Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אז תחליף חברים

להחליף חברים זה קל.

אבל לחברים הישנים שלו נשארת זכות ההצבעה.

אולי אתה מוקף בפיות ודובוני אכפת לי, אבל הנציגים שלהם בכנסת הם בעייתיים.

אתה טוען שזו אנומליה?

אוקיי, השרשור הזה בן עשר, נדבר אחרי הבחירות הבאות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

אז תחליף חברים. יש לי חברים בגבעת שמואל שהיו מצביעים לסמוטריץ ועכשיו רוצים להצביע גנץ כי נמאס להם.

לא אמרתי שהם חברים שלי. אמרתי שאלו אנשים שאני מכיר. בד״כ אני לא מתחבר לחברים שהם דתיים/פשיסטים. עוד לא פגשתי בחיי דתי אחד שתמך בחייה ותן לחיות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

זה בדיוק העניין, זה לא מתריס.

זה לא מתריס ת"א, אבל מתריס במאה שערים.

לפני שעה, SlowRide כתב:

תל אביב היא עיר שחיים בה חילונים ודתיים.

כולם משלמים מיסים וארנונה.

אם מותר לסגור כבישים בשביל פעילויות כמו ריצת מרתון (שזה גם בהפרדה לא? נשים לא מתחרות בספורט מול גברים) אז מותר גם לאפשר לדתיים פעילות כזאת.

אתה רוצה עיר רק לחילונים או לכולם?

מה שכתבתי "ת"א היא עיר חילונית והפרדה המגדרית שלא לצורך לא מקובלת בה (בלי לדבר על החוק)." אין שום צורך אמיתי חוץ מלתקוע אצבע בעין בתפילה המונית בהפרדה בכיכר דיזנגוף, כאשר מסביב ישנם מלא בתי כנסת. מצד שני בחוף נורדאו מאפשרים הפרדה לפי ימים ואף אחד לא מתרעם.

גם בבני ברק חיים חילונים ודתיים וכולם משלמים מיסים וארנונה. מה דעתך על קומזיץ המוני בכיכר המרכזית מחר בבוקר? הכל לפי החוק.

דרך אגב במרתון ת"א נשים וגברים רצים ביחד.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

כל פעילות זה משהו אחר. העיריה תחליט בכל בקשה לגופה מה אפשר ומה לא ונראה באמת שעושים עבודה טובה.

אז אתה כן מסכים? כי העיריה לא רק כבר החליטה, אלא גם הצליחה להגן על החלטתה בבית משפט. 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אתה בטוח שדיברת עם בני אדם ולא עם טוקבקיסטים באתר של ערוץ 14?

שמע, אני מכיר אותך ואת הכתיבה שלך מהפורום משך שנים ומכבד אותך בעקבותיהם. 

אבל במקרה הזה, או שאתה מנותק או תמים או השד יודע מה. תנהל שיחה עם אנשים בעבודה שלי, בעבודה של אשתי ועוד מקומות- זה בדיוק כמו שיבגני או ג'אריכו כותבים. רוב אלו שמגדירים את עצמם ימנים לא מתעניינים בכלל בגורל איזה מישהי ערבייה שירו בה בכפר שלה, ולהפך- "שיחסלו אחד את השני, הכי טוב". הם שוכחים, לא שזה יזלוג לערים יהודיות, אלא שזה כבר זולג. כי כמה פשיעה כבר אפשר לבצע בבית שלך?

הרפורמה הזו פלוס חדלי האישים בשלטון יצרו בין חלקי הציבור היהודי נתק כל כך גדול שאני לא רואה דרך חזרה ממנו, וכתבתי את זה מקודם- כשאתה מסתובב עם תחושות קשות על הבחירה של חלק ממשפחתך בגזענים, עבריינים מורשעים ומה לא (וממשיכים לתמוך בהם), נהיה משבר מול אלו שאתה אמור לייצר דרך משותפת במיזם הזה שנקרא "מדינת ישראל" (אגב, אני משוכנע ש"הצד השני" מרגיש אותו דבר).

