Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אז למה לפיד יצא למחאה על זה עם ווסט צהוב?

הוא לא. יש איזושהי נקודה שבה תפסיק להמציא דברים שלא קרו, או שזו פשוט הדרך שלך להתיש את כולם?

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

מי שחושב שצריך לגרש את אויבי המדינה. אין לזה קשר לפחד או שנאה.

להכליל את כל המצביעים של מפלגה מסוימת, תחת סיבה של "פחד ושנאה" זה שיטה טיפשית לצבוע מפלגה שלמה ומצביעיה, והיא מצביעה יותר על הדובר.

זה מצחיק כי כולנו יודעים מי הם "אויבי ישראל" שבנגביר כל כך רוצה לגרש.
זה התכלס של כל מה שהוא מציע ואין שום דבר מעבר לזה, כל העניין של תיקון מערכת המשפט זה בעיקר בשביל זה. 
תאשים את הפעילים של המפלגה שצבעו אותך כפחדן ושונא, אחרי הכל זה בעקבות המעשים והאמירות שלהם ושל זה שעומד בראשם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שמחפש תפיסה כלכלית אצל בן גביר בטח הולך לקצב ומחפש בקבוק חלב 3% 😂

אז מה אני צריך לחפש אצל בן גביר?

אתה רוצה את השינויים שלו למערכת המשפט, למרות שאולי גם הם לא נכונים, הרי כמו שהוא מדגים כן בורות כלכלית, ככה גם יכול להיות שהוא מדגים בורות במערכת המשפט... מכיוון שאתה לא משפטן - אתה לא באמת יודע.

אותו הדבר בעיניין המדיני.

אז מה יש לחפש אצלו? טרנספר לאוייביי ישראל (יעני גירוש מחבלים כמו שליברמן הבטיח לפני עשור וחצי? הפעם זה יקרה נכון? כי תיהיה ממשלת ימין על מלא, לא כמו הממשלה של ביברמן) 

Just now, MiniMiz3r כתב:

בבקשה תמצא את המילה ריבית בכתבה הזאת. 

האינפלציה ועליות הריבית של 2018...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, MiniMiz3r כתב:

בבקשה תמצא את המילה ריבית בכתבה הזאת. 

די נו.
לקח מחאה חברתית שקשורה ליוקר המחיה וניסה לתפוס עליה גל בזמן שהוא חבר כנסת מכהן.
זה מתקשר לשיח הכולל שהיה מקודם, שכולם מדברים כשהם באופוזיציה על כמה הם יודעים לעבוד והם אלה שיורידו את המחירים. אל תיקח את זה למקום אחר כי זה לא קשור הפעם. 
אם כבר, לפיד היה זה שהתחנן לרשתות השיווק שלא יעלו מחירים ואמר "אם תעלו נביא לכם תחרות", במקום פשוט להביא לפה חברות ענק ולפתוח את התחרות, וזה בזמן שהוא ראש הממשלה.

פורסם

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

זה מצחיק כי כולנו יודעים מי הם "אויבי ישראל" שבנגביר כל כך רוצה לגרש.
זה התכלס של כל מה שהוא מציע ואין שום דבר מעבר לזה, כל העניין של תיקון מערכת המשפט זה בעיקר בשביל זה. 
תאשים את הפעילים של המפלגה שצבעו אותך כפחדן ושונא, אחרי הכל זה בעקבות המעשים והאמירות שלהם ושל זה שעומד בראשם. 

אתה שוב עושה קפיצה לוגית, שהיא לא בהכרח נכונה.

אם היא הייתה בהכרח נכונה, אז בג"צ היה שמח לפסול את בן גביר.

אם אתה מסתכל על מצביע של מפלגה, ושופט אותו לפי איך שאתה תופס מצביעים אחרים של אותה מפלגה, הבעיה היא לא בהם, היא בך.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

אז מה אני צריך לחפש אצל בן גביר?

מדיני-ביטחוני, משפטי.

אתה יכול למצוא אצלו (כמו אצל כל פוליטיקאי אחר) גם פופוליזם, ואני מנחש שלפחות חלק מהקולות שלו בסקרים מגיעים משם.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

אתה רוצה את השינויים שלו למערכת המשפט, למרות שאולי גם הם לא נכונים, הרי כמו שהוא מדגים כן בורות כלכלית, ככה גם יכול להיות שהוא מדגים בורות במערכת המשפט... מכיוון שאתה לא משפטן - אתה לא באמת יודע.

א. אני לא צריך להיות משפטן, רק להסתכל למשל מה קורה במדינות שאליהן אנחנו שואפים להידמות (אלא אם כן אתה שואף שנדמה להודו, אז מערכת המשפט שלנו צריכה שינוי).

ב. השינויים שלו למערכת המשפט הם לא לפן המשפטי אלא לפן של הפרדת הרשויות, ובשביל זה, משפטן הוא לא בהכרח התפקיד הנכון כדי להיות בר-סמכא.

