Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה לכל הרוחות אני משיג 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, אתה רציני?

אם אתה לא שופט אותה ביחס לתקופתה, אז כל רכבי הספורט בעולם (כולל פרארי ולמבורגיני) מלפני 20 שנה זה "חרא על 4 גלגלים" כי יש כבר משהוא חדש יותר שמתנהג ומאיץ טוב יותר.

תהיה רציני, שופטים רכב אך ורק ביחס לתקופתו.

באמת? כי אתה ציינת באופן כללי כי התנהגותה טובה (ואפילו שפטת את יכולת הנהיגה שלי)....אני ציינתי כי אולי הייתה טובה ביחס לתקופתה (אני בכל מקרה לא מצאת את התנהגותה טובה במיוחד ביחס לרכבי ספורט אחרים).

ושוב אתה טועה - יש מכוניות ספורט מעולות (גם ביחס להיום) שיוצרו גם לפני 30 שנים ויותר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העיתונאים שנהגו לפאר את שמה של ה-GTI בחנו אותה ביחס למצוי באותה התקופה (דרך אגב אם זיכרוני אינו מטעני רבים העדיפו דווקא את הגולף GTI בתקופה ההיא) - ואז היא אכן הייתה בעלת תכונות והתנהגות בולטים.

אני חושב שהזכרון שלך כן מטעה אותך.

כל מי שבחן את הרכב בזמנו , נתן את היתרון ל205. לדעת כולם הגולף הייתה כבדה מדי.

פולקסווגן המציאו את הGTI , ה205 הגדירה את המונח מחדש.

נ.ב

אני מחזיק ב205 Gti מקורית לחלוטין מעל 3 שנים ואני עדיין מאוהב בה..:oops:

one copy.jpg

פורסם
אני חושב שהזכרון שלך כן מטעה אותך.

כל מי שבחן את הרכב בזמנו , נתן את היתרון ל205. לדעת כולם הגולף הייתה כבדה מדי.

פולקסווגן המציאו את הGTI , ה205 הגדירה את המונח מחדש.

..:oops:

הדעות היו חלוקות לכאן ולכאן - בוודאי שלא "כל מי שבחן" קבע שהפיזו טובה יותר.

העובדות הן שהפיזו היתה זולה יותר ולכן המונית יותר, מצד שני הגולף היתה איכותית בהרבה.

הגולף היתה "כבדה" מידי עד ליציאת מנוע ה-1.8 ששיפר את הביצועים.

איני "פריק" של שום אחת מהשתיים - ולמרות שהחזקתי משך שנים פיזו GTI, לא ממש אהבתי את התנהגותה (לדעתי ההגה אינו משובח כפי שמציינים), ומאד לא אהבתי את איכות הנסיעה, איכות הייצור והחומרים ממנה היתה עשויה....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני בציערותי הייתי חובב אלפא מושבע (האלפא האחרונה שלי הייתה GTV 83 מתוגברת).

ניסתי את ה 205GTI (כמעט חדשה עם נילונים) וממש לא אהבתי את התנהגות הכביש הרופסת.

החברה טענו שזה בגלל שאני רגיל להנעה אחורית. בעקרון הסכמתי איתם עד שנהגתי בסוד 1.5 .

שתי מכוניות הנעה קידמית, האלפא סוד ותיקה יותר, אבל אין מה להשוות. האלפא היתה טובה יותר משמעותית !

רענן

ההבדלים במיוחד למי שמכיר אלפות בעיקר בתנוחת הישיבה וההגה.

זמינות הכוח וגובה הנהג מהכביש. באלפות המקדמות ההרגשה היתה כאילו

הציר הקדמי יושב "רחוק" בעוד הנהג יושב נמוך "על" הציר האחורי. בעוד בפג'ו

עיקר ההרגשה רכיבה גבוהה על הציר הקדמי.

באלפא המתלים והבולמים כוונו לנוקשות בעוד בפג'ו ההרגשה לבוגרי אלפא

היתה "רכה" מכדי להיות ספורטיבית.

הכל עניין של הרגל ופסיכולוגיה ולמי שהשכיל לעשות את המעבר בלי סנטמנטים

הפג'ו התגלתה כרכב מדהים ביותר הן ביכולות והן בתחושות הנהיגה.

סגנונות הנהיגה שונים בשני הרכבים ולעיתים התחושות מתעתעות בנו ומרמות את

החושים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ההבדלים במיוחד למי שמכיר אלפות בעיקר בתנוחת הישיבה וההגה.

זמינות יהכוח וגובה הנהג מהכביש. באלפות המקדמות ההרגשה היתה כאילו

הציר הקדמי יושב "רחוק" בעוד הנהג יושב נמוך "על" הציר האחורי. בעוד בפג'ו

עיקר ההרגשה רכיבה גבוה על הציר הקדמי.

באלפא המתלים והבולמים כוונו לנוקשות בעוד בפג'ו ההרגשה לבוגרי אלפא

היתה "רכה" מכדי להיות ספורטיבית.

הכל עניין של הרגל ופסיכולוגיה ולמי שהשכיל לעשות את המעבר בלי סנטמנטים

הפג'ו התגלתה כרכב מדהים ביותר הן ביכולות והן בתחושות הנהיגה.

סגנונות הנהיגה שונים בשני הרכבים ולעיתים התחושות מתעתעות בנו ומרמות את

החושים. - רן

יהיה מעניין לעמת ולאמת את האמירה שלך.

כול שצריך אקזמפלר טוב משני הרכבים ונהג (הנעה קידמית טוב) צעיר יחסית שלא מכיר הרכבים כלל.

רצוי בעל מגאן שיוכל לחוות את פער גילאי הרכבים.

