Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

יכול להיות שאתה צודק. בכל מקרה, מי שיותר מאכזב בסיפור הזה, זו העיריה, וספציפית יותר - חולדאי. לדעתי הוא היה צריך להיות בשטח ולעמוד מאחורי מה שהעיריה רצתה לעשות.

הגזמת. בעוד חודש הוא צריך להיבחר שוב.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

זה לא משנה. זה לא חדש שהעירייה מנסה לשמר "שלום בית" ככל שניתן ע"י כך שהיא לא נוקטת בעמדה/צעדים ברורים כשצריך. כשהחלו ההפגנות בקפלן חולדאי נשבע שיעצור בגופו את המכתזית, אבל למזלו לציבור יש זכרון קצר.

פורסם
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

זה לא משנה. זה לא חדש שהעירייה מנסה לשמר "שלום בית" ככל שניתן ע"י כך שהיא לא נוקטת בעמדה/צעדים ברורים כשצריך. כשהחלו ההפגנות בקפלן חולדאי נשבע שיעצור בגופו את המכתזית, אבל למזלו לציבור יש זכרון קצר.

איסור לקיים תפילת יום כיפור בהפרדה זאת לא נקיטת עמדה? לא מאמין שבכוחו של חולדאי לעצור את המכתזיות. גם אם בגופו. 

פורסם

פינדר, אני לא מבין למה לחרחר ריבים עד לרמה הזו.

למה זה טוב?

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

למה זה טוב?

אני?

איזה ריב אני מחרחר?

מישהו מחכה לאישור שלי בשביל לצעוק שואה ואנטישמיות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, falou כתב:

למה זה טוב?

יש לך ספק כלשהו שבעוד שעתיים בערך נראה ונשמע את כל זה? 

הרי זה לוז לוז ברור לצד החילוני כאן. אם אתמול התפילה היתה עוברת - זה מסמר בארון הקבורה של תל אביב כעיר חופשית במובן הכי פשוט של זה שיש.

ברגע שהתפילה לא עברה - ואני חושד שלא מעט מהצד השני העדיפו את האופציה הזו - אפשר לעשות מה שהכי אוהבים שם. שזה מה שמופיע בתמונה שפינדר שם.

פרקטית, מה אתה חושב שצריך לעשות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לגבי התפילה?!

כלום.

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

הרי זה לוז לוז ברור לצד החילוני כאן. אם אתמול התפילה היתה עוברת - זה מסמר בארון הקבורה של תל אביב כעיר חופשית במובן הכי פשוט של זה שיש.

זה נשמע לי פרנואידי לחלוטין.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

רואה סרטונים שבהם שוטרים מפנים בכח גברים מהצד של הנשים ולהיפך. בניגוד לחוק.

הימור שלי: בשנה הבאה כבר תהיה "פשרה" על מרחבים מוגדרים להפרדה. וכמובן שהמתנחלים לא יעמדו הזה וינכסו לעצמם עוד שטחים.

אחרי זה יטיפו לנו על שנאת חינם.

אני זה שמחרחר ריבים, או מי שהכריז מלחמה על אורח החיים שלי?

גרעינים תורניים שהמטרה המוצהרת שלהם היא להפוך אותנו לאירן. מסבסדים דירות למתנדבים. מעסיקים בנות שירות. והכל על חשבוננו.

IMG_8370.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, falou כתב:

זה נשמע לי פרנואידי לחלוטין.

אתה חי במדינה שבה יש רשימה של 4-5 ערים גדולות, כולל עיר הבירה, שנוכסו לחלוטין על ידי אנשי דת, והחילוניים גורשו מהן (או נדרשים להתאים את עצמם לפורמט).

השתלטות דתית על תל אביב נראית רחוקה. נכון. שינויים קטנים מתריסים אחרים? הם כבר כאן. להבי אמרה שהתחילו לשים הפרדה בכיכר גם בימי שישי. הדרך מזה ל"טוב אסור שעסקים יעבדו בשישישבת על דיזנגוף כי זה מתחם מסורתי שאנשים באים אליו להתפלל" מאוד קצרה. כי זו המטרה. ומה ומי ימנע את זה?

קילומטר משם, אגב, על יהושע בן נון, התקיימה תפילה בחוץ ליד בית הכנסת, ללא שום הפרדה. אבל בשביל משיחיים מהסוג של "ראש יהודי" זה לא מספיק טוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...