Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר שם 50, בד"כ נוסעים שם כפול...

והשוטר לא יכל לעשות כלום, הוא לא יכל לעצור אותך על סמך מהירות בספידומטר, ולכן התנפח קצת. גם ההתנפחות הזאת הגיעה כי "העזת" לעקוף אותו כשהוא עם לוחית אדומה, זה כנראה פגע לו באגו.

מזכיר לי שביום שבת נסעתי בכביש 70 לכיוון חיפה, מתחת למחלף יגור עקפתי ניידת משטרה צבאית, ה"שוטר" הבהב לי עם האורות, כנראה כי עברתי לכאורה את המהירות המותרת. לא התייחסתי והמשכתי בעקיפה :) ועוד יותר מעניין אם שוטר צבאי יכול לעצור אותי (אם היה רוצה) אם אני על רכב אזרחי.

רועי - בנוגע לפילטר אוויר העניין ייבדק, תודה על ההערה!

פורסם

עד כמה שידוע לי לשוטר צבאי אין סמכות על אזרח.

אייל, גם אני חושב שכדאי שתתחיל להירגע ומהר, מהסרטונים שאתה מעלה לפה אתה נוהג כמו עבריין :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
השירשור הזה מתדרדר, הדבר הבא זה שאנשים ישימו צילום של מישהו שלא הדליק אורות בכביש בינעירוני או נוסע עם נורה שרופה.

לקט קטנוני ביותר, ויותר מזה, בכמה מקרים שם (כמו בכיכר לדוגמא) לבן אדם היה מספיק זמן להשתלב בלי להפריע לך, אבל אתה שמת פול גז, מלווה בבלימת חירום והבהוב באורות גבוהים... מה כאב לך?

לא מצאתי את הסיימלי של הלייק.

מקס.

פורסם

זה לא כמה טיפות, זה גשם כבד שירד קודם ואנשים פשוט לא יודעים לנהוג.

הועלה במקור לפורום מזג אוויר בתפוז - זה מה שהיה לי היום בכביש.

http://www.youtube.com/watch?v=t41xUb58ceY&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
מותר שם 50, בד"כ נוסעים שם כפול...

והשוטר לא יכל לעשות כלום, הוא לא יכל לעצור אותך על סמך מהירות בספידומטר, ולכן התנפח קצת. גם ההתנפחות הזאת הגיעה כי "העזת" לעקוף אותו כשהוא עם לוחית אדומה, זה כנראה פגע לו באגו.

מזכיר לי שביום שבת נסעתי בכביש 70 לכיוון חיפה, מתחת למחלף יגור עקפתי ניידת משטרה צבאית, ה"שוטר" הבהב לי עם האורות, כנראה כי עברתי לכאורה את המהירות המותרת. לא התייחסתי והמשכתי בעקיפה :) ועוד יותר מעניין אם שוטר צבאי יכול לעצור אותי (אם היה רוצה) אם אני על רכב אזרחי.

רועי - בנוגע לפילטר אוויר העניין ייבדק, תודה על ההערה!

תנסה פעם להתעלם משוטר צבאי שמנסה לעצור אותך, אחרי שהוא יבין שאתה לא ברכב צבאי - יתעלם ממך בחזרה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

הדלקתם אותי עם הכותרת על הסרטון מהפייסבוק על ההוא שחותך נתיבים ובסוף כמעט מתהפך.

הבעיה שעברתי פה כבר 40 עמודים ואמרתי נואש...מישהו יודע איפה הסרטון?

תודה :)

פורסם
הדלקתם אותי עם הכותרת על הסרטון מהפייסבוק על ההוא שחותך נתיבים ובסוף כמעט מתהפך.

הבעיה שעברתי פה כבר 40 עמודים ואמרתי נואש...מישהו יודע איפה הסרטון?

תודה :)

אני משער שאתה מתכוון לסרטון הזה:

facebook.com/photo.php?v=10151946332238996&set=vb.790058995&type=2&theater

פורסם

מישהו יודע איפה הסרטון?

בפייסבוק :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה לא כמה טיפות, זה גשם כבד שירד קודם ואנשים פשוט לא יודעים לנהוג.

הועלה במקור לפורום מזג אוויר בתפוז - זה מה שהיה לי היום בכביש.

http://www.youtube.com/watch?v=t41xUb58ceY&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איפה מקבלים את ה1:42 האלה בחזרה?

