Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Telit X95 מי מכיר?

NINJMNKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סבא על-תקן כמעט עיוור שיש לו מכשיר כזה, הוא התרגל אליו מהתקופה שעוד ראה.

כרגע מתפעל אותו בע"פ, אין לו אפשרות להתרגל למכשיר אחר חדש.

הבעיה היא כזו; התקלקל המטען (הסוללה, אגב, עוד איכשהו עובדת.. כבר למעלה מ8 שנים) ואין להשיג מטען בשבילו בשום מקום.

חיפשתי באיביי, עברנו הרבה מאוד חנויות סלולר - אפילו בפאלפון אין מטענים כאלה יותר.

פנינו ליד2, יש כמה מכשירי telit למכירה, אך מחיפוש קצר ב google images מסתבר של telit האלה היו עשרות סוגים שונים של מטענים ואין לי מושג איזה מטען\דגם תואם לאחד שיש לו (X95).

אז עכשיו אני פונה בניסיון נואש לקהל הרחב; מכירים מישהו עם מכשיר כזה זרוק שרוצה למכור? יודעים במקרה איזה מטען תואם את המכשיר הזה?

כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אאל"ט היצרן הוא Pantech, והמותג Telit מקומי אצלנו.

נסה לשכנע את סבא לעבור למכשיר ייעודי למבוגרים פ יש מכשירים כאלה בעלי מסך ומקשים גדולים ועם מינימום פונקציות, לאחרונה (לפנימספר חודשים) ראיתי בבאג ועלו בסביבות 600 ש"ח. כנראה שלאחרונה נכנסו דגמים נוספים המיועדים לאותה אוכלוסיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם סבתא שלי לא רואה מי יודע מה,

הייתה לה איזה נוקיה עם מקשים סבירים, אבל הגיל עושה את שלו,

החלפנו אותו במכשיר של DORO, הוא נמכר בדינמיקה תמורת 1500₪ עם שנת אחריות וביטוח.

מכשיר צבעוני, עם מסך גדול ומקשים מאוד גדולים, היא לא רואה אמנם, אבל את הסדר של המספרים היא למדה, יש שם כפתור מצוקה, חיוג מהיר (לא מה שכולם מכירים) וכו', שומעים מאוד חזק. בול למבוגרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המטען המקורי קיים? תקרא עליו את נתוני המתח והזרם, ותמצא מטען חלופי עם נתונים תואמים (פנה אלי בה"פ - יתכן שאוכל לעזור). מקסימום צריך לחבר את התקע מהמטן המקורי למטען החלופי.

:turn-l:
פורסם

@sperial

תותח אתה! מצאתי אצלם באתר את הדבר הזה:

118_45946575.jpg

שלכאורה מאוד דומה לגרסה שלנו:

33255688.jpg

ולזה הצלחתי למצוא מטען באיביי.

אצור אתו קשר בהקדם בתקווה שיסכים לשלוח את המטען ארצה, תודה!

לגבי ההצעה לנסות להעביר אותו למכשיר אחר; זה כמעט בלתי אפשרי.

ממש לא בעיה של כסף, פשוט לזה הוא התרגל, ובגיל 90 ומשהו לך תחנך אותו. (למען הסר ספק לא מדובר בסבי ז"ל, זה מכר שאין מי שיעזור לו כל כך.. אז השקעתי כמעט את כל היום שלי על לנסות למצוא לו מטען כזה)

שוב תודה על העזרה, מקווה שבזה נסגר הסיפור (אם בכל זאת יש למישהו מכשיר כזה זרוק בארון או מכיר מישהו שיש לו אשמח לדעת על כך, בכל זאת, הרבה יותר קל להגיע לבנאדם בארץ מאשר לחכות חודש שזה יגיע מסין)

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כתוב שזה גם לנוקיה. אם תכתוב לי נתוני זרם/מתח כפי שמופיעים על המטען הזה, יתכן שיש לי אחד כזה בדיוק בשבילך (חינם, עזרה לעוזר).

:turn-l:
פורסם

2 הסנט שלי:

מה זה מטען לא עובד? לא מטעין?

בדרך כלל הפאק שלהם זה באזור תחילת יציאת החוט מהמטען ששם נקרע מעט הגידים שבפנים ומפסיק לעבור המתח טעינה.

תנסה לשחק עם החוט, אם מבליח מידי פעם סימן של הטענה כלשהיא, סימן שזו הבעיה.

אם יש לך ידיים טובות, צריך פשוט לחתוך שם, לגלף קצת חוט מכל צד, (2 גידים) לחבר היטב (או להלחים עם בדיל, למהדרין) והוא חוזר לעבוד.

עשיתי את זה ממש עכשיו למטען של המחשב נייד שלי. אתה יודע מה זה להרויח 200 שקל ברבע שעה?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

כתבת שיש הרבה מטענים לדגם הזה. צלם את המטען המקורי (שהתקלקל), ואני אבדוק לך בבית אם יש לי משהו בשבילך.

סיכוי טוב שיש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יכול להיות שהפתרון ממש ממש פשוט.

בחלק ממכשירי ה TELIT יש שני שקעי טעינה. הראשון גדול ומתחבר אליו תקע יחסית גדול ורחב. השני (באם קיים במכשיר) הוא מאוד קטן ודק. התקע שמתאים הוא דק כמו מחט והוא זהה (גם צורה וגם נתונים) למטען נוקיה דק.

אסף

פורסם

א) נסה מטען של LG ישנים, לא זוכר איך נקרא הדגם, זה הראשון מנהדור השלישי.

ב) לגבי החלפת מכשיר - פלאפון הולכים לסגור את הבסטה, ז"א להוריד את רשת CDMA, אז בלית ברירה האדון יצטרך להחליף את המכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ערב טוב חברים :)

באמת לא חלמתי על כזו היענות, תודה לכולם!

אחד מחברי הפורום מאזורי תרם (הצעתי כסף, לא רצה לשמוע שום דבר) אתמול שני מכשירים מלאים עם סוללות ומטענים, ועכשיו בדיוק חזרתי מהמכר, הכל עובד.

בינתיים ועד שפלאפון יורידו את השאלטר על רשת הCDMA - הכל בסדר.

שוב המון תודה לכולם על ההצעות והמידע, והכל.:-) :-) :-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, חזרנו לנקודת ההתחלה

כמעט שלוש שנים אחרי המקרה הראשון המכשיר (שמורכב טלאי-טלאי מחלקים של שלושה מכשירים) התקלקל - הרמקול לא עובד

הישיש המדובר לקח אותו למעבדה (שהייתי רושם מה אני חושב עליהם על גבי הפורום, אבל יש חוקים נגד דברים כאלה) בתל אביב ושם אמרו לו "לא מתקנים" אחרי כמה דקות

אבל מה? אין אנטנה, אין רמקול, כל הברגים חסרים, המסך רופף, החיצוני שבור

ניצלו את העובדה שהוא עיוור

מרמקול שלא עובד הגענו לזה שחסר לו חצי ממה שהיה בפנים, חוץ מהלוח והמסך הפנימי כלום לא עובד

פשוט פיזדטס (למי שמחפש הגדרה מילונית של מה זה אומר.. המקרה הזה זה בדיוק מה שזה אומר)

אם לפני שלוש שנים לא מצאתי מכשיר כזה באייביי אז עכשיו אני ממש לא מוצא, גם לא ביד2

אם יש למישהו, מכירי מישהו שמכיר מישהו, דברו איתי.. הוא מוכן לשלם כל סכום, כבר שבוע בלי טלפון

(תדמיינו את זה רגע)

תודה מראש

-NINJ

• תוכן חדש...