ג. הוא משפטן.

ד. אני מעדיף את השינויים של רוטמן (אבל כאמור נראה שהציונות הדתית קרובה יותר לאחוז החסימה, יותר סיכון).

ה. גם רוטמן משפטן.

ו. אחוז ההרשעות בישראל עומד על למעלה מ-99%, אחוז ההרשעות כנגד בן גביר קצת מתחת ל-15% (8/54). אז קשה להגיד שהיכולות המשפטיות שלו לא עומדות למבחן...

לפני 1 דקה, David32 כתב:

אותו הדבר בעיניין המדיני.

אז אתה אומר אין מה לבנות על העניין המדיני על אף אחד מראשי המפלגות, חוץ מביבי ואלי אבידר, כי חוץ מהם אף אחד מהם לא מדינאי.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

אז מה יש לחפש אצלו? טרנספר לאוייביי ישראל (יעני גירוש מחבלים כמו שליברמן הבטיח לפני עשור וחצי? הפעם זה יקרה נכון? כי תיהיה ממשלת ימין על מלא, לא כמו הממשלה של ביברמן) 

ליברמן תמיד היה פופוליסט בלי חוט שדרה, אני עוד זוכר שבתיכון באו כל מיני פוליטיקאים, אז אסתרינה טרטמן גם לא ממש ניסתה להסתיר שזה פופוליזם בלי חוט שדרה, אפילו לא היה להם איזה שאיפה לממש את הדברים שהם מבטיחים.

אולי זה יקרה, אולי לא, מה אכפת לך? אתה לא בוחר בו לא? זה כבר בינו ובין הבוחרים שלו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תנוח דעתך, בג"צ בעצמו אומר שהלוגיקה הזו נכונה 🤣

אני לא חושב שהדיון בבגץ עסק בביקורת על לוגיקה, אבל ניחא. לא מעניין מספיק.

ניחוח" זה משהו שלא ניתן להוכחה או תימוכין.

הוא גם תלוי בעיני ה"מרחרח".

בניגוד למה שהלך פה בשרשור. כאן לא דיברו על "ניחוח" או משהו אמורפי אחר. כאן טענו כטענת המבקשים לפסול, שתפיסת בן גביר היא "אויב = ערבי", כלומר המילה "אויב" היא סוג של "לשון נקייה". על זה בג"צ אמר במפורש שאין להם הוכחה.

״אין לזה הוכחה״ לא מוביל ל״מי שקרא את זה וחשב שבן גביר גזען עשה את זה בעצם כי הוא גזען בעצמו! הפוכה לכולם!״. 

״אין הוכחה חותכת לזה שבן גביר גזען״ לא שקול ״אין סיבה לחשוב שהוא גזען ואין דבר באג׳נדה שלו שמרמז על כך״.

יש עוד, אבל זה בזבוז זמן.

אתה זכאי להחזיק בדעתך, ולא צריך אישור לכך ממני.

בהחלט

לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה שוב עושה קפיצה לוגית, שהיא לא בהכרח נכונה.

אם היא הייתה בהכרח נכונה, אז בג"צ היה שמח לפסול את בן גביר.

זה שבגצ לא יכול להוכיח שבן גביר גזען, נניח, לא אומר שהוא לא גזען. אתה מבלבל בין לוגיקה לבין לא יודע.. החיים עצמם או משהו

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.

די נו אתה בעצמך.

אני חושב שהצילום של לפיד באפוד צהוב היה אדיוטי, אבל זה גם אדיוטי להשוות יוקר מחיה של לפני כמה שנים, שנבע מדברים שהם בשליטה של הממשלה כמו מכסים, חסמי יבוא, מכסות ורגולציה, ליוקר מחיה שנובע מאינפלציה ועלית ריבית שקיימים בכל העולם.

אגב, לגבי יוקר המחיה שבשליטת הממשלה, הממשלה הזו בשנה אחת עשתה יותר ממה שביבי עשה בעשור האחרון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אם אתה מסתכל על מצביע של מפלגה, ושופט אותו לפי איך שאתה תופס מצביעים אחרים של אותה מפלגה, הבעיה היא לא בהם, היא בך.

פעילים ויו"ר, לא מצביעים אחרים.

וכן, אם אני רואה מישהו שתומך באדם שלדעתי הוא גזען ופחדן ומחרחר מלחמה, מה לעשות ש my estimation of him as a man just plummeted.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רק להסתכל למשל מה קורה במדינות שאליהן אנחנו שואפים להידמות

אילו? בשיא הרצינות.

לפני 14 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז קשה להגיד שהיכולות המשפטיות שלו לא עומדות למבחן

אני רואה שנעלבת בשם בן גביר למרות שלא אמרתי מילה על היכולות שלו, במיוחד לא על היכולות שלו להיות נאשם ולהזדכות.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.

שום די נו.

