Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל נו, מה יש לומר למי שטען שזה בסדר שאורי אנסבכר נאנסה ונרצחה, כי זה היה לטענתו בשטח כבוש?

טעיתי במיקום של הפשע.

בשום מקום לא כתבתי שזה בסדר שהיא נאנסה ונרצחה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ובטח שזה זווית ראייה של מישהו שהוא אוהב (הוא אמר בעצמו).

אני אוהב את כולכם, אבל הלכתי לאיבוד ואני לא מבין מה אתם רוצים הפעם. חוץ מזה שמשמח לגלות ש yb למד לימודי ליבה וקנה חומוס בכפר ליד ביתר עלית.

לפני 3 דקות, netco כתב:

פינדר טען בהודעה שצוטטה שהאנשים האמורים הלכו להתיישב בחבל ארץ שנוי במחלוקת ולייהד את הגדה, ושלהתיישבות יש מחיר.
אז שניים משלושת השמות שצוטטו שם זה לא היה נכון לגביהם, וזה קצת מתחבר לטענה של @יובל .מ. על השתיקה במקרים האלה. 

מה אתה מצפה שיקרה ״במקרים האלה״? ההעמדה במבחני אינטרגטי היא קצת מעפנה. 

ולהתיישבות אכן יש מחיר. וגם החוקית שלה מוטלת בספק. וזה שוב חוזר לדיון על מטרות. מעלה חור תחת 2 לא תומכת בשום מטרה שלי כישראלי ציוני שרוצה לחיות במדינה יהודית גם בעוד 20 שנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, DareDevil כתב:

כן, אם יש אמצעי, כוונה ויכולת

אה, כי ליאור טען שיורים רק במי שמסכן חיים.

אז עכשיו אתה רוצה להרחיב את זה, ששוטר או חייל או אזרח, יוכל לירות על מנת להרוג במי שמנסה לשרוף רכב.

ולא יעמוד לדין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

טעיתי במיקום של הפשע.

ואי לקח רק עמוד עד שהתחילו לייחס לך את זה.

זה מדהים. כמו לדבר עם בוטים, אה?

• אהבתי 1
פורסם
Just now, פינדר כתב:

אז עכשיו אתה רוצה להרחיב את זה, ששוטר או חייל או אזרח, יוכל לירות על מנת להרוג במי שמנסה לשרוף רכב.

ולא יעמוד לדין.

לא, ממש ממש לא! 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מה אתה מצפה שיקרה ״במקרים האלה״? ההעמדה במבחני אינטרגטי היא קצת מעפנה. 

ולהתיישבות אכן יש מחיר. וגם החוקית שלה מוטלת בספק. וזה שוב חוזר לדיון על מטרות. מעלה חור תחת 2 לא תומכת בשום מטרה שלי כישראלי ציוני שרוצה לחיות במדינה יהודית גם בעוד 20 שנה.

ידידי אני לא מצפה לכלום, תקרא את ההודעה של יובל, תקרא מה פינדר הגיב לו- ואני פשוט העמדתי את הדברים של פינדר על דיוקם. 

ובוא מהניסוח שלו זה עלול קצת להשתמע ככה (שנאנסה ונרצחה כי גרה בגדה), גם אם אני מניח שזה לא מה שהוא חושב. 

עריכה אחרונה על ידי netco
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כנראה שהיה צריך זווית ראייה של עוד מישהו כדי שהוא יבין שזה מתנהל אחרת בבית"ר עילית.

ובטח שזה זווית ראייה של מישהו שהוא אוהב (הוא אמר בעצמו).

תדייק צריך זוית ראיה של שני לומדי ליבה שמקנה יכולת על אנושית להכיר משהו לעומק.

הגיוני,בלי לדעת אנגלית איך אפשר להכיר ערבי. ועל מה תשוחחו על חומוס? זה לא נחשב, המינימום זה אלגברה.

אחרת זה לא תופס.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

לא, ממש ממש לא! 

אז אני מחכה לתשובה של ליאור, שפרש לפנינו את התוכנית הבכלל לא נאצית שלו למיגור האלימות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

כן, אם יש אמצעי, כוונה ויכולת

זה פתיחה באש צבאית,בטוח שזה גם הנוהל עבור אזרח?

