Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שהחומר שנתפס אצלך הוא בכלל "סם מסוכן"?

אם הודת כבר בחקירה אז זה לא משנה כי אפשר להאשים אותך בכוונה אבל יש מצב שהחומר שנלקח לבדיקה יחזור ממעבדה טוקסיקולוגיה ויתברר שהוא עדיין לא רשום בפס"מ ולכן אין עבירה...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היו עלינו 3 ג'וינטים מריזלות קטנות כ"א, בדיוק באנו להתיישב והמשטרה באו. LIFES A BITCH DUDE

אוקיי אחרי התייעצות עם עו"ד בתחום הוא אמר לי שככל הנראה יתנו לי תיק סגור עקב חוסר עניין לציבור, אך לנסות להוציא סידור ללא הרשעה. נקווה לטוב :|

ולגבי כל התגובות כמו "תלמד" או "איך לא ישבת" או "איך לא עישנת" וכו' אני מפסיק לגעת בכל הדברים האלו, הספיק לי השלושה ימים הללו שלא עצמי עין לשניה בשביל כל החיים!

זו התופעה הישראלית, כולם בפורום הפכו לטוני מונטנה. כמו שגל פרידמן זכה במדליה, ואז חצי מדינה הפכה למומחים בגלישת רוח, או להסתובב על מדים אחרי "עמוד ענן", ולשמוע מכל בנאדם שני על אסטרגיות לחימה שצה"ל צריך לנקוט, כאילו כל אחד חניבעל.

שיהיה בהצלחה עם העו"ד, אני חושב שזו החלטה נכונה לשכור עו"ד, במיוחד אם "גיליון נקי" חשוב לך.

בקשר לחומר עצמו, אני כן מסכים עם הרוב, ולי יש גם מקור מבוסס. החומרים האלה מסוכנים, ורעילים, הרבה יותר מכפי שאתה יכול לדמיין.

אנשים קונים אותו, כי הוא יותר זול מדברים טבעיים, ואחר כך משלמים על זה. לדוגמה: בשימוש ממושך החומר הנ"ל גם גורם להזיות, ולא הזיות של כיף, אלא התקפי עצבים והזיות, כאלה שגורמים לך להרוג אנשים כי דמיינת שהם עשו לך תנועה כלשהיא.

שבוע טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
התעודת יושר שלך תשאר נקייה, בפירוט ר.פ (אסור לך לתת פירוט לאף אחד, מי שצריך לדעת יודע) יהיה רשום לך תיק על סחר - ייבוא - ייצוא ואספקת סמים מסוכנים.

ועוד תיק על שימוש עצמי.

ליד שניהם יהיה רשום לך נסגר מחוסר עיניין לציבור, עוד פעם, אף אחד לא יכול לראות את זה.

אני לא חושב שזה תמיד ככה.

אצל חבר שלי אמנם נתפסה כמות של סחר, אבל הם הבינו שזה לא למטרות סחר והאשימו בשימוש עצמי בלבד. אני מכיר עוד כמה חבר'ה שנתפסו עם כמות מעל המותר ועדיין הואשמו רק בשימוש עצמי.

בקשר לר.פ, ובהמשך לה"פ שקיבלתי - אני אשמח אם תעדכנו אותי איך מוציאים תעודת יושר - שלא רשום בה הפירוט של המשטרה. וכשאתם אומרים "מי שצריך לדעת יודע" - זה אומר שגופים בטחוניים/ממשלתיים/בעלי השפעה יוכלו לברר עליך פרטי ר.פ (ע"פ מס' ת.ז) ולא לקבל אותך לעבודה - אז מה שווה "תעודת היושר"?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מתנצל על התוספת, אבל מצאתי שרשור ובו תגובה מעניינת מ"אתר המשטרה"

(נלקח מפורום BGU.CO.IL. קישור: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=230839&st=15 )

תדפיס המידע הפלילי אשר המשטרה מנפיקה לאזרח, נועד לפי החוק לעיונו של האדם שהמידע מתייחס אליו בלבד. התדפיס מאפשר לאדם לדעת מהם הרישומים שעל שמו ולפעול לתיקון טעויות, אם נפלו כאלה.

גוף הזכאי לקבל מידע על-פי החוק, לצורך העסקה או לצרכים אחרים, מקבלו באופן ישיר ממשטרת ישראל, בכפוף לסייגים הקבועים בחוק. אין לבקש מאדם את תדפיס המידע הפלילי לכל צורך שהוא, ובכלל זה העסקה או קבלה ליישוב. איסור זה חל על כל גורם, לרבות גופים ממשלתיים, חברות ממשלתיות ומעסיקים פרטיים.