כתבו לך "ראשי ממשלה לא מחליטים על ריבית", ואתה הגבת שלפיד יצא למחאה על "זה" כשברור שבמילה "זה" הכוונה היא לריבית. הוא מעולם לא עשה זאת, ואתה יודע שהוא מעולם לא עשה זאת, ועם זאת אתה ממשיך לכתוב דברים שהם שקרים מוחלטים ושאתה יודע שהם שקרים מוחלטים (ואם אתה לא יודע אז זה עוד יותר גרוע).

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

״אין לזה הוכחה״ לא מוביל ל״מי שקרא את זה וחשב שבן גביר גזען עשה את זה בעצם כי הוא גזען בעצמו! הפוכה לכולם!״. 

״אין הוכחה חותכת לזה שבן גביר גזען״ לא שקול ״אין סיבה לחשוב שהוא גזען ואין דבר באג׳נדה שלו שמרמז על כך״.

יש עוד, אבל זה בזבוז זמן.

זה ההבדל בין תחושות ובין משהו מעשי.

אני לא מתווכח עם תחושות.

והתחושות שלי ושלך לגבי בן גביר יכולות להיות שונות.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

זה שבגצ לא יכול להוכיח שבן גביר גזען, נניח, לא אומר שהוא לא גזען. אתה מבלבל בין לוגיקה לבין לא יודע.. החיים עצמם או משהו

זה שלא ניתן להוכיח שבן גביר הוא גזען, אומר שהוא לא גזען.

ניתן לומר שזה שלא ניתן להוכיח שבן גביר גזען, לא אומר שאתה חייב לחשוב שהוא לא גזען. אבל זה מחייב בערך אותך, וגם לא בטוח.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

פעילים ויו"ר, לא מצביעים אחרים.

מה זה פעילים? יש למפלגה בעלי תפקידים, ומצביעים / מתפקדים. האחרונים לא רלוונטיים בכלל.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

וכן, אם אני רואה מישהו שתומך באדם שלדעתי הוא גזען ופחדן ומחרחר מלחמה, מה לעשות ש my estimation of him as a man just plummeted.

אז אני מניח שזה נכון גם לגבי לפיד, גנץ, מיכאלי, הורוביץ.

אגב בדיוק את אותם דברים אמרו גם על בנט. אז גם לגביו זה נכון?

לפני 10 דקות, David32 כתב:

אילו? בשיא הרצינות.

ארה"ב, גרמניה, צרפת, בריטניה.

שיטת בחירת השופטים שלנו למשל - חסרת אח ורע בעולם המערבי, הכי קרובים אלינו זה הודו...

לפני 11 דקות, David32 כתב:

אני רואה שנעלבת בשם בן גביר למרות שלא אמרתי מילה על היכולות שלו, במיוחד לא על היכולות שלו להיות נאשם ולהזדכות.

אמרת בורות משפטית לא?

בור משפטי לא יכול להיות נאשם במדינה שבה יש 99% הרשעות, ולצאת זכאי 85%...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

ארה"ב, גרמניה, צרפת, בריטניה.

כול אחת מהם שונה קצת לא? מה אני מפספס?

האמת, מצחיק אותי שאתה משווה למערכות משפט במדינות מסויימות שלא גרת בהן דקה ואתה בכלל לא מעורה במצב הפוליטי שם.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אמרת בורות משפטית לא?

שוב אתה חוזר על זה? הוא ייצג את עצמו בכול המשפטים האלה?

רגע רגע, ובוא נגיד וכן (ואני לא אומר כן). אתה רוצה שבן אדם כזה מומחה שיודע את כול הטריקים והשטיקים לצאת זכאי (למי המשפט המתלהב שלך) שיעשה רפורמה במערכת המשפט ומצפה שהוא לא ישאיר טריקים ושטיקים כדי שיצא זכאי?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מתווכח עם תחושות.

זה מה שעשית בערך בכל השבוע, גם על בן גביר וגם כשניסית להוכיח לי שזה לא בסדר שאני מוכן להמר על שילוב של ערבים בממשלה בעוד שזה כן בסדר שאתה מוכן להמר על שילוב של דתיים ימניים בממשלה.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה שלא ניתן להוכיח שבן גביר הוא גזען, אומר שהוא לא גזען.

אתה מבלבל בין "לא ניתן" לבין "לא הוכיחו". את המשפט האחרון של פרמה לקח 350 שנה להוכיח. ראיות לגזענות של בן גביר יכולות לצוץ מחר ויכולות שלא. באופן כללי יותר הטענה כאילו אם לא ניתן להוכיח משהו אז הוא לא נכון היא לא נכונה בעצמה. וחוץ מזה, משפט והחלטת שופטים זה לא מדע מדויק.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לא נכון.

הוכחה:

מאשימים בור משפטי ב100 תיקים. הוא שוכר את שירותיו של בן גביר כעורך דין.  יוצא זכאי ב85% 

חוץ מזה נראה לי שזה באג שמבלבל בין הסתברות או סטטיסטיקה לבין מקרה פרטי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...