Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אז כל קצין, כטוב בעיניו יעשה?

אפשר לסגור את הצבא.

הלוואי, צבא כושל שדואג לאויבים במקום ללוחמים שלו.
לא נצחנו בצורה מוחצת כבר 40 שנה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

נכון, אבל צריך לרכוש בסופו של דבר כישורים כדי להתפרנס. אם בן אדם מגיע לגיל 20 בלי לדעת אנגלית ומתמטיקה הסיכוי שלו להתפרנס בכוחות עצמו בלי להתבסס על עזרה מהמדינה נמוך.

דיברתם מי תורם יותר, חרדים או ערבים. אז גם החברה הערבית תורמת גם אם זה בצורה פחותה ממהנדס תוכנה ברמת החייל.

הם פוגעים לך בחופש התנועה, בחופש לחיות עם מי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, גובים פרוטקשן מעסקים בגלל הבלעדיות על הכשרות, ועוד. וכל זה בצורה חוקית למהדרין, שאתה לא יכול לעשות כלום נגד זה כי נבחרי הציבור שלך מצייתים לנבחרי הציבור שלהם.

בעולם מתוקן אתה לא מביא להם כסף והם יפלו לבד, אבל אתה לא יכול לדרוש להפסיק להעביר להם כסף ובאותה נשימה לאשר 53 מיליארד לעבאס.
או שכולם מקבלים (וזה גרוע), או שאף אחד.
חופש התנועה - מסכים, אמרתי כבר מקודם שצריך פה תחבורת פרטית עובדת חופשית.
לחיות חופשי עם מי שאתה רוצה - יש הרבה יותר פתיחות במדינה ולא ראיתי אותם רצים להפריד בין אדם לאדם. כן, יש עוד לאן להתקדם אבל צריך להבין שזה תהליך. באופן עקרוני אני בעד לאפשר לכל אדם להירשם כנשוי עם מי שבא לו, מבחינתי שיתחתן עם חתולה.
פרוטקשן - מישהו אמר לבעל עסק ללכת איתם? יש את צהר. לא רוצה לאכול כשר? אל תאכל, לך ליומנגוס תאכל המבורגר עם 3 קילו גבינה.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מת איך הליברליות הכלכלית נגמרת כשמגיעים לחרדים. לא רוצה לתת להם גם אגורה. לגיטימי, לא?

כלומר מה שמעניין זו רק המטרה. אם ימין אז מותר הכל. יפה.

כמו שרשמתי ל-SLOWRIDE, אל תיתן לאלה ואל תיתן לאלה.
אבל זה שאתה בסדר עם להעביר כסף לאוכלוסיה אחת מראה שהיחס שלך אל החרדים יותר גרוע כי הם עם כיפה.
אני גם מהמר שאתה מזדעזע מממנהג כפרות אבל לשחוט כבש בעיד אל פיטר זה תרבות.. (ולפני שיקפצו, לא תומך בכפרות, עדיף לתרום במקום).

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

קשור?

חשבתי שדיברת על ההתייקרויות האחרונות.
כן אם תטיל מס על בשר אדום ואנשים יאכלו רק פעם-פעמיים בשבוע בשר אדום ובשאר הזמן עוף/דגים לא יקרה להם כלום, ולעולם יהיה הרבה יותר טוב (פרות מזהמות יותר ממכוניות).
כן אם רכבים חשמליים יהיו זולים ונגישים אני לא רואה סיבה לא להטיל מיסים דרקוניים על דלק.
כן אם תטיל מס על טיסות שילך כדי לטפל בזיהום אני גם לא רואה בזה שום דבר רע. ישראל ישראלי יטוס פחות, לא יקרה לו כלום אם יטוס "רק" פעם בשנתיים במקום פעם בחג.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי כי לא יצאנו למלחמה כבר 40 שנה?

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שרשמתי ל-SLOWRIDE, אל תיתן לאלה ואל תיתן לאלה.

כמו שרשמתי לך, תן לי מה להחליט עם הכסף שלי, ברשותך.

אבל זה שאתה בסדר עם להעביר כסף לאוכלוסיה אחת מראה שהיחס שלך אל החרדים יותר גרוע כי הם עם כיפה.

