Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מוכר דייהטסו סיריון אוטומטי שנת 2009 (אפריל), 1300 סמק יד ראשונה, שעשתה 62 אלף ק"מ. בלי תאונות.

כמה כדאי לבקש עליה?

נכנסתי לכל מני אתרים כולל יצחק לוי, ובכל אחד כתוב משהו אחר...

אם תכלו אפילו לתת לי קישור לאתר טוב שיענה לי על השאלה, אודה לכם מאוד.

(וסליחה שזה פורום יעוץ על רכישה, פשוט לא מצאתי פורום זהה על קניה :))

תודה

פורסם

הרכב מאוד מבוקש בשוק כך שבגדול לא צריכה להיות בעיה למכור אותו אם הוא במצב סביר ומעלה, על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב שהוא יד ראשונה פרטית ועם קילומטראז' נמוך.

לגבי הכמה לבקש - זאת שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית.

אם הרכב במצב טוב, מטופל וללא תאונות, אתה לא לחוץ בזמן - פרסם מודעה עם מחיר שגבוה במעט ממחיר המחירון הגבוה ביותר מבין השניים. אבל אם ביום ראשון בבוקר עלולים לחכות לך גובים של השוק האפור ליד הדלת, אולי עדיף שתפרסם כבר עכשיו במחיר שנמוך ממחירי המחירון כדי להיפטר מהרכב ומהר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,אל תשכח שיש רכבים דומים במגרשי הליסינג וגם עם ק"מ נמוך ושם מוכרים בפחות ממחירון ולעיתים משמעותית.

לדעתי במקרה הזה,פותח הנושא צריך לבדוק את מחירון לוי יצחק,להוריד אלפייה ומשם להתחיל מו"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיריון טובה מליסינג לא נמכרת במחיר נמוך משמעותי ממחיר המחירון. הסיריון שנמכרות במחיר שהוא נמוך משמעותית ממחיר המחירון הן סיריון ש"עבדו קשה", אם אתה מבין על מה אני מדבר.

הרכב הזה, למרות שהפסיק להימכר בארץ כחדש, שומר על רמת ביקושים גבוהה מאוד כמשומש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מניסיוני בחודשיים האחרונים בחיפוש "קטנה אוטומטית" לחברים, סיריון נמכרת לבסוף (בלי קשר למחיר ההתחלתי שפורסם בלוח) במחיר משמעותי נמוך ממחירון לוי יצחק וזה אם מצבה הוא דומה לרכב של פותח השרשור. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אך אני מצאתי שזה הכלל.

סיריון מליסינג, במצב טוב שלא "נשחטו", לא בק"מ ולא בתאונות, נסחרות באלפים רבים מתחת למחירי השוק לעתים זה מגיע גם ליותר מ10000 פחות מהמחירון- משמע אחוזים רבים מעל למה ש"צריך" להוריד.

אין זה מונע ממך לבקש כמה שניראה לך, אך אם תדרוש מעל למחירון אני בספק אם בכלל הטלפון יצלצל.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...