Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 21 דקות, avi 1234 כתב:

ביידן יחזיר את את המומ עם הפלסטינים לסדר היום.

בוא נראה את אלקין ובנט.

נראה אותם מתמודדים עם הנדוניה של מזרח ירושלים כעיר בירה של פלסטין שביבי משאיר אחרי הסכמי אברהם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, Gal Atun כתב:

לממשלה עם לפיד, או לממשלה עם לפיד בתמיכת רע"מ? 

לממשלה שמדברים עליה עכשיו.

לפיד מרץ עבודה.

מבחינת שיקלי רעמ לא הבעיה - מרץ הבעיה

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, avi 1234 כתב:

מאיפה אתה כ"כ בטוח שהמצב שלהם יותר טוב?

אני לא מומחה לפרויקט הגרעין האיראני, אבל לפחות ברמה הדקלרטיבית הם מעשירים לרמה הרבה יותר גבוהה היום ממה שהם עשו כשכן היה הסכם, אז בוא נסכים שהסנקציות לא עצרו את הפרויקט.. לגבי מצבם באופן כללי, ברור שהוא לאו דוקא השתפר, אבל זה פחות יעניין אותנו אם וכאשר נתאדה לנו בהנאה בתוך איזה ענן רדיואקטיבי.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

טוב מה אז מה אגיד ומה אומר... אני אחרון שישפוט מה מפריע לכל אחד. לגיטימי. 

מהזווית שלי, בנט נראה לי כאדם הכי מתנדנד עלי אדמות. לא הייתי נותן לו את הקול שלי אם גם אני בעצמי לא הייתי מתנדנד. 

חוץ מהמסמך פדיחה שהוא חתם עליו בשידור חי, הייתה לו הבטחה מפורשת נוספת? 

עריכה: 

פו הדוב הגיב והקדים אותי

התגובה אליך אבי

עריכה אחרונה על ידי Gal Atun

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, shachar187 כתב:

כי בפעם האחרונה שאני בדקתי אני גם אזרח ישראלי ולא בא לי עכשיו 4 שנים של קיפאון אחרי עשור די משגשג באזור שמעבר לקו הירוק.

ולשבת במשרד האוצר זה לא רק לאשר העברת כספים, את זה גם אני יכול לעשות. לא יודע מה אנשים תופסים מליברמן אבל מבחינת השגים פוליטיים, לא נראה לי שתרם דבר. אי פעם בכלל העביר איזה חוק שימושי?

ומה לגבי מינוי שופטים ופרקליט מדינה? לא נראה לי שיש שם קרקע משותפת בין המפלגות.

ולמה את חושב שלא תהיה משמעת קואליציונית? על בסיס מה קיבלת את הרושם הזה?

מודגש מס' 1- וואלה, גם אני אזרח ישראלי, ולי קצת נמאס מהקפיאון במדינה שנמשך כבר עשור, מעדיף את מדינת ישראל בכללותה על ההתנחלויות, אם דבר אחד בא על חשבון השני (ובהחלט כך זה נראה)

מודגש 2- אז יתווכחו קצת ויתפשרו קצת. הרי פוליטיקה היא אומנות הפשרה, לא? גם אם הסכמה מוחלטת אין, קרקע משותפת בהחלט יש.

הידעת שאתה יכול לעקוב אחרי העשיה של נבחרי ציבור? ליברמן הוא אחד מהח"כים העסוקים, ומניח על השולחן הרבה הצעות חוק שימושיות. מה לעשות שהממשלות שהיה חבר בהן עד עכשיו, הודות ל "שותפים הטבעיים", דחו כמעט את כולן עוד לפני השלב הראשון. לעזאזל האוכלוסיה בישראל, אפילו אם מעל 70% למעשה תומכים באותן הצעות.

https://m.knesset.gov.il/Activity/Legislation/Laws/Pages/LawSuggestionsSearch.aspx?t=lawsuggestionssearch&st=allsuggestions&ki=24&ls=54&hk=427&sb=LatestSessionDate&so=D

חבל שהוא טבל את ידו בפלילים, כי יושרה בנוגע לכוונות שלו בהחלט יש. למה רק זה צריך לבוא בחבילה אחת עם קצת שחיתות....

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, avi 1234 כתב:

ששרון שם פס על בוחריו ועל משאל המתפקדים של הליכוד וביצע את ההתנתקות

גם אז מחית על רמאות ושקר?!

