Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיקור אוהד לביב י זה משהו..

על מה אתה מתלונן הפעם? שבעיתון שמאלני שנמצא די בשוליים מודים שהוא שמאלני?

כי פשוט באתר מידה וערוץ 14 וישראל היום מלא פרגונים לזהבה גלאון נכון?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיקור אוהד לביב י זה משהו..

יש הבדל גדול בין לקבל הוראות מפוליטיקאי לבין לכתוב שפוליטיקאי מסויים לא ראוי.
אני לא רואה פה שום סיקור אוהד אז באמת לא ברור לי מה אתה רוצה חוץ מלהתמסכן כרגיל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

שמעתי ראיון עם דרעי ברדיו, כמובן שהמסר היה שונה, אבל אני דווקא אהבתי את כל מה שההמשלה הזו עשתה 😁

היתה לו גם נקודה אירונית משהו, על זה שהם ילמדו מהממשלה האחרונה עם הערבים, איך להחזיק את הממשלה בביצים בשביל אינטרסים של ציבור אחד בלבד. פשוט אין להם בושה…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

על מה אתה מתלונן הפעם? שבעיתון שמאלני שנמצא די בשוליים מודים שהוא שמאלני?

כי פשוט באתר מידה וערוץ 14 וישראל היום מלא פרגונים לזהבה גלאון נכון?

מי התלונן? מה התלונן? סתם העלתי טור של עיתון הארץ. איש חושב אני.

לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

יש הבדל גדול בין לקבל הוראות מפוליטיקאי לבין לכתוב שפוליטיקאי מסויים לא ראוי.
אני לא רואה פה שום סיקור אוהד אז באמת לא ברור לי מה אתה רוצה חוץ מלהתמסכן כרגיל.

מי מתמסכן? מה מתמסכן? סתם העלתי טור של עיתון הארץ. איש חושב אני.

לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

היתה לו גם נקודה אירונית משהו, על זה שהם ילמדו מהממשלה האחרונה עם הערבים, איך להחזיק את הממשלה בביצים בשביל אינטרסים של ציבור אחד בלבד. פשוט אין להם בושה…

"החרדים מסוכנים! הערבים רוצים להשתלב!"

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

מי התלונן? מה התלונן? סתם העלתי טור של עיתון הארץ. איש חושב אני.

אל תנסה להיות מתוחכם, זה לא עובד. 99.9% מהפוסטים שלך עוסקים ב"אבל". וכבר דנו בזה שכל התקשורת שמאלנית אבל משום מה אתה לא רואה ערוץ 14. פה נתת כותרת סרקסטית בדיוק בטון הזה.

לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

"החרדים מסוכנים! הערבים רוצים להשתלב!"

אני לא בטוח בכלל שבמבט על השכלה וכלכלה הערבים לא משתלבים היום יותר מהחרדים. והחרדים בהחלט לא רוצים להשתלב.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מי מתמסכן? מה מתמסכן? סתם העלתי טור של עיתון הארץ. איש חושב אני.

אני שם לב לתופעה מתמשכת שרק ימנים קוראים את הארץ. אשכרה לא מכיר אף שמאלני שקורא אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק. לי יש תמונה של ביסמוט בסלון.
*אני חלילה לא משווה אותו לבחור השני שעבר לחדר השינה של בן גביר נטו בדיחה.

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

השמאלנים קוראים ישראל היום וצופים בערוץ 14.

אנחנו לוקחים ישראל היום כי הוא מנקה טוב את החלונות.

ערוץ 14 אנחנו רואים רק בשביל הסנדאפ של ברדוגו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

הוא בטח גם בכה למה מתלוננים על הציבור החרדי.

פורסם
בתאריך 24.8.2022 בשעה 18:28, פינדר כתב:

אתה מתכוון לחפירות המשך בשיטת הכשלים האהובה עליך.

לא הפעם.

לא מציע לך למלא לוטו עם יכולת ניחוש שכזו.

אז אני שואל שאלה, אתה בוחר לא לענות, אני מנחש, ואתה מנסה לעקוץ על ניחוש?

