Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, MiniMiz3r כתב:

כמובן, המקור לא אמין, הרצפה עקומה, הרזולוציה נמוכה מדי... 🤣

תודה שעשו לך בית ספר ודלג הלאה. 

כאמור, אם כבר מקורות שאמינותם מוטלת בספק (ולגבי בצלם זה אפילו לא המצב, אין להם פשוט אמינות), אז הלינק שלי מנצח.

עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, מאשר לפתוח את המקלדת ולהוכיח.

אגב, כדי שלא תצא בור לגמרי מהדיון:

ציטוט

...

כך, במהלך צוק איתן הציג בצלם נתונים "ראשוניים" שהיו בלתי ניתנים לאימות ומבוססים באופן בלעדי על מקורות פלשתיניים מעזה.

ב־20 בספטמבר 2016 פרסם בצלם דו"ח שכותרתו "נוהל טיוח" שביקר את החקירות שניהל צה"ל. ארגון NGO Monitor, שבחן את הדו"ח לעומק, הסיק כי הטענות "היו לקויות באופן יסודי, לא מבוססות על עובדות ולא מבוססות משפטית".

בלא פחות מ־14 מקרים הראה ארגון NGO Monitor כי הרוגים פלשתינים שהוצגו כ"אזרחים לא מעורבים" היו למעשה פעילי חמאס או ארגוני טרור אחרים.

...

ואתה יענו ימני, גם אתה כל כך קבור בהצדקת ההצבעות שלך לכנסת, שאתה רואה ב"בצלם" מקור אמין, גדול ענק, אבל הגעת רק למקום השני אחרי סלואי שאצלו לאומני זה לא ימני.

לפני 10 דקות, MiniMiz3r כתב:

אתה מוזמן גם לחפש בגוגל בעצמך, מתחילת השנה נורו למוות עשרות פלשתינים שזרקו אבנים ובקבוקי תבערה (ועוד עשרות שנורו ולא מתו ולכן לא תמצא דיווחים עליהם במבזקים של ynet) 

גם אם זה נכון, הרי שלפי ההוראות פתיחה באש יש בערך שנייה וחצי שבהם מותר לירות במיידי אבנים ובקבוקי תבערה.

השאלה היא כמה נורו מתוך כמה שזרקו, ושם אתה מפסיד, ובגדול.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

בין חיילים שמבצעים פעולות שיטור מתמשכות כלפי אוכלוסיה אזרחית שנמצאת תחת משטר צבאי עשרות שנים לבין חיילים שמבצעים פעולה צבאית נקודתית, במדינת אויב, כנגד ארכי טרוריסט ספציפי.

1. אין משטר צבאי בכל שטחי A (או לפחות לא ישראלי, אולי הרש"פ מחזיקה משטר צבאי שם).

2. איפה עובר הגבול הזה בין פעולת שיטור לפעולה צבאית?

3. איפה עובר הגבול הזה בין המתמשך לנקודתי?

4. איפה עובר הגבול בין האוכלוסיה האזרחית לארכי טרוריסט?

או שאולי זה הכל מונחים גמישים שיאפשרו לך בנוחות להגדיר מה בסדר ומה לא, לפי תחושת הפינדר?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

גם אם זה נכון, הרי שלפי ההוראות פתיחה באש יש בערך שנייה וחצי שבהם מותר לירות במיידי אבנים ובקבוקי תבערה.

השאלה היא כמה נורו מתוך כמה שזרקו, ושם אתה מפסיד, ובגדול.

זו לא השאלה. למעשה אין ולא הייתה שאלה. כתבת שטות מוחלטת בלי שום ביסוס במציאות והעמדתי אותך, שוב, על "טעותך". 

פורסם (נערך)

בוודאי שזו השאלה. הרי אף אחד לא אומר לחיילים "אם יש סכנת חיים אל תפתחו באש", אלא שמוסיפים תנאים ותנאים, הגבלות על הגבלות, עד שתיאורטית יש לך איזה שנייה וחצי שבהם מותר לך לפתוח באש, וזה בתנאי שהפלשתיני לא בטעות מחזיק אבן והפליץ מה שגרם לו למתוח את היד עם האבן אחורנית.

ומי שכתב שטויות זה אתה, ועוד שטויות שמבוססות על "בצלם":

כדי שלא תצא בור לגמרי מהדיון:

ציטוט

...

כך, במהלך צוק איתן הציג בצלם נתונים "ראשוניים" שהיו בלתי ניתנים לאימות ומבוססים באופן בלעדי על מקורות פלשתיניים מעזה.

ב־20 בספטמבר 2016 פרסם בצלם דו"ח שכותרתו "נוהל טיוח" שביקר את החקירות שניהל צה"ל. ארגון NGO Monitor, שבחן את הדו"ח לעומק, הסיק כי הטענות "היו לקויות באופן יסודי, לא מבוססות על עובדות ולא מבוססות משפטית".