החוק קובע כי המידע הפלילי הנו חסוי, והשגת מידע מן המרשם במישרין או בעקיפין על ידי מי שאינו זכאי לקבלו מהווה עבירה פלילית.

העובר על הוראות החוק צפוי לעמוד לדין ולעונש של שנתיים מאסר.

יודגש כי הסכמת האדם למסירת המידע אינה פוטרת מאחריות פלילית למקבל המסמך.

תדפיס מידע פלילי - לא למעסיק, כן לאדם שהמידע מתייחס אליו!

המעסיק החדש דרש ממך להציג בפניו את תדפיס המידע הפלילי כתנאי להעסקתך?

דרישתו היא בניגוד לחוק, שכן על-פי חוק - מידע מסוג זה מועבר ישירות ע"י המשטרה לגופים הזכאים לקבלו כקבוע בחוק ולא באמצעות האדם, שאליו מתייחס המידע.

התדפיס נועד רק לעיון האדם, שהמידע מתייחס אליו, וזאת על מנת שיידע מהם הרישומים שעל שמו ויוכל לפעול לתיקון טעויות, אם נפלו כאלה.

מפניות רבות שהגיעו למשטרה ולמשרד המשפטים, הן מאזרחים והן מארגונים שונים, עולה כי מעסיקים פרטיים וגופים שונים, שאינם נמנים עם הגופים הזכאים לקבל מידע פלילי על-פי החוק, מנצלים לרעה את זכותו של אדם לקבל תדפיס מידע פלילי ודורשים ממנו כי ימציא לעיונם את תדפיס המידע הפלילי שלו כתנאי לקבלתו לעבודה או ליישוב וכדומה. נוסף על כך, יש גופים ציבוריים הזכאים על-פי חוק לקבל מידע פלילי ובכל זאת משיגים את המידע ישירות מהאדם. עקב כך הם מקבלים מידע רב יותר מהמגיע להם על-פי הוראות החוק. הגורמים המוזכרים לעיל עוברים לכאורה עבירה פלילית על סעיף 22 לחוק וצפויים לעמוד לדין. יודגש כי הסכמת האדם למסירת המידע אינה פוטרת את משיג המידע מאחריות פלילית.

זה המקום להדגיש כי על פי רוב המעסיקים הפרטיים אינם מבינים את ההבדלים בין הסוגים השונים של הרישומים. כתוצאה מכך הם מפעילים שיקול דעת לקוי הפוגע במועמדים להעסקה ללא הצדקה.

התופעה המתוארת גורמת להפרת האיזונים הקיימים בחוק בין צורכי הגופים לקבל מידע פלילי לבין תקנת השבים, קרי, שיקום העבריין. בפועל אזרחים רבים אינם מצליחים למצוא תעסוקה או מפוטרים מעבודתם, לעתים בשל עבירות זניחות שביצעו לפני כ-30 שנה, עוד בהיותם קטינים.

לאחרונה נבחן הנושא במשרד המשפטים ובמשטרה והוחלט לשנות את מבנה תדפיס המידע הפלילי באופן שיביא להפסקת התופעה ולפיה גורמים בלתי מורשים המקבלים מידע פלילי באמצעות האדם נשוא המידע.

על-פי המבנה החדש של התדפיס אדם שאין לחובתו רישומים כלל, מקבל לידיו רק את העמוד הראשון של התדפיס הכולל את פרטיו ואת הודעת פתיחה בלבד.

המבנה החדש של התדפיס מאפשר לאדם בעל רישומים פליליים למסור למעסיק ולכל גורם אחר רק את העמוד הראשון של התדפיס החדש, שבו לא קיים כלל אזכור על הרישומים הפליליים הקיימים בנוגע אליו.

מקבל התדפיס לא יוכל לדעת אם עומד לפניו אדם שאין בנוגע אליו כל מידע פלילי או שמא עומד לפניו אדם שקיים בנוגע אליו מידע פלילי והוא בחר למסור את עמוד הפתיחה בלבד.

על דעת משרד המשפטים הוחלט כי משטרת ישראל תפתח בחקירה נגד מעסיקים המשיגים את התדפיס ישירות מהאדם ויוגשו כתבי אישום נגד המעסיקים.

