Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

לא צריך למות.

יש עתיד

הצבעת למפלגה שקיימת כבר עשור ופעם אחת לא ביצעה פריימריז ואתה מדבר על אנטי דמוקרטיות?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה מה שמנסים לעשות היום, ההצלחה היא איך נאמר בזהירות - כמעט ולא קיימת

לפי התיאורים של אנשים בלוד זה רחוק מהמציאות. קראתי עדויות ששוטרים עומדים ומסתכלים על המתפרעים. כמה זה נכון, לא יודע, לא הייתי שם. מה שבטוח, יש הרבה עצורים.

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בטח שכן - עניין של נראות - הם יעדיפו לקבל אותם ולנסות לעשות מהם "גיבורים" מאשר להצטייר כמי שהזניח את הפלסטינים.

יאללה אז שיקחו אותם כבר היום, למה צריך לחכות עד שמישהו ימות?

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז מה תקרא לזה? מקריות?

כן, כי הוא נורה ע"י אזרח ולא שוטר. היה לו מזל רע, שבמקום לפגוש אנשים "מכילים" הוא פגש אדם שפחד על חייו.

כדי לקבל מושג על אופי המשתוללים, צריך לבדוק את הלינקדאין של כל אלה שנעצרו. לדעתי מעבר לשטיפת כלים בשיפודי התקווה או מתדלק במשרה חלקית לא תמצא שם טאלנטים עם עתיד מזהיר.

לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כשאצלך יש התנגשות בין הרצון שיהיה לך פח אשפה אסטתי, לבין הרצון שיהיה לך עוד 1000 שקל בכיס, אתה בוחר בשאיפה אחת על פני השנייה

במקרה הספציפי הזה אין לך זכות בחירה כי אשתך מחליטה, אבל אני מאמין שאצל רובם השאיפה לחיות טוב ולדאוג לעתיד של הילדים עולה על השאיפה להרביץ ליהודים. עובדה, רובם עובדים, לומדים ועושים משהו עם עצמם מעבר לתכנון פיגועים ובניית רקטות מעמודים של תמרורים. 

לפני 28 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה היגיון שלא עובד, יש ווקטור מסוים, שנובע משאיפות ויכולות, אתה רוצה לשנות את הנקודה שמגיעים אליה (כלומר התוצאה), בלי שאתה מבין את הווקטור.

זה לא עובד

לדעתי אתה טועה. כמו שאפשר לשכנע בן אדם שעומד לקפוץ מהחלון לא להתאבד, אפשר להשפיע על שאיפות של אנשים למרות התנאים שהובילו לגיבוש השאיפות האלה. התנהגות האנושית היא לא תרגיל בפיזיקה של כיתה ז'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

פטור מאחריות פלילית  לאזרחים ושוטרים שיורים במי שעוסק בפעילות פלילית.

מת לירות בגנבי הקלמנטינות מהעצים שלי

לגטימי?

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, SlowRide כתב:

לפי התיאורים של אנשים בלוד זה רחוק מהמציאות. קראתי עדויות ששוטרים עומדים ומסתכלים על המתפרעים. כמה זה נכון, לא יודע, לא הייתי שם. מה שבטוח, יש הרבה עצורים.

שוטרים שעומדים ומסתכלים על המתפרעים, לא עוצרים, זה דיי בהגדרה.

אז אם יש הרבה עצורים = היו הרבה עימותים כדי לבצע את המעצרים האלה.

אבל כן לגמרי יכול להיווצר מצב שבו כמות שוטרים קטנה יחסית מול כמות פורעים גדול, אז הם יעמדו בצד, כי הם פוטנציאלית יכולים להיהרג או לירות במישהו ואז "להנות" מזה שהחברים של פינדר יצלבו אותו מכל כיוון, ובסוף איזה שופט יקבע שהוא אשם כי השוטר ירה בדיוק כשהאבן כבר יצאה מהיד של הפורע, ולכן השוטר כבר לא היה בסכנה ולכן אשם בהריגה.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

יאללה אז שיקחו אותם כבר היום, למה צריך לחכות עד שמישהו ימות?

