Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Telit X95 מי מכיר?

NINJMNKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מאמין, כמה חארות אנשים יכולים להיות?

לגנוב מקשיש עיוור? מזעזע.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי נינג'ה, יש לי במחסן זוג מכשירי Telit שהיו בעבר של ההורים שלי, הם עובדים כמו שצריך ודי דומים בפריסת מקשים ובתוכנה לX95

אם זה עוזר תגיד כן ומחר הם אצלך עם שליח.

unnamed.jpg

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הX110 דומה מבחינת תפריטים? כי סידור המקשים נראה זהה. מישהו מוכר כזה ביד2.

לא הבנתי, המעבדה גנבו לו רכיבים מהטלפון והחזירו לו אותו שבור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

flytomars גם אני מתפלא.. באמת.. אין לי מילים

זה לא אייפון 6S, כולה מכשיר TELIT עתיק.. מה כבר יש לעשות עם החלקים שלו. בעע

Barney תודה רבה!! לצערי יש סיבוך עם עניין הCDMA ופלאפון.. לכן האופציה היחידה שאפשרית זה תרומת מסך-אנטנה-רמקול ממכשיר זהה (כדי להשתמש בלוח הראשי הישן שלו עם המספר שמחובר אליו)

ניסינו, תאמין לי שניסינו, הוא לא מסוגל להשתמש בשום מכשיר אחר.. וזה ממש (ממש) לא פונקציה של כסף

בכל אופן תודה אני מאוד מעריך את ההצעה!

SlowRide הוא נכנס למעבדה עם המכשיר במצב פרפקט חוץ מרמקול שלא עובד

חיצונית, פלסטיקה, הכל היה במצב מושלם.. אני הרכבתי אותו מהשניים האחרים שקיבלתי כאן בפורום לפני שלוש שנים

כשמהכשיר הגיע אלי עכשיו הוא בלי אנטנה חיצונית ופנימית, מסך חיצוני שבור, צלצל ורמקול חסרים וסוללה נפוחה מעט

כל זה לא היה במצב הזה. ממש ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין כלום במכשירים סלולריים, אבל אם מישהו יוכל לאשר שאפשר להשתמש בX110 ההוא כתורם איברים פנימיים (רמקול, צלצל ואנטנות) זה יכול להיות פיתרון לא יקר.

פורסם

הרצתי הודעה בין חברים, מצאתי לך מישו שמחזיק מכשיר כזה של רשת פלאפון.

יעזור לחלקים אולי? הוא לא הפעיל אותו שנים ובודק כרגע שהוא מתפקד

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אולי יעזור לך שהדגם ניקרא: AUDIOVOX CDM-8900.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נינג'ה, אני חושב שבמקום להלחם על המכשיר כדאי להתחיל לבדוק מכשירים המיועדים למבוגרים. אני מכיר שני מותגים עיקריים בארץ - Doro שמקורו אאל"ט שוודי או סקנדינבי אחר, ויש עוד איזה מותג מדבקה עם מכשירים דומים. מדובר במכשירים עם מקשים ומסך גדולים, בתצורות candybar או צדפה, המותאמים במיוחד לאנשים מבוגרים עם קשיי ראיה ותנועה ואולי גם מאותגרים טכנולוגית במידה זו או אחרת.

צריך לחטט קצת ברשת, אני מניח שיש מכשירים שיודעים להקריא את הפקודות המוקשות (לגבי קריאת מספרים זו פונקציה די בסיסית במכשירים כאלה).

הבעיה - המחירים בארץ די חצופים, ומכשיר שנמכר בחו"ל תמורת 200-300 ש"ח יעלה בארץ פי 2-3. מצד שני, כיון שרשת ה-CDMA של פלאפון הולכת וגוועת לא תהיה ברירה אלא לרכוש מכשיר כזה.

מבחינת שיווק - עד כמה שאני יודע המכשירים נמצאים ב"באג" וכדאי להתחיל שם. גם אורנג' מוכרים מכשירים כאלה, ואם מעבירים אליהם את המנוי הם משווקים גם איזה שירות סיוע בתשלום, כאשר היתרון הוא שלמכשיר יש כפתור מצוקה ייעודי וייחודי (כלומר נבדל משאר המקשים) המיועד ליצירת קשר עם מוקד זה.

בתקופה שבה אבא שלי היה מאושפז בבית חולים שיקומי הרבה מאד משכניו היו מצוידים במכשירי Doro מדגמים שונים, וגם החולים שביניהם הצליחו לתפעל אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הישיש המדובר לקח אותו למעבדה (שהייתי רושם מה אני חושב עליהם על גבי הפורום, אבל יש חוקים נגד דברים כאלה) בתל אביב ושם אמרו לו "לא מתקנים" אחרי כמה דקות

אבל מה? אין אנטנה, אין רמקול, כל הברגים חסרים, המסך רופף, החיצוני שבור

ניצלו את העובדה שהוא עיוור

בלי קשר למכשיר עצמו, להגיש תביעה בבית משפט, ומהר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנזר - מה יתבע? המכשיר שווה, לכל היותר, כמה עשרות ש"ח. פחות מאגרת המינימום.

עם כל הצער והקושי לסבא - אין ברירה, יצטרך ללמוד מכשיר אחר. צריך להתחיל בחיפוש מכשיר המיועד למבוגרים או לעוורים. אם הסבא לא חיב עברית - להתחיל לחפש ברשת, כיון שיש סיכוי יותר גדול למצוא מכשיר המתאים לצרכיו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה יתבע? המכשיר שווה, לכל היותר, כמה עשרות ש"ח. פחות מאגרת המינימום.

לא על המכשיר עצמו, זה literally "לפני עיור לא תתן מכשול".

פורסם (נערך)

מה לעשות, תביעה יכולה להיות על ערך הרכוש, ולטלפון הזה ערך קרוב לאפס

אולי משהו בתחום הפלילי או בתחום הגנת הצרכן - ואני גם לא מאמין שזה יצליח.

הנה דוגמה לטלפונים ידידותיים לעיוור ולקשיש. במקרה זה כנראה לא תומכי עברית, אבל זה הרעיון הבסיסי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
שמנזר - מה יתבע? המכשיר שווה, לכל היותר, כמה עשרות ש"ח. פחות מאגרת המינימום.

זה לא משנה, עוגמת נפש. אם יביא הוכחות מספקות על כך שהמכשיר אכן נכנס לתיקון, וחזר עם חלקים חסרים, וזה עוד טלפון שמשמש אדם מבוגר ועיוור, בבית משפט יעשו מהמעבדה הזאת קציצות.

זה כמובן אם המעבדה לא תפצה את בעל המכשיר מיוזמתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סורי, הסיכוי לקבל משהו על עגמת נפש הוא קלוש, וגם אם יתקבל משהו זה יהיה לא יותר מסמלי. אין לפות"ש מה לעשות בעניין, אלא אם יש לו הרבה זמן פנוי לבזבז בבית המשפט.

הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לפנות לאיזה גוף צרכנות, וקשה לי להאמין שהם יעשו משהו בעניין. גם פרסום הארוע ברשת תוך ציון שם החנות ישיג, לכל היותר, התיחסות של החנות למפרסם הדומה להתיחסותה לקשיש.

• תוכן חדש...