Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק נהג לא עירני לא יבדיל בין בנזין לסולר גם אם הרישום מוטעה , אני אישית תמיד שופך טיפה לוודא שהמיכלית מכילה בנזין.

איך אתה שופך רק טיפה אחת? לחיצה קטנה מוציאה המון..

ואיך אתה מזהה בין בנזין לסולר?

פורסם
רק נהג לא עירני לא יבדיל בין בנזין לסולר גם אם הרישום מוטעה , אני אישית תמיד שופך טיפה לוודא שהמיכלית מכילה בנזין.

בחיים לא ראיתי מישהו שעושה את זה. טעות כזאת ממש לא סבירה ואין טעם לשפוך סתם דלק. בטח שלא על הרצפה של התחנה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

מה ההשלכות של תדלוק סולר במקום בנזין, ובנזין במקום סולר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אשמח אם מישהו יוכל להסביר למה זה גורם לנזק, כי לפי ההגיון זה לא אמור.

לסולר יש נקודת הצתה יותר גבוהה מבנזין אז אין סכנה להצתה עצמית מוקדמת במנוע בנזין, במקרה הכי גרוע המנוע פשוט יכבה. בעצם הסכנה היחידה פה נובעת מזה שסולר הרבה יותר אנרגטי מבנזין.

במנוע דיזל הדלק מוזרק גם ככה רק לקראת הנקודה העליונה, כלומר אין דבר כזה הצתה מוקדמת, וגם כאן במקרה הכי גרוע המנוע פשוט יכבה.

תקנו אותי אם יש לי טעות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לסולר יש נקודת הצתה יותר גבוהה מבנזין אז אין סכנה להצתה עצמית מוקדמת במנוע בנזין, במקרה הכי גרוע המנוע פשוט יכבה. בעצם הסכנה היחידה פה נובעת מזה שסולר הרבה יותר אנרגטי מבנזין.

במנוע דיזל הדלק מוזרק גם ככה רק לקראת הנקודה העליונה, כלומר אין דבר כזה הצתה מוקדמת, וגם כאן במקרה הכי גרוע המנוע פשוט יכבה.

תקנו אותי אם יש לי טעות.

אני חושב שזה קצת הפוך כל התיאוריה שלך... בנזין הרבה יותר דליק מסולר, וזו הסיבה שמנועי בנזין יותר מהירים מסולר הגלל שהבנזין נשרף יותר מהר.

בקשר למה יקרה אם שמים דלק לא מתאים אין לי מושג :shock:

פורסם
מעניין מי ישלם את הנזק שנגרם לרכבים ......

תחנת הדלק מבוטחת במקרים מהסוג הזה.

חברת הביטוח תשלם על כל ההוצאות והנזקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פורסם

תקנו אותי אם יש לי טעות.

אני חושב שזה קצת הפוך כל התיאוריה שלך... בנזין הרבה יותר דליק מסולר, וזו הסיבה שמנועי בנזין יותר מהירים מסולר הגלל שהבנזין נשרף יותר מהר.

בקשר למה יקרה אם שמים דלק לא מתאים אין לי מושג :shock:

פורסם

אין קשר בין מהירות השריפה למהירות ההמנוע.

דיזל ובנזין עובדים לגמרי אחרת.

דיזל מתקלח כתוצאה מלחץ מאוד גבוה שנוצר בצילנדר ובנזין מתלקח כתוצאה מניצוץ חשמלי.

דיזל עמיד יותר בפני התלקחות עצמית כתוצאה מחום.

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת ההנפצה הזו, אבל שיהיה.

פורסם

ראית פעם מהילה של דלק?

הדלק שאתה שופך על רצפת התחנה יראה באופן זהה לדלק מהול.

חבל על הדלק שאתה שופך סתם.

בדרך כלל מביאים דלק/סולר כאשר המיכל מגיע לכמות של חצי.

ברגע שיש לך 50/50 אתה לא תבחין בכלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...