחושים, אני נהנה לצפות בטום נאש מסביר את המצב מול איראן.

בגדול, למעט הסתייגויות קלות - אני מסכים עם גרעין דבריו.

למרות שאין כאן חידושים מרעישים או תגליות, עצם תימצות הנושא - שווה צפייה

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.36eee17f8eeef17ed160ebb3e53407c5.png

אם צריך להוסיף משהו לפורום @פבל זה תגובה עם אימוג'י של ליצן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זאת הדרך שלהם להלבין את האסון ב 7/10. לדבריו בזכות ה 7/10 חיסלנו את איראן  והצלנו את עם ישראל.

שום אחריות אישית שזה קרה במשמרת שלהם. בדיוק כמו שאין שום אחריות אישית לאסון מירון.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Shmulik_Miata כתב:

שנה שנתיים אחרי השביעי, המצב שלנו היה עוד יותר גרוע, בייחוד אם היה תיאום לאורך כל הדרך מאיראן עד עזה.

גם בשל ירידה בכשירות של חיילי מילואים (תזכירו מתי מבצע/המלחמה האחרונה הייתה לפני השביעי?), הפקרות גדולה יותר על גבולות ישראל ובעיקר אימפוטנציה של ביבי..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, Shmulik_Miata כתב:

מסכים לגמרי

כל המלאכים שאיבדו את חייהם באותו יום נורא, לגמרי בזכותם ישראל תהיה קיימת לפחות עוד כמה שנים.. אחרת לא היינו סוחבים עוד 5

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...