Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

אני יכול להמליץ על ספר מקסימום, אם לא זרקתי אותו

תן לנו קצת כותרות...

לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

התחלת להיות משורר עכשיו?

שקט זה חשוב. זה מה שמאפשר לי ולך לעבוד בהייטקס ולהנות מהחיים. 

תמיד משורר.

שקט זה חשוב בכל מחיר?

גם בהייטקס יודעים שלפעמים תיקון של משהו עכשיו יעלה הרבה פחות מאשר לתקן אותו בעתיד.

לפני 52 דקות, יבגניפ כתב:

חרדל ליברלי זה אוקסימורון כמו קומוניסט ליברלי. כאילו.. יש כל מיני יצורים מוזרים שכאלו בשטח, אבל meh

למה זה נראה לך כמו אוקסימורון?

הוא יכול לבחור להיות חרדל, ובו זמנית לרצות חופש שיאפשר לכל אחד אחר לבחור את דרכו.

קומוניזם כמובן לא יכול להתקיים עם חופש בחירה.

לפני 51 דקות, פינדר כתב:

כשסמוטריץ׳ מדבר על ״ליברלי״ הוא מדבר על גרסה מיוחדת של שמרנות ליברלית.

גרסה שבה מצד אחד קוראים לחופש הפרט (היהודי), לחירות ולצמצום הוצאות הממשלה (על דברים שהימין הדתי לא מגדיר כחשובים).

ובאותה נשימה אין בעיה עם כפייה דתית ורמיסת זכויות של מי שאינו יהודי ישראלי.

רמיסת איזה זכויות של מי שאינו יהודי ישראלי?

הזכות להתנגד לאותה מדינה שבה אתה גר וממנה מקבל קצבאות בט"ל או משכורת?

לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

בוא נגיד שסמורטיץ הליברלי לא מספיק ליברלי כדי לפרק את המונופול שיש למדינה על הדת היהודית ולאפשר ליהודים מאותו מין להתחתן בבית הלאומי בארץ ישראל.

למה שהוא יפעל לאפשר נישואים חד מיניים?

זה בערך טענה ברמה של "בוא נגיד שיאיר גולן הביטחוניסט לא מספיק ביטחוניסט כדי לפרק את ארגוני הטרור ולאפשר ליהודים ביו"ש לחיות בביטחון בבית הלאומי בארץ ישראל.".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אמרנו פעם בעבר - מה שרע"מ אומרת בעברית לא מעניין, צריך לראות מה היא אומרת בערבית.
אז קחו נאום של מנסור עבאס ברמאללה:
https://www.facebook.com/755961464/posts/pfbid02bCaoQG1EPnJPG3JS25K8isNFMQ6y3rmZPJCFkGwG8Vmx9WtfoXKuFYhkrD8ACPH5l/

מעניין מי יבוא ויגיד "אבל זה מפעם", בזמן שהוא טוען שבן גביר הוא אותו בן גביר של לפני 15 שנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

למה שהוא יפעל לאפשר נישואים חד מיניים?

זה בערך טענה ברמה של "בוא נגיד שיאיר גולן הביטחוניסט לא מספיק ביטחוניסט כדי לפרק את ארגוני הטרור ולאפשר ליהודים ביו"ש לחיות בביטחון בבית הלאומי בארץ ישראל

יאיר גולן עם כל השטויות והפליטות שלו עדיין לא בעד לוותר על יו"ש. זה לא אוקסימורון כמו סמוטריץ ליברל.

לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רמיסת איזה זכויות של מי שאינו יהודי ישראלי?

גם יהודים נדפקים ממנו כמו שראינו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תן לנו קצת כותרות...

״ברית שלום״

לפני 41 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שקט זה חשוב בכל מחיר?

אתה ויובל אולי חושבים שזה בכל מחיר. אני לא.

לפני 42 דקות, m3x7r3m3 כתב:

למה זה נראה לך כמו אוקסימורון?

מערכת ערכים. זה יכול להתקיים כמובן. אבל בסיכוי נמוך. אבל זה לא כל כך משנה. למושגים שאנחנו משתמשים בהם אין כל כך משמעות אמיתית בעולם יותר. לא יודע מה זה ״ליברל״ במונחים של היום בכלל

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני כבר לא מופתע מסיפורים על היעדר משילות/חוק/אכיפה בישובים ערבים/דרוזים, אבל בכל זאת.

