Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. על מה אתה מדבר "הדברים נאמרים בהקשר"? באיזה הקשר הוא אמר שהוא היה יכול לירות במישהו ברחוב ולא היו עושים לו כלום? באיזה הקשר הוא קרא לכל המקסיקנים אנסים? באיזה הקשר הוא הציע למנוע ממוסלמים להכנס לארה"ב? באיזה הקשר הוא הציע לרוסיה לחדור למחשבי ארה"ב בשביל להוציא את המיילים של הילארי? באיזה הקשר הוא אמר שהיה יוצא עם הבת שלו? באיזה הקשר הוא אמר שאין לו שום בעיה של גודל שם למטה? באיזה הקשר הוא אמר שהוא לא מעריך את מקיין כי הוא היה שבוי מלחמה? באיזה הקשר הוא צחק על עיתונאי נכה? בבקשה, ספר לי על ההקשר...

אם כבר אתה מביא חלקי דברים, אז לפחות תדייק. הנה כמה דוגמאות:

1. הוא לא אמר שהוא יכול לירות במישהו ולא יעשו לו כלום, אלא שהוא יכול לירות במישהו והבוחרים שלו עדיין יבחרו בו (אם כבר, אז זה רק אומר מה שהוא חושב על הבוחרים שלו).

2. פרשת המיילים - הוא התכוון לכך שאם יש למישהו (בין השאר רוסיה) את אלפי המיילים שהילארי מחקה, אז שיעביר אותם ל-FBI או לתקשורת.

3. הוא אמר שהוא היה יוצא עם הבת שלו, אם היא לא הייתה הבת שלו, במהלך תכנית בידור (אופרה ווינפרי?), ובחצי הלצה.

4. לגבי המוסלמים - הוא טען שכל עוד אין לארה"ב אפשרות לעקוב/לדעת מה הם עושים או לא עושים, אז צריכים לאסור עליהם כניסה. מנקודת מבט סטטיסטית בלבד אולי הוא צודק (זה לא אומר שאני מסכים איתו).

אגב, אני לא הייתי מצביע לו, אבל ההיסטריה של השמאל (בדיוק כמו כאן בארץ לפני הבחירות) פשוט מגוחכת.

הרי גם הילארי רחוקה מלהיות מושלמת (והדעה עליה בארה"ב היא לא בהכרח חיובית - יש לה שם של מושחתת, מנותקת ומה עוד), אבל משום מה כל מה שמפמפמים בתקשורת זה "טראמפ רע, טראמפ רע", אפילו כאן בארץ.

ויפה שאתה קובע מי גרוע ומי לא על סמך שטויות שהוא אומר (או לא אומר). הרי אובמה מדבר מאוד יפה, רק שבמבחן התוצאה הוא נכשל בלא מעט מקומות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

בעבר - הייתה בחירה ישירה לראשות הממשלה.

הניסוי הזה נכשל כשלון חרוץ וגרם לכך ששתי המפלגות הגדולות קטנו מאוד תוך כדי גידול משמעותי של מפלגות שוליים ויצירה של מפלגת מרכז אופנתית שמתחלפת כל כמה שנים, מה שהוביל להחלשה משמעותית של השלטון הנבחר לממש את המצע שלו.

אם כבר הגבלת קדנציות, אז רק אם היא מלווה בבחירה ישירה ובמשטר נשיאותי בו המנצח לוקח הכל כמו בארה"ב. כדי לאזן ניתן לבחור 50 חברי קונגרס (גם בבחירה ישירה). ככה גם על הדרך נפרד מ-70 בטלנים תוך כדי חסכון כספי ניכר.

הצעות חלקיות הכוללות שימור השיטה הקיימת עם הגבלות שלקוחות ממשטרים אחרים רק יגדילו את הבעיות, לא יקטינו אותן. אל תתנו לשנאה שלכם לביבי להעביר אותכם על דעתכם וללכת על שיטת בחירה שתהיה בכייה לדורות, ודי לחכימא ברמיזה.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כוח ללא הגבלת זמן, משחית ומפנה משאבים והתמקדות בשמירה על הכיסא.

במקום לפעולות לטובת האזרחים.

ללא קשר ל כל ראש ממשלה או מנהיג.

מעל 10 שנים בשלטון (וללא הגבלה, עם אפשרות לאין-קץ) יש המאמינים כי הם זה העם..

ראה - פוטין, וידידנו רג'פ ארדואן על הגשר לבוספורוס, והשליטים באפריקה.

וה.. רמיזה בחכימא..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, הרצון לשנות ולהשפיע הוא מבורך.

אבל לפני כדאי לברר - מה אתה רוצה לשנות?

אם אתה לא רוצה מנהיג מורם מעם - מדוע אתה מצביע למי שמכוון להיות דיקטטור מעכשיו לכל העשור קדימה?

בליכוד יש לפחות בחירות פנימיות. לא עדיף שפשוט תתפקד לשם ותנסה להשפיע על בחירת מועמד אחר?