כי בשביל זה אתה צריך להביא אותם למצב שבו הבחירה היא כזו.

יש אופציה אחרת היא נקראת שיטת הטרנספר, או בשמה השני "כהנא צדק".

משפטית זה בעייתי כי אתה מעניש מישהו על עבירה שהוא עוד לא ביצע (ואולי גם לא יבצע).

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

כן, כי הוא נורה ע"י אזרח ולא שוטר. היה לו מזל רע, שבמקום לפגוש אנשים "מכילים" הוא פגש אדם שפחד על חייו.

כדי לקבל מושג על אופי המשתוללים, צריך לבדוק את הלינקדאין של כל אלה שנעצרו. לדעתי מעבר לשטיפת כלים בשיפודי התקווה או מתדלק במשרה חלקית לא תמצא שם טאלנטים עם עתיד מזהיר.

מכל המתדלקים ושוטפי הכלים, דווקא בעל העסק עם המשפחה חטף כדור?

חבל שלא מילא גם לוטו באותו יום.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

במקרה הספציפי הזה אין לך זכות בחירה כי אשתך מחליטה, אבל אני מאמין שאצל רובם השאיפה לחיות טוב ולדאוג לעתיד של הילדים עולה על השאיפה להרביץ ליהודים. עובדה, רובם עובדים, לומדים ועושים משהו עם עצמם מעבר לתכנון פיגועים ובניית רקטות מעמודים של תמרורים. 

או, אז אנחנו מבססים את זה על מה שאתה מאמין.

וגם הפיגוע האחרון בוצע ע"י מונתצר שלבי, בן 44, עם משפחה, ילדים ועבר בארצות הברית.

גם זה במקריות יצא איש משפחה?

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי אתה טועה. כמו שאפשר לשכנע בן אדם שעומד לקפוץ מהחלון לא להתאבד, אפשר להשפיע על שאיפות של אנשים למרות התנאים שהובילו לגיבוש השאיפות האלה. התנהגות האנושית היא לא תרגיל בפיזיקה של כיתה ז'.

הבעיה היא שאתה לא רוצה להשפיע על השאיפות שלו, אתה אפילו לא מבין את השאיפות שלו.

אתה רוצה להשפיע על התוצאה בלי להשפיע על השאיפות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

הצבעת למפלגה שקיימת כבר עשור ופעם אחת לא ביצעה פריימריז ואתה מדבר על אנטי דמוקרטיות?

שמע איך הכנסת לי.

לא ידעתי שפריימריז הוא מעקרונות הדמוקרטיה.

איכשהו אני יותר מתעניין במה האנשים שבחרתי יחוקקו ופחות באיך הם נבחרו בתוך הרשימה.

פריימריז במדינה כמו ישראל זו שיטה שמקדמת ליצנים וחמורים כמו אלו שממלאים את ספסלי הליכוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

שמע איך הכנסת לי.

לא ידעתי שפריימריז הוא מעקרונות הדמוקרטיה.

איכשהו אני יותר מתעניין במה האנשים שבחרתי יחוקקו ופחות באיך הם נבחרו בתוך הרשימה.

פריימריז במדינה כמו ישראל זו שיטה שמקדמת ליצנים וחמורים כמו אלו שממלאים את ספסלי הליכוד.

לא כי יאיר לפיד...

"אני בעד כל מה שטוב ונגד מה שרע",אחלה,כולנו.

חוץ ממני וליאור המפחידים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אתנחתא קלאסית

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מכל המתדלקים ושוטפי הכלים, דווקא בעל העסק עם המשפחה חטף כדור?

חבל שלא מילא גם לוטו באותו יום.

או, אז אנחנו מבססים את זה על מה שאתה מאמין.

וגם הפיגוע האחרון בוצע ע"י מונתצר שלבי, בן 44, עם משפחה, ילדים ועבר בארצות הברית.