אני עדיין מחכה ל"שמש בכבישי ישראל" , "שמיים מעוננים בשמי ישראל"

סורי על הציניות פשוט פשוט נראה שאתה מעלה כל דבר, סתמי ככל שיהיה.

אם אני בדעת יחיד בנושא אז אני מתנצל מראש והכוונה היא לא לפגוע בך חלילה, אני סתם כותב מתוך תסכול שחיכיתי שיקרה משהו בסרטון, איזה "כמעט תאונה" או סתם החלקה, ופשוט חיכיתי לשווא.

אגב סחתיין על הנכונות להעלות ולשתף, פשוט כשאני רואה לינק לסרטון שאתה מעלה אני מוריד ישר ציפיות.. זה לא הכמות! זה האיכות

פורסם

הסרטון הנ"ל צולם ועלה במקור במיוחד לפורמי מזג אוויר בהם אני משתתף כדרך קבע. הפורום הזה קיבל העתק בלבד כדי להמחיש את מצב מזג האוויר בכבישים, בהתאם לסרטון של התאונה שהעלה אייל, וכדי להדגיש שלא מדובר ב"כמה טיפות" כמו שרשם.

אני חושב שכותרת הסרטון מספיק ברורה: "גשם בעמק יזרעאל", משמע יורד גשם בכביש. לא תאונה, לא החלקה, לא ברק שפוגע ברכב ומעלה אותו באש, וגם לא סופת טורנדו שמעיפה את המכוניות מהכביש לשדות העמק. גשם - זה מה שרשום וזה מה שרואים בסרטון. אילו היה מדובר בתאונה או החלקה, זה היה רשום בכותרת, והייתי מציין זאת בפירוש.

יהיו גם סרטונים של "שמש" ו"עננים", אבל לא תראו אותם כאן, אלא בפורמי מזג אוויר. בכלל, אני חושב שאתם סתם מתבכיינים על גבול הכפיות טובה. אם אתם רוצים סרטונים של תאונות או עבירות חמורות (סטיה מנתיב/כניסה לנתיב לא פנוי/חציה באדום וכ' זה כנראה לא מספיק טוב), אז תעברו לגור ברוסיה, מבטיח לכם שתתפסו חומר טוב.

ושוב: על כל סרטון שעולה ליוטיוב ולא משנה מי מעלה ומי מצלם, יש חובת כתיבת כותרת. לפני שאתם לוחצים על ה- PLAY כדי להפעיל את הסרטון, ממליץ לקרוא את הכותרת ואז לא תאבדו 1:42 מהחיים שלכם. בנימה אישית, אני מעולם לא העלתי סרטון סרק, סתמי ומיותר, אלא על עבירות או חוצפה של נהגים שיכלו לגרום לתאונה ולקיפוח חיי אדם. כן, עלו 2 סרטונים על מזג האוויר, ויעלו במהלך החורף עוד 50 אם יהיה צורך - רק לא פה.

זאת ההודעה המקורית של הסרטון:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=393&MessageId=172799266

ואגב - אם אתם חושבים שהעלתי סרטון סרק ללא התרחשות אי פעם בכוונה תחילה לפורום רכב (שלא קשור למזג אוויר), אתם מוזמנים לתת קישור. אבל אין.

לגבי הנתיב הימני, לא היה צורך. אני מספיק מיומן כדי לא לפחד מנסיעה בגשם שוטף.

פורסם
.... לא ברק שפוגע ברכב ומעלה אותו באש, וגם לא סופת טורנדו שמעיפה את המכוניות מהכביש לשדות העמק...

חייב להודות שהצחקת אותי :)

תשמע אני בהתחלה שקניתי את המצלמה גם העלתי כל דבר שקלטתי, אבל אחרי שראיתי שדברים חוזרים על עצמם (רמזור אדום, אי מתן זכות קדימה וכו) הסף שלי עלה, ואני כמעט לא מעלה דברים, אני מחכה לדברים "איכותיים" יותר תאונות (לא עלינו) או דברים קצת יותר מרגשים, בגלל זה מצד אחד אני ביקורתי (וממש לא על סף כפוי טובה! ) ומצד שני אני מעריך את זה שלמרות שאתה מתעד המון דברים עדיין יש לך כוח להעלות את הדברים "הפשוטים".

בכל מקרה תמשיך לתעד ולשתף!

אגב, אולי זה רק אני, אבל לאחרונה אני רואה המון רכבים עם מצלמות ברכב, עדיין לרוב אין, אבל אולי סרטון אחד שאנחנו מעלים פה משכנע אחרים לקנות מצלמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...