זה שונה, גם כי הבוחרים שלו מחו נגדו, וגם כי לא מדובר בסתם נוכלות נגד מישהו ספציפי, אלא בשינוי מדיניות.

במקרה של ביבי הוא פשוט נתפס כשקרן פתולוגי, מישהו שלא מתכוון אף פעם לשום דבר שהוא אומר, ושברור שכל הסכם שהוא חותם עליו נשאר בתוקף רק כל עוד הוא מועיל לו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 6 שעות, shachar187 כתב:

אבל בהצלחה לבנט שגנב לי את הקול והולך להקים לי ממשלה עם תומכי האג וטרור

לאור תוצאות הבחירות ( לא מה שרצית ולא קרה) מה האפשרויות הריאליות? ללכת שוב לבחירות, ושוב לבחירות, ושוב לבחירות עד שהוא יקבל 61 ( לא ריאלי - רוב העם לא רוצה אותו וזה לא ישתנה).

עכשיו שאלה נוספת - כשהצבעת לבנט, הצבעת לו כי היית מעוניין שישב תחת ביבי בממשלת "ימין" או שהכוונה הייתה להחליף את ביבי? אם לשבת תחת ביבי - למה לא הצבעת לליכוד? ואם להחליף את ביבי - זה מה שהוא עושה עכשיו למרות כמות המנדטים הנמוכה.

ולא - הוא לא בממשלת שמאל. לממשלה הזאת יש רוב ימני מובהק. אפילו יותר ממשלות נתניהו השונות. ביבי יכול לפמפם שזאת ממשלת שמאל כל היום - העובדה הפוכה  לגמרי. ותמיכה על רע"מ? כשלביבי זה היה נוח זה היה לגיטימי. 

הגיע הזמן לדם חדש - ממשלה שדואגת לאזרחים. שים לב באיזה מהירות חוקים שקשורים לביבי עוברים וכמה זמן מורחים על דברים לאזרחים. מאז הקורונה עברנו 2 אסונות. אף אחד לא לקח אחריות, לא חוקרים, לא בודקים - ככה מנהלים מדינה?

התחושה בשנים האחרונות היא לא שהשלטון קשור למדינה אלא שהמדינה קשורה לשלטון. כאילו המדינה צריכה לשרת את השלטון ולא הפוך. וזאת תוצאה של הרס מתמשך שקורה פה במקום לנהל את המדינה. הניהול נהיה אינטרסים של גורמי עיניין. סתם לתוך הדוגמא העדכנית: הוציאו חוק למערכת למניעת שכחת ילדים? למה כזה יקר, למה זה לא במחיר הוגן לכולם? למה רק 3 חברות שהמחיר מתואם ביניהן? אז עד שעושים חוק נכון וחשוב למה הוא צריך להיות נגוע באינטרסים?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, pooh-bear כתב:

זה פחות יעניין אותנו אם וכאשר נתאדה לנו בהנאה בתוך איזה ענן רדיואקטיבי.

מהיר ובלי כאבים, מה רע?

או שאתה מעדיף למרוח את המוות ל5 שנים, מחובר למכשירים ועם דמנציה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

תלוי עד כמה מרכז הליכוד ישלוף סכינים, כרגע על פני השטח, נראים רק 2 שמדברים, ישראל כץ וניר ברקת.

אתה אולי יכול לתת הקבלה לחלק שיש לו זמן תפוגה מסוים מהיצרן אבל פה מדובר בבני אדם.

לא הבנת אותי. אתה מדבר על היום שאחרי במפלגה,

אני מדבר על המינויים של פקידים במשרדי ממשלה/לשכות שר/מועצות מקומיות, אלה שמיישמים את המדיניות בשטח.

כמה זמן עובר עד שהם מוחלפים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

מאז הקורונה עברנו 2 אסונות. אף אחד לא לקח אחריות, לא חוקרים, לא בודקים - ככה מנהלים מדינה?

עזוב שלא לקחו אחריות כולם שכחו מזה לגמרי. אף אחד לא נעצר. אף אחד לא נחקר. נורא. אנחנו מדינה חולה. 

פורסם
לפני 7 שעות, shachar187 כתב:

בנט ושקד לאורך כל הבחירות טענו שביבי עושה ספין והם לא יתנו יד לממשלה עם לפיד.

הבעיה היא שבנט נתן הבטחות סותרות. הוא אמר שלא ישב תחת לפיד, אבל הוא הבטיח גם שלא יהיו בחירות חמישיות. ואני מבין למה זה מתסכל אותך, אבל הוא כרגע בוחר ללכת עם ההבטחה השניה. אין לנתניהו (למזלנו) איך להרכיב ממשלה.

