Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בבעלי מקצוע מיוחדים - חלקם לא שוים את פיסת הפלסטיק שבידם, אבל חלקם מצויינים. להביא בחשבון שהאמבולנסים הם כלים כבדים, לא יציבים (גג מוגבה והרבה ציוד) ולפחות חלקם גם יחסית חלשים. ובכל זאת יש נהגים שמסוגלים לנסוע בכבישים משובשים במהירות גבוהה בלי לטלטל את אנשי הצוות והחולים שמאחור.

ולא לשכוח - הסרטון צולם בברזיל, ושם תרבות הנהיגה שונה לחלוטין מאשר בארץ. לטוב ולרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדהים שיש אנשים שפשוט לא מודעים לסביבה... בכביש המהיר הזה רואים אותו קילומטר אחורה במראה, שומעים אותו מספיק זמן מראש ובכל זאת יש אנשים מנותקים שלא זזים מראש.

פורסם

יש פה קטעים שנראה שהאמבולנס נוסע יתר מ-160 קמ"ש זה בטוח, אולי לקראת 180-200 אפילו.

במהירות כזאת אתה לא בהכרח שומע מכל כך רחוק את האמבולנס צורח לך בשמשה האחורית, במיוחד שאתה שומע רדיו וכו'..

לגבי האורות, יש משהו בדברייך במיוחד בלילה, ביום די קשה לראות את הצ'קלקות מרחוק.

פורסם

אין ספק שהבחור טס ולשמוע אותו מגיע אולי יהיה קשה בהתחלה עד שהוא ממש קרוב. אבל נהגים אמורים (ואני יודע שאני מדבר לקיר) להסתכל במראות מדי פעם (במיוחד המעצבנים שנתקעים בשמאלי).

יצא לי לא פעם ולא פעמיים לנסוע בכביש ושטייס יגיח מאחור במהירות משוגעת. איכשהו אתם שם לב אליהם כשיש לך "שיטת עבודה" בנהיגה וזז הצידה.

בלילה אין שום תירוץ.

פורסם

ואוו ממש ג'אמיקאנה ראמללה.

מעניין איך הגיב מי שראה את זה במראה שלו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
קומפי, שים לב בוידאו [תעצור בערך בזמן: 0:18] שיש קו לבן מקוטע ולאחריו רצוף איזה 1-2 מטרים ומיד לאחריו מתחיל אי התנועה המצויר.

זה די נפוץ.

אני לא יודע לגבי האכיפה שם, אבל זה ממש קו לבן איזה 1-2 מטרים ומיד מתחיל המעין "משולש" הזה של אי התנועה המצויר.

אולי השוטרים פה יוכלו לענות על הסוגיה הזאת.

הקטע שאתה חושב שזה קו לבן רצוף זה בעצם הזנב של האי תנועה המצויר.

גם בלוח התמרורים אי תנועה הוא בצורות שונות.

בנוסף בצומת הרחובות על פרשת דרכים עם ז'בוטינסקי ושאול המלך מכיוון ז'בוטינסקי ימינה לעל פרשת דרכים יש קו כזה ארוך שהוא למעשה המשך הזנב של האי תנועה, שוטרים עומדים שם באופן תדיר ומחלקים דו"חות של 250 ש"ח על חציית אי תנועה מצויר, ואפילו היה לנו אחד בפורום שקיבל כזה דו"ח שם וביקש עצה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן, אבל בפועל עדיין לא הוחלף על כל הכבישים, כנראה שעושים את זה רק במסגרת סימונים חדשים ומחודשים (בכבישים ששופצו או סומנו מחדש).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

8:14 ?! קטע נדוש בוידאו האלה (אבל עדיין לא נמאס מזה :-D ) רק שהפעם זה מאצלנו.

אם כבר דווקא ההתחלה של הוידאו ממש חזקה

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו על המפה!

אני לא יודע אם זה רע או טוב...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

איך נהג המונית הגיע למצב כזה? וגם אחרי ההחלקה, איך הוא הגיע למצב שהוא מחליק לרוחב 3 נתיבים? יש לו ESP?

בכל אופן תכף אני אעלה סרטון שלי שהחלקתי בסופה האחרונה שלא באשמתי (היו ערימות של ברד וקרח על הכביש) ויצאתי מזה יפה מאוד...

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...