Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום,

ברשותי סיאט איביזה אשר נרכשה בינואר 2012.

לאחרונה המגב של הנהג חורק ולא עובד בצורה חלקה.(המגב של הנוסע אינו חורק.)

רציתי לדעת מה האם זה נורמלי עבור מגב להחזיק שנה אחת?

האם ידוע לכם מהי החברה של המגבים המקוריים של הרכב?

המלצות למגבים?

תודה מראש לעוזרים

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

בימינו אנו, כשמייצרים מוצרים לשימוש קצר-טווח - שום דבר כבר לא מפתיע.

ממליץ לרכוש מגב פשוט וזול (שמינימום יחזיק שנה כמו המקורי, ומקסימום - תופתע ותחליף אותו אחרי שנתיים).

בדוק עם האצבע (בהעברה על להב המגב התקול) אם הוא באמת "קשה" ביחס לשני.

alfa 156 2.5.

פורסם

אצלי לאחר חצי שנה המגבים הקדמיים התחילו לחרוק,אין מה לעשות השמש הורסת את הגומי,מגבים מקורים אתה יכול לקנות במורשה,אך אני פעם בשנה מחליף מגבים שעלותם כ 40 שקל והם עושים עבודה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה העלויות בארץ של מגבים קדמיים של חברות כגון Bosch, Valeo?

איזה מהם יותר מומלץ?(Bosch, Valeo)

הסתכלתי באתר wiperblade.com-

סט Valeo - עלות 32 פאונד כולל משלוח לארץ , סביב 200 ש"ח -

http://www.wiperblades.co.uk/seat-ibiza-years-2010-to-2012/valeo-silencio-vm446-wiper-blade/

סט Boshc - עלות 32 פאונד כולל משלוח לארץ , סביב 200 ש"ח -

http://www.wiperblades.co.uk/seat-ibiza-years-2010-to-2012/bosch-am24u-aerotwin-and-bosch-am16u-aerotwin-twin-pack-wiper-blades/

שווה להשקיע?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

הגיוני מאוד. מזג האוויר הישראלי הוא לא ערובה לאריכות חיים של גומי פשוט שעומד כל היום בשמש במשך כמה חודשים ברציפות. מאחר וזוג מגבים איכותי עולה כמה עשרות שקלים, לא סיפור גדול להחליף אותם ואפילו רצוי בתחילת כל חורף.

פורסם

אני רכשתי מגבי גומי חלקים ללא ברזל לא זוכר את השם שלהם מבית HORIZON ב70 ש"ח לרכבי הקודם והחזיקו לי 4 שנים רשום על האריזה עד 3 שנים, ממצליץ בחום.

קניתי אותם שוב ואני משתמש בהם שוב הם מתאימים לכמה סוגים של מחברים.

בהצלחה.

פורסם

היום חבר שלי סיפר שגם באיביזה 2012 שלו המגבים התחילו לחרוק.

איכשהו הוא הגיע לזה שהנוזל שמשות של אמריקן איגל אשם.

הוא טוען שזה השאיר לו על השמשה והמגבים משקעים שהתקשו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
יש ביילו מגבים במבצע עכשיו 20 ש"ח

מגבים מפלסטיק וב 30 ש"ח מגבים מסיליקון, הסיליקון מעולים.מניסיון

יעשו את העבודה שנה אני מאמין

ממליץ גם , קניתי לפני חודש והם מחזיקים טוב מאוד .

עושים את העבודה בצורה טובה , לא רואה סיבה להשקיע במותגים .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

מה אתה מצפה כשיש שמש כזאת בישראל?התשובה מובנת כמו שאתה מבין.

שים לב שיש כמה בעיות עם מגבי בוש ויותר מדי מגבים יבשים נמכרים משם או מפסיקים לעבוד אחרי תקופה.

אני נכוויתי ב70 שקל ואיבדתי את הזמן כדי לקבל החזר או משהו, כמה שהתלהבתי ממגבי בוש ובסוף היו יבשים מאוד.

פורסם

אצלי המגב האחורי מזייף בניגוב,כנראה גם התייבש.

גם כן סיאט איביזה 2012

אל תשקיע מעל 50 שקל למגבים,לא שווה את זה,מניסיון גם מגבים פשוטים של 20...30 שקל עושים את העבודה כמו שצריך.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...