Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו קנה לאחרונה מקרר חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את המקרר הקטן (ששירת אותנו כמעט 10 שנים ללא תקלות) במקרר גדול וחדש. כזה שגם יחסוך קצת חשמל, אבל בעיקר יהיה גדול.

אני מעוניין במקרר שתי דלתות, ככל הנראה עם עדיפות למקפיא עליון, נפח של בערך 600 ליטר, בתקציב של 5000 ש"ח.

ראיתי כמה סוגים בחנויות, LG, סמסונג, שארפ ועוד, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה.

מישהו יכול להמליץ על מקרר או חנות שממנה כדאי לקנות?

מישהו קנה מקרר דרך המבצע של החלפת המקררים של משרד התשתיות?

תודה,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

קניתי מקרר סמסונג לפני כשבעה חודשים.

לפני יותר מעשרה ימים התקלקל משהו פעוט במקרר, עדיין לא הגיע טכנאי בטענה שצריך להזמין את החלק במיוחד בשבילי.

אז נכון שהמקרר לא מושבת, אך מה עם זכות הצרכן שהמוצר שלו יותקן בפרק זמן סביר?

כך את הנושא הזה בחשבון...

פורסם

קניתי גם מקרר סאמסונג לפני כשנה. אחרי הרבה בירורים הבנתי שזו חברה אמינה וטובה במקררים. בעיה אחת שידעתי עליה מראש במקררים הללו היא שלפעמים המאוורר שבתוך המקרר נוגע בחומר הבידוד, מה שגורם לרעש כשהמאוורר עובד, כמו רעש של צרצר. דיברתי עם השירות (עדיין במסגרת האחריות), הגיעו ותיקנו את זה.

מעבר לזה, אני מרוצה מהמקרר. זה הדגם:

Samsung RL67SBSH

מצד שני, יש הרבה סיקורים לא טובים עליו בזאפ :)

פורסם

לי יש סמסונג כבן 5 שנים,נפח 600 ליטרים.

המקרר והמקפיא עובדים ללא דופי אולם איכות החומרים לא משהו בכלל,כבר יש אזורים של פלסטיק שבור גם בתוך המקרר וגם בחוץ ואנחנו משפחה לא אגרסיבית בכלל.

לא הייתי בטוח שהמקרר הבא שלי יהיה מאותה תוצרת.

פורסם

רכשתי ליפני חודש מקרר של שארפ בסגנון שאתה מחפש,המקרר מרשים מאוד ובעל תקן B של צריכת החשמל (רוב המקררים הם C)התקן הטוב ביותר זה A אבל זה כבר למקררים שעולים מעל 10K , לאחר בירורים רבים וחפירות רצינו רק את המקרר הזה אבל הוא לא היה בתקציב לבסוף רכשנו אחד כזה מתצוגה .

http://www.ralco.co.il/prodin-new.asp?catalogid=355&category=106&tat=33

פורסם

אני ממליץ על מקרר שארפ 4 דלתות עם המערכת נגד חידקים.

האוכל לא מתקלקל במשך פרק זמן הרבה יותר ארוך מאשר במקרר רגיל.

אני גם מציע לך לקבל הצעות מחיר בכמה חנויות, המחיר מאוד גמיש (טרקלין, שקם, אלמ)

פורסם
לי יש סמסונג כבן 5 שנים,נפח 600 ליטרים.

המקרר והמקפיא עובדים ללא דופי אולם איכות החומרים לא משהו בכלל,כבר יש אזורים של פלסטיק שבור גם בתוך המקרר וגם בחוץ ואנחנו משפחה לא אגרסיבית בכלל.

לא הייתי בטוח שהמקרר הבא שלי יהיה מאותה תוצרת.

בהקשר הזה חשוב לי לומר לך שהוריי רכשו מקרר של LG לפני כמה שנים (אם זכרוני אינו מטעה- פחות או יותר לפני כ-5 שנים) וגם הם סבלו ממדפים שנשברו מהר מאוד ללא תלות במשקל, דופן פנימית של המקרר שנשברה ועוד כאלה נזקים.

נותן השירות (ברימאג?) החליף מדפים פעם אחת, יתר המדפים הישנים נשברו גם הם בתוך כמה חודשים, אז ברימאג ניסו לנפנף את הוריי ולבסוף החליפו את המדפים, לאחר כמה חודשים נשברו גם המדפים החדשים לאחר תום תקופת האחריות, ברימאג נפנפו את הוריי, פניתי לסמסונג העולמית שם הכירו בכך שיש בעיה בכמה סדרות מקררים ונתנו הוראה לברימאג להחליף את המקרר התקול במקרר מדגם חדש (שלמעשה יצא לשוק בדיוק בגלל אותה בעיה וכל החידוש בו היה חלקי פנים מחומרים משופרים ועמידים יותר).

ממליץ לך לבדוק את העניין, אולי יש מקרה דומה בסמסונג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה על התגובות.

האמת שבחנות היתה לי תחושה שהמקררים של שארפ בנויים טוב יותר משל סמסונג, אבל הנטייה היתה לכיוון הסמסונג RT-72.

כנראה שאני צריך לקפוץ שוב לחנות כדי לקבל החלטה.

יש מישהו שקנה דרך המבצע של החלפת המקררים?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לפני כחודש קניתי מקרר של sharp אצל אבי סופר באלנבי בסכום של 2700 ש"ח - גודל 550 ליטר עם תצרוכת אנרגיה B - עד עכשיו אני מרוצה עד הגג. הזמנתי מקרר לבן, אבל בגלל שזה היה חגים והם לא הספיקו להביא לי את הלבן (מביאים עוד באותו שבוע), שדרגו אותי (בהסכמתי) למקרר כסוף שכעיקרון עולה יותר, אבל לא היה לבן במלאי (אז הרווחתי).

פורסם

קניתי מקרר LG מקפיא תחתון לפני 10 חודשים עד עכשיו טפו טפו מצויין, שקט מאוד בנוי טוב ואין בעיות..

עד כה מומלץ...

• תוכן חדש...