Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אולי הם בוכים כי הם מבינים שלא ייבחרו שוב..

מאוד הייתי רוצה להאמין לזה. משום מה אני פסימי לכך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

המלחמה בעזה תיגמר מתישהו.

האלימות המשטרתית תישאר.

https://x.com/BETZEDEC/status/1719701912398729542?s=20

זה מה שנקרא "לגלגל חובה על ידי חייב".

אז השוטר הזה הפעיל אלימות שלא לצורך, הוא צריך להענש. אבל מצד שני, הצדיקים האלה קיבלו טעימה נאה ממה שמגיע להם. יש גבול כמה אפשר לירוק לבאר ששותים ממנה, בסוף הבאר יורקת חזרה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, עדי-אל כתב:

זה עדיין לא נותן סיבה לאף שוטר להרביץ לאנשים שבאזור.

נותן, נותן. אני לא יודע באיזה עולם מקביל אתה חי אבל היום שוטרים עובדים מסביב לשעון, בלחץ מטורף, כל היום ברחובות מאירוע לאירוע.

בוא אלינו לירושלים, אני אקח אותך לסיבוב, תראה מה השוטרים עוברים פה בימים אלו. 

אז עם כל הלחץ הזה, כשחבורת חלאות נאצים מתגרים בהם ובנו ויוצרים להם בכח עוד עבודה, שיקבלו מכות, ויפה שעה קודם.

אתה יודע, מישהו צילם את כל זה. למה? כי סביר מאוד להניח שרגע לפני הייתה התגרות מיותרת ומטומטמת מצד הנאצים האלה, ולכן הוא שלף את המצלמה, כי ידע שבעקבות ההתנהגות של הנאצים תגיע תגובה מהשוטרים.

אז הגיעה התגובה.

וכל הכבוד להם. מצדיע להם.

העיר הכי מתוחה פוליטית בעולם, והסתומים האלה מתגרים במדינה ובמשטרה בעת מלחמה שהתחילה בשחיטה של יהודים. 

אתה מוזמן לנסוע לשם לחלק להם סוכריות, טרמפ עליי. יודע איך להגיע לרחובות שהקומץ הזה נמצא בו.

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
  • אהבתי 7
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

המלחמה בעזה תיגמר מתישהו.

האלימות המשטרתית תישאר.

https://x.com/BETZEDEC/status/1719701912398729542?s=20

ראסיה לראש וכמה פצצות לפנים זה לא נחשב אלימות. האנטי ציונים האלה אשר תומכים בפלסטין חיים על חשבון משלם המיסים הישראלי קרי קצבאות מביטוח לאומי קיבלו כמה טפיחות ונשיקות משוטרים גיבורים.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

זה עדיין לא נותן סיבה לאף שוטר להרביץ לאנשים שבאזור.

סוף סוף השוטרים עברו מגרסה יישנה של דוס לגרסה 11. 

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 4

איזה כייף לי :)

פורסם

כל החובט בזן הספציפי ההוא של החרדים - הרי זה משובח.

למי שמתלונן על אלימות - אין לכם מושג מה מעוללים הנבלות האלה מדי שבת. זריקות אבנים (עליי ועל משפחתי), נאצות, יריקות, קללות ועוד.

ובלי שאני נכנס להם לשכונה בכלל, כן?!

משילות לכול.

• אהבתי 9
  • רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 26 דקות, hans כתב:

כל החובט בזן הספציפי ההוא של החרדים - הרי זה משובח.

למי שמתלונן על אלימות - אין לכם מושג מה מעוללים הנבלות האלה מדי שבת. זריקות אבנים (עליי ועל משפחתי), נאצות, יריקות, קללות ועוד.

ובלי שאני נכנס להם לשכונה בכלל, כן?!

משילות לכול.

מעניין אותי לדעת האם התלוננת למשטרה/רשויות לפני אוקטובר והאם היה ניסיון מועיל לטפל בהתנהגות הבזויה הזאת 

פורסם
לפני 8 דקות, yb כתב:

מעניין אותי לדעת האם התלוננת למשטרה/רשויות לפני אוקטובר והאם היה ניסיון מועיל לטפל בהתנהגות הבזויה הזאת 

אני אענה במקומו, ברשותכם.

לא. אין למי להתלונן. הם זוקרים אבנים, חיתולים, אבטיחים וכל הבא ליד גם כשיש לידם שוטרים, זה לא שהמשטרה לא מודעת לזה.

לגשת לתחנה להגיש תלונה זה בזבוז זמן לכולם.

על החתום- אחד שהיה במצב הנ"ל לא פעם ולא פעמיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, אורח לרגע כתב:

לא הבנתי מה הבעיה עם זה.

כוחות בטחון שמותשים ממלחמה באויבים נכנסים למאה שערים, למעוז דבילים שתומכים במדינת פלסטין (מדינת חמאס, סליחה) כדי להוריד דגלי חמאס (פלסטין, סליחה), והאזרחים הנהדרים האלה מפריעים להם.

רק עכשיו שמעתי את השר הביטחון, אשר טען שרש"פ תורמת ליציבות בשטחים ושפגיעה בה זאת פגיעה במאמץ המלחמתי בדרום. הוא גם אמר שכוחות של הרש"פ משתפים פעולה עם כוחות הביטחון שלנו ועוזרים למנוע את הפיגועים. אבל מה הוא יודע, סה"כ שער הביטחון. 

פורסם (נערך)

וההברקה האחרונה של רוטמן שדם הנרצחים בחווארה אדום מדם הנרצחים ב-7 באוקטובר - אין גבול לחוצפה של האיש הזה. 

image.thumb.png.bb555e589421407a2c49d3ca6419ca8b.png

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מטומטם. על מילים כאלה צריך לפטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מאמין שהוא התבטא כך.

ואם כן. זה ממש לא בסדר!

אולי אמר משהו שמתפרש כך,

להגיד כך במפורש (ואפילו לחשוב כך) זה טמטום.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

.

פורסם

סה״כ המשך הגיוני לעגלה המלאה והעגלה הריקה - ההתנשאות של הדתיים לדורותיהם.

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

וההברקה האחרונה של רוטמן שדם הנרצחים בחווארה אדום מדם הנרצחים ב-7 באוקטובר - אין גבול לחוצפה של האיש הזה. 

image.thumb.png.bb555e589421407a2c49d3ca6419ca8b.png

יש יותר סיכוי שתקרא מחקר מדעי במקומון מאשר תקרא דבר נכון בערוץ 12 

לפני 37 דקות, mikyl כתב:

רק עכשיו שמעתי את השר הביטחון, אשר טען שרש"פ תורמת ליציבות בשטחים ושפגיעה בה זאת פגיעה במאמץ המלחמתי בדרום. הוא גם אמר שכוחות של הרש"פ משתפים פעולה עם כוחות הביטחון שלנו ועוזרים למנוע את הפיגועים. אבל מה הוא יודע, סה"כ שער הביטחון. 

בטח שר הבטחון טען שטוב לחזק את החמאס

זה נבלה וזה טרפה. לא למדתם כלום מחיזוק החמאס 

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

לאור ההתנהלות של רוטמן מינואר נראה לי שהציטוט הזה חלקי ושהיו לו עוד כמה הברקות. אני מחכה שייצאו.

מפאשיזם אף פעם לא יצא דבר טוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

יש יותר סיכוי שתקרא מחקר מדעי במקומון מאשר תקרא דבר נכון בערוץ 12 

לכן צריך לראות את ערוץ "מציאות מדומה" באפיק 14 בשלט. שם בטוח תשמע דברים נכונים. ערוץ לעג לאינטיליגנציה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...