בלא פחות מ־14 מקרים הראה ארגון NGO Monitor כי הרוגים פלשתינים שהוצגו כ"אזרחים לא מעורבים" היו למעשה פעילי חמאס או ארגוני טרור אחרים.

...

אתה כל כך ימני, שלפיד עקף אותך מימין:

ציטוט

גם באופוזיציה גינו את הנאום. יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד, אמר: "הנאום של מנכ״ל בצלם באו״ם הינו אסופה של שקרים, עיוותים ותעמולה". 

אפילו לפי לפיד ל"בצלם" אין שום אמינות, אבל רק דן מסתמך עליהם כאורים ותומים.

אני אסכם לך את זה שיהיה לך קל:

1. המקור שלך חסר אמינות לחלוטין.

2. גם אם נניח והנתונים של המקור הזה במקריות מופלאה נכונים, הם לא סותרים את הטענה.

3. ללא נתונים מספריים (שבהם אתה תפסיד כשלון צורב) כמה נורו מתוך כמה שמיידים אבנים וזורקים בקת"בים, אין לך טיעון.

אה והוראות האש האלה שלא השתנו בכלל, ותמיד התירו ירי במיידי אבנים וזורקי בקת"בים אחרי שהם ברחו?

אז זהו, שלא, למי שמקבל פריחה מלהיכנס לאתר של מפלגת נעם:

ציטוט

הערב (ראשון) פורסם כי צה”ל שינה את מדיניות הפתיחה באש בשטחי יהודה ושומרון, כך שתאפשר לירות במיידי אבנים ובקבוקי תבערה – גם אחרי המעשה, כשהם נמלטים.

ה-Source של הדף גם מגלה לנו תאריך פרסום:

ציטוט

<meta property="article:published_time" content="2021-12-19T21:26:00+00:00" />

<meta property="article:modified_time" content="2021-12-21T21:32:29+00:00" />

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

2. איפה עובר הגבול הזה בין פעולת שיטור לפעולה צבאית?

3. איפה עובר הגבול הזה בין המתמשך לנקודתי?

4. איפה עובר הגבול בין האוכלוסיה האזרחית לארכי טרוריסט?

חזרנו לכשל הלוגי האהוב עליך, של דיכוטומיה כוזבת..

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הכשל הלוגי הוא שלך.

כתבת הבדלים, זה מזמין שאלות המשך.

מכיוון שבחרת בכוונה לא לענות עליהן, אני מנחש שהמסקנה למטה נכונה. 

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה מזמין שאלות המשך

אתה מתכוון לחפירות המשך בשיטת הכשלים האהובה עליך.

לא הפעם.

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מנחש שהמסקנה למטה נכונה.

לא מציע לך למלא לוטו עם יכולת ניחוש שכזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בוודאי שזו השאלה. הרי אף אחד לא אומר לחיילים "אם יש סכנת חיים אל תפתחו באש", אלא שמוסיפים תנאים ותנאים, הגבלות על הגבלות, עד שתיאורטית יש לך איזה שנייה וחצי שבהם מותר לך לפתוח באש, וזה בתנאי שהפלשתיני לא בטעות מחזיק אבן והפליץ מה שגרם לו למתוח את היד עם האבן אחורנית.

לא, זאת לא השאלה.

כתבת שהוראות הפתיחה באש הן X, ושבחודשים האחרונים נהרגו מירי צה"ל רק פלשתינים שפתחו באש חיה לעבר הכוחות. הראתי לך בקלות רבה ששני הדברים האלו הם שטויות מוחלטות והוכחתי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין לי שום עניין להמשיך את הדיון איתך על הוראות הפתיחה באש, המציאות מדברת בעד עצמה.

פורסם

לאורך כל שנותיי בסדיר ובמילואים ההוראות היו ברורות שבמקרה של סכנה לא רק לחיים שלך אלא גם לחיים של מישהו אחר יורים למרכז מאסה.

מאז היו בעיקר ממשלות ימים ואתה רוצה להגיד שהם שינו את מה שהשמאל לא שינה בגלל השמאל?

אני היחיד שמזהה כאן כשל לוגי חמור?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ליאור, באף מקרה לא הבאת את מה שטענת (בקת"בים למשל). כי בזמן האחרון דווקא היו לא מעט מקרים בתקשורת של תושבי שטחים שנורו וחלקם נהרגו, בדיוק במקרים דומים, זה מה שזכרתי ומכאן תמיהתי. ולא, לא אגגל בשבילך.

זה שאירגוני שוליים רוצים שיהיה רישיון ירי בכל ערבי כי הוא ערבי, זאת בעיה אחרת. אני רואה את עצמי כימני, לא כגזען. הקם עלי, בן מוות. בכל מקרה אחר? אפילו חיות טרף לא נוהגות כך.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

אני רואה את עצמי כימני, לא כגזען. הקם עלי, בן מוות.

זה לא קשור לימין ושמאל. לא רק אני אלא גם הסביבה רואה בי שמאלני ואני חושב כמוך.

