Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתניהו לא מעניק ראיונות לתקשורת הישראלית, חוץ מהלקקנים שלו. הוא מתראיין ברשתות זרות שם הוא יכול למרוח את המראיינים.

הלילה הוא התראיין ב cnn והמראיינת הגיעה מוכנה.

ממליץ לראות ביחוד את החלק השני, בו היא שואלת אותו האם יציית לפסיקה של בגץ והוא מסרב לתת תשובה של כן או לא. היא לא מוותרת ולוחצת והעקשנות שלו להימנע מתשובה, אומרת הכל בעיני.

https://x.com/kaitlancollins/status/1705393029065085062?s=20

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 55 דקות, MiniMiz3r כתב:

כמו כל תנועה דומה בהיסטוריה.

זה לא הופך את זרקא וחבריו לנאצים יותר משזה הופך אותם לטליבאן או לקומוניסטים או לפשיסטים או לנציונאליסטים של ספרד או לסנדיניסטים של ניקרגואה. 

יש מספיק דוגמאות בהיסטוריה לתנועות אנטי דמוקרטיות, אין שום הגיון לבחור דווקא בתנועה הנאצית שהכי רחוקה ממה שקורה בישראל (טעות שגם גולן עשה, אחת מני רבות). 

זרקא בחר, הוא ציין מספר ספציפי ושיטת עבודה ברורה.

הוא לא אמר שהוא גאה על מיליוני מרכיבי משקפיים שנרצחו (א-לה קמר רוז' בקמבודיה). הוא ציין מפורשות 6 מיליון שנשרפו, ועוד בהקשר מזרחי-אשכנזי (שמעיד על בורות חמורה בנוסף).

זה לא ניאו נאצי?

• רעיון טוב! 1
פורסם

לזרקא יש אינטליגנציה של חגב, כושר התבטאות של חגב וחשיבות של חגב.

זה לא כל כך מעניין מי הוא ומה הוא, אם הוא רק גאה או שהוא אקטיבית תומך.

המשמעות שלו היא רק בזה שיש מי שמנסה להפוך אותו לארבה.

מפלגה שלא מקיאה אותו משורותיה, אלא מטפחת אותו, היא מפלגה שאין איך לסובב את זה - יש לה דברים משותפים עם המפלגה הנאצית.

• רעיון טוב! 4
פורסם
לפני 8 דקות, stx כתב:

מפלגה שלא מקיאה אותו משורותיה, אלא מטפחת אותו, היא מפלגה שאין איך לסובב את זה - יש לה דברים משותפים עם המפלגה הנאצית

זה באמת מבחן לליכוד, והוא עוד לא הסתיים. נכון לאחרי פסק הדין בעניינו יש קולות מהתנועה שלא מרוצים. נראה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@יבגניפאז יש לך בעיה עם פעילות מסיונרית, לא עם כל אדם עם אמונות שונות משלך. זה כבר הרבה יותר הגיוני.

אבל בישראל יש חופש דת וזה אומר גם שמותר להפיץ דעות דתיות עם אופי כזה.

אנחנו רוצים להיות מדינה שאסור בה חופש דת וחופש הביטוי? לא מבין איך זה מקדם אותנו לאנשהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

@SlowRide, בוודאי. יש לי בעיה עם מלחמת דת שמנוהלת נגדי, ועוד בכזו צורה פתטית. אני כאני לא מאמין שנשים חרדיות רוצות להיות בני אדם סוג ז', ואין לי הרבה כבוד למסורת הדתית כפי שאנשים חיים אותה היום. אבל זה לא ברמה שאיכפת לי מזה, כל עוד זה לא פוגע בי. 

חופש ביטוי הוא לא אבסולוטי בישראל. למשל, לא מוכרים מיין קאמפף בחנויות הספרים כאן. עריית תל אביב גם לא פוגעת בחופש הדת של אף אחד. להבי תיארה את זה מצוין בטוויטר שלה. מציבים להם גבול, ולחירטוטי המסורת שלהם, שפתאום זולגים גם לחסימה של כיכר דיזנגוף בימי שישי ולא רק בכיפור. ומעבר לכל זה, אם אני צריך לבחור בין עמידה באיזה רף של ליברליזם, לבין שמירה על אורח החיים שלי ועצירה של המיסיון הדתי נגדי, אז ברור מה אני בוחר, כן? 