יש פתרון יותר פשוט - תענה לשאלות.

בתאריך 24.8.2022 בשעה 18:29, MiniMiz3r כתב:

לא, זאת לא השאלה.

בוודאי שכן

בתאריך 24.8.2022 בשעה 18:29, MiniMiz3r כתב:

כתבת שהוראות הפתיחה באש הן X, ושבחודשים האחרונים נהרגו מירי צה"ל רק פלשתינים שפתחו באש חיה לעבר הכוחות. הראתי לך בקלות רבה ששני הדברים האלו הם שטויות מוחלטות והוכחתי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אין לי שום עניין להמשיך את הדיון איתך על הוראות הפתיחה באש, המציאות מדברת בעד עצמה.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר, כתבתי במפורש שיש בערך שנייה וחצי בהן מותר לפתוח באש כלפי מיידי אבנים או בקת"בים.

אז מי שלא יודע מה הוא מדבר, זה אתה, אבל אתה גם לא יודע לקרוא.

בתאריך 24.8.2022 בשעה 19:09, Night Driver כתב:

לאורך כל שנותיי בסדיר ובמילואים ההוראות היו ברורות שבמקרה של סכנה לא רק לחיים שלך אלא גם לחיים של מישהו אחר יורים למרכז מאסה.

כשל לוגי, מה זה "סכנת חיים"? אבן זה סכנת חיים? ובקת"ב?

מי שרק מחזיק בקת"ב, מהווה סכנת חיים או שעדיין לא? ומי שכבר זרק את הבקת"ב, מהווה סכנת חיים או שכבר לא?

בתאריך 24.8.2022 בשעה 19:09, Night Driver כתב:

מאז היו בעיקר ממשלות ימים ואתה רוצה להגיד שהם שינו את מה שהשמאל לא שינה בגלל השמאל?

אני היחיד שמזהה כאן כשל לוגי חמור?

אתה יודע שמי ששינה הוראות פתיחה באש זה בהתאם לפסיקות בג"צ ולא הוראות של שר ביטחון כן?

אה, לא, אתה לא יודע את זה. ולכן כמובן שאתה מאשים ממשלה "ימנית" בכך ששינתה, כשהאשמה שלה זה אימפוטנטיות.

בתאריך 24.8.2022 בשעה 19:25, RK כתב:

ליאור, באף מקרה לא הבאת את מה שטענת (בקת"בים למשל). כי בזמן האחרון דווקא היו לא מעט מקרים בתקשורת של תושבי שטחים שנורו וחלקם נהרגו, בדיוק במקרים דומים, זה מה שזכרתי ומכאן תמיהתי. ולא, לא אגגל בשבילך.

מה ז"א? זורקים עשרות/מאות בקבוקי תבערה, ע"י עשרות פורעים, בכל התפרעות.

כמה נורו ומתוכם כמה נהרגו?

תגגל את זה.

בתאריך 24.8.2022 בשעה 19:25, RK כתב:

זה שאירגוני שוליים רוצים שיהיה רישיון ירי בכל ערבי כי הוא ערבי, זאת בעיה אחרת. אני רואה את עצמי כימני, לא כגזען. הקם עלי, בן מוות. בכל מקרה אחר? אפילו חיות טרף לא נוהגות כך.

מה הקשר? נוהל פתיחה באש של לפני עשור לפני שקיצצו לו ידיים ורגליים, היה גזען?

בתאריך 24.8.2022 בשעה 19:56, יבגניפ כתב:

בניגוד אליך? אתה מתבסס על מדע מדויק כשאתה מגדיר מה בסדר ומה לא?

לא, אבל אני עונה לשאלות ולא בורח.

בתאריך 24.8.2022 בשעה 23:15, borsood כתב:

אז ככה:

1. מאז הקמתו לשיין פיין היו מקומות בפרלמנט הבריטי. כך שהיה לארגון טרור שהוא אויב המדינה נציגות בפרלמנט (שלא לדבר על כך שלנציגים שנבחרו היתה כמובן אזרחות)

2+3 ומה עם ה 900 האחרים שלא קיבלו שלילה? שוללים או לא שוללים? שלילית אזרחות זה ההליך המקובל או החריג?

