Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 21 דקות, shachar187 כתב:

תשמע..אחרי כמעט 30 שנה לא היו פה פרויקטי בניה אלא רק בנייה פרטית, באמת נורא מצטער שהתחילו להתייחס אלינו קצת.

ובאמת, נורא סליחה שגם לי מגיע כביש בטוח ודו נתיבי. זאת פריבלגיה ששמורה רק לאנשים כמוך.  המיסים שלנו יופנו לפרויקטים אדירים כמו 531 שעלה מעל מיליארד שקלים והרחבת כביש 444 ואנחנו נתנצל על עוקף נבי אליאס שעלה כמה עשרות מיליונים. 

ואיפה טענתי שזה לא על חשבונך? טענתי שאני משלם מיסים בדיוק כמוך וגם לי מגיע להנות מתשלומי המיסים שלי.

ההשקעה דרך אגב בהתנחלויות, היא סביב מיליארד שקל בשנה. אבל השימוש בתשתיות הוא גם לפלסטינים שחיים פה, דו קיום במיטבו.

ועכשיו אתה בכלל בונה אנשי קש. ברור שמותר לך להינות מתשלומי המיסים שלך, רק רצוי שתדייק:

ההשקעה העודפת הישירה בהתנחלויות היא כ 1.3 מיליארד שקל לשנה. זה לא כולל שום דבר שקשור לתשתיות מקיפות או סובבות.

אההה, זה בכלל עניין של דו קיום, הפלסטינים נהנים מהתשתיות.... (שעוברות מישוב יהודי אחד למשנהו או למקומות שלפלסטינים אסור לנסוע אליהם בכלל)

אני בטוח שהם גם נהנים מתשתית המים שעוברת לקרני שומרון, מתחברים אליה כאוות נפשם.

די נו, אתה לא מאמין בלוקש הזה בעצמך, ואתה מנסה למכור לי אותו?

"בניה פרטית"? כי בשאר הארץ המדינה בונה אולי? כל הבניה היא "בניה פרטית". פשוט בשטחים זה די מערב פרוע, בעוד בשטחי ישראל עצמה דרושה הפשרת קרקעות, דבר שמשוועים לו בכל פינה ולא מקבלים.

מה שגם זה לא היה הנושא העיקרי פה. דיברנו על קיפאון או לא קיפאון, ובקטנה על ליברמן. לאן נעלמו הנושאים הראשיים? ספין קלאסי.

ציטוט

ואיפה טענתי שזה לא על חשבונך?

Capture.JPG.81cc833869ccc73255ebdcf5af332c56.JPG

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, shachar187 כתב:

תשמע..אחרי כמעט 30 שנה לא היו פה פרויקטי בניה אלא רק בנייה פרטית, באמת נורא מצטער שהתחילו להתייחס אלינו קצת.

ובאמת, נורא סליחה שגם לי מגיע כביש בטוח ודו נתיבי. זאת פריבלגיה ששמורה רק לאנשים כמוך.  המיסים שלנו יופנו לפרויקטים אדירים כמו 531 שעלה מעל מיליארד שקלים והרחבת כביש 444 ואנחנו נתנצל על עוקף נבי אליאס שעלה כמה עשרות מיליונים. 

ואיפה טענתי שזה לא על חשבונך? טענתי שאני משלם מיסים בדיוק כמוך וגם לי מגיע להנות מתשלומי המיסים שלי.

ההשקעה דרך אגב בהתנחלויות, היא סביב מיליארד שקל בשנה. אבל השימוש בתשתיות הוא גם לפלסטינים שחיים פה, דו קיום במיטבו.

ואתה חושב שדווקא ממשלה שבה שר האוצר גר בהתנחלות ושר השיכון הוא מהציונות הדתית, היא זו שתפסיק את הבניה בהתנחלויות?

פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

לא פשוט העבירו מ232 את הכסף למעבר לקו הירוק לכבוד הכביש שאתה הולך להשתמש.

בטח..

אנחנו לוקחים לכם את כל הכספים. אני בדיוק כותב את זה בתוך אמבטיה מצופה זהב.

אחלה הסתה, נחמד פה.

לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

ועכשיו אתה בכלל בונה אנשי קש. ברור שמותר לך להינות מתשלומי המיסים שלך, רק רצוי שתדייק:

ההשקעה העודפת הישירה בהתנחלויות היא כ 1.3 מיליארד שקל לשנה. זה לא כולל שום דבר שקשור לתשתיות מקיפות או סובבות.

