Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

כאילו תשמע, כן, יציאה מטומטמת אם כי היא הייתה יכולה לקחת ולענות חכם ולצאת סבבה - אבל היא לא עשתה את זה.

מה שכן, זה מתגמד לעומת דיסטל וגוטליב בימים האחרונים. מה זה מתגמד אבל...

לפני 27 דקות, mikyl כתב:

במדינת ישראל ישנו הבדל עצום בין יהודים לערבים. ומי שעושה את עצמו או שלא יודע ...

אני אענה לשניכם ביחד:

קודם כל, יצאה מטומטמת, ומסכים עם דוד שהיא לא מתקרבת לגוטליב ודיסטל (וגם מירי גרב).

אבל, בואו נסתכל מנקודת מבט אובייקטיבית:

1. "הבנו" למה היא מתכוונת, כמו בתאכלס הבנו למה בן גביר התכוון לגבי חופש התנועה של הפלסטינאים (ומי שאומר שלא מיתמם).

אבל את בן גביר הדהדו בתקשורת בארץ (בעולם זה הגיוני כי מדובר בנושא תפקיד בממשלה), על זה אף אחד לא ידבר, למרות שיש פה אותו דבר, הבדלה בין יהודים לערבים.

2. בהמשך לסעיף 1 - כתבתי פה כמה פעמים שכדי שביבי ייפול צריך להעביר צד את המתנדנדים. אפשר להגיד להם 100 פעמים שהימין גזען והשמאל לא, אבל זה לא משנה ברגע שיהיה סרטון כזה הם יגידו "אתם רואים גם השמאל גזען אז מה זה משנה", וככה ימשיכו להצביע אותו דבר. מי שאומר שלא, שוב, מיתמם.

ברור לי שיש פה מומחים מטעם עצמם שיודעים להבדיל, אבל וואלה, אתם צריך גם את אלה שקוראים להם פה ביביסטים או לא יודע מה שילכו איתכם בקלפי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 6.9.2023 בשעה 10:06, mikyl כתב:

ומי יבקר את הביקורת? בג"צ הוא הערכאה העליונה.

הוא הערכאה הראשונה, האחרונה וללא יכולת ערעור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

הוא הערכאה הראשונה, האחרונה וללא יכולת ערעור.

אם זאת הבעיה, למה הממשלה לא העבירה חלק מהסמכויות לבתי המשפט לעניינים מנהליים? הרי זה מהלך שנעשה לפני כמה שנים, למשל עם חלק מהסמכויות לפי חוק השבות?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הבנתי איך המנעות מהצהרות כאלו יגרמו לפירוד בימין.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

שקמה ברסלר: "אסור לדבר עם נאצים - יהודים או לא יהודים" (msn.com)

הימנעות מהצהרות מטומטמות שישאירו את הפייק ימין מלוכד כבר אמרתי?

קראתי את כל נימוקיה והיא צודקת. בנגביר וחבר מרעיו צריכים להיות מחוץ לשיח, כעמדה מוסרית, עקרונית.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bkvfp9dc3

המוות המיותר של אברהם ברוך מערד, אולי היה יכול להימנע עם כבאית עם מנוף. שהעלות שלה מאוד זניחה - סה"כ 4 מיליון שקל.

זו הדרדרות איטית אבל בטוחה לפי איך שזה נראה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מן הסתם מצריכה גם צוות נוסף בכוננות. אז,זה עוד כמה אלפי שקלים לחודש לשכר הכבאים.

נראה שיש בקואליציה מי שחושב שתפילות יצילו יותר. מה שנקרא "תהילים נגד טילים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 58 דקות, falou כתב:

קראתי את כל נימוקיה והיא צודקת. בנגביר וחבר מרעיו צריכים להיות מחוץ לשיח, כעמדה מוסרית, עקרונית.

שוב - אין בעיה עם להיות נגד בן גביר בצורה גורפת, גם לא נגד החרדים.

הבעיה שאמירות כאלה, וכמו המריצות של ליברמן רק מקצינות עוד את השיח, והגוש ליכוד-חרדים הוכיח שהוא מלוכד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הבעיה שאתה לא הימני שטוף המוח הממוצע וטרחת לשמוע הכל. הימני הממוצע ישמע את דיסטל צורחת קראו לכם נאצים ובזה נסגר הסיפור.

לפני 52 דקות, DareDevil כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/bkvfp9dc3

המוות המיותר של אברהם ברוך מערד, אולי היה יכול להימנע עם כבאית עם מנוף. שהעלות שלה מאוד זניחה - סה"כ 4 מיליון שקל.

זו הדרדרות איטית אבל בטוחה לפי איך שזה נראה.

12 דקות מהקריאה עד שחולץ.  5 דקות הגעה ו 7 חילוץ.

לא בטוח שכבאית עם סולם היתה מורידה יותר מ 2 דקות. אל תשכח שזה רכב איטי ומסורבל שסביר להניח שהיה לוקח לו עוד 50% זמן להגיע ואחר כך פריסת הסולם  גם טיפוס על סולם כזה זה לא לעלות במדרגות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

שוב - אין בעיה עם להיות נגד בן גביר בצורה גורפת, גם לא נגד החרדים.

הבעיה שאמירות כאלה, וכמו המריצות של ליברמן רק מקצינות עוד את השיח, והגוש ליכוד-חרדים הוכיח שהוא מלוכד.

אני מגנה את האמירה של ליברמן ותומך בשקמה (במקרה הזה). אין לי שיח עם האנשים האלה. הם מוקצים מחמת מיאוס 

image.thumb.png.1321a7bbacbff9f6d4b0d14dfe107d6f.png

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אני מגנה את האמירה של ליברמן ותומך בשקמה (במקרה הזה). אין לי שיח עם האנשים האלה. הם מוקצים מחמת מיאוס 

image.thumb.png.1321a7bbacbff9f6d4b0d14dfe107d6f.png

נכון, צדק. 

היה צריך לגרש אותו ולהרוס את ביתו.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

קראתי את כל נימוקיה והיא צודקת. בנגביר וחבר מרעיו צריכים להיות מחוץ לשיח, כעמדה מוסרית, עקרונית

אין בעיה להחרים אותם, אבל השימוש במילה נאצים ראוי לכל גינוי. אסור לקבל התבטאויות כאלה משום צד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 34 דקות, MiniMiz3r כתב:

אין בעיה להחרים אותם, אבל השימוש במילה נאצים ראוי לכל גינוי. אסור לקבל התבטאויות כאלה משום צד. 

למה?!

פעם ראיינו את כהנא ״במעריב לנוער״ הקריאו לו קטע לשאול אם הוא מסכים. זה היה כתוב בערך כך, שהערבי רודף אחרי הנערה היהודיה ומנסה לפתות אותה כדי להדיח אותה וכו׳. אמר שמסכים.

אז גילו לו שפשוט לקחו קטע ממיין קאמפף והחליפו יהודי בערבי וגרמניה ביהודיה.

אני לא רואה שום הבדל בין הימנים הקיצוניים שלנו לנאצים. אותו הדבר, בשינויים קלים.

image.thumb.png.b7e88d61edb8b05a1634db4601ea564a.png

• אהבתי 2

• תוכן חדש...