שתיים הן אלו שקיבלו שלילה אין עוד אחרות.

ומכיוון שהזכרת את גרמניה שם המספר הוא 0 כי חוקית זה לא אפשרי.

אתה מוזמן להמשיך להפיח טענות ללא ביסוס, אני די סיימתי כאן. אין לי את הסבלנות או זמן שיש לאחרים, והקומפילציות שלי מסתיימות בזמן סביר.

1. 

ציטוט

During the Troubles, Sinn Féin was associated with the Provisional Irish Republican Army (IRA).[16] For most of that conflict, there were broadcasting bans on Sinn Féin in the Irish media and in the British media. Although the party sat on local councils, it had a policy of abstentionism for the British House of Commons and the Irish Dáil Éireann, standing for election to those parliaments but vowing not to take their seats if elected.

אני מוכן לחיות עם זה שבל"ד לא יקבלו שום סיקור בתקשורת הישראלית ולא בתקשורת הפלשתינית, יישבו במועצות המקומיות, ולא ייבחרו לפרלמנט הישראלי ולא לפלשתיני.

אז הייתי אומר שבחרת דוגמא, לא ממש טובה. והיא בטח לא מעבירה את הפואנטה.

2+3 - מאיפה אתה יודע לכמה שללו? אתה יודע על אלה ששללו להם ועירערו.

אה, ובגרמניה זה קורה.

רק שנבין כמה אתה מחרטט:

ציטוט

Can I automatically lose my German citizenship?

Section 25 of the Nationality Act

Yes. Any German citizen who applies for and acquires foreign citizenship, whether in Germany or abroad, automatically loses his or her German citizenship. This occurs automatically by law; you do not have to make a special declaration or notify the German authorities. And it makes no difference how you acquired German citizenship. To avoid losing your German citizenship in this way, you must apply for and be granted permission to retain your German citizenship before acquiring foreign citizenship. When issuing passports, registering births, processing the subsequent immigration of family members, etc., the authorities make sure the persons in question are still German citizens. In case of doubt, possession or lack of German citizenship can be established by the national authority upon application

אפשר לשלול אזרחות גרמנית - כן או לא?

בתאריך 25.8.2022 בשעה 08:53, Night Driver כתב:

הלחץ הוא תיאום גירסאות ושיבוש חקירה.

בתאריך 25.8.2022 בשעה 07:54, יובל .מ. כתב:

התקרית עצמה אירעה לפני כשבועיים והחקירה החלה לפני כמה ימים.

בין שבועיים ובין כמה ימים, אין זמן לתיאום גרסאות ושיבוש חקירה...

טוב זה באמת תלוי, אולי כמה ימים זה בעצם 14 ימים...

בתאריך 25.8.2022 בשעה 10:21, Night Driver כתב:

1.הרמטכל יצא בהודעה אחרי התחקיר הראשוני וכשיוצא תחקיר כזה זה מועבר למצח שפותחים בחקירה.

או שלא

אני מקווה שלא צריך להסביר את משמעות המילה "אחרי"

בתאריך 25.8.2022 בשעה 11:31, Night Driver כתב:

המטרה של הפת"ח זה לבוא במקום מדינת ישראל

אז אויב, או לא אויב? רוצה בהשמדת מדינת ישראל או לא?

בתאריך 25.8.2022 בשעה 11:33, פינדר כתב:

תיירה יריית אזהרה באוויר. הגופה תועבר למכון הפאתולוגי.

נראה לי שחסר משהו באמצע לא?

יריית אזהרה באוויר בד"כ לא מייצרת גופות, בעצם אולי של יונים או ציפורים אחרות...

בתאריך 25.8.2022 בשעה 11:45, יובל .מ. כתב:

אתה רוצה לנהל דיון על למה המעצרים הם בלילה ולא ביום? קל להבין שמתנהלים בלילה כי זה יחסוך נפגעים.

לא רק, פעילות במהלך היום משבשת פעילות אזרחית וכלכלית.

כזו שבד"כ כמעט ולא קיימת במהלך הלילה.