אשמח אם מישהו (יש נציג למשטרה בפורום?) יאשר/יתקן את הכתוב.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הסיבה שהג'וינט שהיה ברשותך נשקל עם האריזה היא שכאשר פותחים לך תיק, שוטר בשטח לא מורשה לשקול לך "נטו". הוא חייב לשקול עם הכל. וזאת במטרה שלא "לזהם" את הראייה.

אח"כ, אם התיק לא נסגר, ומתחילה חקירה- אז שוקלים את המשקל הנטו ללא האריזות, הנייר וכו', אבל אם החומר האסור היה מעורב עם חומרים אחרים- גם החומרים האחרים נחשבים.

סתם לדוגמא- נניח יש לך ק"ג סוכר שבתוכו מעורב סם כלשהו בריכוז של נניח, 1%- משקל הנטו לצורך התיק הוא כל הק"ג יחד.

וכתוספת למה שכבר נאמר פה- חוקי או לא- כל הסמים כדוגמת מיסטר נייס גאי ושות' הם מהמסוכנים שקיימים- אפילו יותר מהסמים הקשים במקרים מסוימים (הרואין, קוקאין). הכימיקלים שיש בתוכו גרמו לאחוז גבוה מאוד של מקרים שהסתיימו באשפוזים במוסד סגור (בתי משוגעים) שכן הם גורמים להתפרצות מחלות נפש כדוגמת סכיזופרניה, פרנויה וכדו'. ותחדיר את זה טוב טוב לחברים שלך שיבינו במה הם מסתכנים. ואל תאמינו לספקים שלכם שרוצים למכור לגבי איכות/ בריאות/ חוקיות החומר.

לא שאני מעודד סמים, אלא להיפך- אני מתנגד לכך בכל תוקף- אבל כמו שכבר נאמר פה- לפחות תעשה את זה עם הגיון ושמירה על הבריאות במידה מסויימת- כלומר עם גראס/ מריחואנה.

אני דווקא חושב שאתה צריך להגיד תודה על האירוע שקרה לך וכלקח שלא כל חומר הוא טוב (במובן הבריאותי). לגבי השאר- בהצלחה (עם עו"ד וכדו').

אגב- גם אם הסם לא בפקודת הסמים- באם התובע רוצה- יש לו אפשרות לתבוע (את הסוחר) על מעבר חוקי פקודת הרוקחות (כל חומר בעל השפעה כלשהי על הגוף מחייב אישור משרד הבריאות לפני שיווקו).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הסיבה היחידה שעישנו את החומר הזה הוא מפני שבאותו יום לא היה מנוס אלא לעשן מחוץ לכותלי הבתים ולכן רצינו משהו שמשטרה לא יטרחו אפילו לקחת אותנו לתחנה על כך. וואלאק אתה יא מרפי...

בכל מקרה תודה רבה פה עבור כל התגובות, אני מחר הולך לשם ואני אעדכן פה. מה שכן, עקב בירור פנימי ככל הנראה העונש הולך להיות כמו שחשבתי: תיק סגור עקב "חוסר עניין לציבור". אך אני הולך לערר גם על כך ואני מקווה שהקצין יהיה בדרגת סגן ניצב ומעלה על מנת שיוכל לפעול במידה ויקשיב לי. אם לא, נחזור לפה :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

גופים ממשלתיים יכולים לראות אם הם רוצים,

אני עובד עכשיו במשרד חקירות ולא הבאתי להם קורות חיים בכלל, הם ידעו עליי הכל (בהקשר הפלילי).

פורסם

עדכון:

היום הייתי בתחנה, חיכינו אני וחבר שלי לקצין. בהתחלה אמרו שהוא בישיבה, עברה חצי שעה והגיע בחור לקחת מאיתנו את הזימונים. חצי שעה לאחר מכן באה אלינו פקידת הקבלה ואמרה שאנחנו משוחררים.

יש למישהו מושג מה זה אומר ? לא היו ברורים אם יזמנו אותנו שנית או לא.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

נשמע שסידרת החינוך שעברתם הסתיימה מחוסר עניין לקצין.

אם היה לו חשוב לראות אתכם, היו מחזיקים אתכם כמה שצריך עד שהיה מתפנה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
חשוב לציין שאני אכן לפני מסלול לימודים (מתחיל באוקטובר) והרישום הנ"ל פשוט יהרוס הרבה!

בסיכון שאני אשמע כמו מתחסד, נראה לי שהתבלבלת מעט.

עישנת סמים- זה מה שיהרוס הרבה.

הרישום? זה מימוש של סיכון שהחלטת לקחת וכנראה במודע, לפי הבקיעות שלך בחוק.