ידידה עובדת כמהנדסת פיקוח בחברת תשתיות, ולאחרונה הם מלווים פרויקט סלילת כביש בישוב דרוזי גדול, כאשר הכביש כולל גם תחנות אוטובוס לפי התכנית. אחד התושבים לא היה מרוצה ממיקום התחנה ליד הבית שלו, אז אחרי ויכוח עם העובדים הוא פשוט יצא לרחוב עם פטיש גדול ושבר את כל אבני השפה באזור שיועד לתחנה.

הגיע מישהו מהמועצה, ביקש לא להזמין משטרה ואמר "שהוא יסדר הכל" (קבלן הביצוע מצידו אמר שהוא מצפה שמישהו ישלם לו על הנזק). מפה לשם, את התחנה הזיזו למקום אחר, כולל כל הכרוך בכך - שינוי שרטוטים, תכניות וכדומה. משטרה לא עירבו.

עכשיו תתארו לעצמכם מה היה קורה אם בהרצליה/פתח תקווה מישהו היה יוצא ושובר את הכביש כי הוא לא בא לו בטוב. כנראה שזה היה נגמר במעצר ובתביעה כספית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

יאיר גולן עם כל השטויות והפליטות שלו עדיין לא בעד לוותר על יו"ש. זה לא אוקסימורון כמו סמוטריץ ליברל.

נראה לי שאתה לא עוקב אחרי יאיר גולן...

החזון המשיחי לא מתייחס לרצועת עזה, או לגדה המזרחית מ"שתי גדות לירדן, זו שלנו, זו גם כן".

מהי אותה שלמות הארץ שעליה יש לוותר?

לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

גם יהודים נדפקים ממנו כמו שראינו. 

יהודים גם נדפקו בממשלה הזו.

יהודים נדפקו גם בגלל ההחלטה של קארין אלהרר להפסיק חיפושי גז חדשים.

כל פוליטיקאי כלשהו במערכת הפוליטית לדורותיה, דפק יהודים בצורה זו, או אחרת, מתישהו.

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

״ברית שלום״

מעולה, דוגמא מופלאה.

נסביר קצת על אותה תנועה - וספציפית על הרעיון שלהם למימוש "בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל".

אוטונומיה דו לאומית, תחת המנדט הבריטי, כשהמטרה הסופית היא מדינה דו-לאומית עצמאית.

אגב, מינוס רמת הדתיות, חברון של אותה תקופה בדיוק, הייתה מיקרו-קוסמוס של התפיסה הזו. ז"א עד 1929.

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

אתה ויובל אולי חושבים שזה בכל מחיר. אני לא.

אז איפה שמים את הגבול? פרעות ופיגועים לא, אבל כל דבר מתחת לזה כן?

מתי מפסיקים להאכיל את החיה?

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

מערכת ערכים. זה יכול להתקיים כמובן. אבל בסיכוי נמוך. אבל זה לא כל כך משנה. למושגים שאנחנו משתמשים בהם אין כל כך משמעות אמיתית בעולם יותר. לא יודע מה זה ״ליברל״ במונחים של היום בכלל

אז זה לא אוקסימורון, זה פשוט לא סביר. לפחות לדעתך. אין לי מושג כמה שילוב כזה מפושט באוכלוסיה.

אני כמובן יכול ללכת לאנקדוטות - כמו הקולגה החרדי שהוא ליברל.

אני לא מתייחס למונחים של היום אלא במשמעות המקורית - ליברל הוא זה ששואף למקסם את חופש הפרט, מבלי לפגוע בחופש הפרט של האחר, שוויון בפני החוק, והפרדת רשויות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אני כבר לא מופתע מסיפורים על היעדר משילות/חוק/אכיפה בישובים ערבים/דרוזים, אבל בכל זאת.

ידידה עובדת כמהנדסת פיקוח בחברת תשתיות, ולאחרונה הם מלווים פרויקט סלילת כביש בישוב דרוזי גדול, כאשר הכביש כולל גם תחנות אוטובוס לפי התכנית. אחד התושבים לא היה מרוצה ממיקום התחנה ליד הבית שלו, אז אחרי ויכוח עם העובדים הוא פשוט יצא לרחוב עם פטיש גדול ושבר את כל אבני השפה באזור שיועד לתחנה.

