Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אותכם מ צעצוע של סיפור כמו סדרת ה 1,

ה 3 קופה לשעבר עם הריפוד החום ויטאג' ויילד ווסטי, מחרמנת בטירוף,

יש לאוטו הזה סקס אפיל שאין לשום מכונית בטווח הזה,כן אפילו לא למיאטה

2013_bmw_4_series_coupe_concept_17-1206.jpg

BMW-4-Series-coupe-concept-interior-2-1024x640.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא ב.מ.וו :?

יש מחזיקי כוסות והכפתורי חלונות לא ליד הידית הילוכים.

אבל היא יפה, או כמה שהיא יפה :oops:

ואיזה סקס אפיל יש לעזאזל למיאטה?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

הדיפיוזרים מאחורה מוגזמים בצורה מכוערת,אני מקווה שהפיצ'ר הזה לא יגיע לגירסאת הייצור,מה שכן אני מקווה שיגיע זה תא הנוסעים שמשר חמימות נעימה,דבר שלא מאייפן את הגרמניות שיודועות בתאי נוסעים פרקטים וקרירים.

Porsche 944 turbo

פורסם

העיצוב פנים מרשים מאוד, אני בד"כ לא אוב ריפודים בצעים "גרנדיוזים", אבל אלו יפים מאוד.

רק לי נראה שהבקר לשליטה בקונסולה קצת רחוק מהנהג?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הדיפיוזרים מאחורה מוגזמים בצורה מכוערת,אני מקווה שהפיצ'ר הזה לא יגיע לגירסאת הייצור,מה שכן אני מקווה שיגיע זה תא הנוסעים שמשר חמימות נעימה,דבר שלא מאייפן את הגרמניות שיודועות בתאי נוסעים פרקטים וקרירים.

דווקא בעניין הצבעים והעיצוב של תא הנוסעים ניתן בסדרה 3 סדאן להזמין את הצבעים האלה, זה נקרא BMW INDIVIDUAL ואתה יכול לבחור ריפודים בצבעים שונים ודיונים מחומרים וגימורים שונים.

העיצוב עצמו של תא הנוסעים כמעט זהה ל-3 סדאן (אתמול ישבתי ב-328 טורינג והתלבטתי ארוכות אם לשים מקדמה...).

מבחוץ יש לקופה קווים יפים מאוד אבל היא כמובן תעבור ״מיתון״ בגרסת הייצור, לדעתי זה יהיה מבורך כי הפגושים שלה מוגזמים, חוץ מזה- מדהימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהחלט רכב להזיל עליו ריר, למרות שכמעט כל בימר חדשה כזו (פרט ל-1, שהיא נחמדה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני דווקא חושב שה-X3 נאה, פחות זורם ומפוסל מה-Q5 למשל וקצת יותר גברי יחסית לג'יפון.

ה-X1 למשל סובל מפרופורציות מוזרות והסדרה 1 בעלת פרצוף של דג כועס.

אחרונה חביבה והכי מכוערת במבחר שלהם היא לדעתי ה-5GT, סובלת מפרופורציות מוזרות ונראת פשוט רע.

כל השאר בעיני נראות מעולה גם אם לפעמים מאתגרות מעט את עיני המתבוננים (הקנאים..:roll: ).

פורסם

לא יודע מה איתכם ילדים מתלהבים

אבל אני מעדיף אוטו עגלה ואשה אמיתית

מישהו פתח לפני כמה זמן את השרשור "תעיפו אותם"

צריך לשים אתכם שם

אל תשכחו לקנח את האף ולנגב חלב מהשפתיים

פורסם

חיצונית לא אהבתי בכלל.ממש נראה עוף מוזר {כמו הX6-השם ירחם מה זה?המעצב פוטר?}

הפנים יפה מאוד. אבל למה אין את ההגה החכם? ממש אהבתי את השטות הזאת

כמה יעלה התענוג? {בארצנו ובחו"ל?}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני דווקא ממש אוהב את העיצובים של ב.מ.וו בשנים האחרונות (חוץ מסדרה 1 וX1 שנראות כאילו מישהו בעט להן בפנים:?)

הם ממש הצליחו ליצור קו של דגמים שכל סדרה נראת כמו גרסה קטנה של הסדרה הגבוהה יותר, זה יותר בולט בין סדרה 5 ו3 והקונספט של ה4 שנראה כמו 6 קטנה מאשר בין כל שאר הסדרות (בעצם גם X3 נראה כמו גרסה קטנה של X5.

אבל עדיין,אני לא חושב שיש היום ב.מ.וו שנראת "רע", הסדרה 1 וX1 נראות סתמיות, אבל לא מכוערות (בניגוד לתקופת כריס באנגל ששם היה נדיר למצוא ב.מ.וו שנראת טוב :oops:).

אני גם לא חושב שה5GT כזאת מכוערת, בעיקר אחרי המתיחת פנים שהיא עברה עכשיו שחיבר את הפרונט שלה עם שאר רכבי היצרן.

כמה יעלה התענוג? {בארצנו ובחו"ל?}

היא אמורה להחליף את הסדרה 3 קופה וקבריולט, כך שכנראה תעלה כמוהן.

לא יודע מה איתכם ילדים מתלהבים

אבל אני מעדיף אוטו עגלה ואשה אמיתית

ואני מעדיף שלא יהיו אנשים כמוך בעולם הזה,אבל זה יש ועם זה חיים :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...