לא שאני אוהב להתנבא כי אחרי השנתיים האחרונות, הכל יכול לקרות אבל לתפיסתי, מה שיקרה פה בעתיד זה יחסים בין חלקי האוכלוסייה היהודית כמו בין יהודים לערבים- אתה קונה תרופות בסופרפארם מרוקח ערבי וחוץ מה אין לך (ואתה לא רוצה) שום קשר איתו. ככה יהיה בין אוכלוסיות יהודיות שונות.

זה אם המדינה לא תתפגר קודם לכן מפשיטת רגל\מלחמה\פשיעה.

• אהבתי 4
פורסם

אתם לא מבינים שסלוארייד מתכחש למציאות? בצורה מאוד סובייטית למרות שהוא לא כזה. ולמרות שגם ההורים הסובייטיים שלי כבר הפסיקו להתכחש למצב?

הוא יבין מאוחר יותר או יתאים את עצמו ויחיה ככה. 

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

או שהוא פשוט לא הולך לקיצון.

מגיעים לבית חולים, פוגשים בצוות גם ערבים וגם יהודים שמטפלים גם ביהודים וגם בערבים.

הולכים למוסך ורואים ערבים ויהודים עובדים ביחד. במקומות העבודה עובדים גם יהודים חילונים וגם יהודים חרדים והכל בסדר.

כל דבר פה מתנפח פי 1000 כי התקשורת מרוויחה על זה רייטינג.

לא מסכימים עם תפילה בתל אביב? בסדר. כועסים שהומופוב מארגן את זה? גם בסדר. 

זה לא אומר שמחר בבוקר חרדים יכניסו את החילונים לכלובים.

גם אני כועס על העברת כספים למוסדות אנטי ציונים, ואם יהיה מישהו שיילחם בזה אני אתמוך במהלך, אבל זה שגולדקנופף וגפני מתנהלים כמו עבריינים לא אומר שכל חרדי ברחוב רוצה לכבוש את תל אביב עם תנ"ך וציצית. תנשמו.

בסופו של דבר זה בסהכ 120 אנשים שנבחרו לנהל את המדינה, הם לא המדינה עצמה. 

@yohai71 יש לי במשפחה אנשים שמצביעים מרצ, אז מה זה אומר, שהם שונאי ישראל? שאני צריך לנתק איתם קשר? או שמבחינתך הם הצדיקים ואני הפאשיסט?

צריכים לשים את הפוליטיקה בפרופורציה ולהבין שהכל פה משחק, בשביל הסכום הנכון ליברמן וזהבה גלאון מתחילים לגדל פאות ושמים שטריימל.

בנימה זאת, צום קל למי שצם, חג כיפי למי שפותח מרתון בנטפליקס, אבל הכי חשוב תהיו הבנק במונופול שלא יעקצו אתכם 🤑

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הבעיה היא האווירה הכללית - הרושם שהחרדים רוצים להפוך את החילוניים לעבדים. לא פחות. כנראה שהאירוע הזה היה מחליק בגרון של החילוניים אם לא היתה האווירה של ועדת שוד הכספים בראשות גפני והתנהלות המתנחלים והמהפכנים - שרובם (לא כולם, ע"ע לוין) דתיים די קיצוניים. אבל המצב כרגע הוא שמנהיגי הדתיים - ימניים והחרדים אינם יודעים שובע, ולחילוניים נשבר ה...

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

בנגביר הוא אנומליה לא נורמה

איך אפשר לכתוב את זה על מישהו עם כח אלקטוריאלי כ"כ חזק? 

בן גביר לא גנב את הקולות, לא זייף דפוסי הצבעה, לא כלום. בן גביר גם לא הגיע משום מקום, כולנו הכרנו אותו לפני הבחירות, כולנו ידענו שהוא איים על רבין ומעריץ את גולדשטיין - ולכאורה זה חלק מהסיבות שהוא נבחר מלכתחילה.

