Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כפי שניסיתי להסביר, תעודת יושר מתלכלכת במקרה בו יש הרשעה מבית משפט שאתה אשם במשהו, כל עוד אינך מורשע בבית משפט התעודת יושר שלך נשארת נקיה.

אם לא מוגש כתב אישום סימן שאין משפט ולכן אינך יכול להיות מורשע.

אני בטוח כמעט ב 100% שאני צודק אך כדאי לבדוק עם עוד מישהו לגבי העניין.

זה אגב נשמע הגיוני, במידה ומישהי התלוננה עליך שהטרדת אותה מינית, נפתח כנגדך תיק אך על ידי המשטרה נמצאת זכאי והתיק נסגר מכל סיבה ולא הוכח שהינך אשם ולא הורשעת על ידי בימ''ש אז העניין לא אמור ללכלך לך את התעודת יושר.

שתבין שכל אחד יכול ללכת ולהתלונן על כל דבר ויפתחו תיקים אך בית המשפט הוא השורה התחתונה, מחר שכן שלי יכול להחליט שהוא מתלונן עליי כי ראה אותי זורק משהו לגינה שלו או כל דבר אחר אז ואין סיבה שזה יופיע בתעודת יושר

תסביר את זה לאבא שלי, שלפני כמה עשורים הגן על בחורה באוטובוס מפני מטריד - וכשהגיע הביתה חיכתה לו ניידת והוא הואשם בתקיפה(התיק נסגר אך עדיין יש רישום)

תוסיף לזה את חבר שלי, שניסה להגן על חבריו, קיבל מכות - ומאוחר יותר התברר לו שבתעודת יושר שלו יש תיק חקירה על "תקיפה בתנאים מחמירים" שנסגר מחוסר ראיות.

ותנסה להסביר את זה למי שאתה מגיש לו תעודת יושר כזאת.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרישום נמחק רק במקרה של זיכוי או סגירת תיק מחוסר אשמה.

הטענות שלך לשוטר על זה שהתייחס אליך כמו לכל עבריין אחר ממש לא מוצדקות. אתה צריך להבין שמבחינת המדינה אחזקת סם בכמות שלא לשימוש עצמי זו עבירה חמורה מאוד אפילו יוךר מהתפרצות אז מבחינתם אתה עבריין בדיוק כמו האחרים אם לא יותר גרוע. גם קצב והירשזון באו בטענות שהושיבו אותם עם עבריינים.

קח עורך דין ויפה שעה אחת קודם. קווה שתצליח לצאת מזה בזול ושתפיק לקחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הרישום נמחק רק במקרה של זיכוי או סגירת תיק מחוסר אשמה. אבל עדיין מופיע בפלט של המשטרה, איפה תעודת היושר בסיפור הזה?

הטענות שלך לשוטר על זה שהתייחס אליך כמו לכל עבריין אחר ממש לא מוצדקות. אתה צריך להבין שמבחינת המדינה אחזקת סם בכמות שלא לשימוש עצמי זו עבירה חמורה מאוד אפילו יוךר מהתפרצות אז מבחינתם אתה עבריין בדיוק כמו האחרים אם לא יותר גרוע. גם קצב והירשזון באו בטענות שהושיבו אותם עם עבריינים.

לדעתי, השוואת עברייני שחיתות/רצח/אונס/פריצה/סחר בסמים (שהפגיעה בהן היא באדם צד ג') לעברייני אחזקת סמים (לשימוש עצמי) היא הזויה. לכל עבירה יש את החומרה שלה וצריך להתייחס לעבריין בהתאם.

הבנאדם כולה החזיק כמה ג'וינטים בכיס... תהיה מציאותי.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ספרינט, פה מדובר על חשד לאחזקת כמות שלא לשימו עצמי.

הם שקלו את זה עם הקופסא, והם רשמו שכל אחד מאיתנו החזיק כמות כזאת במקום לחלק את זה ביני לבין חבר שלי.

ולגבי העניין עם המשטרה, שימוש עצמי דינו כאונס ? כרצח ? לשים ילד עם עבריינים משוגעים ? עם רוצחים ? באמת נהג לילה, תעשה לי טובה. שוטר רואה ילדים שמפחדים מהצל של עצמם ורוצים לתלות את עצמם עקב המקום בו הם נמצאים והוא עוד יותר מלחיץ אותם ? בשביל מה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שוטר רואה ילדים שמפחדים מהצל של עצמם ורוצים לתלות את עצמם עקב המקום בו הם נמצאים והוא עוד יותר מלחיץ אותם ? בשביל מה ?

בשביל לוודא שהם לא יחזרו לשם שוב, ברוב המקרים (יש כאלה שסובלים משיגעון גדלות, רוב השוטרים שנתקלים בילדים טובים שהסתבכו על דברים פעוטים יחסית באמת כואבים על זה ולא רוצים לראות את החבר׳ה הטובים מאחורי סורגים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בשביל לוודא שהם לא יחזרו לשם שוב, ברוב המקרים (יש כאלה שסובלים משיגעון גדלות, רוב השוטרים שנתקלים בילדים טובים שהסתבכו על דברים פעוטים יחסית באמת כואבים על זה ולא רוצים לראות את החבר׳ה הטובים מאחורי סורגים).

