Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לאחרונה להחליף הרבה מכשירים - גלקסי אס 3, גלקסי נוט 2 ועכשיו אני עם גלקסי נקסוס. ולהפתעתי הנקסוס פשוט מרגיש שמגיב יותר טוב ויותר חלק מה-2 האחרים בכול הנוגע לפעולות בסיסיות.

ואני תוהה, למה זה ככה? איך זה יכול להיות שמכשירים עם מעבד 4 ליבות עובדים פחות חלק ממכשיר 2 ליבות עם אותה מערכת הפעלה? האם זה בעיה טכנית שלא מצליחים להתאים את התוכנה למעבד? או שזה סתם עצלות וזלזול מצד סמסונג שלא טורחת לעשות את זה?

פורסם

ובכול זאת...

אמנם אני ממש לא מהנדס תוכנה או משהו כזה, אבל עד כמה זה כבר קשה לעשות שהטאצ' ויז יהיה חלק כמו אנדרואיד נקי(בנקסוס)? עוד במיוחד כשאתה מגובה ע"י מפרט שע"פ בנצ'מרקים שונים מוציא ציון שהוא פי 2 יותר גבוה.

פורסם

הטאצ'וויז ידוע כבעל תיאבון בלתי נלאה למשאבי מערכת. ככל שיש לך יותר, ככה הוא ינסה לכלות כמה שיותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מכשירי הנקסוס מיוצרים ע"י חברות צד שלישי כגון סאמסונג או LG בשביל גוגל. גוגל היא מפתחת התוכנה ואותן החברות הן יצרניות החומרה. כשיש שיתוף פעולה בין יצרנית החומרה לתוכנה ניתן להגיע לתאימות גבוהה יותר בין שני החלקים, דבר שיגרום למוצר טוב יותר.

אגב, בגלל זה המוצרים של אפל עובדים כל כך טוב, אפל היא יצרנית התוכנה וגם יצרנית החומרה.

פורסם

זה בגלל שאופטימיזציה זו מילה גסה לחברות כמו סמסונג ואחרים.

בדיוק בגלל הזלזול של החברות האלו אייפון עדיין מסוגל להתחרות בטלפונים כגון הS3 אפילו שהחומרה שלו חלשה יותר, אותו הסיפור אם נקסוס כמובן.

אודי A4

דימה.

פורסם

תחשוב על רכב ריק - שזה הנקסוס, לעומת רכב מלא באנשים - שזה הסמסונגים.

הרי סמסונג לא מוחקים את כל בסיס האנדרואיד, אלא שמים עליו את השטויות שלהם וכמובן שזה יכביד במידה מסויימת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

טוב אז כניראה שזה באמת נובע מסוג של זלזול מצד החברות...

עומס הטאצוויז' זה לא תירוץ. עם 4 ליבות ו-2 גיגה ראם, אין שום סיבה שמכשיר לא יעבוד חלק לגמרי בגלילת תפריט ודברים מינורים אחרים.

פורסם

זה לא רק סמסונג, תסתכל על הSENSE של HTC , אחרי זה הTW של סמסונג יראה לך מינימום כפול במהירות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אמנם לא מהנדס, אבל כן מתכנת...

בסופו של יום, זה שיקול עלות/תועלת.

מתכנתים ופיתוח זה דבר יקר עד יקר מאוד.

סמסונג בחרו כנראה לבצע פשרות בתחום התכנות כדי לתת יותר דגש לתחום אחר,

כגון הצגה קבועה של פלפונים חדשים בקצב טוב. לאפל יש גישה אחרת.

לגוגל יש יתרון עצום - הם יכולים להשתמש אשכרה באותם אנשים

שפיתחו את המערכת.

אה, כן, שיהיה ברור: לפתח משהו שרץ חלק וזריז בעלות נמוכה

ויחד עם זאת עונה על דרישות המשתמש המצוי זה מאוד מאוד מאוד קשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע ה-One X מאוד מהיר, רק מה שכן מעצבן אותי זה ה-widget של השעון שלוקח לו איזה חצי שניה להתעדכן אחרי שאתה פותח את המכשיר.

ואגב זה הכל קשור לזבל שהיצרן דוחף פנימה. היה לי מיילסטון 2, המכשיר היה עגלה. חצי שנה לפני שהחלפתי יצאה פריצה עם בניה אלפא של CM9 (ואח"כ גם CM10) למכשיר, אמרתי ננסה. עם CM9 המכשיר פשוט הרגיש משמעותית מהיר יותר, בכל מגיב יותר טוב, האנימציות יותר חלקות ואפילו הבטריה החזיקה יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה שאני לא מבין זה בשביל מה ומי הם שמים את הממשקים הגרועים שלהם.

אני מכיר את זה ממכשירי LOW END במשפחה שהם בוכים לי שהם לא זזים אז אני שם רום נקי (CM) והבעיה נפתרת.

לי עצמי יש GALAXY NEXUS... עם הרום המקורי שעובד נפלא.

מפתיע אותי לשמוע שאפילו בגלקסי 3 זה משפיע. ואני אומר בשביל מההה, למה לא לשים אנדרואיד נקי, עם ערכת צבעים אחרת מקסימום??

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היצרנים מנסים לבדל את עצמם אחד מהשני.

הרי בסופו של דבר ה-Specs של המכשירים דומה בין כל החברות, לפעמים אותו מעבד, אותה כמות זכרון, אותו מסך ואותה רזולוציה... אז למה שאני אבחר סמסונג על פני HTC על פני סוני על פני מוטורולה.

מנסים להרגיל אותך ל-Touchwiz או ל-Sense או ל-Motoblur או למה שזה לא יהיה... כדי שכשתבחר לשדרג, הנטייה שלך תהיה לכיוון אותו יצרן.

אני מכיר אנשים שמאוהבים ב-Sense ולא מוכנים לשמוע על שום יצרן אחר פרט ל-HTC.

אז כן, ברוב המקרים זה עובד להם, למרות המחיר שכולנו משלמים בביצועים.

בכל מקרה, עם קצת חזון, אפשר להיפטר מכל אותם פיצ'רים ולחזור לחוויה נקייה - זה היופי ב-Android.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ה-defy שלי עם רום מקוסטם ולאונצ'ר פרו, עובד יותר חלק מגלאקסי S3 עם סטוק רום.

אני גם תוהה איך כבר במשך שנתיים, חבורה של האקרים חובבים מצליחה להפוך מכשירים שכמעט אבד עליהם הקלח, לכאלו שנותנים פייט ראוי (ואפילו מנצחים) למכשירי 4 ליבות של היום מבחינת תפעול שוטף?

אף אחד במטה סמסונג, HTC וכו' לא שם לב לזה?

זה די מביש שמכשירים עם מפרט כזה מטורף היום, צולעים מבחינת חווית שימוש. אני מאוד אוהב אנדרואיד ולעולם לא אחליף עבור iphone, אבל אני יכול להבין לחלוטין את אלו שסולדים מאנדרואיד, הוא לא עושה רושם ראשוני טוב בגרסאות הסטוק של החברות המובילות.

• תוכן חדש...