תחשוב סגירת רחובות במעגל ראשון, שני ושלישי, פעילות מרחבית ועוד.

בתאריך 25.8.2022 בשעה 11:52, David32 כתב:

אני מת על זה שכולם שמאלנים שעוסקים בחבר מביא חבר.

בכול תחום בארץ.

זה פחות קורה בסידור מוצרים בסופר...

בתאריך 25.8.2022 בשעה 12:07, David32 כתב:

אבל גם בהייטק אמרת שכולם שמאלנים שמשתיקים את הימנים. אז כול המגזר הציבורי וההייטק.

לא יודע, אני בהייטק ויש פה יותר ימניים משמאלנים.

אבל אולי זה כי ימניים נוטים יותר להתעסק ב-C++ ו-Low Level ופרוטוקולי תקשורת? 😂

(זה היה בציניות כן?)

בתאריך 25.8.2022 בשעה 12:28, MiniMiz3r כתב:

כוכבי הוא כל כך שמאלני ושונא ישראל

מעניין, הוא לא מדבר על כך שזה חלק מתפיסת העולם של כוכבי, אלא שמישהו הטעה את כוכבי...

בתאריך 25.8.2022 בשעה 12:42, Night Driver כתב:

ובכל זאת בחרת מיד להגן על החיילים ולחפש איפה הערבים שחטפו מכות אשמים בזה שהם חטפו מכות.

אם אנחנו מאשימים לפי הסרטון, אז הרי שלפי הסרטון עצמו יש לכל הפחות בסיס לטענה של החיילים שהערבים ניסו לחטוף נשק לחייל.

מזכיר שלפני 10 שנים, ניסיון חטיפת נשק מחייל הייתה אחת העילות לנוהל פתיחה באש (ולא נוהל מעצר חשוד!), שאני בעצמי העברתי בעליית משמר.

בתאריך 25.8.2022 בשעה 12:42, Night Driver כתב:

החיילים נחקרו כמו כל חשוד. לא מבין מה הבעיה עם זה.

שהמפקד של הצבא, שהוא המפקד של מצ"ח (הגוף החוקר) הוציא הודעה לפני החקירה.

אז לא, הם לא נחקרו כמו כל חשוד.

נעזור לך להבין את הסיטואציה, נניח ואתה הלכת מכות עם מישהו ברחוב, עבר שבוע, המפכ"ל ראה את הסרטון הערוך שלך הולך מכות עם אותו מישהו, מוציא הודעה לתקשורת שמדובר באירוע חמור ביותר, בניגוד גמור לחוק, שנהג לילה אינו ראוי להיות אזרח, והאירוע יתוחקר ביסודיות ונהג לילה ייחקר ע"י המשטרה.

ורק אחרי זה, אתה מזומן לחקירה, בה אתה בכלל טוען שהגנת על עצמך.

בתאריך 25.8.2022 בשעה 13:17, יבגניפ כתב:

איך אתה מסכים ללכת למילואים כשכל מי שמפקד עליך מרמה מסוימת זה דובוני איכפת לי שמאלנים שהגיעו לבהד אחד דרך חבר מביא חבר?

יודעי דבר מספרים שחשבו לעשות בחירות דמה (סטייל "בליך" בבה"ד 1), אבל החשש היה שהציונות הדתית תקבל יותר מנדטים מכל מפלגות המרכז, שמאל, ערבים וחרדים ביחד.

בתאריך 25.8.2022 בשעה 13:23, RK כתב:

יובל, מה זה להיות ימני בעיניך?

רומן, אתה לא יאיר לפיד, ואל תהיה שניצל

בתאריך 27.8.2022 בשעה 09:22, Night Driver כתב:

אם משחררים אחרי שעתיים כדבריך אז צריך לבדוק מה השתנה ב 12 שנים האחרונות בחקיקה ומה עשו השליטים שזה מה שקרה.

השינוי הוא לא בחקיקה (למעשה גם נוהל פתיחה באש לא מעוגן בחקיקה - עוד עדות לכך שביבי הוא לא באמת ימני), אלא בפסקי דין.

