Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה יכול להיות גרוע יותר, שבוע שעבר ברחו מהספארי 3 קרנפיות, לפגוש אותן הרבה פחות נעים מאשר יען.

אגב הקרנפיות הגיעו רק עד החניון.

עריכה:

blackice הקדים אותי בשנייה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מתוך אחד המבזקים ב-YNET:

עובדי המחלקה הווטרינרית בהרצליה לכדו אמו, עוף אוסטרלי ממשפחת היענאים, שרץ במשך דקות ארוכות בכבישי העיר עד שנלכד סמוך לקניון שבעת הכוכבים. תושב העיר שעקב אחרי העוף הגדול הצליח להבריחו מנתיבי התנועה אל מדשאה שסמוכה לקניון.

הוא נלקח לטיפול ולהסגר במחלקה הווטרינרית העירונית. בעירייה וברשות הטבע והגנים מבררים מהיכן הוא נמלט.

(ארז ארליכמן)

פורסם

תושב העיר שעקב אחרי העוף הגדול הצליח להבריחו מנתיבי התנועה אל מדשאה שסמוכה לקניון.

הוא נלקח לטיפול ולהסגר במחלקה הווטרינרית העירונית. בעירייה וברשות הטבע והגנים מבררים מהיכן הוא נמלט.

מי נלקח לטיפול והסגר? תושב העיר?

8)

פורסם

נהג לא החלטי, שמתלבט על חשבוני אם לעבור נתיב או לא. בסוף חזר לנתיב שלי והמשיך אחריי (לא רואים במצלמה).

בקיצור - בוצעה בלימה וצפירה כדי להתחמק משפשוף צד.

פורסם

אני עובר שם כל הזמן ותמיד הרכבים עוברים לשמאלי בנקודה הזאת, לא יכולתי לנחש שהוא ייסע על 2 נתיבים. חוץ מזה הייתי על 90 ובלמתי ל- 70, מאחוריי היו מכוניות, אני לא יכול לבלום ל- 40 כי אז ייכנסו בי מאחור. זה גם שיקול.

פורסם
נהג לא החלטי, שמתלבט על חשבוני אם לעבור נתיב או לא. בסוף חזר לנתיב שלי והמשיך אחריי (לא רואים במצלמה).

בקיצור - בוצעה בלימה וצפירה כדי להתחמק משפשוף צד.

שיהיה לא החלטי עד מחר, אבל למה על שני נתיבים?

יכול לאותת, לתת ז"ק ולזוז נתיב ימינה ולאותת ולתת ז"ק ולזוז נתיב שמאלה וחוזר חלילה כמה שירצה, רק שבינתיים ייסע על נתיב כלשהו ולא על שניים יחד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני רק מעביר קדימה כדי לראות מתי כבר יקרה משהו עם מחשבה בראש "איזה אדיוטים" , ואחרי זה הגיע הסוף וצחקתי הרבה :-D

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...