הגיע מישהו מהמועצה, ביקש לא להזמין משטרה ואמר "שהוא יסדר הכל" (קבלן הביצוע מצידו אמר שהוא מצפה שמישהו ישלם לו על הנזק). מפה לשם, את התחנה הזיזו למקום אחר, כולל כל הכרוך בכך - שינוי שרטוטים, תכניות וכדומה. משטרה לא עירבו.

עכשיו תתארו לעצמכם מה היה קורה אם בהרצליה/פתח תקווה מישהו היה יוצא ושובר את הכביש כי הוא לא בא לו בטוב. כנראה שזה היה נגמר במעצר ובתביעה כספית.

סיפורים כאלה יש מפה עד הירח. דרוזים שמציתים מכוניות של עובדי רשות המיסים, מוסלמים שמאיימים על שוטרים לא להיכנס לעסק להחרים מכונות שהפסיקו לשלם עליהם וכו' יש דברים שנותר רק לקנא

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

את הכביש? כנראה מעצר. דברים יותר קטנים? מרכז ת״א - מישהו מפרק עמודון שהעיריה התקינה כדי שאנשים לא יחנו על מדרכה. מסתבר שמדובר בתופעה נפוצה בעיר. יש בקבוצה גם תעוד דומה מחיפה.

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אוטונומיה דו לאומית, תחת המנדט הבריטי, כשהמטרה הסופית היא מדינה דו-לאומית עצמאית.

אוקיי, ו...? כאילו, אם הכיוון זה עכשיו להוכיח למה אין סיכוי לאוטונומיה דו לאומית - סבבה.

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז איפה שמים את הגבול? פרעות ופיגועים לא, אבל כל דבר מתחת לזה כן?

מתי מפסיקים להאכיל את החיה?

זה לא שחור ולבן. אין לי גבול להעביר לך במדויק. אני גם לא חושב שהעברת מים לירדן שקולה לתשלום למחבלים מהחמאס וכו׳.

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז זה לא אוקסימורון, זה פשוט לא סביר. לפחות לדעתך. אין לי מושג כמה שילוב כזה מפושט באוכלוסיה.

אוקסימורון זו הקצנה כן. וכמובן השאלה המרתקת זה איך מישהו כזה מיישב את הסתירה המובנית בין זה לזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

@יבגניפ, @SlowRide תגובתכם על הסרטון של מנסור עבאס?
במקרה שפיספסתם..

זהו, שכנעת אותי סופית לא להצביע לו.

איזה תגובה בדיוק אתה מחפש, תביא נאום של בנגביר ושל עבאס מעכשיו ונראה מי רוצה לזרוק את מי לים. 

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מהי אותה שלמות הארץ שעליה יש לוותר?

בוויקיפדיה כתוב שהוא מתנגד לקרוא ליו"ש כיבוש, ונגד פינוי בתים.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

זהו, שכנעת אותי סופית לא להצביע לו.

איזה תגובה בדיוק אתה מחפש, תביא נאום של בנגביר ושל עבאס מעכשיו ונראה מי רוצה לזרוק את מי לים. 

אמרתי שאתה מצביע לו?
זה רק מראה את רמת הצביעות שלכם, שאין לכם בעיה לשבת איתו אבל לא עם בן גביר, כי בן גביר הוא "ימני קיצוני חשוך".
ושוב, אתה מעדיף לקבור את הראש בחו"ל "אבל תראה איזה חמודי עבאס עכשיו". הם פשוט הבינו שבמלחמה כוללת הם מפסידים, אז עברו לצורת לחימה אחרת, מבפנים, לפורר את המדינה, כמו שעושים באירופה.
ארגון שהוצא מחוץ לחוק במדינות ערב הופך לפרטנר במדינת ישראל.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

זה רק מראה את רמת הצביעות שלכם, שאין לכם בעיה לשבת איתו אבל לא עם בן גביר, כי בן גביר הוא "ימני קיצוני חשוך".

עניתי לך על זה לדעתי 30 פעם כבר. זה באמת כל כך מורכב? 

זו לא תחרות על מי יותר ליברל או דובון איכפת לי יותר. זה סתם. משהו שאתה המצאת וממשיך לחזור עליו. גם אין פה עניין של ״צביעות״. זה גם משהו שאתה המצאת למרות שהוא לא מחזיק מים לוגית וגם לא עקרונית. 

