Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה לכל הרוחות אני משיג 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני יודע שהרבה חולמים על הרכב הזה אבל אני מחפש בנרות רכב כזה שדורש שחזור לא כזה אכפת לי מה מצבו אפילו אני מעדיף שמצבו יהיה רע (אבל שיהיה גם זול) העיקר שיהיה לו מנוע ותיבת הילוכים.ושיהיה זול.

מישהו מכיר\ראה מקום שאחת כזאת עומדת מוזנחת לא כזה איכפת לי אם זה 1.6 או 1.9.אני פשוט חולם על הרכב הזה.ואם אני לא אמצא אצטרך לייבא אותו..מה שיהיה חתיכת כאב ראש נראה לי.

אולי תגידו לי על איזה פירוקיה שאולי מחזיקה רכב כזה.במצב סביר מינוס.

תודה

עידו

עידו אריכא, נתניה

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור בעל ניסיון (החזקתי אחת מספר שנים - רכשתי מיד ראשונה עם 50K) - כגודל הצפיה גודל האכזבה. אני אישית לא חושב שמדובר ברכב ספורט משובח כפי שמתארים רבים (שאולי מעולם לא החזיקו ברכב כזה?:roll: ).

אהבתי מאד את העיצוב.....פחות את ההתנהגות!!

קח בחשבון שאם תמצא רכב שכזה במחיר "זול" כהגדרתך אתה תיזדקק לאלפי/עשרות ש"ח לשם השמשתו ותחזוקתו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מחזק את דבריי ירון וכבעל נסיון אומר שכדי דווקא לחפש רכב במצב טוב יותר להשקיע עוד טיפה ואני מדגיש טיפה .שמי שאתה רוכש ממנו כבר השקיע בגלל שזה מסוג הרכבים שמשקיעים עליהם עשרות אלפי שקלים במצטבר הרבה יותר מרכבים "נורמלים" משפחתיים אחרים לא צרפתיים , החלקים שלהם מאוד יקרים . בהצלחה תמשיך לעדכן!

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

בכניסה לגבעת אולגה בכיכר עם הגולש

מאחורי הבנין יש אחת זרוקה רואים אותה טוב מהכביש

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תודה לכל העונים אני מאוד מעריך.

אבל ariebz@ אך תבין אותי לא נכון אבל אתה צוחק עליי? קודם כל אמרתי שאני רוצה GTI לא CTI ואתה הפנתה אותי לראות CTI ואמרתי שאני רוצה רכב שלם חיצונית ושיהיה לו מנוע ותיבה הילוכים והרכב הזה ממש גרוטה..אפילו הבחוץ לא שלם אין מנוע שלם וכל הריפודים בפנים הרוסים בקיצור לא שווה בקושי לחלקים בטח שלא לשיפוץ. הנה תמונות :

עריכה: משום מה האתר חוסם אותי מלהעלות תמונות.

אבל שוב ariebz מעריך את הנכונות לעזור.

עידו אריכא, נתניה

פורסם
אהבתי מאד את העיצוב.....פחות את ההתנהגות!!

או שנהגת ברכב תקול, או שיש לי השגות על כישורי הנהיגה שלך.

בכל מקרה, "לא לאהוב" את ההתנהגות של ה 205GTI זה בדיחה לא מצחיקה.

ורק בכדי למנוע את השאלה הבאה שלך, הייתה בבעלות 205GTI סטנדרטית במשך 6 שנים, אני דווקא כן התרשמתי מההתנהגות שלה אבל כמו שאומרים, הכל תלוי בסטנדרטים שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ורק בכדי למנוע את השאלה הבאה שלך, הייתה בבעלות 205GTI סטנדרטית במשך 6 שנים, אני דווקא כן התרשמתי מההתנהגות שלה אבל כמו שאומרים, הכל תלוי בסטנדרטים שלך.

אני בציערותי הייתי חובב אלפא מושבע (האלפא האחרונה שלי הייתה GTV 83 מתוגברת).

ניסתי את ה 205GTI (כמעט חדשה עם נילונים) וממש לא אהבתי את התנהגות הכביש הרופסת.

החברה טענו שזה בגלל שאני רגיל להנעה אחורית. בעקרון הסכמתי איתם עד שנהגתי בסוד 1.5 .

שתי מכוניות הנעה קידמית, האלפא סוד ותיקה יותר, אבל אין מה להשוות. האלפא היתה טובה יותר משמעותית !

רענן

פורסם

זה כבר מעבר לבדיחה לא מצחיקה... 205 GTI זה לא מכונית שלדעתך או דעתי מכונית משובחת לנהיגה אלא בערך על ידי כל מי שהוא שם בעולם הרכב. האוטו לא סתם ידוע כהאחת המכוניות הנעה קידמית הטובות בהיסטוריה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הרכב שלי היה לבטח במצב טוב מהרכב שלך (מיד ראשונה עם 50K ומטופל לעילא ולעילא).

אבל מה לעשות הייתי בעלים של מספר כלי רכב המצויים בקטגוריית רכבי ספורט (ואני לא מחשיב אופל מנטה כרכב ספורט :twisted: ), והפיזו היתה רחוק מאחוריהם מבחינת ההנאה מנהיגה .....כן נכון רבים מחשיבים אותה, רבים אוהבים את התנהגותה....אבל הכל יחסי (כפי שאיינשטיין אמר), ונכון שלתקופתה היא היתה טובה (וגם סוג של פורצת דרך), אבל הגיעו אחריה רכבים טובים בהרבה, כדוגמת, 106, 306 ספורטיביות שהיו טובות ממנה.

פורסם
זה כבר מעבר לבדיחה לא מצחיקה... 205 GTI זה לא מכונית שלדעתך או דעתי מכונית משובחת לנהיגה אלא בערך על ידי כל מי שהוא שם בעולם הרכב. האוטו לא סתם ידוע כהאחת המכוניות הנעה קידמית הטובות בהיסטוריה.

אל תצחיק אותי. אתה בטח מעולם לא היית בעלים שלך אחת?

נכון לזמנה היתה טובה וחדשנית, אבל, להגדירה כאחת ממכוניות הנעה קידמית "הטובות בעולם" עושה עוול לקטגוריית רכב הספורט!!

העיתונאים שנהגו לפאר את שמה של ה-GTI בחנו אותה ביחס למצוי באותה התקופה (דרך אגב אם זיכרוני אינו מטעני רבים העדיפו דווקא את הגולף GTI בתקופה ההיא) - ואז היא אכן הייתה בעלת תכונות והתנהגות בולטים.

אבל לתת שמות תואר כפי שאתה מציין - זוהי אכן בדיחה לא מצחיקה.

פורסם
נכון לזמנה היתה טובה וחדשנית....העיתונאים שנהגו לפאר את שמה של ה-GTI בחנו אותה ביחס למצוי באותה התקופה (דרך אגב אם זיכרוני אינו מטעני רבים העדיפו דווקא את הגולף GTI בתקופה ההיא) - ואז היא אכן הייתה בעלת תכונות והתנהגות בולטים.

.

נו באמת, אתה רציני?

אם אתה לא שופט אותה ביחס לתקופתה, אז כל רכבי הספורט בעולם (כולל פרארי ולמבורגיני) מלפני 20 שנה זה "חרא על 4 גלגלים" כי יש כבר משהוא חדש יותר שמתנהג ומאיץ טוב יותר.

תהיה רציני, שופטים רכב אך ורק ביחס לתקופתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...