Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן פחד לא רציונלי.

למה שמוסלמי במסגרת ג'יהאד ירצח מי שאינו מוסלמי?

זה הרי לא קרה מעולם, בטח לא בישראל, ולכן הסיכוי שזה יקרה זהה לסיכוי שינחתו פה חייזרים ירוקים וקטנים שתפסו טרמפ על אסטרואיד

שזה בתורו מעלה את השאלה - אם זה המצב, למה נהג לילה טוען שאפילו כל שמאלני אם היה יכול - היה נוקש באצבעותיו ומעלים את הערבים?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וכן צריכים לעשות משהו אקטיבי (לא ספציפי), כיוון שהשותפים שלהם עושים אקטיבית פעולות נגד מדינה יהודית. אז לכל הפחות שזה יתאזן.

אדוני ממציא. ברשותך, אפרוש מעוד דיון מרתק שבו אתה קובע גבולות גזרה ומבקש ממני להוכיח משהו לפי זה. לפחות אתה לא טוען שלפיד הוא אנטישמי. כבר שיפור ביחס למחנה שלך.

לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אחלה, אז למה לא לבנות משהו סביב זה? זה ה-Common Ground הכי בסיסי שיכול להיות מבלי להפוך את המקום שמיועד להיות מקלט לכל היהודים, למחנה ריכוז.

לא הצעתי לא לעשות את זה. אם יש לך רעין פרגמטי לזה - אני בעד

לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואתה גם תגלה (וגם אני) ש-When push comes to shove, רוב הערבים והחרדים דווקא יעדיפו להצהיר שהם ציונים בני ציונים ולהתיישר בהתאם.

אני לא כל כך בטוח שלהכריח אנשים באיומים של גירוש להצהיר שהם נאמנים למדינה כמו שאתה תופס אותה ואז לגייס אותם לצבא זה רעיון טוב. משהו בזה לא מתיישב לי עד הסוף. לא יודע :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אדוני ממציא. ברשותך, אפרוש מעוד דיון מרתק שבו אתה קובע גבולות גזרה ומבקש ממני להוכיח משהו לפי זה. לפחות אתה לא טוען שלפיד הוא אנטישמי. כבר שיפור ביחס למחנה שלך.

לא הבנתי, אתה טוען שמרצ הם בעד מדינה יהודית? זה יהיה חדש לי.

למיטב הבנתי יש שם ויכוח ער בכלל לגבי נושא הציונות - כן או לא.

כמובן שמפלגה שהיא לא בעד הציונות היא גם לא בעד מדינה יהודית, זה תנאי מקדים...

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

לא הצעתי לא לעשות את זה. אם יש לך רעין פרגמטי לזה - אני בעד

להשתמש בכלי של "דמוקרטיה מתגוננת", לחוקק חוקה שמדינת ישראל היא הבית הלאומי לעם היהודי, ומיועדת להגשמת מטרה זו.

לפסול מפלגות או מועמדים לכנסת, לממשלה (שר, סגן שר) או לרשות השופטת של ארגונים ומועמדים אשר במטרותיהם או במעשיהם פועלים נגד מטרה זו.

עונש מוות למחבלים למשל על עבירות טרור מסוג פשע.

משם אפשר להמשיך לשלילת אזרחות פגמטית של אנשים כאלה וגירוש פרגמטי שלהם. כמובן לפי סדרי עדיפויות.

לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא כל כך בטוח שלהכריח אנשים באיומים של גירוש להצהיר שהם נאמנים למדינה כמו שאתה תופס אותה ואז לגייס אותם לצבא זה רעיון טוב. משהו בזה לא מתיישב לי עד הסוף. לא יודע :)

רוב מוחלט של האנשים הולכים עם הזרם, והזרם בחברה הערבית הוא אנטי ציוני.

מיעוט קטן הוא המוביל בשני הקצוות - הציוני והאנטי ציוני.

כשאתה שם שוט משמעותי ליד כיוון אחד של הזרם, זה פתאום הרבה פחות משתלם, ואותו רוב של האנשים, יתיישר כי הם לא באמת מעדיפים לגור בפלשתין.

ואם תהפוך את אותם מובילים בצד האנטי ציוני למוקצים / מוגלים, זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.

אתה גם לא צריך לגייס אותם אקטיבית לצבא, ברגע שזה לא יהפוך להיות בושה, הם יעשו את זה לבד. כי במקום "שירות בצבא הכיבוש" זה יהיה עכשיו "הגנה על ה-Common Ground".

ובכל מקרה מי שלא יתגייס עדיין יצטרך לעשות שירות לאומי אחר.