לדעתי, אם נושא הלימודים כ"כ חשוב לך שאתה מנסה לפטור את עצמך מהרישום, מדוע לקחת את הסיכון ולעשות משהו שעלול להשפיע על הלימודים?

אני בטוח שמי שקורא את זה עכשיו רוצה לענות לי שכולם נוסעים מעל המהירות המותרת, כולם שותים קצת (או הרבה) ונוסעים הביתה אח"כ ועוד אינסוף דוגמאות, ושהחוק מחמיר מדי, שהוא חסר היגיון ובאותו קטע כביש אפשר גם לנסוע 140 ולהפוך אותו לאוטו-בהן בכלל.

אתה יודע מה, הם צודקים, ועדיין מי שמחליט לעבור על החוק לא-הגיוני ככל שיהיה לוקח סיכון, אז שיקח אחריות אם הסיכון מתממש.

ועל זה נאמר, if you cant do the time don't do the crime

בחזרה לעניין,

אני מקווה שהאירוע הזה יעבור מעליך ולא יעשה נזק משמעותי,

אני מקווה שהאירוע הזה נתן לך את הסטירה שהיית צריך, לא בהיבט חוקי אלא בהיבט של החרא שהכנסת לעצמך לגוף.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
בסיכון שאני אשמע כמו מתחסד, נראה לי שהתבלבלת מעט.

עישנת סמים- זה מה שיהרוס הרבה.

הרישום? זה מימוש של סיכון שהחלטת לקחת וכנראה במודע, לפי הבקיעות שלך בחוק.

לדעתי, אם נושא הלימודים כ"כ חשוב לך שאתה מנסה לפטור את עצמך מהרישום, מדוע לקחת את הסיכון ולעשות משהו שעלול להשפיע על הלימודים?

אני בטוח שמי שקורא את זה עכשיו רוצה לענות לי שכולם נוסעים מעל המהירות המותרת, כולם שותים קצת (או הרבה) ונוסעים הביתה אח"כ ועוד אינסוף דוגמאות, ושהחוק מחמיר מדי, שהוא חסר היגיון ובאותו קטע כביש אפשר גם לנסוע 140 ולהפוך אותו לאוטו-בהן בכלל.

אתה יודע מה, הם צודקים, ועדיין מי שמחליט לעבור על החוק לא-הגיוני ככל שיהיה לוקח סיכון, אז שיקח אחריות אם הסיכון מתממש.

ועל זה נאמר, if you cant do the time don't do the crime

בחזרה לעניין,

אני מקווה שהאירוע הזה יעבור מעליך ולא יעשה נזק משמעותי,

אני מקווה שהאירוע הזה נתן לך את הסטירה שהיית צריך, לא בהיבט חוקי אלא בהיבט של החרא שהכנסת לעצמך לגוף.

אני רואה שכל התשובות לעצות שלכם עוברות לידכם אז אני אגיד למה מדוע איך כמה למה.

* אני מעשן - רק בבתים.

* היה יום ורצינו אני וחבר שלי לעשן בחוץ ולתפוס מונית ישר למועדון - בער לנו, אין מה לעשות. פה הטעות.

* קנינו משהו שחשבנו שהוא חוקי, כי מוכרים אותו כמו חלב בחנויות וזאת הסיבה היחידה למה עישנו את זה. פעם אחת שהקפצתי חבר שלי לקנות את השטויות הללו הייתה ניידת משטרה במקום שמוכר את הדברים האלה והם לא עשו כלום!

* הלכנו למקום חשוך אל, מרוחק מאנשים, שבחיים לא שמעתי שמשטרה הגיעו אליו. הגענו עם הג'וינטים מוכנים כבר, כל אחד מאיתנו שם לב למשטרות בסביבה ולא היו.

מה לעשות שככל הנראה המשטרה החליטו לעשות יום ניקוי ולקחת את כולם.. סה לה ויי.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני חושב שיש סיכוי טוב שמה שקניתם לא נמצא בכלל בפקודת הסמים, אחרת לא הגיוני שזה שמכר לכם את זה באותו היום הסתכן הרבה יותר ממכם.

בכלל כמי שחי בתל אביב , יש היום חנויות של נייס גאי יותר מסניפים של איי אם פי אם.

אני לא חושב שמה שרכשתם הוא לא חוקי.

מעבר לזה , לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשן את זה , רק ה׳ יודע איזה כימיקלים הם מכילים בכדיי לתת למעשן תחושה של מריחואנה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...