Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אמא שלי דיברה על זה ואמרה שזה דורש ועדת חקירה. הזכרתי לה שלפני שבוע מתו פה 45 אנשים ולאף אחד לא אכפת.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אם מישהו קימבן אז הוא בטוח עשה הרבה מאוד כסף כי פלדה לשריון שעמידה לרסיסים הרבה יותר יקרה מסתם פלדה שניראית כבדה.

אם הוא לא מגן מרסיסים מרקטות קטנות כאלה(יחסית) אז אין שום בטחון שיגן מרסיסים של טילי גראד במרכז, אולי עד עכשיו זה לא נבדק ככה והרסיסים נבלמו בקירות ולא מול חלון הממד.

מי יבדוק עכשיו אם החלון שיש לאנשים בממד אכן תיקני או חלטורע שלא יגן בזמן אמת?

מפחיד.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אבנתי שפיקוד העורף בודק את זה.

על כל חלון. שמיוצר יש פחית. של פיקוד העורף.

ככה זה היה בשנות ה90 לפחות.

יעני מין מספר שילדה כמו ברכב. 

מוסיף תמונה מאצלי.

יש אישור של מכון התקנים ופיקוד העורף.

IMG_20210513_002737038.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
בתאריך 2.4.2021 בשעה 13:10, Gosser1860 כתב:

תגדיר נקודת זמן בה זה נוצר. אני מאמין שזה היה ציני אם לא מההתחלה, אז קצת אחרי. דוגמאות יש למכביר.

אני לא אומר בואו כולנו נחתוך וורידים כי זהו, הלך הכל. אבל אין מה לצפות שפתאום תיהיה הגינות, ממלכתיות וכל מיני ירקות באזור השופע ב-3 הכ': כוח, כסף וכבוד.

לחלופין, אפשר להקשיב למה שהגדול בדורו שאולי מציע:

גדול.

683178290_.thumb.png.538aa92186aed22dd78e798fd45abaee.png

למרות שהוא אמר לא נגד ערבים...

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

הקטע של שירית אביטן כהן מסכם הכל.
במשך ימים ארוכים כל המדינה במקלטים, ילדים בפוסט טראומה, מיעוט רצחני מבצע פיגועים ופוגרומים ביהודים, וערוצי החדשות משדרים במשך שעות בלופים לינץ' אחד, אכזרי ככל שיהיה, בזמן שמתעלמים מכל שאר הדברים שמתרחשים. ילד בן 5 נפטר בבית החולים וזה אפילו לא מעניין אותם.
אנשים שאיבדו צלם אנוש כלפי יהודים. חבורה של לוזרים שונאי ישראל, לא יודע איך הם מסתכלים על עצמם במראה. שיתביישו.

https://fb.watch/5s14pJjOMp/

עריכה:
בינתיים  לינץ' בטמרה, גבר בן 50 נדקר וכאן 11 מחליטים להביא מישהי שתגיד שלא מכבדים את המוסלמים. הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה שאני לא מבין זה למה בארץ לא חוסמים את שירות הזבל TikTok שכולו מוצף בסרטונים ותוכן שרק מלבה ומחמיר את המצב? יש עם זה בעיה משפטית?

פורסם
לפני 25 דקות, Giant_TA כתב:

מה שאני לא מבין זה למה בארץ לא חוסמים את שירות הזבל TikTok שכולו מוצף בסרטונים ותוכן שרק מלבה ומחמיר את המצב? יש עם זה בעיה משפטית?

לא מפסיקים להאכיל תרנגולת שמטילה ביצי זהב

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

יש עם זה בעיה משפטית?

באילו מדינות חוסמים לגמרי רשתות חברתיות? סין? צפון קוריאה?

לענ"ד גם יש בעיה טכנולוגית לחסום לגמרי.

למרות שלא נראה לי שהערסים ממזרח ירושליים ומבת ים יסתדרו עם VPN ושאר דברים של חנונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

האמת שאין לי אפילו טיקטוק, אבל אשתי אמרה לי שהכול שם מוצף בסרטונים של תעמולה ערבית נגד ישראל, סרטונים של ערבים מהפרעות שהם עושים.

