Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

ונראה לך שזה יעבור?

אלה הצהרות בתעמולת בחירות כמו שהליכוד שלח את הדבילית שלו להגיד חוק צרפתי לכל 120 חברי הכנסת.

כשהדבילית שלו (מי זאת בכלל?) תגיד משהו כזה, יונית לוי תעשה את המבט הכי רציני שלה, עם צקצוק מתנשא, וביחד עם אמנון אברמוביץ יבכו על מות הדמוקרטיה, ויתחילו לתדלק הפגנות בכל רחבי הארץ עם דגלים שחורים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

הוא מתייחס לקטע הזה:

שם זה אפילו לא תעמולת בחירות, זה תעמולת פריימריס

עוד סיבה שבגללה אני אומר שהליכוד מבחינת מעשים עושה כלום ושום דבר, מבחינת דיבורים הוא נע בין תירוצים למה לא עשה, להבטחות פופוליסטיות שאין לו כוונה למלא.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנקודה היא שדבילים והצהרות שמכוונות לאוזני הדבילים יש תמיד ומכל הצדדים. צריך לסנן רעשי רקע.

ולמען הסר ספק, לא אתן את הקול שלי למפלגה שאחד מהבכירים בה מתבטא ככה ואף אחד לא מסתייג מדבריו (והכוונה היא גם לגנץ וגם לדיסטל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אין, אבל זו המשמעות של לתפוס את העכבר ולא לטפל בחור.

רוצה לומר - לא צריך להיות טווח ביניים, עצם הקיום שלו הוא תקלה, שמייצרת אחריה תקלות נוספות, שהסרטון הזה הוא רק אחד מהם.

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה נכון, במיוחד בהתחשב בכך שיצירת טווח הביניים היא לא בשליטתו, למרות שרמטכ"ל כן יכול להרחיב את טווח הביניים הקיים, אבל לא לצמצם אותו.

אין טווח ביניים. פיקציה תקשורתית מפומפמת, שנובעת בעיקר ממקרה עזריה (שגם בו לא היה טווח ביניים). הסרטון הזה הוא מקרה של חיילים כושלים ערכית, לא עניין של הוראות פתיחה באש.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ניסו לחטוף נשק הם צריכים לחטוף מכות אחרי שעצרו אותם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדיין כשל ערכי.

לא משנה מה עשו להם, ברגע שהם לא מהווים איום הקרב נגמר ולא מוציאים עליהם שום תסכול.

פורסם

כלומר לקחתם סרטון ערוך שצולם על ידי פלסטינאים, 10 שניות, ממרחק של 100 מטר, וממנו קיבלתם החלטה על זה שהחיילים כשלו, ויוצאים למתקפה בכל החזיתות על 4 לוחמים צעירים שעומדים יום יום מול אוכלוסייה עויינת.
הגיוני.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

יותר בכיוון של ירי למרכז מסה באותו רגע אבל אסתפק בזה שישברו להם כל עצם.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

@RKבמידה ויתגלה שהם באמת הותקפו והיה ניסיון חטיפת נשק, עדיין תתייחס לזה ככשל ערכי? או רק כשל מקצועי?

שמת לב שהוא אמר שהם צריכים להיות או בשקיות או אזוקים? מה במשוואה הזאת אתה לא מבין?

לגבי גלית, היא אפילו לא מחקה את היסטוריית הפוסטים שלה בה היא יוצאת נגד ביבי ומשבחת כול מיני סמולנים.ות.

אין מה להייחס אליה ברצינות אלא לעבודה שהיא הגיעה כול כך גבוה ברשימת הליכוד עם כול כך הרבה שטויות שנאמרות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

שמת לב שהוא אמר שהם צריכים להיות או בשקיות או אזוקים? מה במשוואה הזאת אתה לא מבין?

יש הבדל עצום (אבל עצוםםםםםםםםםםםם עם עוד כמה מ' סופיות) בין כשל ערכי לכשל מקצועי. עצום.

אם החיילים הסתובבו, פגשו 2 פלסטינים ופיצצו אותם מכות - כשל ערכי.
אם החיילים ביצעו מעצר, עלו לזאב, ובזאב סתם פיצצו את העצורים - כשל ערכי.
אם החיילים ביצעו סיור, הותקפו, במהלך ההשתלטות השתמשו בכוח מוגזם והמשיכו להכות - מדובר בכשל מקצועי, לא ערכי. 

כשל מקצועי - תחקיר והפקת לקחים להמשך, במקסימום נו נו נו.
כשל ערכי - תעיף מלוחמה ותכניס לכלא אם צריך (כן, כמו עזריה).

פורסם

תתייחס לאותם 10 שניות ותן הצדקה כלשהי לזה שלוחם מתנהג ככה.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

והמשיכו להכות

זה כשל ערכי.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אם החיילים הסתובבו, פגשו 2 פלסטינים ופיצצו אותם מכות - כשל ערכי.
אם החיילים ביצעו מעצר, עלו לזאב, ובזאב סתם פיצצו את העצורים - כשל ערכי.
אם החיילים ביצעו סיור, הותקפו, במהלך ההשתלטות השתמשו בכוח מוגזם והמשיכו להכות - מדובר בכשל מקצועי, לא ערכי. 

