Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני איתך בזה ב-1000%, דעתי על נתניהו ידועה.

אני גם אוסיף שהדעות אחלה, הביצוע על הפנים

אבל נהג לילה ביקש, ונהג לילה קיבל.

מצד שני זה רק בטיפה עדיף על פני לפיד שמתלונן על הכחשת השואה של אבו מאזן (לא תופעה חדשה, בזכות זה הוא קיבל תואר ד"ר), בו בזמן שהוא מלווה לו כספים ודואג לבצר את שילטונו בגדה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ז"א שלכל הפחות יש הסכמה שבשתיקה למעשי מרצ להתרחק ממדינה יהודית למדינת כל אזרחיה.

אתה כותב משפטים שלא אומרים שום דבר. מה אתה רוצה שאני אעשה איתם? 

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לעומת זאת את סמוטריץ' גייסו לתפקיד באגף מבצעים בבור.

אז הייתי אומר שמישהו נמצא בקומון גראונד, ועל השני לא סומכים שיידע כמה טנקים יש לצה"ל.

סמוטריץ׳ עצמו נמצא בקומון גראונד, כנראה. אם אתה מצפה שהוא ישנה את הסטטוס קוו מול החרדים ברמה ששנינו כנראה מסכימים עליה- לא רואה את זה קורה. אפילו המסלול שהוא עצמו עבר הוא קיצור דרך של ללכת בלי ולהרגיש עם.

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה יודע שאת כל זה בערך אפשר להגיד על טיבי גם כן?

טיבי איים להגיע לראש ממשלה בישראל?

הדיון לא על טיבי.

אבל תן לי לצטט אדם שאני מעריך מאוד שאולי ישכנע אותך מה ההבדל הפרקטי בין זה לזה:

לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תשמע, בסופו של דבר העובדה היא שכשחשבו להכניס ח"כ ערבי (אני לא זוכר אם זה היה טיבי או לא) לוועדת חו"ב, איימו לרוקן את הוועדה מתוכן ולהעביר את הכל לוועדות המשנה, לעומת זאת את סמוטריץ' גייסו לתפקיד באגף מבצעים בבור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מצד שני זה רק בטיפה עדיף על פני לפיד שמתלונן על הכחשת השואה של אבו מאזן (לא תופעה חדשה, בזכות זה הוא קיבל תואר ד"ר), בו בזמן שהוא מלווה לו כספים ודואג לבצר את שילטונו בגדה.

המשחק שלנו בגדה הוא אותו משחק, בלי תלות בממשלה. אבו מאזן הוא ראש הכנופיה שנהנה מהחסות שלנו ובתמורה הוא מרסן את כל האחרים כמיטב יכולתו. זה הכל.

זה פטנט לא רע, עד שתתחיל שם מלחמת אזרחים/חמולות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אתה כותב משפטים שלא אומרים שום דבר. מה אתה רוצה שאני אעשה איתם? 

תגיד כן, לא, משהו.

או שמרצ עשו משהו בקדנציה הזו לטובת מדינת כל אזרחיה, או שלא.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

סמוטריץ׳ עצמו נמצא בקומון גראונד, כנראה. אם אתה מצפה שהוא ישנה את הסטטוס קוו מול החרדים ברמה ששנינו כנראה מסכימים עליה- לא רואה את זה קורה. אפילו המסלול שהוא עצמו עבר הוא קיצור דרך של ללכת בלי ולהרגיש עם.

מסכים לגבי המסלול.

אם הבחירה שלו תהיה עם כל המפלגות הציוניות או עם החרדים והערבים הוא יבחר בציוניות.

אל תשכח שהוא לא ממש אהוב אצל ש"ס ויהדות התורה, ולא רק כי הוא פוטנציאלית גונב להם מצביעים.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

טיבי איים להגיע לראש ממשלה בישראל?

כמעט, אם כי אפשר בלוליינות משפטית לפרש את ה"האינתיפאדה תנצח ושרון ייפול" גם ככה.

לא הבנתי מה המטרה של הציטוט שלי - אחד הוא סכנה לביטחון המדינה כיוון שכופר בקומון גראונד, ולשני מעשית נתנו גישה למידע מבצעי בבור של אגף המבצעים בצבא.

לפני 1 דקה, falou כתב:

המשחק שלנו בגדה הוא אותו משחק, בלי תלות בממשלה. אבו מאזן הוא ראש הכנופיה שנהנה מהחסות שלנו ובתמורה הוא מרסן את כל האחרים כמיטב יכולתו. זה הכל.

זה פטנט לא רע, עד שתתחיל שם מלחמת אזרחים/חמולות.