עדיין אמורות להיות הגבלות של תוכן, לא? 

אם הרשת הזו לא שמה על כלום ואפשר לעלות לשם סרטונים איך אתה אונס, מרביץ, שורף ומעודד פיגועים זה עדיין חופש הביטוי?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

כמעט, כן. להזכירך טיקטוק מנוהלת ע"י הסינים. אם היא הייתה עונה לסטנדרטים דומים לפייסוק נגיד, חצי מהתוכן כבר לא היה שם מזמן

חלק גדול מספיק מההכנסות של הרשת הזו מגיע מסרטונים של ילדות בגילאי 12-14 רוקדות במה שאני ממש לא בטוח שבכל עונה להגדרה הבסיסית של "בגד".

אלימות? זה בכלל שטויות.

פורסם
לפני 9 שעות, yor2 כתב:

אבנתי שפיקוד העורף בודק את זה.

על כל חלון. שמיוצר יש פחית. של פיקוד העורף.

ככה זה היה בשנות ה90 לפחות.

יעני מין מספר שילדה כמו ברכב. 

מוסיף תמונה מאצלי.

יש אישור של מכון התקנים ופיקוד העורף.

IMG_20210513_002737038.jpg

ראיתי צילום טוב יותר של החלון בחדשות. מדובר בחלון עבה, עבה מאוד, מהסוג המסיבי בממד״ים.

לא יודע מה קרה שם, בדיקת מעבדה תידע להגיד אם היה פגם בתהליך הייצור של הפלדה או שפשוט מדובר בצירוף מקרים מאוד מצער.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חייב לציין שאחרי שרואים מה עובר בלוד, עכו, וערים אחרות עם התפרעויות הערבים, הסיפור של בת ים כל כך שולי שזה פשוט עצוב. ועדיין אחוז הזמן שמקדישים לזה הרבה יותר גבוהה, גם בתקשורת הישראלית וגם בתקשורת העולמית מלפרעות שהערבים מבצעים ביהודים ברחבי ישראל. 

מנסה להבין מה הסיבה לכך? האם זה בגלל אדם נשך כלב? האם זה בגלל גזענות של ציפיות נמוכות מהתקשורת? האם הם באמת פשוט ״בוגדים סמולאנים״ כמו שקוראים להם?

בכל מקרה, בהמשך לאירועים של הימים האחרונים, נראה שהמשטרה אובדת עצות ולא יודעת איך להכיל התקוממות עממית. כנראה כל תהליכי ההכלה, הרגעה, הפרדה לא עובדים וצריך לעבור לשיטות ״בסיסיות״ יותר. מי שזורק אבן ירי למרכז מאסה. מי שזורק בקבוק תבערה ירי למרכז מאסה. לא משנה אם זה יהודי, ערבי או שוודי. בהצלחה.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

מנסה להבין מה הסיבה לכך? האם זה בגלל אדם נשך כלב?

אותה הסיבה שבגללה אפילו סמוטריץ' מצא לנכון לגנות את זה.

אפשר לקרוא לזה "גזענות". אבל זה מרוקן את המילה מתוכן. כן, זכותינו לצפות מעצמנו יותר. אחרת מה נשאר? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

וצריך לעבור לשיטות ״בסיסיות״ יותר. מי שזורק אבן ירי למרכז מאסה. מי שזורק בקבוק תבערה ירי למרכז מאסה. לא משנה אם זה יהודי, ערבי או שוודי. בהצלחה.

Meme: "AMEN" - All Templates - Meme-arsenal.com

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

Meme: "AMEN" - All Templates - Meme-arsenal.com

למה ציינת ערבים פעמיים?

ככה להתגזען...

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אותה הסיבה שבגללה אפילו סמוטריץ' מצא לנכון לגנות את זה.

אפשר לקרוא לזה "גזענות". אבל זה מרוקן את המילה מתוכן. כן, זכותינו לצפות מעצמנו יותר. אחרת מה נשאר? 

לא חושב שעמוק בפנים הוא נגד זה.

בסוף הוא פוליטיקאי וצריך להגיד דברים...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...