לא, זה אתה אוכל יותר מדי לוקשים של החרדים במשך יותר מדי שנים (מוזמן לקרוא את ההסבר שלי לyb4 על פאסיב אגרסיב). איפה יש כיפה על הגוף זה לא המשתנה היחידי בעולם. בכלליות, כאדם שמאמין בקונספט של מדינת רווחה, ויצירת שוויון הזדמנויות לכל,  אני בסדר עם העברת כסף לכל מי שיש סיכוי שישתמש בכסף הזה כדי להתקיים עצמאית אחר כך, בקצרה, או מי שלא יכול לדאוג לעצמו בגלל סיבות אובייקטיביות סבירות. החרדים כקבוצה פוליטית  לא נופליפ תחת זה. מאידך, אני יותר משמח שהמיסים שלי הולכים לתוכניות שילוב של חרדים באקדמיה, למשל. 

אני מניח שהויכוח העקרוני שאפשר לנהל הוא האם הכסף שמועבר לערבים יעזור להם להשתלב. לדעתי כן. זכותך לחשוב שלא. אבל מה שדי בטוח הוא שלהם לפחות יש את  התרוץ שהם מיעוט אתני דתי שמעולם פחות או יותר לא היה מעורב בשלטון כאן, עד עכשיו. החרדים לצד השני היו בקואליציה נראה לי ברוב הממשלות שאני זוכר מאז שאני חי פה. וזה מצחיק שאתה או החרדים פה באים בטענות אלי, אגב. תבואו בטענות לאחים מהליכוד. בכל פעם שקראתי גיליתי שראשי הערים מהליכוד מתנגדים להקמת שכונות לחרדים בשטח הערים שלהם. למה כל השנאה העצמית הזו?

אני גם מהמר שאתה מזדעזע מממנהג כפרות אבל לשחוט כבש בעיד אל פיטר זה תרבות.. (ולפני שיקפצו, לא תומך בכפרות, עדיף לתרום במקום).

אני מהמר שרוב תפיסת העולם שלך מבוססת על סטראוטיפים של יותר מדי קריאה ברוטר. זה לא בריא. עזוב אותך. לא איכפת לי משני המנהגים. 

מה זה אומר בפועל? לא מכיר מודל כזה בעולם. או לפחות לא אחד שמצליח. יש לך דוגמא אחרת?

הצעת עכשיו לפרק את צהל לפלנגות על בסיס נאמנות אישית ואתה מצפה שככה ננצח בצורה מוחצת במלחמה?

#לבנון_זה_כאן? 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

קשור?

את זה אמר מי שקבע שזה שנולדת מזהם כמו טיסה ורכב צמוד

במחילה, אבקש לסנגר על עניין הטיסות. אוהבים להתעלק על הנושא הזה חזק עם חילוק יבש במספר הנוסעים, תוך כדי ששוכחים באופן מוחלט שכל מערכת הדואר העולמית וחלק נכבד מהמשלוחים האויריים תלויים דווקא בטיסות נוסעים. 

אם מכניסים את התועלת האדירה (וגם החיסכון בזיהום!) משינוע אווירי, המספרים נראים שונה לחלוטין.

על מטוס נוסעים ממוצע יש הרבה יותר מרק 100-450 איש, אחרת תהיו בטוחים שחברות התעופה לא היו מעזות להוציא מטוסים שיש עליהם 50-80 מקומות פנויים (דבר שקורה המון.)

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לחיות חופשי עם מי שאתה רוצה - יש הרבה יותר פתיחות במדינה ולא ראיתי אותם רצים להפריד בין אדם לאדם. כן, יש עוד לאן להתקדם אבל צריך להבין שזה תהליך. באופן עקרוני אני בעד לאפשר לכל אדם להירשם כנשוי עם מי שבא לו, מבחינתי שיתחתן עם חתולה.
פרוטקשן - מישהו אמר לבעל עסק ללכת איתם? יש את צהר. לא רוצה לאכול כשר? אל תאכל, לך ליומנגוס תאכל המבורגר עם 3 קילו גבינה.

