Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2013 & לקסוס IS250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעלים של שירוקו 2011 ואני שוקל להחליף אותה אוטוטו אחרי שנה וקצת של הנאה רצופה מהרכב.

אני מתלבט בין המאזדה 6 החדשה ה 2500 סמ"ק שנתון 2013 שרק הרגע יצאה לבין לקסוס IS250 עם עדיפות לרמת גימור F שנתון 2010 ואו 2011 לא חדשה מהחברה.

אשמח עם תוכלו לשפוך אור על 2 הרכבים.

הדברים שאני מחפש ברכב הם ביצועים , רמת גימור גבוהה , אמינות , צריכת דלק נורמלית , ומראה ספורטיבי על בסיס רכב מנהלים.

שללתי את המונדאו החדשה בגלל צריכת דלק ונראות כללית של הרכב ,שללתי גם את המרצדס C החדשה ,וגם את הפאססט CC

שקלתי גם את הבמוו החדשה ה 320 עם ה 184 כ"ס אבל היא יקרה מידי.

תודה למגיבים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה קונה רכב בסכום כזה עם ירידת ערך כזו, ההבדלים בין צריכות הדלק של הרכבים לא צריכים להשפיע על ההחלטה

אלא אם כן אתה נוסע 40K בשנה ואז זה כבר משמעותי.

אישית, הייתי הולך על הלקסוס בלי לחשוב פעמיים.

תשב בלקסוס ואז במזדה 6, כנראה (לא ישבתי ב-6 החדשה ) יש הבדל מורגש לטובת הלקסוס.

אני חושב שהלקסוס רמה אחת או שתיים מעל המאזדה הזו, ואני עוד לא מדבר על ה-F.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שללתי את המונדאו החדשה בגלל צריכת דלק ונראות כללית של הרכב

נראות?? :shock:

לא ברור לי איך בדיוק שללת רכב שעדיין לא הגיע לארץ (או לאירופה).

לא מכיר את ה6 החדשה עדיין אבל בכך בחשבון שהiIS25 צפופה מאוד וספורטיבית היא לא.

מה שכן היא נינוחה מאוד...

מציע שתקח את שניהן לנסיעת מבחן.

פורסם

אתם שוכחים שהלקסוס הוצגה ב2006... מיושנת צפופה וכו'

תן למאזדה צ'אנס אחרי נסיעת מבחן תחליט.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם אנחנו מתייחסים למונח "ניראות" אצל השואל במובן הרחב כלומר גם אסטטיקה וגם "פוזה", אין בכלל ספק שהלקסוס עדיפה. אלפיון אחר לחלוטין.

פורסם

המונדאו שתגיע בקרוב נראת מדהים! ותיהיה עם מנוע אקובוסט (טורבו), ככה שהיא תיהה גם חזקה וגם חסכונית מה6.

אם תבדוק איך היא נראת אתה תבין שגם הרבה הרבה יותר יפה מה6.

פורסם

המאזדה תיפול מהלקסוס בעיקר בנושא בידוד הרעשים וזה משהו שניתן לטפל בו בעזרת חומרים ייעודיים והעלות תהיה בערך כעוד חמש אלפי שקלים נוספים בכדי לטפל בכל הרכב.

ברגע שתעשה את זה, המאזדה תרגיש לך כמו כל רכב פאר אחר במידה ו:

1. היא מאובזרת מספיק.

2. המנוע חזק מספיק.

נראה לי שלגבי סעיף 2 לא תהיה לך בעיה, לגבי סעיף 1 - אני באופן אישי מעדיף כמה שפחות אבזור -> פחות תקלות. תתקין בעצמך את מערכות האלקטרוניקה שמוצאות חן בעיניך - הן בכל מקרה יהיו טובות יותר מכל מערכת מקורית שהיצרן יתקין ברכב, רק תדאג למתקין מיגון ובידור טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

אני גם בתחושה מכוון יותר ללקסוס וגם לא ישלול אולי לייבא אחת כזאת אופצייה שטרם בדקתי.

כמו כן ובמקביל אני כן יעשה מבחן נסיעה ל המאזדה החדשה ויתרשם מעבר לתאוריות.

תודה שוב לכולם.

פורסם

יש לי תחושה שדווקא המאזדה תהיה חזקה יותר בפועל מהלקסוס... רק תחושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היום היית באולם תצוגה של מאזדה והאמת שהיא ירדה מהפרק כי הרכב ענק בגודל אומנם נראה לא רע אבל יותר מידי גדול לא לטעמי .

ממשיך עם הכיוון של הלקסוס ואשמח לשמוע על חלופות אחרות ודומות למה שאני מחפש.

תודה.

פורסם

ב"רמת גימור f" אתה מתכוון ללקסוס isf? או משהו אחר שאני לא מכיר? כי הisf זה רכב שונה לחלוטין, שמתחרה בm3 וה rs4 ולא במאזדה 6. הוא גם אמור לעלות בהתאם. מה גם שאני לא בטוח שהן קיימות בארץ.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...