Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שאמא שלי תתחיל להשתמש בסמארפון, היא לא הכי הכי בעניינים טכנולוגים וחשבתי שהמכשיר הראשון שלה יהיה אייפון 3GS.

השאלה היא האם מכשיר חדש 3GS 8GB בעלות של 1000 ש"ח זו בחירה טובה?

ב- 1000 ש"ח יש בחירה טובה יותר למכשיר חדש?

פורסם

מה הצרכים שלה?

מה היכולת הטכנולוגית שלה?

מה מצב הראיה שלה?

חוץ ממסגרת nחיר לא נתת מידע, קשה לייעץ בצורה כזו.

והערה קטנה - השאלה היא האם אמך בכלל מעונינת להשתמש בסמארטפון. יתכן שכל מה שהיא רוצה שה מכשיר send-end וכל השקעה מעל 200-500 ש"ח (תלוי ברשת) מיותרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייפון יהיה הרבה יותר קל להתרגל למי שלעולם לא נגע בסמארטפון.

מצד שני אפילו גלקסי S1 חזק יותר מאייפון 3GS, שלא נדבר על גלקסי S2 שמבחינת ביצועים עומד עם אייפון 4 שהוא שיפור אדיר לעומת ה-3GS.

בתקציב של 1K ש"ח לא תצליח להכניס גלקסי S2, אולי אחד ממש שחוט/עם פגם כלשהו.

קח בחשבון שאלו מכשירים שמתחילים להתיישן, כלומר מכשירים שכבר כמעט 3 שנים "על הכביש".

זה אומר שצריך להחתיל להחליף בטריות וכו'. באייפון בטריה תעלה לך לא מעט כסף בעוד שבגלקסי מדובר בסיפור של בערך דולר לבטריה "חדשה" (חלופית או מקורית ישנה) עד לפתח הדלת שלך.

המסך של הגלקסי אומנם דיי מאסיבי אבל מאוד יקר להחלפה בעוד שהמסך של האייפון (בעיקר ב-4) דיי שברירי אבל יחסית זול להחלפה.

אני קניתי לי ולאישתי גלקסי 1 לפני מעל לשנתיים ועד היום אנחנו מאוד מרוצים. לא מזמן רכשתי עוד 2 מכשירים משומשים להורים שלה כדי להכניס אותם לעולם הסמארטפונים.

לשימושים שלנו הטלפון הזה הוא מעל ומעבר. מצד שני אנחנו לא משתמשי קצה (משחקים, אפליקציות וכו') ומשתמשים בטלפון לפעולות בסיסיות (מעט גלישה, GPS, אימיילים וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הצרכים הם ל- GPS, אינטרנט, בלוטוט, מצלמה וכל מה שהיא עדיין לא יודעת שיש במכשיר חכם.

היכולת הטכנולוגית שלה (בתחום של 0-10): 3

ראיה סבירה (יש לה נוקיה צדפה כלשהיא עם מסך כפי שהיה מקובל אז).

בהקשר להערה, אמא שלי רצתה בעיקרון רק GPS לרכב אז אמרתי לה שסמארטפון עושה את זה פלוס מתעדכן לייב (וואז) פלוס תוכל שוב לצלם (כי המצלמה אצלה הפסיקה לצלם), לחפש מידע כלשהו באינטרנט, לקבל ולשלוח תמונות וכו' ומאז היא לא מפסיקה ללחוץ עלי למצוא לה מכשיר.

התקציב הוא 1000 ולא יותר למכשיר חדש ולא בא לי להתעסק עם מכשיר משומש שבסוף עוד ינעל אחרי שבוע אחרי שהודיעו שהוא גנוב.

אני בא מעולם האנדרואיד ובכל זאת נראה לי שאייפון עדיף עבור בחירה במכשיר ישן אבל שנמכר כחדש ללא שימוש וזאת מפני שאייפון 3GS עדיין נתמך ע"י הקהילה בגלל מספר מכשירים לא גדול לעומת מכשיר אנדרואיד לשוק הבינוני או אחד שלא מכשיר דגל.

התמיכה במכשיר הזה נותנת לו את ההיתרון לפי קו המחשבה שלי.

השאלה היא האם המכשיר הזה מוגבל איך שהוא עבור כל מיני אפליקציות סטנדרטיות ולא משחקים. הרזולוציה לא מפריעה:?: הוא מרגיש מוגבל:?:

צריך לקחת בחשבון שאמא שלי לא מכירה סלולרי מהיר ככה שעצם זה שיש מכשירים מהירים יותר כנראה לא יפריעו לה.

שוב, אם יש לכם רק 1000 ש"ח ולא יותר ורוצים לקנות מכשיר חדש מה הבחירה הנכונה:?:

תודה על התשובות!

פורסם

אני הייתי קונה את המכשיר שקניתי לפני כשנה לבני הצעיר - SE WT19 LWW. מדובר במכשיר אנדרואיד קטן יחסית ("3.2) תומך לפחות ב-ICS (לא יודע לגבי JB), כאשר SE התקינו בו ממשק משופר עם קיצורי דרך נוחים בפינות המסך. המכשיר נמכר על ידי היבואן הרשמי בחנות שלו בקניון איילון. אני קיבלתי את המכשיר במשלוח עד הבית (חיפה) ללא תשלום נוסף. המחיר היה כ-1200 ש"ח, דומני שבינתיים ירד מתחת ל-1000. הנכשיר נמצא בשוק מזה כשנה כלומר לא חדש לגמרי אבל גם לא מיושן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...