כנראה חלומות באספמיה למבחן כזה. לך תמצא היום סוד מתוחזקת שבעליה יתרמו אותה לכמה שעות בחינה.

רענן

נ.ב - סוד תנצח בוודאות אם יהיה לה זוג דאולרטו עם פילטר רשת ומערכת פליטה זרימה חופשית.

רק מהצליל עוד בעמידה היא תנצח ....

פורסם
יהיה מעניין לעמת ולאמת את האמירה שלך.

כול שצריך אקזמפלר טוב משני הרכבים ונהג (הנעה קידמית טוב) צעיר יחסית שלא מכיר הרכבים כלל.

רצוי בעל מגאן שיוכל לחוות את פער גילאי הרכבים.

כנראה חלומות באספמיה למבחן כזה. לך תמצא היום סוד מתוחזקת שבעליה יתרמו אותה לכמה שעות בחינה.

רענן

נ.ב - סוד תנצח בוודאות אם יהיה לה זוג דאולרטו עם פילטר רשת ומערכת פליטה זרימה חופשית.

רק מהצליל עוד בעמידה היא תנצח ....

אני נוסע יום יום עם אחת כזו כולל הדאולרטו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
אני נוסע יום יום עם אחת כזו כולל הדאולרטו

איזה כיף לך !!!

אולי תפנק אותנו עם קטע וואקלי של האצה ובלימה תוך כדי הורדת הילוכים עם גז ביניים ?

רענן

פורסם
אני בציערותי הייתי חובב אלפא מושבע (האלפא האחרונה שלי הייתה GTV 83 מתוגברת).

ניסתי את ה 205GTI (כמעט חדשה עם נילונים) וממש לא אהבתי את התנהגות הכביש הרופסת.

החברה טענו שזה בגלל שאני רגיל להנעה אחורית. בעקרון הסכמתי איתם עד שנהגתי בסוד 1.5 .

שתי מכוניות הנעה קידמית, האלפא סוד ותיקה יותר, אבל אין מה להשוות. האלפא היתה טובה יותר משמעותית !

רענן

1+ אצלי לאחר מכירה של אלפא סוד קניתי CTI , הייתה אכזבה גדולה הסוד הרבה יותר יציבה ומהנה!

פורסם
הדעות היו חלוקות לכאן ולכאן - בוודאי שלא "כל מי שבחן" קבע שהפיזו טובה יותר.

העובדות הן שהפיזו היתה זולה יותר ולכן המונית יותר, מצד שני הגולף היתה איכותית בהרבה.

הגולף היתה "כבדה" מידי עד ליציאת מנוע ה-1.8 ששיפר את הביצועים.

איני "פריק" של שום אחת מהשתיים - ולמרות שהחזקתי משך שנים פיזו GTI, לא ממש אהבתי את התנהגותה (לדעתי ההגה אינו משובח כפי שמציינים), ומאד לא אהבתי את איכות הנסיעה, איכות הייצור והחומרים ממנה היתה עשויה....

ירון, אחרי שנוהגים בלוטוס אלן כל רכב מרגיש מגושם:)

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

כאחד שחווה את שתי המכוניות בסוף שנות השמונים העליזות ,ובשנה האחרונה נוהג כרכב יומי על גולף GTI 87 ,ובנוסף מחזיק באמתחתו גם אריקה XR3I מודל 199אני רוצה לתת את נקודת מבטי על המכוניות שכל כך אני אוהב מהתקופה הזו.

הגולף הייתה ועודנה בעיני לפחות הרבה יותר מגובשת כרכב ספורטיבי לתקופה ,יותר הדוקה ,יותר קשיחה ,והרגישה גם בזמנו ובטח היום יותר כרכב גרמני מאשר רכב ספרטני כמו אחותה הצרפתיה החמה .

הפיגו הייתה בזמנו מהירה יותר בתאוצה והרגישה משמעותית לי בכול אופן בזמנו הרבה פחות יציבה ומגובשת ,אהבתי אותה מאוד אבל הייתה מקרקשת כבר אז ומאוד פלסטיקית בעיני לאותה תקופה .

מבחינתי זכורה לטובה הייתה דווקא האונו טורבו ,מטוס קל הייתה ביחס לשתי האחרות ,אבל מסוכנת שבעתיים לנהג חסר ניסיון .

והכי יפה הייתה הרנו 5 טורבו .

פורסם

בהרצליה מתחת לאחד הבתים יש אחת זרוקה. לאחרונה ראיתי שהעלו אותה על בלוקים ופירקו לה את הגלגלים וגם הורידו ממנה קצת חלקים פנימיים.

מה שמיוחד בה זה שאין לה גג נפתח. היא מודל 88 או 89 בצבע אדום.

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

אודה לך אם תשלח לי בפרטי את הפרטים על המיקום המדויק (שם רחוב ומספר) שאוכל לראות בעצמי...

תודה רבה..

עידו אריכא, נתניה

פורסם
לעניין פותח השרשור... יש אחת בכפר-סבא, 1.9 מקורית הנמכרת על-ידי בחור בשם ניר. אפשר לפנות אליי בפרטי ואחזור למעוניינים עם הטלפון שלו.

ליאור.

אודה לך אם תשלח לי בפרטי את הפרטים על המיקום המדויק (שם רחוב ומספר) שאוכל לראות בעצמי...

תודה רבה..

חבר יקר... אמרת שאתה מחפש אחת, רשמתי לך שיש אחת למישהו שאני מכיר, פנו אליי כמה אחרים, לכולם נתתי את הפרטים ותוך יום הבנתי שהיא נמכרה... ואתה לא היית בין אלו שפנו... מה קורה? :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...