Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר ב330I סדרה 3 E46,לאחר מספר דקות כאשר המנוע מגיע לטמפ' עבודה,ואני במצב עמידה או ניוטרל, נורת השמן נדלקת ומהבהבת כאשר אני לוחץ גז היא נכבת מיד,מלבד הזאת כל מרגיש טיפ טופ,המנוע נמרץ,הטמפ' תקינה.

המנוע עבר פלאשינג לפני מספר חודשים כאשר רכשתי את הרכב ,לפני חודש הוחלף קארטר שמן,לאחר ההחלפה החלה הבעיה,

בהתחלה היה חשד כי הצטבר לכלוך בעת החלפת הקארטר או שהיונט מזייף,אתמול החלפנו יוניט,ונעשה ניקיון יסודי עם חומר מיוחד.

אך הבעיה נמשכת,המוסך טוען שיכול להיות שהרכב עומד על טורים מעט נמוכים (600) במצב עמידה מה שגורם לנורה להדלק.

והדבר עשוי להפתר על ידי כיוון הטורים ל750 (המצב האופטימלי). אופציה נופסת היא פלאשינג נוסף.

דעתכם בבקשה.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש לבצע מדידת לחץ שמן ולהמשיך בדיאגנוזה משם על פי תוצאות הבדיקה.

טיפול בבעיית לחץ שמן על פי ניחושים יוביל לדבר אחד: סיום חייו המועילים של המנוע.

פורסם

שלום ,

אין כזה דבר לכוון את הטורים , הסל"ד מקבל כיוון אוטומטי מהמערכות הרכב ( יש לי רכב דומה וגם הוא עובד על 600 סל"ד בעמידה ) , כמו כן אם הטורים היו נמוכים מידי הרכב היה רועד/מקרטע ולפי מה שאתה אומר זה לא קורה . בעיה מלחץ שמן יכולה לנבוע מכמה סיבות פשוט צריך לעבור אחת אחת ולשלול . אחרי הפלאשינג האם החלפת מסנן שמן ? ואם כן האם למקורי ? אחרי זה אפשר לבדוק את מסנן הקרטר ולחץ משאבת שמן .

• תוכן חדש...