Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

אני לא מכיר? למה אני צריך להכיר אפסית כמו סילמן? הוא היה צריך להכיר כי הוא היה צריך לבחור. אתה רק מחדד כמה הוא טיפש כשזה נוגע לבחירת אנשים, הוא הכיר אותם טוב מאוד ועדיין בחר בהם.
אם ממאגר הטאלנטים שלו הוא לא הצליח לבחור 6 אנשים איך יצליח לבחור 25?

היא כבר היתה בפוליטיקה 

אולי בגלל שאתה לא מעודכן בפוליטיקה של המגזר לא שמעת עליה אז אתה כותב לא יודע לבחור. אני חושב שיכול להיות שהוא כן ידע ובכל זאת בחר. רק הוא שכח את העובדה שמי שמרכל איתך בטח גם מרכל עליך

לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

אין בעיה להגיד לא מתאים לי הקו שאתה מוביל אז קח חזרה את המנדט שלך ודחוף אותו לתחת. לא מתאים אז פרוש ותחזיר את המנדט למפלגה.

לגבי חובות, הבית היהודי היא מפלגה קיימת וחובותיה לא שונות מחובות הליכוד או כל מפלגה אחרת (ולכולן יש חובות). הימין החדש עברה כולה כולל הכל לידי שקד. בנט לא התמודד בה ההחירות האחרונות ולא חייב כלום בדיוק כמו שכשאתה מוכר חברה אתה לא אחראי יותר לחובותיה ולהתחייבויות שלה.

העניין החובות זה היה כדרך אגב

יו"ר מפלגה שפורש ממפלגה משאיר אותה עם חובות ואז עוזב. פעם אחת זה הגיוני (עם הבית היהודי) פעם שניה (עם ימינה) זה כבר מחשיד

ועכשיו פותח עוד מפלגה זה כבר צריך להדליק לפחות איזו נורה אדומה.

בקשר לסילמן היא קפצה איתו ביחד מפלגות אני לא חושב שזה מפתיע שהיא קופצת עוד אחת אבל בלעדיו 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

רק לי זה ברור כשמש שברגע שביבי יבין שהכל סוגר עליו - הוא מוציא מבצע על איראן? 

לא.

לפני שעה, ברווז כתב:

ואני מקווה שהוא לא יחליט להיות נמהר ולצאת להרפתקאה שאנחנו לא מוכנים לה עדין ואין לנו גיבוי לגביה, רק כדי להסיט את האש ממנו.

בהצלחה לכולנו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

אולי בגלל שאתה לא מעודכן בפוליטיקה של המגזר לא שמעת עליה אז אתה כותב לא יודע לבחור. אני חושב שיכול להיות שהוא כן ידע ובכל זאת בחר. רק הוא שכח את העובדה שמי שמרכל איתך בטח גם מרכל עליך

אני מריח שיח חירשים. שנינו אומרים אותו דבר אבל אתה מתעכב על פרט שולי.
אני לא מכיר אותה כן. לא שמעתי עליה מעולם. הביקורת שלי על הבחירה בה לא הייתה כי לא שמעתי עליה מעולם. יש הרבה אנשים טובים שלא שמעתי עליהם מעולם, כנ"ל גרועים, זה כלל לא רלוונטי ולא מעניין לדיון.
מי שהיה צריך להכיר אותה הוא בנט. אתה אומר שהוא הכיר אותה. עד כאן נהדר. למרות שהוא הכיר אותה הוא לא לקח בחשבון שהיא תתקע לו סכין בגב, זה בדיוק מה שאמרתי ונראה שאתה מסכים, הבנאדם לא יודע לבחור אנשים.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

מבאס אותי מאוד שאצטרך להצביע לבנט.
אין מה לעשות, אני צריך להמשיך עם האסטרטגיה שלי, להצביע לזה שיש לו סיכוי הכי גבוה לנצח את הביוב לפי הסקרים.
אם זה בנט, אז בנט ואם זה הפינצ'ר של השכן כנ"ל.