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

או שאולי זה הכל מונחים גמישים שיאפשרו לך בנוחות להגדיר מה בסדר ומה לא, לפי תחושת הפינדר?

בניגוד אליך? אתה מתבסס על מדע מדויק כשאתה מגדיר מה בסדר ומה לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, m3x7r3m3 כתב:

מי שלא יכול להיות אזרח, לא יכול להיות נבחר ציבור.

זה דיי בסיסי.

וואו כמה שאתה קברת את הטענה שלך פה.

1. 40 פעילי דאע"ש קיבלו שלילת אזרחות, חוץ מכל אלו שהלכו ולא חזרו מכל מיני סיבות.

2. 40 זה קיים או לא קיים, קיבלו שלילת אזרחות או לא קיבלו שלילת אזרחות? אז שוללים אזרחות או לא שוללים אזרחות? כן או לא?

3. כמה פעילי דאע"ש יצאו וחזרו, יודעים שהם פעילי דאע"ש ונשארו אזרחי בריטניה?

שתיים זה מה שהגיע לערעורים... וד"ל.

אז ככה:

1. מאז הקמתו לשיין פיין היו מקומות בפרלמנט הבריטי. כך שהיה לארגון טרור שהוא אויב המדינה נציגות בפרלמנט (שלא לדבר על כך שלנציגים שנבחרו היתה כמובן אזרחות)

2+3 ומה עם ה 900 האחרים שלא קיבלו שלילה? שוללים או לא שוללים? שלילית אזרחות זה ההליך המקובל או החריג?

שתיים הן אלו שקיבלו שלילה אין עוד אחרות.

ומכיוון שהזכרת את גרמניה שם המספר הוא 0 כי חוקית זה לא אפשרי.

אתה מוזמן להמשיך להפיח טענות ללא ביסוס, אני די סיימתי כאן. אין לי את הסבלנות או זמן שיש לאחרים, והקומפילציות שלי מסתיימות בזמן סביר.

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, borsood כתב:

והקומפילציות שלי מסתיימות בזמן סביר.

לאחרונה אני עושה יותר פייתון מאשר סיפיפי אז כבר לא צריך לקמפל מה שאומר שאין מספיק זמן גם לקרוא וגם להגיב :(

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, MiniMiz3r כתב:

הבורות שלך תמיד משעשעת אותי.

במהלך שבוע אחד בחודש אפריל נורו למוות שלושה פלסטינים שהשליכו אבנים לעבר חיילי צה"ל. אחד מהם נורה אחרי שהשליך אבן על D9 ולא על חיילים.

https://www.btselem.org/hebrew/video/20220705_soldiers_kill_three_palestinians_in_one_week_in_stone_throwing_incidents_in_northern_west_bank#full

"שובו אלינו בתוכנית הבאה, בה נראיין בכיר ב-SS ונשאל אותו למה בעצם היהודים הם אלה שאשמים בבזבוז הגז הגרמני".
עריכה:
מה הכוונה ברמטכ"ל משפיע על החקירה:
הלוחמים שתועדו מכים פלסטינים נלקחו לחקירה לילית - ומאשימים את כוכבי: "רמיסת זכויות" (ynet.co.il)
"ארבעת הלוחמים מגדוד נצח יהודה שתועדו מכים שני פלסטינים בבעיטות ובאגרופים נלקחו הלילה (בין רביעי לחמישי), לאחר גינויו של הרמטכ"ל אביב כוכבי, לחקירה במצ"ח. בסביבת החיילים טענו כי מדובר ברמיסת זכויותיהם, שכן ניתן לחקור אותם בשעות היום כשאינם עייפים. עוד נטען כי לארבעה "אין חקירה הוגנת", התקרית עצמה אירעה לפני כשבועיים והחקירה החלה לפני כמה ימים. לכן, לטענתם, לקיחתם החפוזה לחקירה לילית התרחשה רק בגלל גינוי התנהגותם על ידי הרמטכ"ל, שהופצה לתקשורת. "
האירוע מלפני שבועיים, כבר ימים בחקירה, מה הלחץ לקחת אותם באמצע הלילה?
התנהלות כאילו מדובר בפצצה מתקתקת שבדרך לבר תל אביבי עם חגורת נפץ.
כמו הניסיון להפיל את הלוחם שביצע ירי דו"צ כדי לכסת"ח על זה שכל צבא היבשה מתנהל כמו צבא משנות ה-60.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

הלחץ הוא תיאום גירסאות ושיבוש חקירה.

אולי צריך לחקור אותם יחד בבריכה במלון קינג דייויד ולתת להם להתייעץ לפני כל תשובה?

תשמע, הגזענות העבירה אותך על דעתך. אתה גם חושב שלא צריך לעצור מבוקשים בשטחים בלילה בבתים אלא רק לקבוע איתם מתי שנוח להם ואיפה שנוח להם?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...