אההה, זה בכלל עניין של דו קיום, הפלסטינים נהנים מהתשתיות.... (שעוברות מישוב יהודי אחד למשנהו או למקומות שלפלסטינים אסור לנסוע אליהם בכלל)

אני בטוח שהם גם נהנים מתשתית המים שעוברת לקרני שומרון, מתחברים אליה כאוות נפשם.

די נו, אתה לא מאמין בלוקש הזה בעצמך, ואתה מנסה למכור לי אותו?

"בניה פרטית"? כי בשאר הארץ המדינה בונה אולי? כל הבניה היא "בניה פרטית". פשוט בשטחים זה די מערב פרוע, בעוד בשטחי ישראל עצמה דרושה הפשרת קרקעות, דבר שמשוועים לו בכל פינה ולא מקבלים.

מה שגם זה לא היה הנושא העיקרי פה. דיברנו על קיפאון או לא קיפאון, ובקטנה על ליברמן. לאן נעלמו הנושאים הראשיים? ספין קלאסי.

Capture.JPG.81cc833869ccc73255ebdcf5af332c56.JPG

הערבים לא נהנים פה מהכבישים? הם נוסעים בחלליות פרטיות?

ותתפלא, הם נהנים גם מהמתקנים פה ועובדים פה. מרכזי הקניות הם לא ליהודים בלבד..

בניה - בניה פרטית הכוונה לאדם בודד שקונה שטח ומקים לו בית. וזה ממש לא מערב פרוע פה, לפחות איפה שאני גר.

אתה חושב שבנאדם משתלט על גבעה ומחליט לעבוד? תחשוב שוב. אנחנו עוברים את אותה בירוקרטיה.

רק בשנים האחרונות החלה פה בניה של פרויקטים עם עשרות יחידות דיור והבאת מאות משפחות. הבניה הזאת הביאה גם להוספת פארקים, בתי ספר, מעונות ועוד.

בדיוק שכמו שבונים שכונות בניינים בערים מוסיפים להם שירותים.

הכוונה הייתה שזה לא בא על חשבון אי השקעה בערים. כאילו הכסף כן זז ממקום למקום, אבל הוא יכול לזוז מרעננה לאשקלון נניח.

כולנו אוכלים מאותה עוגה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

איכשהו עדיין חולף לך מעל הראש שאין שם את החסמים הגדולים ביותר שתוקעים את רוב מדינת ישראל בעניין הבניה, ושעל כל בניין אחד ברוב מהישובים בשטחים היה אפשר לבנות 2-3 במקום אחר. מרעננה לאשקלון זה היינו הך. לקרני שומרון כבר ממש ממש לא.

וככל שהאוכלוסיה במקומות האלו תלך ותגדל, העלות לכלל הציבור בישראל תלך ותעלה (אם כי בקצב דועך, אבל עד שזה יגיע לשם- יתבזבזו מיליארדים כמו מים)

אני לא נכנס לעניינים של אידיאולוגיה, אבל יש בדיוק 0 היגיון כלכלי בבניה בשטחים. על אחת כמה וכמה אם תיקח בחשבון את הסיכוי הטוב מאוד שכל הסדר עתידי כלשהו כנראה ידרוש פינוי גדול של הרבה מאותם מקומות.

אבל בסדר, למדינת ישראל יש תחביב של לירות לעצמה ברגל, זה לא חדש.

פורסם
לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

ואתה חושב שדווקא ממשלה שבה שר האוצר גר בהתנחלות ושר השיכון הוא מהציונות הדתית, היא זו שתפסיק את הבניה בהתנחלויות?

ומי חשב שבנט יקים ממשלה עם מרצ? 

אולי אני סתם חושש ואולי אני סתם מגזים, אולי. יש מצב.

אבל זה לא תלוש מהמציאות.

ואני מהמר בביטחון שבנט קיבל לא מעט קולות מההתנחלויות.

פורסם
לפני 2 דקות, shachar187 כתב:

ומי חשב שבנט יקים ממשלה עם מרצ? 

מה בדיוק הבעיה עם מרצ, אם יותר לי לשאול?

כשנתניהו רוצה להכניס את מרצ זה בסדר, אבל בנט לא?

