Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Telit X95 מי מכיר?

NINJMNKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שווה לנסות משהו בסגנון:

http://www.aliexpress.com/item/2-3-inch-Daxian-SOS-Old-man-Cell-PhoneGSM-Dual-Sim-Card-FM-Mobile-Phone-For/32340555736.html?spm=2114.031010208.3.19.aXQoy7&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_7

מקשים ענקיים, רמקול טוב, סוללה שתספיק לשבועיים ולא במחיר של 600 ש"ח..

ומטען USB (!)

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים תודה רבה על כל התגובות, ברשותכם אני לא אצטט כל אחד אלא אגיב לגובו של עניין כדי לא לעשות הודעה באורך הגלות

מכשיר חדש שונה - לא בא בחשבון, זה ללמד ישיש עיוור טריקים חדשים, הוא ממש לא בגיל ובמצב לזה. כל עוד פלאפון לא הורידו את השאלטר על רשת הCDMA (והם גובים על המנוי הון תועפות, אגב) וכל עוד הלוח הראשי של הטלפון שלו תקין - ייעשה כל מאמץ כדי לשמר את המצב כמו שהוא.

לתבוע ולעשות בלאגן לחנות זה ממש לא מעניין אותו ואותי, אנחנו לא "יצאת צינור" או "כלבוטק" או לא יודע מה, צריך לתקן את הטלפון, זהו. באשר למעבדה - יש קארמה.

תביעה לא תזיז להם, פייסבוק לא יזיז להם, מקסימום יגידו "סליחה טעינו במכשיר" או "העובד ננזף" או ישנו את השם של החנות מחר, זה הכל בולשיט.

hwgeek אתה אלוף, תודה! בעצמי לא הצלחתי למצוא את המידע הזה

יש כרגע כיוון על כמה מכשירים תקינים בארץ מyogev20 ו Barney, אני מאוד מקווה לפתור את העניין הזה בימים הקרובים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ניסית לבקש מפלאפון בקשה מיוחדת לחבר מכשיר תקין לפי ESN? אולי יעשו משהו "לפנים משור הדין"? יש עם זה שתי בעיות: האחת היא שבהעברת בעלות כנראה נדרשת נוכחות שני הצדדים, והשניה היא שאינך יודע מה מצב המכשיר התחליפי - גם הוא עלול להיות מקולקל.

אם השימוש היחיד של האיש בטלפון הוא שיחות לבני המשפחה הרי שכל מכשיר עם מקשים ברורים יתאים - אתה תתכנת את המספרים, וכל שידרש ממנו ללמוד הוא להכיר את כפתורי ההפעלה, Ssend ו-end. אני מניח שאת זה הוא יוכל ללמוד.

MaDxXx - אכן התכוונתי למכשירים בסגנון זה. העניין הוא שהמכשיר אינו דובר עברית, ושאם קונים מכשירי סיני צריך מראש לקנות לפחות שניים, אני מניח שאורך החיים שלהם יהיה קצר ושות תתעורר בעית לימוד מכשיר חדש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...