פרטי לא תמיד הולך, זה צריך להיות ציבורי כי לא בכל מקום משתלם להפעיל. וגם הרכבת, היא לא פרטית. תהיה רכבת פרטית רק לשבתות?
לחיות עם מי שאתה רוצה - למה אזרח ששירת בצבא ומשלם מיסים חייב לטוס לקפריסין להתחתן כי הוא לא יהודי אבל בת הזוג שלו כן? 
פרוטקשן - הרפורמה בכשרות וצהר זה יחסית חדש ואני מניח ששמעת על הטרור שהמונופול של הרבנות עושה לעסקים. 
ויש להם עוד, לא חסר. אף אחד לא רוצה למנוע מהם לחיות לפי היהדות (לתפיסתם), רק רוצים להפריד את הדת מהמדינה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בעולם מתוקן אתה לא מביא להם כסף והם יפלו לבד, אבל אתה לא יכול לדרוש להפסיק להעביר להם כסף ובאותה נשימה לאשר 53 מיליארד לעבאס.

בעולם מתוקן יש לחברה אחריות מסויימת כלפי אנשים שלא מסוגלים להתפרנס בכוחות עצמם, אבל מה עושים במקרה שבן אדם יכול אבל לא רוצה בכוונה כדי שתמשיך לעזור לו? אני חושב שה53 מיליארד שהקצו לטיפול בפשיעה ולשיפור תשתיות אצל הערבים זה יותר טוב מלהתעלם מהבעיה ולתת להם לצבור נשק לא חוקי במשך שנים ולהטיל אימה בדרום. עוני ופשע הולכים ביחד. לערבים יש מנהג להתלונן שהמדינה דופקת אותם ומזניחה אותם. צריך לשנות את המצב שאם ימשיכו להתלונן על הזנחה יוכלו לבוא בטענות רק לעצמם.

טרור זה משהו אחר, אבל הכסף הזה לא הולך לרשות הפלסטינית.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

כן אם תטיל מס על בשר אדום ואנשים יאכלו רק פעם-פעמיים בשבוע בשר אדום ובשאר הזמן עוף/דגים לא יקרה להם כלום, ולעולם יהיה הרבה יותר טוב (פרות מזהמות יותר ממכוניות).

למה רק פעמיים בשבוע? למה לא מספיק פעם אחת בשנה ביום העצמאות? אולי נחלק תלושי בשר, ככה נשלוט בכמות הזיהום בצורה אפילו יותר מדוייקת.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

כן אם רכבים חשמליים יהיו זולים ונגישים אני לא רואה סיבה לא להטיל מיסים דרקוניים על דלק.

למה לא כבר מעכשיו? הרי יש תחבורה ציבורית.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

כן אם תטיל מס על טיסות שילך כדי לטפל בזיהום אני גם לא רואה בזה שום דבר רע. ישראל ישראלי יטוס פחות, לא יקרה לו כלום אם יטוס "רק" פעם בשנתיים במקום פעם בחג.

למה רק פעם בשנתיים? למה לא פעם בעשור? ככה גם לא נצטרך להשקיע מלא כסף בהרחבה של נתב"ג שלא מצליח להתמודד עם העומסים.

מי זה שיחליט כמה מותר לך לזהם? עוד מיסים זה רע וזה צריך להיות מוצא אחרון אחרי שניסו הכל ושום דבר אחר לא עובד. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 שעות, יבגניפ כתב:

אה צחוקים, סמוטריץ' באמת קרא לא להכניס לבית כנסת את אנשי קדימה ומי ששותף לממשלה?

איפה אהבת האחים החינמית?! מה זה?!

בנגביר "משאיר לו עשן" מבחינת פופולריות

לכן הוא צריך לעמוד ברף. ההוא מנגן על שנאת ערבים

וזה מנגן על שנאת יהודים, איזו מפלגה איומה ונוראה בחיי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 36 דקות, teyal כתב:

בנגביר "משאיר לו עשן" מבחינת פופולריות

לכן הוא צריך לעמוד ברף. ההוא מנגן על שנאת ערבים

וזה מנגן על שנאת יהודים, איזו מפלגה איומה ונוראה בחיי.