בסופו של דבר זו מפלגה ציונית (בניגוד ליהדות התורה שהיא ימין על מלא אבל לא ממש ציונית), שתקבל את תיקי הבריאות, הגנת הסביבה ופיתוח אזורי. ממה אתה פוחד בדיוק?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, asix כתב:

ולא - הוא לא בממשלת שמאל. לממשלה הזאת יש רוב ימני מובהק. 

יש עתיד 17

העבודה 7

המשותפת 6

מרצ 6

רע"ם 4

כחול לבן 8
ימינה 7

ישראל ביתנו 7

תקווה חדשה 6

תוצאה: 40 - 28

אבל עזוב אחי, לא אטריד אותך עם עובדות.

לפני 13 שעות, avi 1234 כתב:

מי שחושב שהממשלה שמתרקמת לא סגורה כבר לפני הבחירות הוא תמים.

אשכרה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

@MiniMiz3r

כתבתי מקודם. אין לי מחילה כלפי אדם שמגבה העמדת קצינים לדין בהאג.

אין לי שום בעיה עם ההשקפות הפוליטיות שלו ודעותיו בשלל נושאים (עם חלקן אני מאוד מסכים אפילו), אבל אני לא יכול לעבור בשקט על אימרות כאלה.

וכל פוליטיקאי שלא יגבה את צהל ואת חייליו - מבחינתי הוא מחוק.

ואם ביבי היה יושב איתם או עם רעמ - מחוק גם.

חוזר על דברי מקודם - כל הכבוד לסמוטריץ ששמר על עקרונותיו. די נדיר בימינו

פורסם
לפני 2 דקות, shachar187 כתב:

אין לי מחילה כלפי אדם שמגבה העמדת קצינים לדין בהאג.

אין לי מושג על מי מדובר אבל אם אתה מתכוון להורוביץ, אז זה רחוק ממה שהוא אמר. אני משוכנע ניצן הורוביץ לא רוצה לראות אף ישראלי עומד לדין בהאג, גם אם הוא חושב שישראל מבצעת פשעי מלחמה בשטחים.

לפני 8 דקות, Mr.Hybrid כתב:

יש עתיד 17

העבודה 7

המשותפת 6

מרצ 6

רע"ם 4

יש עתיד היא לא מפלגת שמאל ולא רע"מ ולא המשותפת חברות בממשלה. עכשיו זה מסתדר יותר טוב?

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

איזה אדיר הביבי הזה. מעבר לזה שחצי ממה שהוא אומר חסר הגיון, אהבתי איך הוא טרח שוב לציין שבשמאל כולם מתנשאים (זוכרים מה נתן אשל מייעץ לו כן?) וכמובן לספר שיש מלא עריקים שרק מחפשים לבנט. ככה בדיוק מייצרים שקרים ופייק ניוז. כי הרי מי יכול להוכיח אחרת? מלא עריקים יש, הם סתם בחרו לא ללכת עם הליכוד לפני חודש.

אם עכשיו יבואו לביבי ויגידו שלזרוק פצצת אטום על גוש דן יבטיח לו את המשך כהונה, אני די בטוח שהוא יעשה את זה.

הבן אדם מנסה ללחוץ על כל כפתור אפשרי, רק להישאר בכסא בכל מחיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, MiniMiz3r כתב:

יש עתיד היא לא מפלגת שמאל 

אז מה זה?

WhatsApp-Image-2021-04-19-at-12.33.30-1-1024x576.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 31 דקות, shachar187 כתב:

בטח..

אנחנו לוקחים לכם את כל הכספים. אני בדיוק כותב את זה בתוך אמבטיה מצופה זהב.

אחלה הסתה, נחמד פה.

לגבי המשך המימון של הרחבת 232. כן, העבירו את הכסף אל מעבר לקו הירוק מבלי שתהיה הבטחה להמשיך אותו בעתיד.

ציטוט

הפרויקט יצא לדרך ואת חלקו הראשון מכרם שלום ועד ניר יצחק שאורכו שמונה קילומטרים סיימו כמעט לחלוטין. אך את ארבעת הקילומטרים שנותרו עד לצומת מבטחים הוחלט דווקא עכשיו -במלאת חמש שנים למלחמה - לבטל ולא להעביר את 56 מיליון השקלים שהובטחו. המשמעות היא שההרחבה וסלילת הכביש ייפסקו סמוך לקיבוץ ניר יצחק והפרויקט יישאר תקוע.

מקור: https://www.mako.co.il/news-israel/2019_q3/Article-5400f8af6faac61027.htm

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...