בשבילי זו שאלה של יכולת ממשית לקדם נזק מול תועלת. מצד אחד, אני חושב שבן גביר יזיק יותר. כדי להבין למה, לדוגמא, אתה יכול לחזור לדיון שלי עם ליאור מלפני 3 ימים. לבן גביר יש סיכוי להיות פה שר בטחון או שר לבטחון פנים. למישהו מרעמ לא. מצד שני, אני לא חושב שיש הרבה סיכוי לאינטגרציה של הערבים אם לא משתפים אותם בשלטון. זה הכל.

בחייאת, נסה להמציא טריק אחר חוץ מלהוכיח אותנו שאנחנו צבועים. זה משעמם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

ה רק מראה את רמת הצביעות שלכם, שאין לכם בעיה לשבת איתו אבל לא עם בן גביר, כי בן גביר הוא "ימני קיצוני חשוך"

מה הקשר צביעות?

ב2022, בן גביר אומר במפורש שהוא רוצה להעיף מפה את הערבים. זה במצע שלו.

עבאס אומר שמדינת ישראל היא מדינה יהודית ושהתפקיד שלו לייצג את ערביי ישראל ולא את הפלסטינים.

אנחנו מדברים על ההצהרות שלהם, לא על מה שאנחנו חושבים שהם רוצים, כי בנגביר היה חבר פעם בארגון טרור ועבאס פעם אמר שהפלסטינים וערביי ישראל צריכים לגרש את היהודים ביחד.

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

ב2022, בן גביר אומר במפורש שהוא רוצה להעיף מפה את הערבים. זה במצע שלו.

עבאס אומר שמדינת ישראל היא מדינה יהודית ושהתפקיד שלו לייצג את ערביי ישראל ולא את הפלסטינים.

אנחנו מדברים על ההצהרות שלהם, לא על מה שאנחנו חושבים שהם רוצים, כי בנגביר היה חבר פעם בארגון טרור ועבאס פעם אמר שהפלסטינים וערביי ישראל צריכים לגרש את היהודים ביחד.

אתה מגיב על משהו ומבטל את עצמך שנייה אחרי.
אם אתה מתעסק עם הצהרות - בן גביר היה "קיצוני" להגדרתם לפני 15 שנה, עכשיו הוא לא. תראה לי ריאיון אחד איתו שהוא אומר שהוא רוצה להעיף מפה ערבים סתם ככה. לא מחבלים, ערבים. אפילו על הלהט"ב הוא אומר שהם אחים שלו ושגם אם הוא לא מסכים איתם הוא לא רוצה לפגוע בהם. פעילי עוצמה יהודית אפילו קיבלו הוראה לא ללכת למצעדי הגאווה להפגין (לעומת לה"בה שכן הלכו, למרות שמבחינתכם כל הדתיים אותו דבר).
מצד שני - יש לך פה סרטון שמראה שמנסור עבאס הוא נציג הפלשתינים, משום מה אתה מוכן לשכוח את זה ולהאמין להצהרות שלו מהשנתיים האחרונות.
מה זה אם לא צביעות?

לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

בשבילי זו שאלה של יכולת ממשית לקדם נזק מול תועלת. מצד אחד, אני חושב שבן גביר יזיק יותר. כדי להבין למה, לדוגמא, אתה יכול לחזור לדיון שלי עם ליאור מלפני 3 ימים. לבן גביר יש סיכוי להיות פה שר בטחון או שר לבטחון פנים. למישהו מרעמ לא. מצד שני, אני לא חושב שיש הרבה סיכוי לאינטגרציה של הערבים אם לא משתפים אותם בשלטון. זה הכל.

הערבים צריכים להשתלב במדינה, אממה זה צריך להיות עם אנשים כמו יוסף חדאד שרוצה לתרום למדינה ולא עם וואליד טאהה שטוען שכל השוטרים הם נאצים ושכוחות צה"ל שוחטים תינוקות.
ביום שתהיה מפלגה ערבית שתהיה מורכבת מאנשים שבעד מדינת ישראל, אני הראשון שיתמוך בכניסה שלהם לממשלה, לא תומכי טרור.

לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

בחייאת, נסה להמציא טריק אחר חוץ מלהוכיח אותנו שאנחנו צבועים. זה משעמם.

למה? זה דווקא כיף לראות אנשים מחפשים איך לחרטט כדי להוכיח לעצמם משהו.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל ביבי הוא זה שהכשיר את עבאס. גם ליאור פה פירגן לעבאס.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לפורר את המדינה, כמו שעושים באירופה.

מה מה? איך ואיפה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...