Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיטרואן שהעלית יפה!

ולנושא: יש לי נוט 2 ואני לא מרגיש איטיות כלשהי- אם כי לא ניסיתי את הנקסוס.

ה- HTC שהיה לי איטי ממנו בחלק מהדברים. למרוןת שבהחלט חסר לי ה- SENSE.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

סביר להניח שהנקסוס גם מעודכן לג'לי בין האחרון (עוד יתרון של מכשירי נקסוס) שהוא יותר Buttery וזורם בחוויית השימוש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי בבית כרגע 3 מכשירי אנדרואיד: מוטורולה XT910 של אחי הקטן, נקסוס 4 של אבא והנוט 2 שלי.

הXT910 הוא כמובן, הכי איטי מכולם. הילד הזה העמיס עליו את כל העולם ואחותו, אז לא נתייחס אליו.

הנקסוס 4 מול הנוט 2 - הנקסוס מדהים, באמת שאנדרואיד נקי זה חוויה שונה, לטוב ולרע. לי אישית מציק קצת שכל דבר אני צריך לחפש לו אפליקציה וזה לא מגיע איתו. מפריע לי גם המחסור בכפתורים פיזיים. הנוט 2 הוא מושלם מבחינתי. הממשק של סמסונג מאוד זורם לי, במיוחד אחרי שנתיים עם IOS המעבר הלך חלק מאוד. אני מבין שזה המון בזכות גוגל עם השפצורים הרבים של JB, אבל גם סמסונג תרמו את חלקם להצלחת המעבר בצורה חלקה. אישית, מבין כל הממשקים שהיה לי איתם ניסיון, סמסונג לוקח. HTC אני מתרחק מהסיבה הפשוטה שאני מחשיב את המכשירים שלהם כדרעק סיני. בתור מישהו שמכר המון כאלה, הם חוזרים מהר עם תקלות. וזה במקרה שהם עבדו בכלל מהקופסא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה הרעיון באנדרואיד נקי? מדי פעם אני חוזר לCM(מתי שנמאס לי מלאגים) ולאחר כמה ימים שוב חוזר לסנס, זה פשוט לא אותו מכשיר ללא TW/SENSE/MB וכו.

אודי A4

דימה.

פורסם

תכל'ס? בעיקר מהירות, חסכון במקום בלי כל מיני שטויות שהיצרניות דוחפות למכשירים בנוסף לכל הדברים המגניבים.

נקסוסים גם מן הסתם מקבלים עדכונים ראשונים ולהרבה יותר זמן משאר המכשירים.

כשאני עברתי מhtc desire לגאלקסי נקסוס היה לי גם נורא קשה להתרגל בהתחלה, המחסור במזג אוויר במסך העילנ, ארבע האפליקציות ועוד המון פיצ'רים שהייתי משתמש בהם המון.

אבל התרגלתי מאוד מהר, לחלק המדברים מצאתי אפליקציות ייעודיות וחלק למדתי חהסתדר בלי. סך הכל, שווה את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי note 1 דרך אורנג'.

המכשיר לא פרוץ ולא אפרוץ את המכשיר, לכן עד היום השתמשתי ב-go launcher. הבעייה היא שהוא מאט את המכשיר משמעותית ולכן חזרתי להשתמש ב-TW של סמסונג.

מצד שני, יש ל-go ווידג'טים מאוד יעילים, שהחסר לי ביותר הוא ה-go switch.

האם יש לו תחליף כלשהו שאינו דורש לאנצ'ר אחר?

לא ברור לי מדוע, אך בווידגט של מזג האוויר ניתן להשתמש גם ללא הלנאצ'ר, אבל הוא בין הווידג'טים היחידים שמאפשר זאת.

פורסם

power control של סמסונג.

את השטויות שהיצרן דוחף, אפשר לכבות החל מגירסה 4.0.4 גם במכשיר לא פרוץ. נכון, זה לא יורד לגמרי מהמכשיר, אבל אם זה במצב DISABLE, האפליקציה לא יושבת בזיכרון, ולא טוחנת סוללה ומעבד.

הבעיה עם רומים מקוסטמים, זה או שחסרים בהם דברים, או שחסרים דרייברים, או שלא תואמים את החומרה, או שהם כן עובדים טוב, רק שמושתל בהם KEYLOGGER ששולח את כל הפרטים שלך לאיזה האקר איראני.

ואותו הסטוק של סמסונג שלדברי רבים עמוס בשטויות, אצלי היה הרבה יותר חסכוני בסוללה מCM10, ולעומת הCM, הכל גם עבד, בלי קפיאות ותקיעות (על SGS2).

היום אני עם 4.1.2 סטוק של סמסונג (XWLS8, מי שמתעניין), שלדעתי הופך את כל הרומים המקוסטמים ללא רלוונטיים, היות והוא גם מהיר, וגם לא קורס כל שניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה עם רומים מקוסטמים, זה או שחסרים בהם דברים, או שחסרים דרייברים, או שלא תואמים את החומרה, או שהם כן עובדים טוב, רק שמושתל בהם KEYLOGGER ששולח את כל הפרטים שלך לאיזה האקר איראני.

CM\AOKP על נקסוס או מכשיר פופולרי ואתה לא צריך לדאוג לאף אחד מאלה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

היה לי כמה גירסאות של CM על SGS2, ועדייו היו לי תקלות, כמו חיי סוללה איומים, מכשיר קופא באמצע שום מקום, איבודי קליטה, אפליקציות נסגרות לבד, בקושי אפשר להעביר קבצים בUSB.

מה שכן, הרומים האלה באמת עבדו מהר יותר מאלה של סמסונג, אבל זה לא שווה את זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...