Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה לכל הרוחות אני משיג 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין עם אחרי כמה שנים תהיה התנפלות כזאת על גולף 4 או איביזה טורבו?

קשה לי להאמין שהאיביזות והגולפים במיוחד דור 4 יקבלו איזה מעמד מיוחד חוץ מרכב חזק יחסית בקו ישר ...הם מעולם לא ידעו להתנהג מי יודע מה, מה שגרם להתלהבות הגדולה לאורך שנים מה205.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
קשה לי להאמין שהאיביזות והגולפים במיוחד דור 4 יקבלו איזה מעמד מיוחד חוץ מרכב חזק יחסית בקו ישר ...הם מעולם לא ידעו להתנהג מי יודע מה...

קצת מצחיק לקרוא את השורות האלה ממישהוא שיש לו קורבט ישנה בסמלון :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה , אמרת שלך הייתה אחת מס' שנים

תספר פרטים . אתה הרי אחראי פורום שיפורים , צריכה להיות לך דעה די ברורה לגבי הרכב ..

אולי גם תעלה תמונה של הGTi שהייתה לך..!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם כבר פתחתם את תיבת הפנדורה הGTI 1.6 מהרצליה בלי הג'אנטים כנירא הלכה לברזל רק לפני מספר ימים,השארתי עליה אין ספור פתקים ב 3-4 שנים האחרונות ללא הצלחה כמובן.

אבל הנה מה שבוער לי:לפני כמאת חודש התחדשתי ב 1600 309 GT Injection הכסופה שאתם וודאי מכירים מה נדרש להסבה של הברקס האחורי מתוף לדיסק וכמה יכולים לעלות מנוע 1900 יחד אם צמה והאם צריך להחליף גם גיר?אשמח גם לדעת אם מישהו מוכר ג'אנטים של 1900 GTI במחיר שפוי.

תודה מראש

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

פורסם

תתחדש

ה 309 אמורה להיות עם מנוע 1900 כבר או לפחות זה מה שנאמר בהודעה !

בשביל דיסקים מאחורה תצטרך להחליף את כל הסרן בהיזדמנות זאת תקבל מוט פיטול יותר עבה .כדאי מאוד להחליף את המייסבים .

לא בטוח שתמצא כזה בארץ ואם כן תכין חבילה .

אם תרצה זאנטים מקוריים של 1.9 או של 309 GOODWOOD דבר איתי אני יעזור לך בשמחה .

נתן

פורסם
תתחדש

ה 309 אמורה להיות עם מנוע 1900 כבר או לפחות זה מה שנאמר בהודעה !

בשביל דיסקים מאחורה תצטרך להחליף את כל הסרן בהיזדמנות זאת תקבל מוט פיטול יותר עבה .כדאי מאוד להחליף את המייסבים .

לא בטוח שתמצא כזה בארץ ואם כן תכין חבילה .

אם תרצה זאנטים מקוריים של 1.9 או של 309 GOODWOOD דבר איתי אני יעזור לך בשמחה .

נתן

מה שרשום במודעה זה לא מה שרשום ברישיון חחחח זה לא GTI אלא GT...היא 1600 מנוע כמו של 205 GTI והדגם הזה באמת בא ככה במקור למרות שהמנוע הזה ספציפי באמת ירד מGTI 1600 לפחות ממה שאני הבנתי.

ראיתי סרן כזה באי ביי אבל הוא מסרב לשלוח לארץ אז אם מישהו נתקל באחד כזה אשמח אם תשתפו,לגבי הג'אנטים אני ממש רוצה!שלח לי בבקשה את הטלפון שלך והמחיר הנדרש בפרטי ותוך שבוע גג אני אצלך לקחת...תודה!

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

פורסם

SAXO VTS !!!!X

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
SAXO VTS !!!!X

מתאים הסרן או שסתם התלהבתי?

עדיין מחפש סרן אחורי ופגושים ל309 GTI וחישוקים 15" של 205 1900!!!

• תוכן חדש...