Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב (סיטרואן קסנטיה) שעמד מספר חודשים.כמובן שהמצבר נגמר. אתמול הבאתי מצבר אחרת טעון ותקין וחיברתי אותו עם כבלים (עבים וטובים) למצבר הרכב. האזעקה התחילה מייד לצפצף. גם האימובילייזר לא כיבה אותה וכמובן גם לא השלט של האזעקה. על השלט ישנם ארבע לחצנים - מנעול פתוח, מנעול סגור, באגאז' פתוח וכוכבית (מקווה שזה יתן לכם כיוון לגבי הדגם).

איך מנטרלים את האזעקה הארורה הזאת?

פורסם

חפש באינטרנט לפי התמונה של השלט את הדגם, לאחר שמצאת את הדגם חפש באתר שלהם מדריך הוראות, שם יהיה כתוב איך ניתן לבטל אותה, אם לא כתוב חפש מצב Valet.

נסה ללחוץ במקביל גם על כפתור הבאג'ז וגם על כפתור הכוכבית, זה מה שמכניס את הרכב למצב Valet בדגם שלי (3 כפתורים).

כאשר הוא נכנס למצב הזה, המנורה האדומה בתוך הרכב צריכה להיות דלוקה באופן קבוע.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

יש לי אזעקה של קליפורד ואני לא יודע מה הדגם

צירפתי תמונה של השלט אני מקווה שזה עוזר

הבעיה היא כזאת האזעקה עבדה מצויין ופתאום השתגעה

ראיתי שכתבו איך לנטרל אותה אז ניטרלתי אותה וזה רק אחרי שבאו משגריר והראו לי איך

אבל לא הראו לי איך לבטל את הניטרול שתהפוך להיות פעילה

אשמח לעזרה

תודה

20130614_154951.jpg

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לחיצה במקביל על הכוכבית והכפתור באג'ז

בכל מקרה זה כמו שלי, זה דגם Arrow, חפש באתר שלהם יש מדריך הוראות.

• תוכן חדש...