הנה נבואה: בן גביר ייבחר שוב, ואם לא הוא - אז מישהו קיצוני ממנו, ואתה תסביר גם אז שהכל כרגיל ואין בכך שום דבר חדש או משונה. ואני לא מאשים או מבקר אותך, אתה חייב לעשות את זה, וכמוך עוד רבים טובים אחרים, כי מה הברירה האחרת..? 

בן גביר נבחר כי יש מאות אלפי אנשים שמאמינים במה שהוא מייצג, האנשים האלו לא הולכים לשום מקום - והדמוגרפיה דואגת להכפיל את הכח של הבנגיס/סמוטריצים ושות' על חשבון היבגניפ'ס והפינדרים למיניהם. It Is what it is. 

מזכיר לי את הכתבה הזו https://elections.walla.co.il/item/3538457

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 18 דקות, oryo כתב:

איך אפשר לכתוב את זה על מישהו עם כח אלקטוריאלי כ"כ חזק? 

בקלות.

מפלגת הגימלאים, זוכר?

קראת את מה שיובל כתב פה?

למה מצביעים לפאשיסט?!

כי הוא אמר בטלוויזיה שהוא ייתן הוראה למשטרה לירות בפושעים, והכל יבוא על מקומו בשלום.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מבלבל אותי 

מצד אחד מעלה (בצדק) דוגמא נגדית

מצד שני מעלה בדיוק את ההסבר מדוע ההשוואה מופרכת-לכאורה: לגמלאים הצביעו בתור מחאה, לבן גביר הצביעו כי סוף סוף יש מישהו שמבטיח פאשיזם יהודי

במילים אחרות - בניגוד לגמלאים דאז, בן גביר אינו באג - הוא פיצ'ר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הצבעתי לבן גביר כי הייתה הבטחה למשילות, הוא עשה קצת קולות בכיוון, אבל דיבר יותר מדי על רפורמה משפטית מונפצת ונתן לנציגי החרדים לשתות את הקופה הציבורית.

כמוני יש עוד אלפי ואפילו עשרות אלפי אנשים שילכו למרכז בבחירות הבאות. אם היית בארץ היית מדבר איתם ושומע.

אבל הכי קל לצעוק פאשיזם יהודי, זה נותן תחושה אישית טובה או משהו.

• אהבתי 1
פורסם

אז הדתיים בתל אביב החליטו להשתין על פסיקות בית המשפט, והרימו שם מתחם גדול בדיזינגוף עם הפרדה בצורת דגלי ישראל. כרגע בקבוצות ההתנגדות מתארגנת מחאה להגיע ולהפריע להעברת התפילות. הולך להיות שמח.

פורסם

בוודאי, כמו אצל טופאק הם חיים בגישת ה-only god can judge me. ולכן מותר לשקר, להתקרבן, לעבור על החוק, לחפש פרובוקציות. אה ולספר שמי שמחזיר אחרים בתשובה הוא כמו סופרמן, רק של דת.

...

אני באמת לא מצליח להבין למה אנשים פה חושבים שבן גביר הוא אנומליה. רוטמן פחות קיצוני? סמוטריץ'? סטרוק? זו הציונות הדתית. וגם בלי אנשים שחשבו שיקבלו מהמשיחיים משילות, יש מחנה פוליטי עצום שזה מה שהוא רוצה ובוחר בו.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, oryo כתב:

כולנו הכרנו אותו לפני הבחירות, כולנו ידענו שהוא איים על רבין ומעריץ את גולדשטיין - ולכאורה זה חלק מהסיבות שהוא נבחר מלכתחילה

בנגביר עבר את אחוז החסימה למרות הדברים האלה ולא בגללם. אם רק הבייס הגזעני שלו מהגבעות היה מצביע לו, בחיים לא היה עובר. 

לפני 3 שעות, yohai71 כתב:

במקרה הזה, או שאתה מנותק או תמים או השד יודע מה. תנהל שיחה עם אנשים בעבודה שלי, בעבודה של אשתי ועוד מקומות- זה בדיוק כמו שיבגני או ג'אריכו כותבים

לפי ההיגיון הזה בנגביר היה צריך להיות ראש ממשלה...