אף אחד לא חייב להצביע לבנט. מספיק שלבן אדם/רשימה יהיה סיכוי סביר לעבור את האחוז החסימה והוא לא מתומכי הקואליציה הנוכחית. מי שמקבל את המנדט הוא לא ראש המפלגה הגדולה, אלא למי שיש יותר המלצות. 

לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

הבעיה הגדולה שלי עם בנט זה שהוא לא יודע לבחור אנשים. בממשלה הקודמת הוא היה צריך לבחור 6 אנשים שילכו איתו באש ובמים לא משנה מה, אחד מהשישה ברח ממנו מיד אחרי הבחירות, חדלת האישים האפסית השניה ברחה אחרי שנתיים שבהם עשתה את המוות והיה שם עוד אחד שהתנהדנד מאוד.

אני מניח שהוא בחר את האנשים כי הם בעצמם יכולים להביא לו קולות.

לפני 19 שעות, ברווז כתב:

מעל ומעבר לכל מה שכתבתם, בבקשה אל תשכחו את חלקו של בנט בקונספציה. 

כולם כולל כולם היו בקונצפציה.

לפני 19 שעות, ברווז כתב:

הוא עצמו הדהד "חמאס מורתע", בין היתר כשהוא התפאר (והמשפט הזה הוא אחד ההזויים ביותר שאפשר לומר, כן? בכל מקום שפוי בעולם) בכך שבתקופת הכהונה שלו נורו "רק" 7 רקטות על ישראל.

נכון לתקופה ההיא ובהשוואה לממשלות הקודמות זה כן היה הישג.

לפני 19 שעות, SlowRide כתב:

זה נכון, רק שכולם היו חלק מהקונספציה הזו. אף אחד למעט ליברמן לא דיבר על מיטוט חמאס לפני.

ליברמן דיבר הרבה, אבל ראינו אותו כשר הביטחון. בדיוק כמו קודמיו. כמו גם בנושאי דת ומדינה.

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

ושוב הגולם הזה מחזק את הבייס של הליכוד והופך את המלך שלהם למרכז העניינים היחיד שמסוגל להציל את המצב.

הכל מה שהוא אמר זה נכון, ישנה הסתה פרועה נגד רונן בר. ולא צריך לפחד להרגיז מישהו. בן אדם שמוכן להצביע היום לביבי יצביע בשבילו גם מהקבר. הגבולות היום הם מאוד ברורים.

פורסם
לפני 13 דקות, mikyl כתב:

מי שמקבל את המנדט הוא לא ראש המפלגה הגדולה, אלא למי שיש יותר המלצות. 

מי שמקבל את המנדט זה מי שנשיא המדינה חפץ ביקרו, לפעמים, משום מה, למרות תיקים פליליים.

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

כולם כולל כולם היו בקונצפציה.

נכון. אבל הוא כיהן כראש ממשלה. האחרים, לא. 

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

נכון לתקופה ההיא ובהשוואה לממשלות הקודמות זה כן היה הישג.

הישג? זו בדיוק הקונספציה. זה לא הישג. זו ה"הרדמה" שחמאס עשו לנו. זה בדיוק חלקו בקונספציה... שהעקבות ההרדמה הזו הוא גם הניח שחמאס מורתע. מעניין שהוא היה מורתע מספיק כדי לשגר "רק" 7 רקטות. פלוס שלל אירועים נקודתיים אחרים, אבל לא חשוב. קטונתי מלהיות מסוגל לנתח את זה לעומק. 

כן אומר, במאמר מסגרת, שאין חיה כזו, אידאולוגיה מורתעת. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

העניין החובות זה היה כדרך אגב

יו"ר מפלגה שפורש ממפלגה משאיר אותה עם חובות ואז עוזב. פעם אחת זה הגיוני (עם הבית היהודי) פעם שניה (עם ימינה) זה כבר מחשיד

ועכשיו פותח עוד מפלגה זה כבר צריך להדליק לפחות איזו נורה אדומה.

בקשר לסילמן היא קפצה איתו ביחד מפלגות אני לא חושב שזה מפתיע שהיא קופצת עוד אחת אבל בלעדיו 

קודם כל כשמציינים כבדרך אגב משהו שלא קשור שה לא סתם ויש לזה מטרה ברורה.