צודק , עדיף להיות נאורים כמו מרצ לדוגמא שמחרימים את ההתנחליות , את התוצרת , מופעי תרבות וכדומה.

שני צדדים של אותה מטבע.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף לא להיות מונע ע"י שנאה. לא משנה מה שונאים.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

פורסם

https://www.facebook.com/100044281273887/posts/540350817450956/
עכשיו תבואו תגידו זה הצל, הוא קיצוני, הוא מסית, בלה בלה בלה.
השאלה היא למה אירועים כאלה לא יוצאים לתקשורת וכאשר מרססים כתובת מסכנה בכפר כל התקשורת והמשטרה שם?
איפה הכותרות המפחידות של "פשע שנאה"?

פורסם (נערך)

הצל הוא פייק אחד גדול שמפרסם כל סיפור שהוא שומע עליו בלי לבדוק שום עובדה או לבצע בדיקת עובדות מינימלית. אין שום סיבה אפילו להתייחס למה שהוא מפרסם.
שקרים של ילד בן 4 אמינים יותר ממה שהצל מפרסם.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

צודק , עדיף להיות נאורים כמו מרצ לדוגמא שמחרימים את ההתנחליות , את התוצרת , מופעי תרבות וכדומה.

שני צדדים של אותה מטבע.

אולי עדיף פשוט לא להיות כמו אף אחד מהם? או לחשוב (כמו ששני אלה שהזכרת דואגים להדגיש) שקיום השני מצדיק את הפסול שבהם? מה עם ההצעה שלי? 

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/100044281273887/posts/540350817450956/
עכשיו תבואו תגידו זה הצל, הוא קיצוני, הוא מסית, בלה בלה בלה.
השאלה היא למה אירועים כאלה לא יוצאים לתקשורת וכאשר מרססים כתובת מסכנה בכפר כל התקשורת והמשטרה שם?
איפה הכותרות המפחידות של "פשע שנאה"?

תגיד, בשביל לבדוק את רמת החיבור למציאות

אם הצל יפרסם מחר משהו ברמה של ״שלום צל. הערבים הקימו את אוושיץ מחדש עם תאי גזים מתחת לבית שלי והמשטרה עצרה אותי!111111״ - תבוא גם לפרסם את זה פה ותשאל איפה כולם?

עזוב אפילו את זה.. דיברת פה על יהודי מחמד או משהו.. כל הגישה שלך בפוסט הזה היא התגלמות הגלותיות. זה לא סוד גדול שהפשע אצל הערבים משתולל ויש המון בעיות בנגב. אבל להתנהל כאילו אתה, בתור הריבון בארץ, איזה מיעוט נרדף זה מופרך. וותרו על רגשי הנחיתות מול המדינה, באמת. רק תרוויחו מזה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יובל אני מבין שהבולשיט המיינסטרים בטמקא כבר לא עושה לך את זה אז התחלת לחפש ריגושים חדשים בדף של הצל בפייסבוק? איזה סיבה יש לבן אדם רציונלי להחשף לזבל כזה חוץ מרצון חזק מאד להתעצבן?

פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

אולי עדיף פשוט לא להיות כמו אף אחד מהם? או לחשוב (כמו ששני אלה שהזכרת דואגים להדגיש) שקיום השני מצדיק את הפסול שבהם? מה עם ההצעה שלי? 

אני בהחלט לא מזדהה עם אף אחד מהצדדים, קיצונים שלא יביאו אותנו לתוצאה חיובית עבור הרוב השפוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתאריך 13.4.2022 בשעה 14:08, SlowRide כתב:

גובים פרוטקשן מעסקים בגלל הבלעדיות על הכשרות

אתה רציני? כשרות מיועדת למי שרוצה כשר. 

מי אתה רוצה שיתן כשרות מי שלא מקפיד על כשרות?

ולמיטב ידיעתי אין שום חובה לקבל כשרות לעסק נטו ביקוש והיצע.

אז פרוטקשין ודאי שאין כאן

• תוכן חדש...