גם זה במקריות יצא איש משפחה

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.

חוץ מזה שאין מה להשוות פיגוע מתוכנן לחבורה אקראית של מתפרעים. 

ד"א המונצתר הזה שבטח התיקון האוטומטי ישנה לו את השם הוא בפירוש לא מתאים לפרופיל של מחבל ממוצע וזה לא אני אמרתי אלא החוקרים של המקרה שלו.

לפני 14 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הבעיה היא שאתה לא רוצה להשפיע על השאיפות שלו, אתה אפילו לא מבין את השאיפות שלו.

אתה רוצה להשפיע על התוצאה בלי להשפיע על השאיפות

אני מבין השאיפה שלו להעיף אותי מכאן אז אני אנסה לשנות את המצב שזה כבר לא ישתלם לו בעליל. אם אתה משפיע על השאיפות, אתה משפיע על התוצאות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.

חוץ מזה שאין מה להשוות פיגוע מתוכנן לחבורה אקראית של מתפרעים. 

אשריך שאתה מאמין שמכל הצעירים הפוחזים, המתדלקים ושוטפי המכוניות, דווקא בעל העסק חטף, אולי הוא פשוט זקן יותר ולכן רץ לאט יותר ולכן חטף את הכדור מהמתנחל.

חוץ מזה מה נראה לך? שבאקראי הוא יצא מהבית ואסף אבן או בקת"ב?

דיי למצוא להם תירוצים.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

אני מבין השאיפה שלו להעיף אותי מכאן אז אני אנסה לשנות את המצב שזה כבר לא ישתלם לו בעליל. אם אתה משפיע על השאיפות, אתה משפיע על התוצאות.

אז אתה לא משנה את השאיפה שלו, אתה רוצה ליצור לו שאיפה אחרת, שתהיה חזקה יותר.

ולכן אתה טועה, כי יש המון כאלה שאצלם זו השאיפה הכי חזקה.

תראה את המחבל עם אזרחות אמריקאית, משפחה, ועדיין בהינתן ההזדמנות הוא רצח יהודים.

אתה בנית תוכנית על סמך איזה הנחה, שבאופן "אקראי" שני המחבלים האחרונים שאנחנו מקבלים את הפרטים שלהם באופן פומבי, סותרים אותה.

זה הזמן לאסוף עובדות ולבנות תיאוריה חדשה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

דמוקרטיה והכל.

אז אפשר לסכם?

אתה לא רואה בדמוקרטיה ערך כ"כ חשוב.

אתה בעד שוטרים ואזרחים שמסתובבים ברחובות, אוכפים חוק וסדר לפי ראות עינייהם כולל הוצאה להורג (סליחה חיסול ממוקד) של עבריינים.

אתה מצביע למפלגה שדוגלת בעליונות יהודית, כפייה דתית ואלימות.

ויאיר גולן הוא אנטישמי כי הוא מזהה תהליכים?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

תסכם כמה שאתה רוצה.

בינתיים אתה מקבל אזרחים שמסתובבים ברחובות, אוכפים חוק וסדר לפי ראות עיניהם, כולל הוצאה להורג (סליחה, זה עדיין לא קרה) של עבריינים.

רק שנכון לעכשיו האזרחים שאוכפים הם ערבים, העבריינים הם יהודים, והעבירות שלהם היא שהם יהודים.

אגב אני גם תומך בעליונות יהודית, כבר אמרתי במפורש שלתפיסתי, כלקח ממלחמת העולם השנייה, במדינת היהודים לא יכול להיווצר מצב שבו היהודי מופלה לרעה. אף פעם, אם יש שאלה של אפליה היא אוטומטית לטובת היהודי.

שמחתי לעזור, Don't let the door hit you on your way out.

אה, ואותך סימנו בתור חצרוני של קארספורום (אולי זה גם סוג של תהליך, תנסה לזהות אותו).

