Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקל בתופעה כמעט בכל פעם שאני עובר בחניה של הקריון. וזו חניה חשוכה למדי - לא מפעילים תאורה בשעות היום - וכמובן שהנהגים לא מדליקים פנסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי הסירטון בחניה התת קרקעית,

הרבה פעמים יצא לי לראות אנשים שפשוט מזלזלים שבכל חוק אפשרי כנראה בגלל שאין שמה אכיפה..

ממש מרגיז..

(לא מדבר על חניות בבניינים, אלא חניות במרכזי קניות וכאלה)

מה הקשר לחוקים?

להתפרץ ככה מבלי להאט/לעצור ולהסתכל זאת טפשות לשמה.

לחוקק חוק בשביל להתנהל בזהירות בסיסית זה כמו לחוקק חוק בשביל לא לקפוץ ממרפסת של קומה רביעית.

ודרך אגב, גם בחניות של ביניינים יכול מישהו לצאת בדיוק שרכב אחר חולף, אז לא תנהג בזהירות?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לא התכוונתי למיקרה הספציפי

דיברתי בכללי,

בחניונים לרוב יש פס לבן רצוף, הרבה פעמים יצא לי לראות רכבים שמחפשים חנייה בכלל בנתיב הנגדי,

ואפילו פונים שמאלה מנתי הנגדי,

אנשים שלא מודעים לכך שהחוקים חלים גם בחנייה..

אין ספק שלהתפרץ ככה זה טיפשות.

Seat Ibiza FR

פורסם

הנהגת הייתה בהלם ולנג הטויוטה שלום, הוזמן אמבולנס וטלפוניי הרגעה למשפחה ע"י הבחור השני ויצאתי לדרכי...

http://roadshamer.com/video/highway-crash-2315/

בהחלט כל הכבוד לך. רוב נהגי ישראל לא היו טורחים אפילו להביט במראה האחורית כשהם מאיטים, בין אם זה עקב טיפשות, בורות או סתם אדישות. כל הכבוד על התגובה המהירה.

אין ספק שלהתפרץ ככה זה טיפשות.

ביום ראשון התפרסמה בחדשות ידיעה על תאונה בין אופנוע לפרייבט, האופנוען (קטנוע) נפצע קשה.

הסיבה הייתה רכב שהחליט להתפרץ במהירות לכביש ראשי, כי אם זה במהירות אז אין אף אחד על הכביש- בדיוק כמו שכשאתה מפחד אתה עוצם עיניים, כי כך הבעייה נעלמת. אגב, גם זו הייתה נהגת.

תאונת "T" מיותרת לחלוטין.

בגלל שמטומטמת אחת התפרצה לכביש, חיים של אדם נהרסו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נדב, אתה צריך להיכנס לראש שלו ע"מ להבין את זה.

אם היית שליח\ספק\מוביל\כל נהג ברכב שצריך לספק סחורה לחנות\לקוח, אז היית טיפה מבין.

אני לא מצדיק אותו בכלל, אין לבצע רוורס ככה ללא מכוון+חיישנים+מצלמה, אבל רצית להבין איך הוא עושה דבר כזה, אז תבין שהוא צריך להגיע קרוב לחנות\מקום הפריקה וברוורס ברוב הזמן.

הוא לא עשה זאת להנאתו ע"מ להיכנס לחנייה.

נ.ב: ולא, לי אין רישיון למשאית או משהו כבד..

פורסם
האינטיליגנט גם ביצע וידוא הריגה. :-(

אגב, לא יודע מה נהוג ברוסיה (ככל הנראה שלא), אך בארץ נהג המשאית חייב מכוון כשהוא מבצע תמרון לאחור.

היי, לידיעת הכלל, אין חובת מכוון בעת נסיעה לאחור..

בצה"ל יש חובה כזו, וגם שם לא תמיד קורה..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...