כל מפלגה עובדת במינוף גבוה וכולם יודעים שכשהם נותנים שירותים באשראי למפלגה יש סיכוי שלא יראו את הכסף. מהבית היהודי הוא פרש לדרך עצמאית כשהמפלגה חיה וקיימת ואחראית לחובותיה (לא יודע אם גדלו או קטנו בתקופתו וזה גם לא משנה. הישות היא אותה הישות ולא תלויה ביור הנבחר שלה).
מימינה הוא פרש כשפרש מהחיים הפוליטיים. המפלגה לא נסגרה ולא נמחקה אלא עברה לשקד שהתמודדה איתה בבחירות. אין לו שום קשר לחובות שלה היום בדיוק כמו שאין לו קשר לזה ששקד לא עברה את אחוז החסימה.

לגבי סילמן כפי שראינו הוא לא ידע לבחור את שותפיו לדרך אבל זה לא משנה את העובדה שהיא זונה פוליטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם יש לבנט שכל שידרוש ערבויות בנקאיות אישיות מכל חבר ברשימה שלו. סכום משמעותי. 

מי שרוצה לפרוש אהלן וסהאלן אבל לפרוש החוצה לא למפלגה אחרת.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, mikyl כתב:

הכל מה שהוא אמר זה נכון, ישנה הסתה פרועה נגד רונן בר. ולא צריך לפחד להרגיז מישהו. בן אדם שמוכן להצביע היום לביבי יצביע בשבילו גם מהקבר. הגבולות היום הם מאוד ברורים

נכון שיש הסתה נגד רונן בר וזה ברור מאיפה היא מגיעה. לפיד פשוט מספק לו עוד חומרי תעמולה לבייס בכך שהוא מאשים אותו פומבית בזה. למה זה טוב? איפה התועלת, חוץ מלביבי שיוכל להמשיך לבכות לכולם איך רודפים אותו ואת משפחתו ושופכים את דמם ולהחליש את המחאה נגד הממשלה בכך שהיא הופכת למשהו אישי נגדו?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

לפיד פשוט מספק לו עוד חומרי תעמולה לבייס בכך שהוא מאשים אותו פומבית בזה. למה זה טוב? 

אתה צודק ב 100% וזה לא טוב לכלום. 

ובו בזמן יש לזה קרוב ל 0% השפעה, בין אם לפיד עשה את זה או אחר היה עושה את זה בתמונה הגדולה פעולותיו של הוואנאבי דיקטטור היו נשארות זהות, כל משולל יכולת מחשבה עצמאית שתומך בו כרגע היה ממשיך לתמוך בו, כמו שיעשה גם אם ביבי ירצח את הכלב שלו בסלון מול עיניו ויקבור אותו בקערת סחוג,  ומסלול ההידרדרות של המדינה לא היה משתנה בפרופיל.

אני לא הולך לשפוך פה מילים על תצהיר ראש השב"כ ולהידהם מחדש וכו וכו', כי אתם יודעים מה הכי מזעזע פה?

שעם כל התוכן המדהים שכתוב שם, זה לא מפתיע אף אחד מאיתנו בכלל, צפינו הכל, ידענו הכל. המציאות הזו בעצמה מדכאת להדהים.

אנשים שעוד מסוגלים לתמוך בפיסת האשפה האנושית שיושבת בכיסא רה"מ, מה לעזאזל עובר לכם בראש.

לא כביקורת, אני באמת רוצה לדעת מה. איזה היגיון רץ שם?

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

נכון שיש הסתה נגד רונן בר וזה ברור מאיפה היא מגיעה. לפיד פשוט מספק לו עוד חומרי תעמולה לבייס בכך שהוא מאשים אותו פומבית בזה. למה זה טוב? איפה התועלת, חוץ מלביבי שיוכל להמשיך לבכות לכולם איך רודפים אותו ואת משפחתו ושופכים את דמם ולהחליש את המחאה נגד הממשלה בכך שהיא הופכת למשהו אישי נגדו?

