Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מבסוטון", "מיסטר נייס גאי" ושות'- כל זה אותו הדבר (אולי שינויים קטנים במבנה המולקולרי של החומר הפעיל אבל העיקרון והייעוד ורמת הסיכון זהה). יש עוד הרבה שמות כגון "למון גראס", "ג'וקר", "סבבה" ועוד. כמובן שכולם נראים דומים מאוד (מעין חליטת צמחים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רואה שכל התשובות לעצות שלכם עוברות לידכם אז אני אגיד למה מדוע איך כמה למה.

* אני מעשן - רק בבתים.

* היה יום ורצינו אני וחבר שלי לעשן בחוץ ולתפוס מונית ישר למועדון - בער לנו, אין מה לעשות. פה הטעות.

* קנינו משהו שחשבנו שהוא חוקי, כי מוכרים אותו כמו חלב בחנויות וזאת הסיבה היחידה למה עישנו את זה. פעם אחת שהקפצתי חבר שלי לקנות את השטויות הללו הייתה ניידת משטרה במקום שמוכר את הדברים האלה והם לא עשו כלום!

* הלכנו למקום חשוך אל, מרוחק מאנשים, שבחיים לא שמעתי שמשטרה הגיעו אליו. הגענו עם הג'וינטים מוכנים כבר, כל אחד מאיתנו שם לב למשטרות בסביבה ולא היו.

מה לעשות שככל הנראה המשטרה החליטו לעשות יום ניקוי ולקחת את כולם.. סה לה ויי.

הסקרנות הורגת אותי,

אם אתה יוצא מנקודת הנחה שזה חוקי-

למה אתה מעשן רק בבתים? למה ללכת למקום שכוח אל שאין בו משטרה? למה הגוינטים כבר מוכנים ? (זה ברור כדי שלא יקח הרבה זמן, אבל למה הזמן הוא משמעותי אם זה חוקי)

באמת שלא שופט אותך, אבל אני חייב להגיד שיש לי בעיה רצינית להאמין שלא ידעת שזה לא חוקי. כל פרט בהתנהגות שלך צועק שאתה יודע שאתה עושה משהו בעייתי שלא לדבר על לא חוקי.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
"מבסוטון", "מיסטר נייס גאי" ושות'- כל זה אותו הדבר (אולי שינויים קטנים במבנה המולקולרי של החומר הפעיל אבל העיקרון והייעוד ורמת הסיכון זהה). יש עוד הרבה שמות כגון "למון גראס", "ג'וקר", "סבבה" ועוד. כמובן שכולם נראים דומים מאוד (מעין חליטת צמחים).

זה הכל חוץ מחליטת צמחים , לעשן את זה - ולהרגיש שילוב של גראס ואקסטזי , 40 דקות אתה נמרץ , 40 דקות דאון , וחוזר חלילה

, טיפה הזיות , והרבה תסביכים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני יודע. אבל אם תשים לב- כתבתי שזה נראה "מעין חליטת צמחים". לא חשבתי אחרת משימוש בצורת עישון. אם כי החומר גם יכול להיספג בגוף בצורת שתייה. פשוט לא מצאתי תיאור יותר מתאים.

פורסם
הסקרנות הורגת אותי,

אם אתה יוצא מנקודת הנחה שזה חוקי-

למה אתה מעשן רק בבתים? למה ללכת למקום שכוח אל שאין בו משטרה? למה הגוינטים כבר מוכנים ? (זה ברור כדי שלא יקח הרבה זמן, אבל למה הזמן הוא משמעותי אם זה חוקי)

באמת שלא שופט אותך, אבל אני חייב להגיד שיש לי בעיה רצינית להאמין שלא ידעת שזה לא חוקי. כל פרט בהתנהגות שלך צועק שאתה יודע שאתה עושה משהו בעייתי שלא לדבר על לא חוקי.

שמע, אני לא יודע מהיכן אתה אבל לך תעשה סיבוב באלנבי-דיזינגוף-רח' העלייה בת"א, בשד' ירושלים ביפו, ותחזור אליי עם ממצאים. יש יותר סניפים של זה מאשר AM : PM! הסתכלתי גם בפקודת הסמים כל החומרים הכימים האלה יותר מזכירים לי את וולטר וויט מ"שובר שורות" מאשר חליטת עלים!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
הסיבה שהג'וינט שהיה ברשותך נשקל עם האריזה היא שכאשר פותחים לך תיק, שוטר בשטח לא מורשה לשקול לך "נטו". הוא חייב לשקול עם הכל. וזאת במטרה שלא "לזהם" את הראייה..

אכן, בדיוק כך!

אצל חבר תפסו 2 עציצים גדולים עם מריחואנה, בדו"ח התפיסה היה כתוב שבמקום נתפשו 120 ק"ג חומר החשוד כסם מסוכן.

כולם כבר חשבו תפסו את פבלו אסקובר עד שהבינו שזה נשקל עם העציץ ועם האדמה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל שהוא לא שתל את זה באדמה. הם היו כותבים שתפסו 6E24 ק"ג מריחואנה. אחרי פרסום כזה ישראל היתה הופכת למעצמה שקולומיה יכולה לחלום להגיע לרמה שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני כבר רואה את הלהיט הבא בחנויות למגדלים. עציץ תלוי מצפלין. שישקלו את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חבל שהוא לא שתל את זה באדמה. הם היו כותבים שתפסו 6E24 ק"ג מריחואנה. אחרי פרסום כזה ישראל היתה הופכת למעצמה שקולומיה יכולה לחלום להגיע לרמה שלה.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: חנקת אותי מצחוק! עכשיו המרצה פה עצבנית עליי מהרעש :oops:

• תוכן חדש...