זה לא צריך להיות נאמנות למדינה כפי שאני תופס אותה, אלא נאמנות למדינה כפי שהיא הוקמה - בית לאומי וגו' (זה הומצא "קצת" לפני שנולדתי, אז תודה על המחמאה, אבל זה ממש לא שלי)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

לא הבנתי, אתה טוען שמרצ הם בעד מדינה יהודית? זה יהיה חדש לי.

לא דיברת רק על מרצ. הזככרת את לפיד והעבודה. מרצ בפרוש זזו שמאלה בהקשר הזה.

לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

להשתמש בכלי של "דמוקרטיה מתגוננת", לחוקק חוקה שמדינת ישראל היא הבית הלאומי לעם היהודי, ומיועדת להגשמת מטרה זו.

מה זה קשור לחרדים? גם איך תעשה את זה? אפילו אתה מצביע למפלגה של חרדים בגדול

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואם תהפוך את אותם מובילים בצד האנטי ציוני למוקצים / מוגלים, זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.

אני חושב שאתה מדמיין משהו שאין לו שום סיכוי בעולם. 

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

לא דיברת רק על מרצ. הזככרת את לפיד והעבודה. מרצ בפרוש זזו שמאלה בהקשר הזה.

נכון, והם ביצעו בממשלה הזו דברים כדי להתרחק מהמדינה היהודית?

יש עתיד הם המרכיבים של הממשלה הזו ושותפים בה?

אם לא ביצעו כלום כדי להתקרב למדינה היהודית - הרי שסכום הפעולות של הממשלה זה להתרחק מהמדינה היהודית.

אם ביצעו - הרי שיש קבלות בידיהם להציג.

מה זה קשור לחרדים? גם איך תעשה את זה? אפילו אתה מצביע למפלגה של חרדים בגדול

החרדים שהם אנטי-ציוניים (או אפילו לא ציוניים) הם נגד הרעיון הזה בכלל של בית לאומי לעם היהודי, כל אחד מהם וסיבותיו.

מה הקשר בין סמוטריץ' ובן גביר ורוטמן לחרדים?

ואתה חושב שבהינתן אותה בחירה - רוב החרדים לא יבחרו בציונות? בטח שיבחרו בציונות, הם יתחילו להסתובב עם דגל ישראל על השטריימל

אני חושב שאתה מדמיין משהו שאין לו שום סיכוי בעולם. 

מי שלא מעיז, לא מתיז.

אמרתי כבר בהתחלה - כל עוד אנחנו משחקים בתוך ארגז החול - כנראה ששעון החול פועל נגדנו, בשלב מסוים המצב כאן יהיה: אנטי ציוניים + לא ציוניים + פוסט ציוניים > ציוניים.

כשכמובן הציונות שאני מתייחס אליה היא בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל.

ובנקודת הזמן הזו, הטיימר מתחיל לפעול נגדנו. אם הם ישתפו ביניהם פעולה, הרי שהסוף של המדינה יהיה מהיר, אם לא, אז נצטרך לחכות לראות מי מהם יגיע ראשון לשלטון - ולפי זה נדע מה יהיה דיננו. הגלייה, סבל או מוות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הוא לא קובר את הראש, פשוט אתה נותן לפחד לא רציונלי להכתיב לך את החיים.

בלבול שכל.

דרך אגב, חברים, צפירת הרגעה - אבו מאזן כבר לא מכחיש שואה. גנץ ביקש מחבר שלו שיתנצל אז עכשיו כואב לו על העם היהודי.
בטח קבעו לארוחת ערב וחבל לגנץ שהיא תתבטל.

פורסם

אם לא ביצעו כלום כדי להתקרב למדינה היהודית

למה צריך להתקרב למשהו שכבר קיים? כאמור, אין לי עניין בויכוח שבו אתה מציב גבולות גזרה שהם לא סבירים בעייני. זה לא כיף.

מה הקשר בין סמוטריץ' ובן גביר ורוטמן לחרדים?

סמוטריץ׳ חרדי לאומי ככל הזכור לי. אולי אני מבלבל בין הזרמים. בן גביר שותה קולות מהמפלגות החרדיות ואני לא רואה איך הוא יעשה משהו שיתפרש כאיום על מה שהחרדים עושים היום. את רוטמן אני לא מכיר מספיק.

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואתה חושב שבהינתן אותה בחירה - רוב החרדים לא יבחרו בציונות? בטח שיבחרו בציונות, הם יתחילו להסתובב עם דגל ישראל על השטריימל

אנחנו כבר חיים במציאות שאתה מתאר. הם בחרו בציונות כשם קוד לארנק שאפשר ללכת איתו כשבא ולהתעלם ממנו כשלא. לא הצלחתי להבין איך אתה פותר את זה. בניגוד לערבים שעליהם אתה יכול, נניח, לאיים, על החרדים אתה לא. כי כדי לעשות את זה אתה צריך אלטרנטיבה שלטונית בלעדיהם.

לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מי שלא מעיז, לא מתיז.

:O

פורסם (נערך)

לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כנראה ששעון החול פועל נגדנו, בשלב מסוים המצב כאן יהיה: אנטי ציוניים + לא ציוניים + פוסט ציוניים > ציוניים.

לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז נצטרך לחכות לראות מי מהם יגיע ראשון לשלטון - ולפי זה נדע מה יהיה דיננו. הגלייה, סבל או מוות.

ואתה חושב שבן גביר הוא הפתרון 🤣 כל פעם מצחיק אותי מחדש החשיבה הנאיבית שלך שמתעלמת ממה שהאנשים האלה עשו/עושים ומייצגים.
יש פתרון אחר בגדול הוא לא אידיאלי כמו שהיינו רוצים אבל הוא כנראה הרבה יותר ריאלי ברמה שאפשר לעשות אותו מחר בבוקר.
ספח מה שאפשר. שים גדר. רצוי מאוד שאם תוכל להעביר לצד השני אוכלוסיות תעשה את זה גם עם איזה פיצוי ושמירת זכויות של מי שכבר קיבל עד שימות.
זהו בגדול. אה ולהפסיק להקים ממשלות עם החרדים למשך 30 שנה, ברית חדשה של מפלגות חילוניות. לא רוצה לשמוע יותר "שמאל" "ימין" (ולוזרים). מבחינתי שיבחרו אנשים ויעשו רוטציה לפי סדר במשך 30 שנה.

בן גביר? סמוטריץ? אני בטוח שאם אלה ישיגו את מה שהםת רוצים אני ואתה הבאים בתור, חבל שאתה לא מצליח להבין את זה. יהיה לך הרבה יותר בטוח תחת מרצ בגדול, כנראה שתוכל להמשיך לקמפל ולנסוע במאזדה בלי הגבלות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

למה צריך להתקרב למשהו שכבר קיים? כאמור, אין לי עניין בויכוח שבו אתה מציב גבולות גזרה שהם לא סבירים בעייני. זה לא כיף.

מדינה יהודית זה לא בוליאני, זה ספקטרום.

המדינה היום פחות יהודית ממה שהייתה לפני שנה וחצי ושנתיים.

לא לדבר על כך שלפחות 2 מפלגות חברות בקואליציה האחרונה, שואפות לבטל את חוק השבות (שהוא ביטוי לאותה מטרה של בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל) - רע"מ ומרצ.

אז כמו שמתרחקים, צריך להתקרב.

ואם מתרחקים ולא מתקרבים - אז לפחות לא נשקר, נגיד שהם מוכנים להתפשר על הציונות.

סמוטריץ׳ חרדי לאומי ככל הזכור לי. אולי אני מבלבל בין הזרמים. בן גביר שותה קולות מהמפלגות החרדיות ואני לא רואה איך הוא יעשה משהו שיתפרש כאיום על מה שהחרדים עושים היום. את רוטמן אני לא מכיר מספיק.

מפלגת "נעם" יותר מייצגת חרדים לאומיים.

בן גביר (וגם סמוטריץ') שותים קולות מהמפלגות החרדיות, אבל זה לא אומר שהוא חרדי, אלא שהנציגים החרדיים כאלה פח שהציבור שלהם מעדיף להצביע למפלגה דתית לאומית ולא למפלגה חרדית.

אנחנו כבר חיים במציאות שאתה מתאר. הם בחרו בציונות כשם קוד לארנק שאפשר ללכת איתו כשבא ולהתעלם ממנו כשלא. לא הצלחתי להבין איך אתה פותר את זה. בניגוד לערבים שעליהם אתה יכול, נניח, לאיים, על החרדים אתה לא. כי כדי לעשות את זה אתה צריך אלטרנטיבה שלטונית בלעדיהם.

אבל הם לא, הם בחרו ללכת בלי (ציונות) ולהרגיש עם (כסף). אני אומר זהו.

בחירה בציונות זה אומר נניח 1000 תלמידים עילויים ממש כל שנה יהיו כמו ספורטאים מצטיינים. כל השאר מתגייסים לשירות חובה.

זה יפתור את זה.

אני אומר שהאלטרנטיבה השלטונית צריכה לבוא מאותו Common Ground, המפלגות הציוניות יצטרכו לשתף פעולה בשביל זה.

לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

ואתה חושב שבן גביר הוא הפתרון 🤣 כל פעם מצחיק אותי מחדש החשיבה הנאיבית שלך שמתעלמת ממה שהאנשים האלה עשו/עושים ומייצגים.

הוא רוצה ופועל אקטיבית לבית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל. אז כן הוא חלק מהפתרון.

ספח מה שאפשר. שים גדר. רצוי מאוד שאם תוכל להעביר לצד השני אוכלוסיות תעשה את זה גם עם איזה פיצוי ושמירת זכויות של מי שכבר קיבל עד שימות.

אם אתה לא מעביר לצד השני אוכלוסיות לא עשית כלום ושום דבר.

פלשתיני ברמאללה לא נספר בדמוגרפיה בכלל.

זהו בגדול. אה ולהפסיק להקים ממשלות עם החרדים למשך 30 שנה, ברית חדשה של מפלגות חילוניות. לא רוצה לשמוע יותר "שמאל" "ימין" (ולוזרים). מבחינתי שיבחרו אנשים ויעשו רוטציה לפי סדר במשך 30 שנה.

זה בערך מה שהצעתי כמה שורות למעלה, בלי הרוטציה, אבל לא סביב החילוניות, אלא סביב הסיבה שאני ואתה ויבגני ופינדר פה - בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל. כל השאר על שולחן הדיונים.

בן גביר? סמוטריץ? אני בטוח שאם אלה ישיגו את מה שהםת רוצים אני ואתה הבאים בתור, חבל שאתה לא מצליח להבין את זה. יהיה לך הרבה יותר בטוח תחת מרצ בגדול, כנראה שתוכל להמשיך לקמפל ולנסוע במאזדה בלי הגבלות.

הפוך, הבסיס כדי שיהיה לנו בטוח - זה בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל.

ומרצ כמפלגה כבר לא בעד זה. הם בעד מדינת כל אזרחיה.

אז כן, עדיף לי עם בן גביר וסמוטריץ'.

בטח אם אנחנו מדברים על טווח של 50-100 שנה קדימה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז כן, עדיף לי עם בן גביר וסמוטריץ'

מדובר בשני אנשים שיפטרו/יהרגו/יאסרו כל בנאדם שלא מתאים להם.
נניח שהחלום הרטוב שלך התגשם, אחרי שסמוטריץ' יסיים עם הערבים הוא יעבור לטפל בחברי הקהילה הגאה ואחר כך באלה שלא שומרים שבת.
כנ"ל בן גביר.

זה מה שאתה לא מבין, אתה לא יכול לעשות עסקאות עם השטן. אתה לא יכול לקחת אנשים עם סט ערכים כזה ולתת להם כוח גם אם הם ממש ממש שונאים ערבים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אנחנו כבר עוברים למחוזות התחושות וההערכות האישיות.

סבבה שזו התחושה שלך מהם.

ברמת העובדות זה כנראה קצת שונה:

בן גביר: "הקהילה הלהט"בית הם אחים שלי, ואם יהיה לי בן הומו - אחבק ואנשק אותו"

קח גם כדי שתראה את הפנים שלו אומר את זה:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

מדובר בשני אנשים שיפטרו/יהרגו/יאסרו כל בנאדם שלא מתאים להם.
נניח שהחלום הרטוב שלך התגשם, אחרי שסמוטריץ' יסיים עם הערבים הוא יעבור לטפל בחברי הקהילה הגאה ואחר כך באלה שלא שומרים שבת.
כנ"ל בן גביר.

זה מה שאתה לא מבין, אתה לא יכול לעשות עסקאות עם השטן. אתה לא יכול לקחת אנשים עם סט ערכים כזה ולתת להם כוח גם אם הם ממש ממש שונאים ערבים.

פרקש, אתה חי בפחד. אתה לא רציונלי. אל תיתן לפחדים שלך לנהל אותך.
ממה אתה מפחד? למה אתה מתבכיין?

אשכרה מבחינתכם בן גביר מסוכן ורע"מ לא. הזייה.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, m3x7r3m3 כתב:

המדינה היום פחות יהודית ממה שהייתה לפני שנה וחצי ושנתיים.

אני מכבד את הדעה שלך, אבל אין לי עניין לנהל ויכוח עליה :)

ואם מתרחקים ולא מתקרבים - אז לפחות לא נשקר, נגיד שהם מוכנים להתפשר על הציונות.

המצאת תאוריה מעניינת, אבל היא לא קשורה בטח ליש עתיד אבל גם לא לעבודה.