האם ערבי שמחזיק אבן נחשב לבעל אמצעי(אבן),כוונה(הוא לא אוסף אותו לכיף) ויכולת(?).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זה התסכול כאן צד אחד משחק עם חוקים וצד שני לא. מעניין כמה מהפורעים יעצרו ויענשו. 

מה שעצוב שממקרים קודמים זכור לי שנזקי הפגנה לא מכוסים בביטוח. בהצלחה לתושבים שם עם זה.

מס רכוש לא נראה לי מפצה על זה אז ממי הם יקבלו אם בכלל פיצוי.

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

זה התסכול כאן צד אחד משחק עם חוקים וצד שני לא. מעניין כמה מהפורעים יעצרו ויענשו. 

לא כזה מעניין.

ייעצרו כמה,ישוחררו כולם.

לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

מה שעצוב שממקרים קודמים זכור לי שנזקי הפגנה לא מכוסים בביטוח. בהצלחה לתושבים שם עם זה.

מס רכוש לא נראה לי מפצה על זה אז ממי הם יקבלו אם בכלל פיצוי.

המדינה תקים קרן פיצוי.

זו דיי פאלטה שלה ששורפים לתושבים את הרכבים...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

רגע רגע רגע

אז עכשיו מותר גם לירות במי שמסכן רכוש או בית כנסת?

מה ב"פעילות פלילית" לא ברור?

ואתה בסדר עם זה שיהודים לא יורשו לצאת לרחובות כי ככה יהיו 0 הרוגים יהודים?

אולי תספר לבחור הזה שהוא בעצם בסדר, כי הוא לא הרוג.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

טעיתי במיקום של הפשע.

לא, אתה פשוט הנחת שאם היא מתקוע, אז היא נרצחה שם.

זו פשוט הוכחה שבמקום לאסוף עובדות ולבנות מהן תיאוריה וכשמגיעה עובדה שסותרת את התיאוריה לבנות אחת חדשה, אתה בונה תיאוריה, וכשמגיע עובדה שסותרת את התיאוריה אתה נפטר מהעובדה.

וכשאתה כותב "זה המחיר" אתה בהחלט אומר שזה בסדר.

כשאני כתבתי שכדור 9 מ"מ או 5.56 זה המחיר של התפרעות אז אני אומר בפה מלא - זה בסדר שמתפרע כזה יחטוף כדור.

אתה רק מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - היא אשמה בזה שנרצחה בירושלים כי היא בכלל גרה בתקוע, אבל אני לא אמרתי שזה בסדר בשום מקום.

גלגול עיניים פר אקסלנס.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אני אוהב את כולכם, אבל הלכתי לאיבוד ואני לא מבין מה אתם רוצים הפעם. חוץ מזה שמשמח לגלות ש yb למד לימודי ליבה וקנה חומוס בכפר ליד ביתר עלית.

אז זהו, שזה לא חומוס, אבל זה משהו שתל אביבי כנראה לא יבין, זו מנטליות שונה.

אני אגב באופן אישי חשבתי וחושב שהמנטליות של תושבי בית"ר בנוגע לחוסאן היא בת יענה קלאסית, אבל אני לא יכול לומר שזה "קנה חומוס בכפר".

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אה, כי ליאור טען שיורים רק במי שמסכן חיים.

ולא יעמוד לדין.

איפה אמרתי את זה? אמרתי שמי שמבצע פעילות פלילית, צריך לקחת בחשבון שמי שיורה בו או מחסל אותו, גם לא ישלם על זה מחיר.

הוא יוצא לפעילות פלילית? שם נפשו בכפו, זה הכל.

לא אמרתי מסכן חיים או לא, אמרתי פעילות פלילית, זה גנב רכב, זה פורץ לבית, זה אנס, וזה רוצח. כולם בשק אחד. שק גופות.

אמרתי שהמצב הנוכחי הוא כזה שגם בסכנת חיים, אסור לירות, אלא אם כן זה בשנייה שבין הנפת האבן, ועד שהיא משתחררת מהיד.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אז אני מחכה לתשובה של ליאור, שפרש לפנינו את התוכנית הבכלל לא נאצית שלו למיגור האלימות.