והשליטים שעשו את השינוי הזה - הם... מי שמוציאים פסקי דין, נגד הצבא שהוא רשות שלטונית, היינו... בג"צ.

אבל הכי הכי חשוב - @MiniMiz3r @RK - נהג לילה הוכיח את הטענה שלי.

אבל מכיוון שלא קיבלתם את ההוכחות עד עכשיו, אני מניח שגם הפעם לא תקבלו את זה.

בתאריך 27.8.2022 בשעה 13:11, RK כתב:

אין לך זוית ירי כשיש המון. אין לך שום דרך מעשית, בטווח כזה קצר כשתמונת המצב משתנה כל הזמן, להבטיח שתפגע במפגע ולא במאוים. עזוב תיאוריה, פרקטית אני לא רואה פה ירי שאני יכול להבטיח שיפגע במי שצריך.

קל, אתה בוחר זווית ירי למישהו בהמון, התוקף, ככה שהמותקף לא נמצא בקו הירי שלך או צמוד אליו.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 10:30, David32 כתב:
  •          לפטר מורים לא מתאימים - לא מצאתי איזכור לזה

לא סתם לא מצאת אזכור, קבעו שידברו על זה בעתיד. כלומר סטטוס קוו נשאר.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 10:30, David32 כתב:

לתמרץ מורים מצטיינים - "מורים מצטיינים יוכלו לקבל תגמול בשווי של 400 עד 1,000 שקלים בגין ביצוע יוזמה ולקיחת תפקידים"  - פה לא ממש הבנתי, זה אקסטרא בונוס או על עוד תפקידים, כי על עוד תפקידים יש רשימה של אקסטרא תשלום, אבל זה לא קשור לתיפקוד המורה.

הכניסו את שני אלה ביחד לאותו סעיף, בהסכם זה לא אותו סעיף.

יש תגמולים על עוד תפקידים, ובלי קשר, יש בונוס לשיקול דעת מנהל.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 15:45, gadik6 כתב:

המורים הותיקים יקבלו תוספת של לפחות 1000 ש"ח. על מה?   סתם תוספת ותק ללא קשר לביצועים, כנראה?

אין שינוי בשיטת השכר הבסיסית, אז כן, עליית שכר לפי וותק.

החדש הוא תגמולים על תפקידים כמו חינוך, ריכוז וכו'.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 15:45, gadik6 כתב:

הליך הפיטורים "יתייעל". איך, מתי?

קראתי איפשהו שבשנים הקודמות פוטרו רק 3 מורים בשנה, ולוקח בממוצע 300 ימים לפטר מורה. הזוי, פשוט אין מורים לא ראויים...

לא דובר עדיין איך יתייעל, כלומר שם קוד לזה שייעול פיטורים לא יקרה בתקופת ההסכם הנוכחי, נדבר ב-2026 נדמה לי.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 16:41, פינדר כתב:

אגב, ככל שאיזור המגורים יותר יוקרתי, ככה יותר קשה להשיג מורה. כי מורים ומורות לא מרוויחים מספיק בשביל לגור באיזורים יוקרתיים.

טיעון מחץ נגד שיטת תגמול על בסיס וותק.

אני בטוח שכל אחד מאיתנו נושא עימו את זכר המורה הגרוע הבולט משנות לימודיו. גם אני. אבל אם אני חושב על זה בכנות 95% מהמורות שלימדו אותי ואת הילדים שלי היו בסדר גמור. חלקן גם היו ממש טובות.

גם אם ניקח מספר של 99% מורים טובים, אחוז אחד זה הרבה יותר מ-3 מורים שפוטרו בשנה בממוצע.

כלומר, אתה לא באמת חושב שיש במדינה 300 מורים נכון? או 3000.

למעשה יש 120 אלף מורים, מתוכם מפוטרים בממוצע 3 בשנה, אנחנו מדברים על 0.0025%, כלומר יש 99.9975% מורים טובים. אתה עומד מאחורי המספר הזה?

אז חשוב שיהיה אפשר לפטר מורה גרועה ולתגמל מורה מצטיינת, אבל זה לא פתרון קסם כמו שאנשי השוק החופשי מפנטזים.