ושוב, כל הסיפור הזה כל כך מעצבן, גם כי זה ככ שקוף ופתטי שהצד השני כאילו מצפה לנצח אותי דרך הציפיה שאני פשוט אתקפל ואעלם להם מהעיינים, כי מה? ליברליזם. אני חייב לכבד אותם ואת זכותם לרצות להדביר הומואים. אבל בעיקר כי הוא שוב מלמד על הציונות הדתית. זו קבוצה פוליטית עם 0 יכולת לביקורת עצמית. גם מובילי הדיעה הכי ליברלים ביניהם היום עסוקים כל הסופש בלהתבכיין על ליל הבדולח בתל אביב. במקום לבוא ולהגיד פעם אחת, אשכרה פעם אחת: אולי טעינו? אולי אם אנחנו רוצים קירוב לבבות ושהחילונים ותושבי בירת הגאווה של ישראל לא ישנאו אותנו, לא אנשים כמו הקוקו הזה, לוינשטיין, אנחנו צריכים לשים בפרונט?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל איך זה משפיע במשהו על אורח החיים שלך, זה מה שאני לא מבין. מישהו שם יעשה לך wololo ופתאום תגדל פאות וכיפה?

ומאיפה החרדה שיסגרו את הכיכר כל שבוע? 

כמובן שיש גבול, איפה שזה מפריע. כמו שלא סוגרים חצי עיר כל שבוע בשביל מרוצי אופניים לא חוסמים כיכר ביום שישי בערב מתי שחצי עיר אם לא יותר יוצאת לבלות.

ברגע שאתה בעד חוקים נגד קבוצה ספציפית, שום דבר טוב לא יצא מזה. זה רק פתח לעוד יותר חרא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

פורסם (נערך)

הפרדה מגדרית במרחב הציבורי.

אם תאפשר את זה שם, אז למה לא באוטובוסים, בתור בדואר ובבתי הספר? זה מה שמפריע.

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

פספסת את השרשור על מוני מים שומרי שבת?

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אסור הפרדה מגדרית בציבור = אסור תפילות של יהודים או מוסלמים בציבור. הפעולות האלה הן בהגדרה בהפרדה, כמו שירותים.

מה שאתה רוצה זה איסור הפרדה מגדרית בציבור, למעט בדברים ספציפיים כאלה.

אחרת אתה בתכלס מאפשר פעילות דתית רק לדתות שאין בהן הפרדה.

מה זה מונה מים שומר שבת? 

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

אבל איך זה משפיע במשהו על אורח החיים שלך, זה מה שאני לא מבין. מישהו שם יעשה לך wololo ופתאום תגדל פאות וכיפה?

כמובן שיש גבול, איפה שזה מפריע. כמו שלא סוגרים חצי עיר כל שבוע בשביל מרוצי אופניים לא חוסמים כיכר ביום שישי בערב מתי שחצי עיר אם לא יותר יוצאת לבלות.

ברגע שאתה בעד חוקים נגד קבוצה ספציפית, שום דבר טוב לא יצא מזה. זה רק פתח לעוד יותר חרא.

לול. wololo. יפה.

אתה שואל איך דריסת רגל של אירגון שמטרתו המוצהרת היא לשנות את העיר למקום דתי תפגע באורח החיים שלי? די by definition. ואני מזכיר שוב שאנחנו לא מדברים על תאוריה. רשימת הערים שחילונים או גורשו מהן או פשוט לא יתקרבו אליהן די ארוכה.

רק לדוגמא, לפי טענתה של להבי מעירית תל אביב, הם כבר מנסים לחסום את הכיכר גם בימי שישי, כי "מסורת". ומה אתה חושב שיקרה אחר כך, אם לא נציב להם גבול עכשיו? הייתי בכיכר דיזנגוף הבוקר. כמו כמעט בכל שבת בעשר שנים האחרונות. אתה חושב שיהיה לי איפה או איך לשבת שם ככל שזה יהפוך ליותר ויותר בית כנסת מאולתר? שיהיה לי כיף לשבת שם עם אישתי מול קהל עוין שכבר ממציא "מסורת" וחושב שהשטח שלו? אני לא חושב. ומעדיף לא לבדוק.

זה לא חוקים נגד קבוצה ספציפית. זו מגננה נגד מסיון דתי אלים, שגם לא מסתיר את המטרות שלו. ואני יכול להגיד לך אפילו יותר מזה: יש בתל אביב שכונות קרובות במרכז העיר עם ריכוז די גבוה של דתיים וחרדים. למשל קריית ספר. בערך 15 דקות הליכה משם. אם זה היה מתארגן שם, עדיין הייתי מתעצבן ועדיין הייתי מתבאס, אבל לפחות היה בזה הגיון. אבל פה אין. חוץ מדווקא והפגנת אדונות ובעלות, שאם לא נעצור אותה, תסתיים בזה שנגורש גם מפה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

העניין הוא כזה, שאתה עושה חשיבה סבירה הגיונית ולוגית אפיה אפשר להתפשר כדי להסתדר, אבל כשיש מולך קבוצה שמבחינת רבים ממנה הם מחונכים שאתה עמלק על כל המשתמע מכך וברגע שיוכלו יגזגו כל דבר שלא דומה להם בדיוק, זה בעיה לדבר על פשרות , כל צעד שתעדשה בכוונה טובה אחורה הם ילכו קדימה כדי לדרוס ולהגיע ליעד, 

אני ממש אשמח לשמוע קולות אחרים ולהסתדר ולחיות יחד בשותפות ובהתאמה אישית לכל אחד לפי דרכו,  אבל עד אז אנחנו במקום אחר

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

כמו כל תנועה דומה בהיסטוריה.