שממנה אתה קראת "פעילות פלילית" ואיכשהו הבנת שמדובר על "סכנת חיים"...

כן, אני צריך לחזור על עצמי 10 פעמים עד שתבין.

ובכלל רצף הציטוטים הזה מתייחס לזה שאתה כתבת שכבר היום בסכנת חיים מותר לירות. אז אמרתי לך שזה ההבדל בין תיאורטי למעשי.

והנה למתקשים עוד ציטוט:

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

נתחיל מזה שכל פורע זכאי לכדור 9 מ"מ או 5.56 מהשוטר / מג"בניק / חייל הקרוב.

שים לב שאני לא מסווג את זה לפורע ערבי, פורע ערבי, אתיופי, חרדי, כולם זכאים לאותו הטיפול. כמובן עם פרסום שהשתנו כללי המשחק, ואלה כללי המשחק מהיום.

בנוסף לזה, פטור מאחריות פלילית למי שירה בעוסק בפעילות פלילית, תהיה זו גניבה, תהיה התפרעות, יהיה לינץ', מי שיורה במבצעים של הפעילות הזו, חסינים.

אני דיברתי על סכנת חיים? לא, בפרעות יהיה מותר לכוחות הביטחון שימוש באש חיה כלפי פורעים.

בנוסף פטור מאחריות פלילית (כולל לאזרחים) שיורים במי שעוסק בפעילות פלילית.

אז האם עכשיו אתה תודה שאתה קראת א' והבנת ב'?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש פה תחרות מי התערבב יותר עם ערבים ולכן יש לו יותר דעה כאילו? אם ככה מה מישהו בשם יבגני יכול להגיד בנושא? 

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז זהו, שזה לא חומוס, אבל זה משהו שתל אביבי כנראה לא יבין, זו מנטליות שונה.

אני אגב באופן אישי חשבתי וחושב שהמנטליות של תושבי בית"ר בנוגע לחוסאן היא בת יענה קלאסית, אבל אני לא יכול לומר שזה "קנה חומוס בכפר".

מנטליות שונה של מי? לא הבנתי.

...

עזוב. הויכוח אפילו לא היה על זה. אני מאוד מאמין במושג "מנטליות". כשמאלן, אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי בשמאל זה המאמץ למחוק את זה, כאילו זה לא ברור מאילו שיש בעולם תרבויות שונות, ערכים שונים, היסטוריה שונה. הויכוח היה על זה שזה מצחיק שמי שפה מגונן על הדבר הכי קרוב שיש לנו לחברה עניה ממדינת עולם שלישי שחיה על תרומות מהאום, בוחר להתייחס לאחרים כ"ברברים". צר לי שydb עדיין לא מבין שההכירות שלי - שהיא לא יותר שטחית משלו, נשבע לך - עם הערבים לא רלוונטית לזה. 

לפני 4 דקות, yotams4 כתב:

יש פה תחרות מי התערבב יותר עם ערבים ולכן יש לו יותר דעה כאילו? אם ככה מה מישהו בשם יבגני יכול להגיד בנושא? 

אני עלה חדש, עברית קטן. לא מבין

פורסם (נערך)

שאלתי אותך אם מותר להוציא להורג כל אחד, וזה מה שענית:

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

וירי בפורע שמסכן חיים, זה לא הוצאה להורג, מצטער להרוס לך את החגיגה

ועכשיו אתה טוען את ההיפך:

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני דיברתי על סכנת חיים? לא, בפרעות יהיה מותר לכוחות הביטחון שימוש באש חיה כלפי פורעים.

בנוסף פטור מאחריות פלילית (כולל לאזרחים) שיורים במי שעוסק בפעילות פלילית

במתמטיקה זו נקראת סתירה.

אז בא תסביר לי איך קראתי א' והבנתי ב'?

או שאולי אתה כותב א' ואחרי זה כותב ב' לפי איך שמתאים לך באותו רגע?

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז האם עכשיו אתה תודה שאתה קראת א' והבנת ב'?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...