Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבר'ה,

ברשותי פאסאט מנוע 2.0 ידנית, דגם COMFORTLINE ESP, לאחרונה אני חווה מספר בעיות די חמורות עם הרכב.

בימים האחרונים, נורת ESP שלי נדלקה בלי שום קשר, מבלי שאפילו הפעלתי את המערכת, הנורה דולקת, אין הבדל ממשי בנסיעה אך הדבר בלתי ניתן להסבר, לא שהיא מהבהבת אלה פשוט נכנסת לעבודה מבלי שלחצתי על הכפתור בכלל.

התקלה השניה קרתה בדיוק עכשיו, כשהגעתי לעבודה, עם הנורה הזאת במצב דלוק, דוממתי את הרכב, האוטו עמד משהו כמו 8 שעות, בלי חשמל מיותר שעובד, כשהגעתי לרכב להניע וליסוע הביתה, האוטו פשוט סירב להניע, התגובה שלה הייתה כאילו שחסר היה דלק ולא היה הצתה, אך ורק אחרי מספר ניסיונות עם מתן לחיצה על דוושת הדלק האוטו הניע בצורה מקרטעת, המצמד הרגיש מוזר בנסיעה הראשונה והטורים סירבו בהתחלה לרדת (עם לחיצת המצמד) בצורה נורמלית בין העברת ההילוכים, יש לומר שנורת ה ESP עדיין נשארה דולקת.

אני מציין גם שבכל הזמן הזה ירד גשם, איני יודע מה יכול להיות ההקשר אבל אם זה יעזור לכם, אולי אפשר לקשר.

בכל אופן, אני ממש לא יודע מה לעשות ולמען האמת אני כבר מתחיל להיות חסר עונים עם הרכב הזה, מבחינת טיפולים, טיפול 10,000 שמנים פילטרים נעשה (לפי הקבלות, מורשה), פלאגים הוחלפו אך יש להם עוד 15,000 לפי הניירת.

הרכב ברשותי מספר חודשים, לפי הניירת והבעלים הקודמים, כל הטיפולים נעשו בזמן ובמוסך מורשה.

אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה, איני רוצה להיפטר מהרכב כל כך מהר אך לאור התקלות האחרונות אני מתחיל לפתח כבר סלידה אליו ולכל הקונצרן.

פורסם

ע"פ התגובות של בעלי רכבי קונצרן VW,יש המון תקלות ברכבים מהסוג שאפילו בלאדה כבר לא רואים,חבל.

אני מציע לך לפנות למוסך רון,יש המון המלצות עליו בנוגע לתיקון רכבי הקונצרן.

פורסם
ע"פ התגובות של בעלי רכבי קונצרן VW,יש המון תקלות ברכבים מהסוג שאפילו בלאדה כבר לא רואים,חבל.

אני מציע לך לפנות למוסך רון,יש המון המלצות עליו בנוגע לתיקון רכבי הקונצרן.

....ובגלל זה, לאדה רכב באותה רמה כמו הפאסאט.

כפי שכבר ראינו, טיפול במורשה לא יכול להבטיח לך לצערי חוסר בתקלות או טיפול מקצועי יותר.

המלצתי (ובזה אני כן מסכים עם קודמי) - לפנות למוסך רון, לבדיקת התקלות (אולי איזה חיישן טמפרטורה, אולי בכלל מצבר. יש לבדוק).

alfa 156 2.5.

פורסם

מנסיון דומה שקרה לי עם רכב אחר [פיג'ו 206]

ברגע שהמצבר היה חלש מאוד הרכב כאילו החל להניע [סטרטר עבד אבל לא הניע והרגיש כמו בעית חוסר דלק]

ברגע שהחלפתי מצבר הבעיה נפתרה.

יכול להיות שיש לך קצר שגומר לך את המצבר ו\או משגע לך את המחשב ברכב [תקלת ה ESP] .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...