זה לא אחד מהמקרים של "לחנך" אותם. עקב חוסר רב בשינה (מעניין למה) ביררתי קצת על אותו קצין אשר הכניס אותנו לתא מעצר וההתנהגות שלו ידועה כבעייתית מאוד באזורי - השפלת אנשים, שימוש בכוח שלא לצורך וכו'.. כמו שציינת, כנראה זה שגעון גדלות כי זה עניין של זמן עד שתגיע "פרשת השוטרים הנוקמים II".

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ספרינט, פה מדובר על חשד לאחזקת כמות שלא לשימו עצמי.

אפילו שהחוק מגדיר כמות מסוימת מקס' לשימוש עצמי - שיקול דעת של ילד בן 16 וטיפ'לה מחשבה היו מספיקים לשוטר להבין שאלו לא סוחרים => ולהתנהג אליהם בהתאם.

ואני בכלל לא מכיר את SKINS ולא יודע איך הוא נראה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גם אני לא מכיר אבל זה לא חשוב איך וא נראה. גם רוני הררי נראה ילד טוב עם משקפיים.

במחינת המשטרה הוא נתפס עם כמות מסחרית וזה הדבר היחיד שקובע. לא איך הוא נראה. אם המראה היה קובע אז האופנובנק היה מקבל פרס ישראל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפותח השרשור, קח עו״ד טוב, זה הסיכוי היחיד שלך להימנע מתיק.

לפחות יש מסקנה מכל הסיפור הזה, את הג׳ויינט צריך לגלגל ממש לפני שמעשנים אותו, ולא רגע קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאן הגענו?

בשנות ה90 העליזות תפסו אותי עם לא פחות מ50 גרם גראס (ייבוא מסיני, למי שזוכר. יחד עם עלים, גבעולים וחול). אני חושב ששימוש עצמי היה 30.

לא יודע מה מו מי, אבל זה לא הפריע לי להוצאי תעודת יושר לעבודה בשנת 2004.

עברו 18 שנה, אולי דברים השתנו.

פורסם
לפותח השרשור, קח עו״ד טוב, זה הסיכוי היחיד שלך להימנע מתיק.

לפחות יש מסקנה מכל הסיפור הזה, את הג׳ויינט צריך לגלגל ממש לפני שמעשנים אותו, ולא רגע קודם.

עדיף לגלגל בבית , ולעשן כמה שיותר מוקדם :) וכשמעשנים לזרוק רחוק ממך את מה שנשאר (לאח"כ) ואת הריזלות.

חוק ברזל בתורת העישון בחוץ (שאני מתנגד לה ומעדיף תחת קורת גג)

ד"א

אם עצרו אתכם לפני שעישנתם - עשו לכם טובה , הנייס גאי הזה זה חומר לא נורמלי ברמות גבוהות , יש אף שטוענים שהוא מרוסס בחומרי הדברה וכהנה וכהנה , עדיף חומר טבעי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

התעודת יושר שלך תשאר נקייה, בפירוט ר.פ (אסור לך לתת פירוט לאף אחד, מי שצריך לדעת יודע) יהיה רשום לך תיק על סחר - ייבוא - ייצוא ואספקת סמים מסוכנים.

ועוד תיק על שימוש עצמי.

ליד שניהם יהיה רשום לך נסגר מחוסר עיניין לציבור, עוד פעם, אף אחד לא יכול לראות את זה.

פורסם

אני מציע לא להשמיט אף אחת מהעובדות ציינת, וטפילו לנפח טיפה את התחושות שלך והתנהגות הקצין, כולל זה שכמות החומר הוכפלה. או שאתה בעל החומר, או הוא.

בכל מקרה. לא מסתובבים עם חומר מקוסס. מה אתה, ילד? מינ' חומר לאותו זמן, בנפרד מכלי העישון (ע"ע ריזלות וטבק)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני מציע לא להשמיט אף אחת מהעובדות ציינת, וטפילו לנפח טיפה את התחושות שלך והתנהגות הקצין, כולל זה שכמות החומר הוכפלה. או שאתה בעל החומר, או הוא.

בכל מקרה. לא מסתובבים עם חומר מקוסס. מה אתה, ילד? מינ' חומר לאותו זמן, בנפרד מכלי העישון (ע"ע ריזלות וטבק)

היו עלינו 3 ג'וינטים מריזלות קטנות כ"א, בדיוק באנו להתיישב והמשטרה באו. LIFES A BITCH DUDE

אוקיי אחרי התייעצות עם עו"ד בתחום הוא אמר לי שככל הנראה יתנו לי תיק סגור עקב חוסר עניין לציבור, אך לנסות להוציא סידור ללא הרשעה. נקווה לטוב :|

ולגבי כל התגובות כמו "תלמד" או "איך לא ישבת" או "איך לא עישנת" וכו' אני מפסיק לגעת בכל הדברים האלו, הספיק לי השלושה ימים הללו שלא עצמי עין לשניה בשביל כל החיים!

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...