לא שזה כזה משנה, אבל נראה שאתה מאוד לא מיושב עם ה״אידיאולוגיה״ שלך. אתה יכול להסביר, סתם לדוגמא, למה בכלל אתה רוצה להחליף את ביבי?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבעיה האמיתית שלנו היא לא ביבי, אלא השחיתות העמוקה בחברות הממשלתיות.

דרוג הנפוטיזם - כמעט מחצית מעובדי נמל אשדוד הם קרובי משפחה. כך גם כשליש מעובדי חברת החשמל:

13901513_1127701397294987_7962921990046763633_n.jpg

פורסם
אם כבר אתה מביא חלקי דברים, אז לפחות תדייק. הנה כמה דוגמאות:

1. הוא לא אמר שהוא יכול לירות במישהו ולא יעשו לו כלום, אלא שהוא יכול לירות במישהו והבוחרים שלו עדיין יבחרו בו (אם כבר, אז זה רק אומר מה שהוא חושב על הבוחרים שלו).

2. פרשת המיילים - הוא התכוון לכך שאם יש למישהו (בין השאר רוסיה) את אלפי המיילים שהילארי מחקה, אז שיעביר אותם ל-FBI או לתקשורת.

3. הוא אמר שהוא היה יוצא עם הבת שלו, אם היא לא הייתה הבת שלו, במהלך תכנית בידור (אופרה ווינפרי?), ובחצי הלצה.

4. לגבי המוסלמים - הוא טען שכל עוד אין לארה"ב אפשרות לעקוב/לדעת מה הם עושים או לא עושים, אז צריכים לאסור עליהם כניסה. מנקודת מבט סטטיסטית בלבד אולי הוא צודק (זה לא אומר שאני מסכים איתו).

אגב, אני לא הייתי מצביע לו, אבל ההיסטריה של השמאל (בדיוק כמו כאן בארץ לפני הבחירות) פשוט מגוחכת.

הרי גם הילארי רחוקה מלהיות מושלמת (והדעה עליה בארה"ב היא לא בהכרח חיובית - יש לה שם של מושחתת, מנותקת ומה עוד), אבל משום מה כל מה שמפמפמים בתקשורת זה "טראמפ רע, טראמפ רע", אפילו כאן בארץ.

ויפה שאתה קובע מי גרוע ומי לא על סמך שטויות שהוא אומר (או לא אומר). הרי אובמה מדבר מאוד יפה, רק שבמבחן התוצאה הוא נכשל בלא מעט מקומות.

אם מביאים חלקי דברים, אז מן הסתם אי אפשר לדייק. הרעיון היה להראות שיטתיות ואני חושב שזה בהחלט בוצע בהצלחה.

לגבי הנקודות שלך:

1. נו, וזה פחות גרוע כי?

2. מה זה "הוא התכוון"? הוא אמר מילה במילה (ואני מתרגם): "רוסיה, אם אתם מקשיבים, אני מקווה שאתם מסוגלים למצוא את 30000 האימיילים החסרים. אני חושב שכנראה תתוגמלו בהתאם ע"י התקשורת שלנו"

3. הוא אמר: "אם איוונקה לא הייתה הבת שלי, אולי הייתי יוצא איתה". נכון, בהלצה. אבל זה רק דבר אחד מני רבים שמראים באופן עקבי שהוא מיזוגן ושוביניסט. כמו כששאלו אותו מה לדעתו התינוקת שלו (לפני הרבה שנים) קיבלה מאמא שלה, הוא דיבר על הרגליים והשדיים (שעוד אין לה, מן הסתם, כי היא הייתה בת פאקינג שנה!). ואל תתחיל איתי אפילו על איך שהוא דיבר על רוזי אודונל, על המגישה שהוא רמז שנמצאת במחזור, על כך שלטובתה של הילארי יש רק את העובדה שהיא אשה וכולי וכולי.

4. יופי, אבל אי אפשר להסתכל על זה מנקודת מבט סטטיסטית. זה בדיוק העניין. כי אם הוא עושה את זה, סטטיסטית, אז אפשר לעשות דברים נגד הומואים כי סטטיסטית הם מועדים יותר למחלות מין, ונגד מקסיקנים כי סטטיסטית אחוזי הפשיעה שם גבוהים יותר, ונגד סינים כי סיבה מומצאת אחרת.

אני לא חושב שיש היסטריה בשמאל. אני למשל מסתכל על הכל בחיוך (כרגע. אני עוקב בדריכות כי יש לי כסף במניות אמריקאיות). וברור שהילארי לא קרובה למושלמת ויש לה המון בעיות, אבל טראמפ פשוט באופן כל כך ברור ה-ר-ב-ה יותר גרוע, שאין כאן בכלל תחרות.