הכשל מתחיל עוד קודם, מעצם זה שחיילים מבצעים פעולות שיטור על אוכלוסיה אזרחית (אבל אסור להגיד כיבוש).

אבל זה כבר לשמאלנים מתקדמים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

תתייחס לאותם 10 שניות ותן הצדקה כלשהי לזה שלוחם מתנהג ככה.

זה כשל ערכי.

לא הייתי במצבם, לא יודע מה היה שם. כמו שאתה יודע לא יודע, RK לא וכרגע גם אביב כוכבי לא.
לא יודע, אם לוחם מרביץ למישהו שתקף אותו והוא עדיין לא אזוק זה לא כזה מפריע לי..  
מחבל הוא מחבל. כל עוד לא עושים משהו בלתי חוקי בעליל (כמו לירות במחבל על הרצפה, או במחבל אזוק), אני אחזק את לוחמי צה"ל ולא אחפש לצאת יפה נפש על חשבונם.
כמובן שהשאיפה היא לתת להם את הכלים לירות ישר במחבלים ולא להכנס לעניינים משפטיים מיותרים, אבל נתמודד עם מה שיש.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

הכשל מתחיל עוד קודם, מעצם זה שחיילים מבצעים פעולות שיטור על אוכלוסיה אזרחית (אבל אסור להגיד כיבוש).

אחלה, תבחר בממשלת שמאל* שתבצע התנתקות על מלא מכל שטחי יהודה ושומרון.
עד אז, תנסה לתת גב ללוחמים.

*אם אפשר לא להשתמש בקולות של אנשי ימין בשביל זה עדיף. 

פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

הנקודה היא שדבילים והצהרות שמכוונות לאוזני הדבילים יש תמיד ומכל הצדדים. צריך לסנן רעשי רקע.

ולמען הסר ספק, לא אתן את הקול שלי למפלגה שאחד מהבכירים בה מתבטא ככה ואף אחד לא מסתייג מדבריו (והכוונה היא גם לגנץ וגם לדיסטל).

"בכירה" בוא, היא מקום 20, בלי תומכים מאוגדים.

זה לא כמו תוכנית של גנץ, שמתפרסמת בטוויטר שלו (וכן ברור שהוא לא מתפעל את הטוויטר שלו בעצמו - זה לא משנה)

לפני 22 דקות, RK כתב:

אין טווח ביניים. פיקציה תקשורתית מפומפמת, שנובעת בעיקר ממקרה עזריה (שגם בו לא היה טווח ביניים). הסרטון הזה הוא מקרה של חיילים כושלים ערכית, לא עניין של הוראות פתיחה באש.

הוראות הפתיחה באש היום הן לא הוראות הפתיחה באש שהיו.

במקרה אזריה לפי ההוראות פתיחה באש של לפני 10 שנים - הוא היה מסיים בשקית שחורה לפני שאזריה עלה על הרכב חפ"ק.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

לפי הוראות הפתיחה באש לפני עשור, נסיון חטיפת נשק מחייל זה עילה לנוהל פתיחה באש, לא לנוהל מעצר חשוד.

מה שפותר מראש את השאלה שלך, הם לא היו נעצרים וכפועל יוצא הם לא היו חוטפים מכות אחרי שעוצרים אותם.

על זה בדיוק אני מדבר כשאני מדבר על החור והעכבר.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

יותר בכיוון של ירי למרכז מסה באותו רגע אבל אסתפק בזה שישברו להם כל עצם.

אין תחליף - התחליף זה בדיוק הטווח ביניים שהוא רע בשבילנו.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

לגבי גלית, היא אפילו לא מחקה את היסטוריית הפוסטים שלה בה היא יוצאת נגד ביבי ומשבחת כול מיני סמולנים.ות.

אין מה להייחס אליה ברצינות אלא לעבודה שהיא הגיעה כול כך גבוה ברשימת הליכוד עם כול כך הרבה שטויות שנאמרות.

כי היא לא מתביישת בהיסטוריה השמאלנית שלה.

למעשה זה חלק מהתדמית הפוליטית שלה - הייתי שמאלנית וקיבלתי חיבוקים ופרסים, עכשיו שאני ימנית אני לא אקבל שום חיבוק ושום פרס.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

רק באותה מידה ש-Navy seals ביצעו פעולת שיטור על בן לאדן.

אבל אני מסכים איתך שעדיף שלא יעצרו מחבלים, אלא יחסלו אותם, רצוי מרחוק, עם כלי טיס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לפי הוראות הפתיחה באש לפני עשור, נסיון חטיפת נשק מחייל זה עילה לנוהל פתיחה באש, לא לנוהל מעצר חשוד.

מה שפותר מראש את השאלה שלך, הם לא היו נעצרים וכפועל יוצא הם לא היו חוטפים מכות אחרי שעוצרים אותם

אז לפי הוראות מלפני עשור לא רק שהחיילים לא היו מקצועיים, הם גם לא היו ערכיים.

מה ההוראות היום?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...