Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה אומר לי בעצם, שאני מיוחד? :sissies:

אויש, תמשיך...:lol:

הייתי ממשיך, אבל ילדים קוראים בפורום.

SKYLINE GTR, אם אהבת את הספר:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם יודעים שאתם לא חייבים לזהם פה את השרשור עם תיאולוגיה של רפואה פה כן? אפשר פשוט לפתוח שרשור חדש...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה אופטימי. במקסימום תקבל כמה סרטונים של stio על אנשים שנוסעים לא לצורך עם אורות ערפל...:wink:

"קצת" הגזמת היית אומר.

בכל אופן תנאי מזג אוויר קשים, אני ועוד כמה נהגים החלקנו עם הרכב בצומת התשבי בגלל סופת ברד חזקה שגרמה להיערמות ברד ומשקעי קרח על הכביש.

מערכת ESP עבדה אבל לא עזרה, אז הסתדרתי בעצמי כמה שניות אח"כ. אח"כ בכביש 66 נסענו על 40 קמ"ש בגלל המשך סופת הברד וכדי לא להחליק. התנהגות למופת של הנהגים - הכל מצולם.

תיזהרו לכם שם על הכבישים.

פורסם
מקס, אין שני חולים זהים, הבעיה היא שקשה מאד לתקנן סטטיסטית כיון שהנתונם החשובים בדרך כלל אינם עומדים לרזות הסטטיסטיקאי.

בינגו! זה בדיוק מה שאני טוען, לכן המחקר ההוא מראש לא היה משהו :)

לגבי אביך - לא ברור לי מה קרה לו אבל צריך להיות בר מזל במיוחד להתמוטט מול עיניו של רופא מבין עניין שהציוד הדרוש נמצא בהישג ידו והוא מיומן בתפעול הדגם הספציפי. בלי זה זמן תגובה של דקה נשמע קצר מאד, חוץ מהטיפול הבסיסי והמיידי שאכן ניתן לתת תוך שניות.

בוודאי שצריך הרבה מזל, טונות של מזל, לכן ציינתי את זה, הוא התמוטט בחדר האחות (משם לוקחים את בדיקות הדם) ששם גם נמצא האק"ג וגם הדפיברילטור, ולשיא מזלו בחדר במרחק של פחות מ-3 מטרים היה רופא מומחה לב.

עוד מזל היה שהאחות הראשית זיהתה תוך כמה שניות שמדובר באירוע לב והזעיקה את הרופא מיידית.

לכן הזמן מרגע תחילת האירוע עד לקבלת טיפול ע"י מומחה לב עם כל הציוד נמדד בשניות, אפילו לא העלו אותו למיטה בחדר אחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שתי הולכות רגל שלא במעבר חצייה

הראשונה לפחות יוצרת קשר עין. השניה עסוקה בפלפון והולכת בקצב צב

[video=youtube_share;UQrOsOiB4mQ]

ומהבוקר

שוטר עוצר לבדוק את זרימת הבניאס ושכולם יחכו

[video=youtube_share;7kRgRRIECe8]

:wink:
פורסם

[video=youtube_share;UQrOsOiB4mQ]

זה נראה שהיה שם מעבר חציה עד לא מזמן, גם אי התנועה בנוי בצורה כזו.

פורסם
Mongoose :-)

בדיוק.

:lol:

...

ומהבוקר

שוטר עוצר לבדוק את זרימת הבניאס ושכולם יחכו

:mm_yeah:

אברם, אתה חייב לסדר את התאריך והשעה- כל העניין זה תיעוד לעת צרה, שתוכל להוכיח שזה אכן קרה בזמן שזה קרה...

פורסם

הנוף הירושלמי-הארצישראלי הרגיל (4 קטעים מחוברים):

1. נתיב לפניה שמאלה. אז מה? אסור לעקוף? (2 ישראלים ברצף)

2. ניקח נתיב לא נכון, נחתוך ונקנח בעיכוב תנועה.

3. בגלל שאני אוטובוס וחצי מותר לי - לקחת נתיב לא נכון, לפקוק נתיב, לחתוך רכבים, לעכב תנועה וכמובן - ליסוע באדום! (קצת האצתי את ההמתנה באדום)

4. ניידת של העייריה - הנהג החכם מצא דרך חדשה ומקורית איך לא לעמוד בפקק.

[video=youtube;76tGy-ebWv8]

פורסם

טוב הגעתי למסקנה שהאלרו שלי היא סופר מיני קטנה מאוד ולכן אנשים לא רואים אותה, צריך להשתדרג לרכב גדול יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...