בן גביר (וגם סמוטריץ') שותים קולות מהמפלגות החרדיות, אבל זה לא אומר שהוא חרדי, אלא שהנציגים החרדיים כאלה פח שהציבור שלהם מעדיף להצביע למפלגה דתית לאומית ולא למפלגה חרדית.

סמוטריץ׳ חרדי לאומי. יש הבדלים בין זרמים. ברור. פשוט הסיפור הזה שבו שניהם מתקנים את הקומון גראונד שאתה מדבר עליו הוא ריאלי בערך כמו זה שאחמד טיבי ישכנע את המצביעים שלו להיות ציוניים. ואני חוזר על זה רק כי הבעיה של קומון גראונד תקועה כבר היום. 

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא רציונלי.

לא כי אתה..

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אשכרה מבחינתכם בן גביר מסוכן ורע"מ לא. הזייה.

הזוי לגמרי איך אנשים מעזים לחשוב שעדיף לא להצביע לבן אדם שאיים שיגיע לראש ממשלה, היה חבר במה שהוגדר כארגון טרור, סומן על ידי השבכ כאדם שהם חושבים שעדיף שלא יהיה עורך דין בישראל, תלה תמונה של טרוריסט בחדר וכו׳ ומי שמצביע לו - מצביע לו רק ״בזכות״ זה שהוא הכי ימני שיש כרגע בערך. בלי נתפס איך אנחנו מעזים לפחד מפירומן מוצהר.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

לא הליכוד. יור האופוזיציה.

הנה תראה הוא הוציא במיוחד בשבילך:

לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

אני מכבד את הדעה שלך, אבל אין לי עניין לנהל ויכוח עליה :)

זה אומר שאתה לא מסכים עם הטענה הזו?

שזה בעצם אומר שהתקופה הזו של מרצ בממשלה היא כישלון מוחלט?

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

המצאת תאוריה מעניינת, אבל היא לא קשורה בטח ליש עתיד אבל גם לא לעבודה.

בטח שכן - אחת הרכיבה את הקואליציה, השנייה חברה בה.

ז"א שלכל הפחות יש הסכמה שבשתיקה למעשי מרצ להתרחק ממדינה יהודית למדינת כל אזרחיה.

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

סמוטריץ׳ חרדי לאומי. יש הבדלים בין זרמים. ברור. פשוט הסיפור הזה שבו שניהם מתקנים את הקומון גראונד שאתה מדבר עליו הוא ריאלי בערך כמו זה שאחמד טיבי ישכנע את המצביעים שלו להיות ציוניים. ואני חוזר על זה רק כי הבעיה של קומון גראונד תקועה כבר היום. 

אני לא חושב שסמוטריץ' חרדי לאומי, מבחינה דתית הוא כנראה קרוב יותר לנעם מאשר לבנט. אבל זה לא באמת משנה.

וזה גם לא ששניהם ייצרו את הקומון גראונד, הם יכולים להיות שותפים לזה, כמו כל המפלגות הציוניות.

תשמע, בסופו של דבר העובדה היא שכשחשבו להכניס ח"כ ערבי (אני לא זוכר אם זה היה טיבי או לא) לוועדת חו"ב, איימו לרוקן את הוועדה מתוכן ולהעביר את הכל לוועדות המשנה, לעומת זאת את סמוטריץ' גייסו לתפקיד באגף מבצעים בבור.

אז הייתי אומר שמישהו נמצא בקומון גראונד, ועל השני לא סומכים שיידע כמה טנקים יש לצה"ל.

לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

הזוי לגמרי איך אנשים מעזים לחשוב שעדיף לא להצביע לבן אדם שאיים שיגיע לראש ממשלה, היה חבר במה שהוגדר כארגון טרור, סומן על ידי השבכ כאדם שהם חושבים שעדיף שלא יהיה עורך דין בישראל, תלה תמונה של טרוריסט בחדר וכו׳ ומי שמצביע לו - מצביע לו רק ״בזכות״ זה שהוא הכי ימני שיש כרגע בערך. בלי נתפס איך אנחנו מעזים לפחד מפירומן מוצהר.

אתה יודע שאת כל זה בערך אפשר להגיד על טיבי גם כן? מינוס עניין העו"ד (בכל זאת, לאיזה מידע כבר ייחשף גניקולוג שלא סיים התמחות?)

נזכיר שאפילו אש"פ הוגדר כארגון טרור והסיבה היחידה שהוא יצא משם, היא בגלל אוסלו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הנה תראה הוא הוציא במיוחד בשבילך:

דמגוג דמיקולו (ביבי)

כל פעם הוא מזכיר לי מחדש את הפער העצום בין הדעות הענייניות שלו לאישיות המאוסה. לא פלא שמחרימים אותו.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...