ובנוגע ל"קובע מי גרוע ומי לא" - יש מספיק דברים לרעת טראמפ עוד לפני שהוא בכלל פצה את הפה אבל במקרה שלו ברגע שהוא אומר משהו הוא הופך את זה קל מאוד לתעב אותו. אם מישהו מתחיל מנקודת התחלה כל כך גרועה, אי אפשר לצפות שבמבחן המעשה הוא יצליח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

יבגני, אתה לא עוקב, מעולם ביבי לא היה הבחירה שלי.

הוא גם לא דוגמה חיובית למנהיג -

אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו עובדי הנמלים והחשמל - גם אנו רוצים כדוגמת המנהיג..

רשמתי על-כך הרבה, ואין לי כוח למחזר.

ראה רק את שתי התגובות האחרונות שלי.

(להיכנס ולשנות, הייתי מבצע אם הייתי יכול - .. לי זה קצת קשה.)

לכן כרגע - האפשרות הזמינה לגישה אחרת לשלטון, הוא יאיר חברנו - יש עתיד.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו עובדי הנמלים והחשמל - גם אנו רוצים כדוגמת המנהיג..

הם חגגו בנפוטיזם הרבה לפני שמישהו בכלל ידע מי זה ביבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי חלק גדול מהבעיה עם ביבי זה שהוא מפזר הבטחות על ביטחון ובפועל רק דואג לתדמית שלו כביטחוניסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יבגני, אתה לא עוקב, מעולם ביבי לא היה הבחירה שלי.

הוא גם לא דוגמה חיובית למנהיג -

רשמתי על-כך הרבה, ואין לי כוח למחזר.

ראה רק את שתי התגובות האחרונות שלי.

(להיכנס ולשנות, הייתי מבצע אם הייתי יכול - .. לי זה קצת קשה.)

לכן כרגע - האפשרות הזמינה לגישה אחרת לשלטון, הוא יאיר חברנו - יש עתיד.

אייל.

לא אמרתי שביבי היה הבחירה שלך.

אמרתי שעם סט דעות כמו שלך, יותר הגיוני שתתפקד לליכוד ותבקש לשנות מבפנים.

אני עוקב ועוד איך; אתה מתנגד לדיקטטורה ותומך בהשארות ישראלית ביו״ש. אלו הם שני נושאים די עקרוניים בהם יאיר חולק עליך.

זה בסדר והגיוני להצביע למי שנתפס כרע במיעוטו בעינך, אבל זה נראה כאילו שיאיר אפילו לא קרוב למה שאתה כן מציג כתחומים חשובים לך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איזו שטיפת מוח מסודרת - בכתבה על העלאת מסים יש סרטון שהכותרת שלו היא "תכנית כחלון להורדת מסים". מדהים.

זה שר חברתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איזו שטיפת מוח מסודרת - בכתבה על העלאת מסים יש סרטון שהכותרת שלו היא "תכנית כחלון להורדת מסים". מדהים.

זה שר חברתי.

אכן - גם אני תהיתי לגבי הסרטון שבכתבה...

פורסם
אתם מדברים על פוליטיקה?

תראו איזה צינור כחלון הכין לנו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4838923,00.html

איזה צינור? ומי זה "לנו"?

מס על בעלי דירה שלישית ומעלה - משפיע בעיקר על העשירון העליון.

עצמאים לא יהנו מחברות ארנק - משפיע בעיקר על העשירון העליון.

מס על פיצויי פיטורין על שכר חודשי מעל 30,000 ש"ח - משפיע בעיקר על העשירון העליון.

מס על זכיות - רלוונטי לחלק אפסי מהאוכלוסיה.

מס על הקיבוצים - תיקון עוול היסטורי, הלוואי ויעבור.

כספי הפיצויים יהיו שייכים לעובד, גם אם התפטר, ולא רק לפי סעיף 14 - הטבה לעובדים.

דווקא רוב הגזירות הן על העשירים. נראה שכחלון הופך להיות סוציאליסט במסווה.

פורסם

מס על בעלי דירה שלישית ומעלה - משפיע בעיקר על העשירון העליון. לא נכון. ייפול על השוכרים וחזק.

עצמאים לא יהנו מחברות ארנק - משפיע בעיקר על העשירון העליון. צודק.

מס על פיצויי פיטורין על שכר חודשי מעל 30,000 ש"ח - משפיע בעיקר על העשירון העליון. רע מאוד. אין שום סיבה שמי שהרוויח ושילם מיסים כדין, ישלם שוב מס ברגע שהתפטר מעבודתו.

מס על זכיות - רלוונטי לחלק אפסי מהאוכלוסיה. לא בטוח.

מס על הקיבוצים - תיקון עוול היסטורי, הלוואי ויעבור. בעייתי ויותר מורכב ממה שמוצג בתקשורת.

כספי הפיצויים יהיו שייכים לעובד, גם אם התפטר, ולא רק לפי סעיף 14 - הטבה לעובדים. - הוא הפסיד גם ככה באירוע המס.

דווקא רוב הגזירות הן על העשירים. נראה שכחלון הופך להיות סוציאליסט במסווה.

5 תווים.

• תוכן חדש...