לפני 7 שעות, shachar187 כתב:

ביביסט לעומת זאת, זאת מילת גנאי.

ובוא, יש הסתה מאוד גדולה שעוברת בשקט בשקט גם נגד אנשי ימין. מכנים אותנו בשמות מזלזלים על כל במה אפשרית בערך, עושים מאיתנו אהבלים חסרי השכלה, עדר עיוור וכמובן מסיתים. אני גליתי שכל מילה שאיש ימין מוציא מהפה זאת הסתה.

ביביסט זו אכן מילת גנאי. ויש חוסר חיבה הדדי בין הימין לשמאל, כן. אני מניח שהבעיה ספציפית עם ביבי זה שהוא הצליח לשכנע חלקים נרחבים בציבור שגם מפכל משטרה ציוני דתי יכול להיות סמולן, אם הוא לא בא לביבי טוב בעין.

לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

ביבי רימה את הירבים הפולטיים שלו

לא את בוחריו.

זו טענה מעניינת.

קודם כל, זה שיש לו שם של שקרן ברמה בינלאומית זו בעיה בפני עצמה. ואת התוצאה אתה רואה עכשיו.

הוא כן מוביל קשה נוקשה נגד איראן, כנראה. עם הפלסטינאים קשה לדעת איפה נגמרים השקרים ומתחילה האידיאולוגיה, כי בעבר הוא דיבר על פתרון שתי מדינות. הוא גם הבטיח לטפל בחמאס, וזה לא הצליח, כמובן. ואת התוצרים של הגישה שלו אכלנו רק לפני שבועיים. ובכל מה שקשור לאספקטים אחרים של החיים שלנו, אז דני דיין ודן מרידור - שני אנשים שקשה להאשים  בסמולנות - באו להתארח אתמול אצל רינה מצליח. שניהם הגיעו למסקנה דומה. הליכוד של לפני ביבי היה גם מפלגה לאומית ימנית וגם ליברלית. הפן השני נמחק לחלוטין בעשור האחרון. מהכירות, אני יודע שיש אנשים שממשיכים להצביע לליכוד כי הם מצפים גם לחלק הזה. ובזה ביבי לחלוטין מרמה את הבוחרים שלו. אם כי צריך להודות שמי שלא מבין אחרי עשור אשם בזה גם. ולדעתי, זה שהליכוד לא טורח לפרסם מצע (גם בסבב האחרון נכון?) עשוי ללמד יותר מכל דבר אחר כמה הכל פלואידי. ובהתאם, חוץ מאיראן אולי, זה נשמע כבר שנים שביבי מציג השגים טקטים - אם יש ולפעמים יש - כחלק ממדיניות. אבל בפועל הוא בעיקר זורם.   

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

הבעיה היא שבנט נתן הבטחות סותרות. הוא אמר שלא ישב תחת לפיד, אבל הוא הבטיח גם שלא יהיו בחירות חמישיות. ואני מבין למה זה מתסכל אותך, אבל הוא כרגע בוחר ללכת עם ההבטחה השניה. אין לנתניהו (למזלנו) איך להרכיב ממשלה.

לנתניהו אין 61 כי בנט בחר לא ללכת איתו.

סער שואב את הביטחון שלו לא ללכת עם ביבי

מהעובדה הפשוטה שיש לו אלטרנטיבה - ממשלת בנט לפיד.

אם בנט היה אומר במוצאי הבחירות שהאפשרות היחידה היא רק ממשלת ימין

סער היה בא על 4

מי שחושב שהממשלה שמתרקמת לא סגורה כבר לפני הבחירות הוא תמים.

פורסם

סער לא היה בא על 4. מי שחושב שהוא לא ייתן לאיש ליכוד שסיים מקום 2 בפריימריז להיות אפילו שר הממטרות ולצפות שיבוא על 4 כנראה חי בסרט.

השנאה בין סער לביבי ושרה היא לא מאתמול. גם אם בנט היה נשאר עם ביבי סער לא היה מגיע. הוא היה נשאר במקום של הימין ללא ביבי וזה אחרי שבנט נמחק.

ללא בנט במפה הפוליטית אני רואה את סער כ 12 מנדטים. 

עד כה, כל השריונים וסיפורי מפלגות לתוך הליכוד לא הביאו לביבי מנדטים נוספים. רק ירדו לו מנדטים ממהלכים כאלו.

• תוכן חדש...