זה לא הופך את זרקא וחבריו לנאצים יותר משזה הופך אותם לטליבאן או לקומוניסטים או לפשיסטים או לנציונאליסטים של ספרד או לסנדיניסטים של ניקרגואה. 

יש מספיק דוגמאות בהיסטוריה לתנועות אנטי דמוקרטיות, אין שום הגיון לבחור דווקא בתנועה הנאצית שהכי רחוקה ממה שקורה בישראל (טעות שגם גולן עשה, אחת מני רבות). 

לא מדוייק.

היו הרבה משטרים שביססו את הדחקטטורה שלהם בצורה דומה אבל לתקוף את מי שלא כמוך מההתחלה יחד עם המנגנון זה די ייחודי.

שלב את זה עם השמאל בוגדים, רוצחי ערבים קדושים והסודאנים הם סרטן וקיבלת נאציזם על מלא.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

אחרת אתה בתכלס מאפשר פעילות דתית רק לדתות שאין בהן הפרדה.

אני גם לא מאפשר קורבנות אדם, אז יבואו האצטקים ויטענו לאפליה?

לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

אסור הפרדה מגדרית בציבור = אסור תפילות של יהודים או מוסלמים בציבור. הפעולות האלה הן בהגדרה בהפרדה, כמו שירותים.

מה שאתה רוצה זה איסור הפרדה מגדרית בציבור, למעט בדברים ספציפיים כאלה.

אני באמת מתנגד להפגנת יתר של סממנים דתיים במרחב הציבורי ואני ארחיב לפני שמישהו יחשוב שאני בעד גזיזת פיאות לחרדים בכח.

אני רוצה שכל יהודי ירגיש בבית במדינת ישראל,  אבל זה אומר גם החרדים וגם החילונים ולא שהחילונים ירגישו מיעוט נרדף (ואם זה לא מובן מאליו זה תופס גם לערבים, לצ׳רקסים וכו׳).

אם הייתה חוקה או אם המפלגות החרדיות היו מוכנות לעגן את הזכות של זוג חילוני לשבת זה ליד זו באוטובוס, אני חושב שלא הייתה התנגדות עזה לארועים עם הפרדה, במרחב ציבורי בעל אופי דתי מובהק - יש מספיק שכונות בארץ שלא נוסעים בהן בשבת ואף אחד מהחילונים לא נעמד על הרגליים האחוריות.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

מה זה מונה מים שומר שבת?

זה.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

תגיד "אני יוצא למלחמה עד הסוף" ונראה מה יקרה. אולי תנצח, אולי תפסיד, אולי יתחילו קרבות רחוב. בוא נזרום.

הגבתי לזה מקודם, לא יודע אם יצא לך לקרוא. לדעתי אין ספק ואנחנו הולכים לקראת התנגשות אלימה, כזו שבה הרוב שציינת - ״מסורתיים-חילונים״ - יצטרכו להחליט איפה הם נמצאים על הסקאלה. לצערי, החרדים והדתיים לא יודעים שובע ודורשים יותר ויותר, על חשבון קבוצות אחרות, ובשם הליברליות (ומה שציטטת מלפני כמה עמודים היא הגדרה חסרה מאוד) מצפים מהחילוניים להמשיך ולקבל את הסיטואציה הזו.

אני לא יודע איך בן גוריון וחבריו לא נעמדו על הרגליים האחרויות כשסיפרו להם שהם בעצם העגלה הריקה. מצד שני, אני חושב שהיום החילוניים מבינים שאין יותר מה להתנצל או להתבייש והם מוכנים להתחיל לדרוש. כמו תנועת מטוטלת, ניסיון ההפיכה המשטרית, שהיא טעות אסטרטגית מצד הקואליציה ובפרט מצד הדתיים והחרדים, העיר זרם גדול של אנשים שהיו רדומים ואנחנו נראה תנועה חזקה לצד השני.

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הלילה הוא התראיין ב cnn והמראיינת הגיעה מוכנה.

היא חריפה. תודה ששיתפת.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...