זה היה אחלה, אם ראש הכנופיה לא היה שולח כסף כדי לממן את מי שרוצח את נותני החסות שלו.

במאפיה זה לא היה עובר בשקט, הוא היה מתעורר עם ראש של סוס לידו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

המדינה היום פחות יהודית ממה שהייתה לפני שנה וחצי ושנתיים.

מה.

-----------------

@פינדר

מה לא הבנת תגיד לי? את הצביעות?

כשזה נראה לו שזה עוזר לנקודה שלו, הוא יחפור איתך על ההגדרה של כול מילה מהמשפט. אבל הוא לא צריך לעמוד בסטנדרטים שהוא מציב לעצמו. הוא חושב 10 צעדים קדימה. תחשוב גם אתה.

ליאור תודה שטעית.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

מה לא הבנת תגיד לי? את הצביעות?

אני הבנתי. בגלל זה התעקשתי על ציטוט שאומר במפורש שיזרקו אותנו לים.

אבל אין לי זמן וסבלנות להמשיך לחפור בזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

או שאתה הולך לימין הקיצוני עד הסוף - משהו שאפילו אתה לא רוצה לעשות

הבחור מעודד הצבעה לבן גביר וטרנספר, אני סקרן לשמוע איך אתה מגדיר ימין קיצוני: פשוט להרוג אותם בלאנק? נראה לי שאפילו השובבים כאן לא יכתבו כזה דבר

אני עכשיו אלך לפורום ארץ שטוחה ואמשיך את הדיון הפורה שלי בנוגע לcurvature של כדור הארץ, כי אני אדם רציונלי שמשקיע את הזמן שלו בדברים עם תוחלת

• מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 25 דקות, oryo כתב:

כי אני אדם רציונלי שמשקיע את הזמן שלו בדברים עם תוחלת

לפעמים זה סתם כיף. לפעמים זה טוב לברוח קצת מהחפירות בעבודה, או עוד מלא דברים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 שעות, m3x7r3m3 כתב:

הם אכן דבילים, והקורונה חשפה עד כמה הם דבילים, ואני מניח שהיום הם לא היו מקבלים את התוכניות שהם קיבלו.

היום אחרי עשור מאז הפגישה/הרצאה המוזרה בבית הספר שבה הם הרצו על נושא מסוים, אם אני לא טועה מדובר היה על שירות צבאי או משהו בסגנון (זה עד כמה האירוע הזה היה זניח עבורי) ובדיעבד אני מבין עד כמה הם היו שקועים עמוק בתוך החרא הזה עוד לפני הקורונה. זה עוד היה בתקופה שהם היו הלהיט בארץ והיה לכל אחד מהם תוכנית משלו.

היום כמו שכתבת נשארה הפאסדה הישנה שלהם ומעבר לזה הם זוג דבילים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 דקות, oryo כתב:

הבחור מעודד הצבעה לבן גביר וטרנספר, אני

הייתי בדיון הזה איתו. מסתבר שהוא לא בנקודת הקיצון של הימין :)

תגיד כן, לא, משהו.

מה יש לי להגיד שלא אמרתי? אתה בונה סט של הגדרות ועליהן סט של הסקות ורוצה שאני אנהל איתך דיון משם. אני חושב שיהדות התורה זו מפלגה לא ציונית ואני עוד עדין פה. אני לא רץ סביב זה להוכיח שכל ממשלות ישראל שהיא לקחה בהן חלק היו לא ציוניות.

לא הבנתי מה המטרה של הציטוט שלי - אחד הוא סכנה לביטחון המדינה כיוון שכופר בקומון גראונד, ולשני מעשית נתנו גישה למידע מבצעי בבור של אגף המבצעים בצבא.

הבנתי מעולה את מטרת הציטוט שלך. אתה לא מבין את הצד השני שלו. ושים לב באיזה הקשר הבאתי אותו. חברך למחנה שאל איך זה יכול להיות שאנחנו מעדיפים את רעם על בן גביר. עזוב שאני לא חסיד של שתי האופציות, אבל זו בדיוק התשובה. בן גביר ושות' יחשבו כחלק מהקומון גראונד ובהתאם הפוטנציאל לנזק רשמי ומעשי דרך מנגנוני קבלת ההחלטות של המדינה, כולל הצבא, שלא נדע, גבוה הרבה יותר

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בו בזמן שהוא מלווה לו כספים ודואג לבצר את שילטונו בגדה.

את ביצור מעמדו בגדה אפשר לתת לביבי, הפרד ומשול פר אקסלנס - והופ יש לנו 3 מדינות ל2 עמים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

הבנתי מעולה את מטרת הציטוט שלך.

ציטוט הוא לא מטרה, ציטוט הוא החיים עצמם.

• מצחיק 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...