Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קשת (crossbow) זה חוקי בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. אני יודע שחץ וקשת רגילים אפשר להשיג באופן חופשי, ומעניין אותי אם חוקי להחזיק בישראל את הקשת עם מנגנון שחרור וקת, כזה (תמונה להמחשה):

MK-200A1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בחיים לא שיחקתי בזה, ולא בשום גירסה של באטלפילד/COD

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תגדיר חוקי. גם סכין זה חוקי בארץ, אבל אסור להסתובב איתה ברחוב ואסור לייבא אישית.

אני מניח שאותו האמור גם עם חץ וקשת "רגילים" או כל דבר שאפשר להרוג איתו די בקלות (חוץ מרכבים...)

פורסם

בחיים לא שיחקתי בזה, ולא בשום גירסה של באטלפילד/COD

אז צירוף מקרים, לפני כמה ימים יצאה הרחבה של באטלפילד שהכילה בתוכה כלי נשק כזה :lol:

פורסם
תגדיר חוקי. גם סכין זה חוקי בארץ, אבל אסור להסתובב איתה ברחוב ואסור לייבא אישית.

אני מניח שאותו האמור גם עם חץ וקשת "רגילים" או כל דבר שאפשר להרוג איתו די בקלות (חוץ מרכבים...)

אותי מעניין מה החוק אומר, אם אני כבר היום בערב יכול לקנות דבר כזה, ומחר לפני העבודה ללכת להתאמן בקליעה למטרה, או שעדיין לא?

פורסם

זה ספורט מוכר במדינת ישראל (סחבק אפילו השתתף בכמה תחרויות :)) אתה יכול לפנות לאיגוד הקליעה לפרטים..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חוקי או לא- אין לי מושג מה לענות לך. מצטער.

אני כן יכול להגיד לך שזה הרבה פחות כיף ממה שזה נראה. קשת רגילה עוד קל לדרוך ולירות בה, הקשת הזו מצריכה המון כח לדריכה, והתהליך איטי להחריד. זה כלי מתסכל.

מגניב אחושילינג, אבל מתסכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חוקי או לא- אין לי מושג מה לענות לך. מצטער.

אני כן יכול להגיד לך שזה הרבה פחות כיף ממה שזה נראה. קשת רגילה עוד קל לדרוך ולירות בה, הקשת הזו מצריכה המון כח לדריכה, והתהליך איטי להחריד. זה כלי מתסכל.

מגניב אחושילינג, אבל מתסכל.

מחזק את דברי ברווז... צריך להפעיל המון כוח כדי לטעון, וזו עוד גרסאת ה"אקדח" -

Untitled-2.png

(אם כבר עשיתי בוק לרוגטקה החדשה :wink:)... תהליך הטעינה "בעייתי", אלא אם תקנה קשת COMPOUND (עם הגלגיליות) שמורידה בשבילך את עומס הטעינה ל30% בערך...

בנוגע לחוק - אם איני טועה זה מוגדר כצעצוע מסוכן... לא ניתן לייבא במידה וזה נתפס במכס (כלומר האפשרות היחידה היא לקנות בארץ \ לבקש ממישהו להביא במזוודה)

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2Gallery.php?AreaID=&SalesCatID=27&SalesSubCatID=450&SalesSubCat3ID=519&fromPrice=&untilPrice=&Info=%F8%E5%E1%E4+%F7%F9%FA

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לפני כמה שנים הבאתי איתי מחו"ל קשת מוצלבת ענקית מהסוג שכדי לדרוך אותה צריך להניח אותה על הרצפה, לדרוך עליה עם 2 הרגליים ולמשוך חזק עם 2 הידיים. (בלי גלגלת)

קניתי אותה אמנם כפריט דקורטיבי, אבל היא הגיעה עם 3 חיצים מחודדים והיא מבצעית לחלוטין. חודרת כמעט הכל (בגבולות ההגיון. חוץ מברזל\בלוקים\בטון) ופעם אחת השתמשתי בה ע"מ להשמיד טלוויזית CRT ישנה. :lol:

V5

פורסם
בנוגע לחוק - אם איני טועה זה מוגדר כצעצוע מסוכן... לא ניתן לייבא במידה וזה נתפס במכס (כלומר האפשרות היחידה היא לקנות בארץ \ לבקש ממישהו להביא במזוודה)
ולקוות שהם לא ישימו לב שיש לך עצם שדומה לאקדח או רובה במזוודה? :roll:

אולי אפשר גם להביא משגר רקטות-חצים בדרך הזאת :roll:

פורסם

אח שלי בדרום אפריקה מחזיק את הצעצוע הזה,

משמש אותו לצייד.

מסורבל מאוד טעינה לוקחת הרבה זמן,כי צריך להשתמש ברגל על מנת לטעון.

383517_10150636873855835_148698992_n.jpg

549534_10150636880305835_1167539495_n.jpg

555900_10150636873560835_2104375324_n.jpg

Vw Polo GTI

פורסם
ולקוות שהם לא ישימו לב שיש לך עצם שדומה לאקדח או רובה במזוודה? :roll:

אולי אפשר גם להביא משגר רקטות-חצים בדרך הזאת :roll:

זה לא באמת אקדח... זה צעצוע מסוכן... לכן בשיקוף הבטחוני לא אמורים לעשות בעיות אם תצהיר על זה (שוב, צעצוע שרק דומה לאקדח... עזוב רגע את המסוכן שהמכס דוחפים לעניין... אנחנו עדיין בטרמינל של המדינה הזרה והמזוודה רק עולה לבטן המטוס) אפילו אקדח אמיתי מותר לך להביא במזוודה אם אתה מצהיר ועוקב אחרי הנהלים. לאחר מכן, גם בנחיתה בארץ, בשיקוף הראשוני (הבטחוני) זה לא אמור לעניין אותם יותר מדי. הבעייה עלולה להתעורר במעבר המכס. אבל, ממתי בודקים לכל אחד ואחד שעובר במסלול הירוק את המזוודה בשיקוף? וכך מביאים כאלו לארץ :wink: למען היסר ספק, כל האמור לעיל הוא בערבון מוגבל ואין בו שום המלצה לעבור על החוק... האחד שיש לי ניתן לאבי במתנה לפני הרבה שנים, בזמן שזה עדיין לא נפל קורבן לקטנוניות בירוקרטית... אם הייתי צריך לעבור על החוק ולהבריח אחד כזה במזוודה הייתי מביא אחד הרבה יותר גדול, ועדיף כזה עם גלגיליות כך שיהיה קל לטעינה :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...