אין פתרונות פלא, מה שברור הוא שתגמול לפי וותק, בוודאות לא עובד.

בתאריך 31.8.2022 בשעה 17:06, פינדר כתב:

1. מורים שלא משתפים ידע עם מורים אחרים. שומרים על מערכי שיעור לעצמם.

2. מנהלים שנותנים בונוסים ע״ס חברות או חנפנות ולא על בסיס הצטיינות

1. קרה, קורה ויקרה.

2. קרה, קורה ויקרה. רק הדרכים להשיג את זה משתנות.

בהקשר הזה, ההסכם עכשיו יותר גרוע מהמצב הקודם, לפני ההסכם החדש, היה צריך לעשות קומבינה, עכשיו למנהל יש דרך לתת בונוס בלי קומבינה, ולא על בסיס KPI כלשהו.

בתאריך 1.9.2022 בשעה 09:11, יבגניפ כתב:

אני לא בטוח בכלל שבמבט על השכלה וכלכלה הערבים לא משתלבים היום יותר מהחרדים. והחרדים בהחלט לא רוצים להשתלב.

ובמבט על פשיעה בכלל ופשיעה חמורה בפרט? גם שם הערבים משתלבים יותר מהחרדים.

ובמבט על השתתפות בטרור?

ובמבט על השתתפות בעבירות ביטחוניות?

יש הרבה קטגוריות של השתתפות במדינה. לא כולן חיוביות.

בתאריך 1.9.2022 בשעה 09:47, Night Driver כתב:

אני שם לב לתופעה מתמשכת שרק ימנים קוראים את הארץ. אשכרה לא מכיר אף שמאלני שקורא אותם.

למיטב זכרוני זה אחד העיתונים שבעלי תפקידים בכירים בשירות המדינה מקבלים כחלק מהתפקיד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מת על זה שליאור נעלם לחודש, ואז יש לי אלרט פה שהוא ציטט אותי ואני מנסה לנחש את אורך הספר הפעם בזמן שהעמוד נטען.

שכחנו כבר על מה דיברנו, עזוב אותך..

• מצחיק 4
פורסם

אני בטוח שאפשר למצוא נושאים עדכניים להתווכח עליהם. זה לא שהפוליטיקה הישראלית היתה גם בחופשה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יום מלא באירועים:
1. בג"ץ הוא שומר הסף רק כשמדובר בהחלטות נגד הליכוד.
אם הוא נגד השמאל - חובה להתנגד.
דרמה בבג"ץ: הוציא צו על תנאי - נמקו מדוע מינוי מזוז לא יהיה רק לאישור הרמטכ"ל (ynet.co.il)
נזכיר רק שמני מזוז מסרב להחזיר כספים שקיבל שלא כחוק:
המדינה: מני מזוז מסרב להחזיר 100 אלף שקל שקיבל בטעות - גלובס (globes.co.il)

2. איפה שרי הממשלה?
חשיפת "הסרסור בסוהרות" זעזעה את כל הממשלה. לדיון בנושא הגיעו רק 2 שרות (ynet.co.il)

3. הוכחה לכמה הפרקליטות שלנו מושחתת:
עד המדינה נגד גל הירש הוא העבריין גור פינקלשטיין - וואלה! חדשות (walla.co.il)

עורך דין שהורשע בקשירת קשר לרצח עד מדינה אחר.

4. אולי הכי חמור:
ארה"ב מתערבת בנהלים של צה"ל ודורשת לחקור את נצח יהודה:
על רקע התנהלות לוחמיו, ארה"ב בודקת את פעילות גדוד נצח יהודה - מדיני ביטחוני - הארץ (haaretz.co.il)
כל העולם שכח מהעיתונאית, אבל כמובן שצה"ל ידאג להציף שוב את התחקיר כדי להראות כמה אנחנו הומניים ואנושיים.

אין ספק, אחת המדינות אנחנו. העיקר בן גביר מסכן את המדינה וכל השמאל בפחד שהוא מדבר עם תלמידי תיכון ברמת גן.

• תוכן חדש...