ניסיון אישי כזה לא אומר שום דבר. יש גם מישהו שמספר שיש לו את אותה רנו במשך 20 שנה בלי תקלות, אז? :)

לפני שעתיים, David32 כתב:

סלוארייד מתכחש למציאות

המציאות היא לא מה שרואים בערוץ 12 ו14. 

המציאות שאני רואה זה שבמשך 20 שנה האחרונות המדינה רק הופכת ליותר חופשית ומתקדמת. אולי לא בקצב שהייתי רוצה, אבל זה מה שקורה. אז עכשיו יצא שקיבלנו את האוסף הכי נדיר של מטומטמים שאפשר להכניס לכנסת. ההרגשה שלי שרוב הציבור לא מרוצה מזה, והתיקון בדרך. 

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אז אתה כן מסכים? כי העיריה לא רק כבר החליטה, אלא גם הצליחה להגן על החלטתה בבית משפט.

מסכים עם מה?

בית המשפט לא אמר שאסור להתפלל. תקרא את ההחלטה. אסרו עליהם לשים מחיצה. אני רואה עכשיו שהמטומטמים האלה הקימו שם מחיצות. טוב, אם יחטפו מכות, מגיע להם.

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אגב במרתון ת"א נשים וגברים רצים ביחד

ובבית שימוש ציבורי גם? 

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

לא מתריס ת"א, אבל מתריס במאה שערים

אז אתה רוצה להיות כמו במאה שערים, שכל דבר שלא מסתדר עם האמונה שלך זה התרסה?

לפני 4 שעות, stx כתב:

להחליף חברים זה קל.

אבל לחברים הישנים שלו נשארת זכות ההצבעה.

אולי אתה מוקף בפיות ודובוני אכפת לי, אבל הנציגים שלהם בכנסת הם בעייתיים.

אתה טוען שזו אנומליה?

אוקיי, השרשור הזה בן עשר, נדבר אחרי הבחירות הבאות.

בוא אני אספר לך משהו על זכות הצבעה.

כשהייתי בן 18 והייתה לי הזדמנות ראשונה להצביע, הלכתי לעשות צחוקים עם חברים שלי, שאלנו מי המפלגה הכי קיצונית נגד ערבים והצבענו לה. סתם כי זה היה מגניב להיות קיצוני או אנטי ממסדי או מה שלא חשבנו שזה.

היום אחרי כמעט 20 שנה אני אעדיף למות ולא להצביע לאנשים כאלה.

ב 2012 היה לי מרצה בטכניון, חילוני אולטרה שמאלני שסיפר לכולנו שהוא מתכוון להצביע לש"ס כי מה שהאשכנזים עשו לעדות המזרח זה כמו מה שישראל עושה לפלסטינים. במילים האלו. 

בקיצור, אין לך מה לשפוט אנשים לפי ההצבעות שלהם. זה לא אומר שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

מפלגת הגימלאים, זוכר?

מה היה המצע הפוליטי שלהם? זוכר?

לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

אני באמת לא מצליח להבין למה אנשים פה חושבים שבן גביר הוא אנומליה. רוטמן פחות קיצוני? סמוטריץ'? סטרוק? זו הציונות הדתית.

הוצאת לי את המילים מהפה.

אנשים פה מתפלספים אם בן גביר הוא אנומליה, תופעה חולפת, בזמן שסמוטריץ, סטרוק והחבר'ה שנמצאים כבר עמוק בקונצנזוס, לא באמת שונים ממנו.

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

המציאות שאני רואה זה שבמשך 20 שנה האחרונות המדינה רק הופכת ליותר חופשית ומתקדמת

זה בדיוק, אבל בדיוק, מה שהוביל למסע נגד בית המשפט.

תבדוק ותראה, כמה מהשינויים שאתה מגדיר "חופשי ומתקדם", הגיעו בזכות בית המשפט. וזה מה שמקפיץ את השמרנים והדתיים חרדים לאומנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...