הדמוקרט הדגול שבוחר במפלגה שבה מישהו אחד מחליט על מקומו של כל אחד ברשימה (שזה רק מעט יותר גרוע מאשר הנבלה של וועדה מסדרת).

המפלגה שבוא נזכיר, אילן גילאון אמר עליהם:

ציטוט

ח"כ אילן גילאון (מרצ) התייחס לסנקציה שהוטלה על ח"כ קול ומתח ביקורת על מפלגת יש עתיד. "כפיתם עליה בסחיטה ובאיומים להתנצל - זוהי הפוליטיקה החדשה שלכם?", תהה. "עד עכשיו התנגדתי לכם. מהיום הזה אני בז לכם".

זה אולי לא צביעות, אבל דמוקרטיה ומפלגה של שלטון יחיד עם מיניונים לא בדיוק גרים בכפיפה אחת.

• אהבתי 3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

שיש תהליכים נאצים בקרבנו? בוודאי, הוא זיהה תהליכים נאצים אצל הערבים (וזה לא מפתיע, בהתחשב בקרבה של הערבים לנאצים האמיתיים, כולל אחד שקיבל דרגת SS), רק שבמסגרת הפורמט הוא לא יכל להגיד "תהליכים נאציים אצל הערבים" אז הוא השמיט את המילה ערבים.

😂

כשה"מפגינים" הערבים יגיעו לשכונה שלך, תצעק להם שאתה בכלל בצד שלהם וניסית להגן עליהם. בשביל העניין האישי שלי נראה אם זה יעזור לך או שעדיין יערפו לך את הראש.

פעם חשבתי שברל כצנלסון הגזים, אבל הנה, עדות שהוא צדק.

וכרגיל, תגובה לעצם העניין, נניח לטקסט הזה:

לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בינתיים אתה מקבל אזרחים שמסתובבים ברחובות, אוכפים חוק וסדר לפי ראות עיניהם, כולל הוצאה להורג (סליחה, זה עדיין לא קרה) של עבריינים.

רק שנכון לעכשיו האזרחים שאוכפים הם ערבים, העבריינים הם יהודים, והעבירות שלהם היא שהם יהודים.

כמובן שלא תבוא, אתה תתעקש להיות עיוור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

מת לירות בגנבי הקלמנטינות מהעצים שלי

לגטימי?

יש מקומות בעולם לא פחות מתקדמים מאיתנו שזה החוק. 

לא מבין כל כך מה רע בו.

אני מבטיח לך שגניבת קלמנטינות מעצים אחרי כמה יריות תהפך לספורט נטוש. 

שמאלניות.ים מטומטמות.ים (הכי מצחיק שעל המתנחלים לא כתבות מתנחלות.ים)

מתחנן אבל באמת לשמוע מישהו שיכול להסביר לי מה עומד מאחרי זה. אני לא מצפה להסבר שישכנע אותי. אבל משהו עם משנה סדורה מאחור משהו..

https://www.ynet.co.il/entertainment/article/Bk3DxS00d00

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ולכן אתה טועה, כי יש המון כאלה שאצלם זו השאיפה הכי חזקה.

תראה את המחבל עם אזרחות אמריקאית, משפחה, ועדיין בהינתן ההזדמנות הוא רצח יהודים

קל מאד לקחת נתונים על מחבלים שנתפסו ולהשליך על כלל האוכלוסיה הזו, כמובן בלי ביסוס.

פרופיל של מחבל ממוצע מה הוא? בעל משפחה עם אזרחות אמריקאית וקריירה?

ופרופיל של מתפרע ממוצע?

יש המון כאלה?

כמה מכונאים ערבים יש? בוא נניח עכשיו שכל הערבים יכולים לחלץ סובארו די אל שנתקעה בדיונה.

כמה מסעדנים ערבים יש? בוא נניח שכולם יודעים לעשות חומוס אסלי וקבבים.

אפשר להמשיך ככה בלי סוף.

בדיונים האלה כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות, זה חסר טעם.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...