Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה לכל הרוחות אני משיג 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול לעזור גם לגבי פגושים!

וסרן סקסו לא מתאים, מה גם שגם הוא נדיר.

מלך אתה!אני כבר שבועיים רץ מפירוקיה לפירוקיה והם אפילו לא מבינים מה אני מדבר איתם

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי האישית - לא הייתי משקיע ב 309 הזו

יעלה לך הרבה כסף על "סתם"

לא מדובר ב GTI מקורית אלא מקומבנת

הערך המקורי שלה לא קיים

אתה כבר ב 4 או 5 אלף שקל השקעה על סרן וג'נטים

חפש משהו יותר מקורי - ולא פחות - יפה (בעיניי ה 309 הוא רכב מכוער)

:shock:

פורסם

ה 309 מכוערת זה עניין של השקפה !

יש הרבה מכוניות שבעניי הם מכוערות אבל הישראלים קונים אותם כעילו זה לחמניות חמות !!!

ה309 הזאת לא קומבינה היא דור ראשון של 309 GTI חמש דלתות .

אחרי שהיא תעבור אישור קו היא תיראה אחרת לגמרי .

חוצמזה קצת פירגון לבן אדם שקנה תרכב לא יזיק !!!!!!!

פורסם
דעתי האישית - לא הייתי משקיע ב 309 הזו

יעלה לך הרבה כסף על "סתם"

לא מדובר ב GTI מקורית אלא מקומבנת

הערך המקורי שלה לא קיים

אתה כבר ב 4 או 5 אלף שקל השקעה על סרן וג'נטים

חפש משהו יותר מקורי - ולא פחות - יפה (בעיניי ה 309 הוא רכב מכוער)

:shock:

אם הייתי חושב שהיא מכוערת לא הייתי קונה אותה כי לדעתי היא יפה ואפילו יותר מה205.

GTI מקורית אין להשיג בארץ זה בטוח רק לייבא וזה כבר באמת סיפור.

בין הדגם שלי לGTI אין הרבה הבדל רק מנוע וסרן אפילו הפנים הסתבר כי אותו דבר אחד לאחד

השיפוץ נעשה בלב שלם ולא כדי למכור אחרי זה ברווח ועד כמה שאני מכיר את עצמי אני גם לא ימכור בקלות וגם לא בשביל סכום נעה.בנוסף לדעתי רפליקה טובה היא גם דבר בעל ערך לדוגמה בארה"ב רפליקה טובה של Boss 302 עדיין שווה פי 2 ממוסטנג רגילה.

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

פורסם
בקיצור בהצלחה רומק !

אם אתה צריך עזרה אתה יודע למי לפנות :roll:

http://309ownersclub.com/forums/showthread.php/5765-309-GTI-black-5dr-first-of-the-phase-2

תודה.בכללי אני מתקדם יפה אם החלקים יותר מהר ממה שציפיתי...

איך שמפסיקים הגשמים שצפו לשרשור שיפוץ

• תוכן חדש...