למה שלא יעשו את זה?

ביבי ייבחר, הם ימשיכו להיות "מנהיגי המחאה" ואנחנו נמשיך לאכול חרא. זה לא משנה אם הם בקואליציה או אופוזיציה, הם כולם ה"דיפ סטייט", כולם מקושרים למוקדי כוח, והמשכורת דופקת.

וכמובן שכולם פה יקפצו שוב כי כולם פה גאונים ומי שלא אנטי ביבי באופן מוחלט הוא ביביסט פאשיסט טיפש, העיקר אנחנו חכמים.

פורסם
לפני 41 דקות, ברווז כתב:

מי שמקבל את המנדט זה מי שנשיא המדינה חפץ ביקרו, לפעמים, משום מה, למרות תיקים פליליים.

אני בטוח במיליון אחוז שאם לבנט או למישהו אחר  יהיו 61 המלצות הוא יקבל את המנדט. בקשר לתיקים מי שמחליט זה לא נשיא המדינה אלא בית משפט.

לפני 41 דקות, ברווז כתב:

נכון. אבל הוא כיהן כראש ממשלה. האחרים, לא. 

כמו שביבי לפניו ואחריו. הוא כן הגיב ביתר חריפות לכן "סבב" היה יחסית קצר. מה שבנט אמר היה נכון לאותה נקודת הזמן. היום כולם חכמים.

לפני 41 דקות, ברווז כתב:

הישג? זו בדיוק הקונספציה. זה לא הישג. זו ה"הרדמה" שחמאס עשו לנו. זה בדיוק חלקו בקונספציה... שהעקבות ההרדמה הזו הוא גם הניח שחמאס מורתע. מעניין שהוא היה מורתע מספיק כדי לשגר "רק" 7 רקטות. פלוס שלל אירועים נקודתיים אחרים, אבל לא חשוב. קטונתי מלהיות מסוגל לנתח את זה לעומק. 

אין וויכוח שכולם כולל בנט היה בקונספציה. ולא להיות "בקונספציה" אז זה לא הקריטריון היום כי היום כולנו חכמים. אחרת יצחק בריק צריך להיות ראש הממשלה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

בו בזמן יש לזה קרוב ל 0% השפעה

נכון, אין לזה השפעה על מי שהיום שוקל הצביע שוב לליכוד.

יש לזה השפעה על תנועת המחאה. 

המחאה צריכה להיות נגד הממשלה והפעולות שלה, לא מחאה אישית שעסוקה בלהסית ולהיטפל למישהו. ביבי מומחה במיתוג והוא מנסה למתג את המחאה ככזאת כדי למסמס אותה. אחרי שהמחאה תהפוך ממשהו לאומי לנחלתם של "קומץ הזויים" יהיה לו קל יותר.

פורסם

@mikyl אוי לנו אם בריק היה המנהיג. האיש יותר פחדן מנתניהו.

@SlowRide יש סיבה טובה למחאה אישית נגד נתניהו: הוא מוביל כל המהלכים, שום דבר אינו קורה ללא מכורבותֶשלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשזה משהו אישי נגדו, זה לטובתו והוא תמיד ינצח.

פורסם

סלח לי אבל זה נונסנס. אם נתניה חסין למחאה אישית כנגדו אז הוא זוכה מצד שני לטעון "מה אתם רוצים, אף אחד לא מתלונן עלי". ככה או ככה הוא יסובב את הגברים לטובתו, אז אני חושב שלקיים מחאה זו האופציה הפחות גרועה.

לסיים את כהונתה של הממשלה הכושלת הזו זה לא מספיק, באיזשהו עולם אידאלי היה גם אפשר לצפות לצעד שידאג שהארור הזה גם לא יוכל לחזור.

במציאות שלנו, מה אפשר להגיד, אפשר רק לנסות להציף את המחדלים ולקוות, רק לקוות, שאנשים לא יהיו דבילים מספיק להמשיך את פולחן האישיות בהתעלמות מהמציאות

• תוכן חדש...